LEGO DUPLO 10910 Kalandok a tengeralattjáróban
6 290 Ft 5 290 Ft

Élj át egy ötletes játékot és segíts gyermekednek fontos ismereteket fejleszteni a tengeralatti kalandok során! Ez a lebilincselő játék, amellyel a legkisebbek arra fognak játszani, hogy bálnát vagy halat játszanak fel, rengeteg lehetőséget kínál fel a mesélésre és a tanulásra. A tengeralattjáróval és a hallal, melyek a vízben buborékokat hoznak létre, és a szép bálnával a fürdés közben rengeteg szórakozást élhettek át.

LEGO DUPLO® Town 10931 Teherautó és lánctalpas kotrógép
6 590 Ft 5 290 Ft

Újdonság

A gyermekek és a szülők együtt állhatnak neki a munkának 2 dolgozó figurával, a billenőplatós teherautóval és a forgó kabinos és mozgó lapáttal rendelkező kotrógéppel. A gyermekek vezetési és a feladatok teljesítése közben fejlesztik a készségeiket. Helyezze a sziklát a teherautó platójára. De vigyázz – a szikla bármelyik pillanatban összetörhet!

LEGO Super Heroes 76146 Pókember robotja
3 390 Ft

Száguldj át a városon Pókemberrel! Védd meg a világot a gonosztevőktől! És ha még több erőre van szükséged, ültesd be Pókembert a robotja pilótafülkéjébe. Amikor Pókember az óriási pókrobotjában ül, bárhova elmehet, bármit elkaphat és hatalmas pókhálókat lőhet ki! A gonosztevők rettegnek, hogy elfogja őket a pókrobot.

LEGO DUPLO 6250734 Rendőrmotor
3 290 Ft

Játszd a valós élethelyzeteket a LEGO® DUPLO® Városommal. A gyerekek lelkesen fognak száguldozni a városban a rendőrmotoron! A DUPLO rendőrfigura irányítja a sűrű forgalmat az „állj“ és „indulj“ jelekkel.

LEGO City Police 60239 Rendőrségi autó
3 290 Ft

Indíts el egy erős rendőrautó motort, és indulj el, hogy a várost megvédhesd! Úgy tűnik, hogy a rendőr segítségre van szüksége a forgalomirányításban. Helyezd szét a forgalomsegítő kúpokat, és legyél Te a LEGO® City Police mindennapi hőse!

LEGO Super Heroes 76142 Bosszúállók: Őrült támadás a motorra
8 890 Ft 7 290 Ft

Csatlakott Fekete Párduchoz és száguldj át Wakandán a motorodon. Figyelem! Agent AIM a jetpackjével oldalról támad, hogy ellopja a halálos mutagéneket tartalmazó tárolókat. Fegyverekkel, fűrészekkel, kampóval és lövedékekkel van felszerelve – megállítani nem lesz ilyen könnyű. Thor beszáguld a helyszínre és meglengeti hatalmas kalapácsát. Irány a harc!

LEGO Star Wars™ 75264 Kylo Ren űrsiklója™ Microfighter
3 690 Ft

Legyél a Első Rend küldetéseinek parancsnoka Kylo Rena űrsiklójával. Repülj a Starkiller bázisról és tedd a szrányakat repülő módba. Lőj a kilövőkkel az Ellenállás hajójára. Szállj le járműveddel és támadj Kylo Ren fénykardjával. Játssz epikus csatákat a filmből: Skywalker Kora, esetleg találj ki saját galaktikus kalandokat.

LEGO Hidden Side 70428 Jack és strand terepjáró
6 790 Ft 5 790 Ft

Indulj el a Hidden Side világába Jack strand terepjáróján és élvezd a remek kiterjesztett valóság élményét egy vagy több játékossal! Állíts fel egy szuper terepjárót Jack, Parker és a megszállott Scott Francise minifiguráival, 2 fejjel. Ezután töltsd le a Hidden Side ingyenes alkalmazást a kiterjesztett valósághoz, szkenneld be modelledet az okos eszköz segítségével, és fedezd fel a hátborzongató világot. Vegyél részt a szellemharcban, keress nyomokat és győzd le Trucker Dale félelmetes főnököt.

