LEGO 4065 Minifigura tartó doboz, Fekete
5 970 Ft

LEGO 4065 Minifigura tartó doboz tökéletes választás minden LEGO gyűjtő számára. Építsd meg a kedvenc LEGO figuráidat, és állítsd ki őket. Praktikus gyűjtő doboz segítségével folyamatosan szemmel tarthatod kedvenceidet és megóvhatod őket a portól és egyéb károktól. A dobozban 8 minifigura tárolható.


LEGO Multi-Pack 4 részes Tárolódoboz (4015)
15 470 Ft

LEGO Multi-Pack 4 részes Tárolódoboz ideális a gyerekek kedvenc kreatív játékának tárolásához. Az ötletes külsejű boxokat egymásra helyezhetjük, akár csak a játék apró darabkáit. Tökéletes választás, ha nem szeretnénk a földön szanaszét heverő játék darabokat.


LEGO 4066 Minifigura tartó doboz, Fekete
10 720 Ft

LEGO 4066 Minifigura tartó doboz tökéletes választás minden LEGO gyűjtő számára. Építsd meg a kedvenc LEGO figuráidat, és állítsd ki őket. Praktikus gyűjtő doboz segítségével folyamatosan szemmel tarthatod kedvenceidet és megóvhatod őket a portól és egyéb károktól. A dobozban 16 minifigura tárolható.


LEGO Star Wars Ren Kylo világító figura
3 080 Ft

A kedvenc hősöd LEGO Star Wars Kylo Ren, mint függő iskolatáskára vagy kulcstartóra. Gyűjthető LEGO figurák gombbal a mellkasukon és LED-ekkel a lábukon, ami nem hiányozhat a LEGO figura gyűjteményedből!


LEGO Super Heroes Világító kulcstartó, Superman
3 590 Ft

3 040 Ft

Világító kulcstartó minden Super Heroes rajongónak! Superman segítségével az összes kulcsunkat egy helyen tudjuk tárolni, valamint a LED lámpával éjszaka is könnyedén betalálunk a kulcslyukba. A minifigura mellkasának megnyomásával bekapcsolható