LEGO City Police 60241 Kutyás rendőrségi egység
3 390 Ft

A tolvaj megpróbál betörni egy ékszerüzletbe, a célja ellopni a drágaköveket. Ez egy megoldandó feladat a LEGO® városi rendőrségi kutya egységnek. Pattanj gyorsan a rendőrautó kormánya mögé és siess a helyszínre. Ezután engedd szabadon a hűséges rendőrségi kutyát és fogd el a tolvajt, mielőtt elmenekülhet.

LEGO Super Heroes 76150 Spiderjet vs. Venom robotja
14 990 Ft 11 990 Ft

Pókember veszélyben van! A Venom által irányított gonosz földönkívüli 4 kezű óriásrobotok elfogták Pókembert a mechanikus karmaik közé! Pókember Noir a Spiderjettől vár segítséget. Nyiss tüzet az tárcsakilövőkből! Lődd ki a rakétákat! Vajon ennyi elég lesz? A robot legyőzéséhez és Pókember megmentéséhez minden szuperképességedre szükséged lesz.

LEGO Super Heroes 76149 Mysterio fenyegetése
12 290 Ft 9 790 Ft

Mysterio épp bankot rabol! Ehhez hatalmas robotját használja. A robot karjaival a bank széfébe jutott. Pókember az akcióhoz rohan helikopterével. Ghost Spider gördeszkáján rohan segítségére. Vajon sikerül Pókembernek elfognia Mysterio-t? Vajon Ghost Spider pókhálójában fog Mysterio kikötni?

LEGO Super Heroes 76130 A Stark jet és a dróntámadás
21 390 Ft 19 190 Ft

Védd meg Velencét a dróntámadástól Happy Hogan, Nick Fury, Mysterio, Pókember és a szuper Stark jet segítségével! Állítsd be a szárnyakat a legjobb teljesítmény érdekében, és irány az ég. Ültesd a pilótafülkébe Happy Hogant és Nick Fury-t és hasítsd az égboltot ezzel a modern szerkezettel. Kanyarodj el a 2 drón lövései elől, majd vágj vissza a jet saját korongvetőivel. Ezután nyisd ki a rakodónyílást, hogy ledobd az energiabombákat, vagy hagyd, hogy Pókember akcióba lendüljön pókhálóján!

LEGO Creator 31101 Monster truck
5 190 Ft 4 290 Ft

Készülj fel egy hatalmas forgószélre ebben a szörnyeteg kamionban! Végezd el a tesztkört az arénában és teszteld a lengéscsillapítókat, majd hívj bontóautót. Miután megmutatta a legjobb mutatványokat, építsd át a szörnyeteg teherautót egy hatalmas sportkocsira, és légy az első, aki befejezi, vagy dragsterré alakítja, és új sebességrekordot állít fel. Természetesen mindig van lehetőség arra, hogy teret adjon a kreativitásának, és építs fel valami teljesen új dolgot.

LEGO Creator 31103 Auto rakéta meghajtással
8 890 Ft 7 190 Ft

Hogy tudsz vezetni ezzel a rendkívül gyors rakétaüzemű autóval? Indítsd be motort hátulról, és figyeld a lángok kibújását. Amikor megérkezel a célba, konvertáld a rakétamotoros autót terepjáróvá, amely bármilyen terepen helytáll, vagy egy vidám quadbiciklikre, hogy elmenj a strandra.

LEGO Super Heroes 76148 Spider-Man vs. Doc Ock
10 890 Ft 8 590 Ft

Doktor Oktopusz olyan dühös, mintha megbolondult volna! Senki sincs biztonságban robot fegyvereitől! Segítesz Spider-Mannak és Spider-Girlnek legyőzni a gonosz Doc Ock-ot? Rohanj az akcióba Spider-man motorján. Válaszd le a csodás járművet és egy robotikus pókot, valamint egy gyors motrot kapsz. Tüzelj a kilövőkből, használd a pókhálót, csinálj mindent, amit csak bírsz annak érdekében, hogy legyőzd a gonosztevőt.

LEGO Hidden Side 70430 Metro Newbury városkában
10 890 Ft 8 390 Ft

Indulj el Newbury városka metróján, élvezd bővített valóság remek élményét egy vagy több játékos számára a Hidden Side világában. Állíts össze egy digitális interaktív metró modellt, amelyet portállá alakíthatsz, beleértve Jack, Parker és Peter Peterson minifiguráit. Ezután töltsd le az ingyenes Hidden Side kibővített valóság alkalmazást az okos készülékedre, és kezdd el a kalandot a digitális világban a barátságtalan szellemek és a nagyfőnök, Rat Shaun segítségével.

LEGO Star Wars™ 75249 Vadászrepülőgép Y-Wing Ellenállás™
24 190 Ft 19 190 Ft

Készülj fel a bombázásra a Y-Wing Ellenállás vadászgéppel a Star Wars: Skywalker kora filmből! Repülj át a radar alatt, húzd fel a kiengedő karokat és Zorii Bliss-el engedd ki a bombákat. Támadd meg az Első Rend katonáit, így nekik el fog kelleni bújniuk és ments meg Poea Dameront, D-O-t és az astro-droidát. Ezzel a Y-Wing vadászgéppel sosincs messze a LEGO® Star Wars™ kaland!

LEGO Creator Expert 10261 Roller Coaster
107 999 Ft 89 990 Ft

Élvezze a sebességet, izgalmat és örömet ebben a fantasztikus készletben, amelynek része a 10261 Hullámvasút a LEGO® Creator Expert-től. Ügyelj arra, hogy az utasok a járműben megfelelően üljenek és a biztonsági öv bele legyen kötve, engedd el a féket és kezdődhet a kaland. Aktiváld felvonót és élvezd az izgalmas menetet a hullámvasúton.

LEGO Creator 31087 Terepjáró homokfutó
4 490 Ft 4 090 Ft

Építs még 3 különböző járművet a LEGO® Creator 3 az 1-ben Terepjáró homokfutó készlettel. Építsd meg a terepjáró homokfutót, aztán alakítsd át és vedd az ég felé az irányt egy szélsebes repülővé, vagy vágj át az egyenetlen terepen egy szívós Quad Bike-kal.

LEGO Trolls 41252 Trollok és repülés hőlégballonnal
12 990 Ft 10 390 Ft

Szállj le a felhőkhöz hőlégballonnal Poppy, Branch, Biggie és Mr. Dinkins társaságában. A Volcano Rock City városát keresik, de Symphonyville-ben érkeznek! Szerencsére a trolloknak minden van a hőlégballonban, amire az utazáshoz szükségük lehet, beleértve az ízletes édességeket! A csodás kiegészítők használatával stílusos frizurákat készíthetsz a trolloknak.

LEGO Ninjago 71710 Feltuningolt nindzsaautó
14 990 Ft 11 790 Ft

Robogj keresztül veszélyes terepeken a Prime Empire világában a feltuningolt nindzsaautódban. Azután építsd át repülő üzemmódba és szállj fel a felhők fölé. Scott készítette ezt a nehézpáncélos kocsit együtt Kai digitális változatával, aki a segítségével le kell, hogy győzze a gonosz „fém sisakokat“. Csatlakozz hozzájuk, vezesd a különleges key-tana kardért folyó harcot és menekülj és a Prime Empire világából.

LEGO City 60255 Kaszkadőr csapat
3 390 Ft

Csatlakozz a LEGO® City Kaszkadőr csapatához, és varázsold el a jelenlévő közönséget merész és gyors sebességű előadásoddal! Végezz el csodálatos trükköket és magával ragadó manővereket egy nagyszerű négykerekűn. Ezután indítsd el a motorkerékpárt és haladj teljes sebességgel a felhajtó rámpa felé! Kapaszkodj erősen, amíg át nem repülsz a lángon, és felszállsz a levegőbe. Tökéletes leszállást kell elvégezned!

LEGO City 60256 Versenyautó
8 790 Ft 7 090 Ft

Készülj fel, nyomd a pedált, és told neki. Segítsd a versenyzőket a járműveikkel. Ki nyeri meg a versenyt? Legyen a vörös-fehér autó szupergyors benzinmotorral vagy egy sárga-kék autó rendkívül csendes és nagy teljesítményű elektromos motorral? Ezzel a csodálatos LEGO® City Racing autóskészlettel rajtad múlik!

LEGO City 60247 Erdőtűz

LEGO City 60247 Erdőtűz

Értékelés: 5
3 390 Ft

Ég az erdő! Ez itt a LEGO® City tűzoltócsapat feladata. Segíts Clemmonsnak, a LEGO City tévésorozat hősének, beugrani a szupergyors négykerekű motor volánja mögé és elindulni a színhelyre. Veszélyben van a természet. Oltsd el a tüzet a nagy teljesítményű vízágyú segítségével és mentsd meg a fakoronában alvó baglyot. Ez egy újabb akciódús nap a LEGO City becsületes tűzoltói számára.

LEGO Super Heroes 76131 Csata az Avengerek bázisáért
34 405 Ft 30 790 Ft

Játssz egy érdekfeszítő csatát az Avengerek bázisáért 76131 és győzd le Thanost és az Outridert ebben az építőkockában a LEGO® Marvel Avengers-től! Játszd el a Marvel Avengers filmek izgalmas jeleneteit ezzel a remek LEGO® készlettel gyerekeknek.

LEGO Creator Expert 10264 Sarki garázs
61 090 Ft 57 890 Ft

Szórakozz jól magad a LEGO® Creator Expert 10264 Sarki garázzsal, amivel egy meglepetéssel teli világot fedezhetsz fel! Ez a lenyűgöző modell kivehető alkatrészeket kínál a rendkívül részletes belső kialakításhoz való könnyű hozzáférés érdekében, és 3 történetet mesél el. A földszinten van egy sarokgarázs, ahol mindig történik valami. A középső emeleti irodában egy állatorvos rendel. A felső részén egy lakás található.

LEGO Super Heroes 76126 Avengers Ultimate Quinjet
28 259 Ft 25 190 Ft

Csatlakozz az Avengerekhez, repülj a Chitaurik elleni harcba a LEGO® Marvel Avengers készlettel, 76126 Avengers Ultimate Quinjet. A készlet tartalma szuper fegyverek, hogy újra lejátszhasd a legizgalmasabb jeleneteket a Marvel Avengers filmből.

LEGO Ninjago 70668 Jay viharharcosa
13 990 Ft 11 790 Ft

Repülj a csatába Jay viharharcosával, hogy segíts Nyának megküzdeni a kígyókkal! Pattanj be a szuper-gyors repülőgép pilótafülkéjébe és irány az égbolt. Húzd szét a szrányakat és fedd fel a hatalmas arany pengéket. Tüzelj a rugós kilövőkkel Pythorra és Lashára!

LEGO DUPLO® Town 10930 Buldózer
3 290 Ft 2 790 Ft

Újdonság

Kövesd nyomon, ahogy a kis építészed használja és fejleszti a finommotorikus készségeit, miközben buldózert vezet az építkezésen és munka közben emelgeti és leteszi a lapátot. Vigyázz, reped a szikla! A kreatív játék korlátlan lehetőségeinek köszönhetően ez a buldózer a munkás figurával segít megtanítani a gyerekeket a problémák megoldására és a munkafeladatokkal való megbirkózásra!

LEGO Speed Champions 75895 1974 Porsche 911 Turbo 3.0
5 090 Ft 4 590 Ft

Rakd be a legmagasabb sebességet a gyűjtő 1974 Porsche 911 Turbo 3.0. LEGO® Speed Champions készlettel Építsd meg ezt az ikonikus versenyző Porschet az ikonikus szárnyával bálna farok alakjában. Ültesd a pilótát a volán mögé és mutasd be a vezetési készségeidet, miközben az útjelző kúpok körül szlalomozol. Versenyezz a barátaiddal, vagy építsd fel ezt a lenyűgöző híres autó LEGO modellt!

LEGO Creator 31104 Hamburger Monster truck
17 790 Ft 14 790 Ft

Mássz fel a lépcsőn a hamburgeres monster truck -re, és szolgáld fel a LEGO® polgároknak a kedvenc finomságukkal! A nagy kerekeknek és a funkcionális felfüggesztésnek köszönhetően a tengerparton is árulhatsz. Készíts elő ülőhelyet az ügyfeleknek, ugrálj be az autóba és kezdje el főzni. Ezután alakítsd át a teherautót egy erős terepjáróvá vagy egy traktoros hatalmas teherautóvá.

LEGO Creator 31092 Helikopterkaland
3 290 Ft

Élvezd az építés örömét ezzel a 3az1-ben LEGO® Creator építőkészlettel. Építsd fel a Helikopterkaland készlet modelljét és építsd át motorcsónakká vagy légpárnás járművé és élvezd a sebességet.

LEGO Speed Champions 75891 Chevrolet Camaro ZL1 Race Car
5 490 Ft 4 690 Ft

Tankolj meg és indulj útnak a 75891 Chevrolet Camaro ZL1 Race Car versenyautóval a LEGO® Speed Champions sorozatból! Nyisd ki a a versenyautó védőrácsát és ültesd be a sofőrt a vezetőfülkébe. Mutasd be vezetési képességeidet a barátaiddal szembeni versenyen. Ha a boxban kiállásra kényszerülsz, minél gyorsabban tankolj meg, hogy időelőnyre tegyél szert a versenytársakkal szemben!

LEGO City 60258 Szerelőműhely
37 990 Ft 30 690 Ft

Tread Octane szerelőműhelyében mindig zajlik az élet. Az Őrült ezermester Harl Hubbs a rakétás motorján dolgozik, Tread a Hot Rod-ját hegeszti az autószerelő pedig éppen megjött a vontatókocsival egy összetört sportautót hozva magával. Eközben a város „legjobb” autókereskedője más különleges ajánlatokat készít a lakókocsijában. Ezel a menő LEGO® City készlettel sok szórakozás vár rád.

LEGO City 60212 Barbecue és tűz
3 290 Ft

Itt az ideje, hogy LEGO® City hősé válj! Fogja meg a sisakot és a tűzoltó berendezést. Vigyázz ég a fa! Vedd ki a részed a tűzoltásból, húzd ki a tűzoltótömlőt és állj neki a munkának!

LEGO DUPLO® 10871 Repülőtér
8 490 Ft 6 890 Ft

Gyermeked imád utazni, és fellelkesül, amikor egy repülőt lát a levegőben? Akkor a LEGO DUPLO Repülőtér készletnek biztosan örülni fog. A kis pilóta már készülhet is a felszállásra. A készletben a valódi repülőterek nélkülözhetetlen fontos alkotóelemeit találod, a beszállókaput, a poggyászt szállító futószalagot és a repülésirányító tornyot. A kisgyermekek felkísérhetik az utasokat az összerakható repülőgépre, és már emelkdhetnek is a levegőbe.

LEGO Super Heroes 76139 Batmobil
91 290 Ft 78 090 Ft
+ ingyen szállítás

Építsd fel és mutasd be a gyönyörű és részletes LEGO® ikonikus Batmobil modellt az 1989-es Batman™ filmből. Állítsd össze a híres filmből származó ikonikus autó hiteles tulajdonságait és részleteit. Ez a Batmobil minden bizonnyal magával ragadja a Batman és a kifogástalan autók rajongóit.

LEGO Star Wars™ 75256 Raketában Kylo Ren™
44 290 Ft 39 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utazz a galaxisban a Kylo Rena személyi rakétában. Mindene megvan, amit csak egy vezér kívánhat, beleértve az összecsukható szárnyakat a rugós kilövőket, melyeket elijesztik a betolakodó harcosokat! A fülkében hely van a legénység számára is, valamint a Ren vitéznek is.

LEGO Creator 10270 Könyvesbolt
58 990 Ft 50 990 Ft
+ ingyen szállítás

Élj át varázslatot egy európai könyvesboltban ezzel a LEGO Moduláris épületek készlettel. Pihenj, próbálj ki különböző építészeti technikákat és fedezz fel meglepő funkciókat, ideértve az első emeleten lévő könyvespolcokat, a második emeleten lévő olvasó sarkat és az erkélyt, valamint a legfelső emeleten található hálószobákat. Annak érdekében, hogy a varázslat úgy működjön, ahogyan annak kell, egy szomszédos városi házat is tartalmaz, amely sok részlettel és kiegészítővel ellátott.

LEGO Creator Expert 10266 Holdkomp NASA Apollo 11
32 390 Ft 27 290 Ft
+ ingyen szállítás

A Sas leszállt! Ünnepeld az első holdraszállás 50. évfordulóját a NASA Apollo 11 holdkomp precízen kidolgozott modelljével. Az Apollo 11 Eagle holdkomp LEGO modellje szó szerint tele van valósághű részletekkel és funkciókkal. A modellt kiegészíti egy Apollo 11 feliratú névtábla, tehát ideális kiállítási tárgy a szobádba vagy az irodádba, ami emlékeztetni fog az 1969 izgalmas eseményeire.

LEGO City Police 60246 Rendőrkapitányság
35 290 Ft 29 290 Ft
+ ingyen szállítás

A hírhedt tolvaj Daisy Kaboom kiszabadította tolvaj barátait a LEGO® városi börtön rendőrkapitányságáról! Egy teherautóban menekülnek, ijesztő megjelenésű bulldogjukkal együtt! Szerencsére DeTain Duke, Chief Wheeler, 2 rendőr és egy hűséges rendőrkutya ott vannak a helyszínen. Induljon el egy ragyogó rendőrségi nyomozó drónnal, indítsd el motorját és kisteherautót, és segítsd a LEGO City hőseit a bűnözők letartóztatásában.

LEGO Ninjago 70667 Kai Pengés Motorja és Zane motoros szánja
9 990 Ft 8 890 Ft

Siess a csatába, és szerezd vissza a tűzkardot Kai pengés motorjával és Zane elemi motoros szánjával! De légy óvatos a csapdákkal. Kerüld ki, vagy ugord át az úton lévő láncot. Húzd elő Kai elemi motorjának arany pengéit, tüzelj az elemi motoros szán korongvetőivel, és fagyaszd le a tárgyakat a jég surikenekkel

LEGO City Police 60208 Légi rendőrségi ejtőernyős letartóztatás
9 990 Ft 8 490 Ft

Csatlakozz a LEGO® City Légi rendőrség erőihez és légy az akció részese! Nézd csak, vajon mi lehet az a piros pont az égen? Ez egy gazfickó, aki épp lefelé száll ejtőernyőjével a menekülő furgonban ülő társához! Pattanj be a nagy sebességű rendőrségi repülőgépbe, szállj fel és engedd le a horgot, mellyel elkaphatod a bűnözőt, mielőtt ellebeg! Eközben társad motorkerékpárján üldözőbe veheti a furgont!

LEGO DUPLO 6250740 Tűzoltóállomás
16 990 Ft 15 090 Ft

Játszd a valós élethelyzeteket a LEGO® DUPLO® Városommal. Építs tűzoltóállomást, játsszál, segíts a tűzoltóknak a tűzoltás gyakorlatában, mássz fel a létrára, hogy megmentsd a kutyát a toronyban. Amikor valaki felhív téged, segíts a gyermekednek berakni a tűzoltókat a tűzoltókocsiba, kapcsold be a villogó fényt és a szirénát, és indulj az újabb merész mentési küldetésre!

LEGO DUPLO® 10847 - Számvonat
6 990 Ft 5 590 Ft

A LEGO® DUPLO® Számvonat színes bevezetést kínál a számok és a számolás világába. Gyermeked imádni fogja ennek a tömzsi vonatnak építését és átalakítását, közben megtanulva a számok felismerését. Két gyermek DUPLO figurával és egy cica figurával a még több szerepjáték kedvéért, ez a szett kimeríthetetlen építési, vezetési és tanulási lehetőségeket kínál. A DUPLO elemeket úgy tervezték, hogy biztonságosak legyenek, és jól illeszkedjenek az apró kezekbe.

LEGO Speed Champions 76895 Ferrari F8 Tributo
6 790 Ft 5 590 Ft

Készülj fel a V8 modell összerakására, amely az egyik legerősebbek közé tartozik, amit a Ferrari valaha is készített – jön az F8 Tributo Most már tulajdonosa lehetsz a miniatűr verziójának ennek a csodálatos autónak, amely a 2020-as év újdonsága. Készítsd el ezt az autentikus és hihetetlenül kidolgozott modellt, amellyel dicsekedhetsz a barátaid előtt, vagy elindulhatsz vele a versenypályára. Ennek a hihetetlen, szupergyors Ferrari autónak a kormánya mögött bizonyíthatod, hogy te vagy a legjobb.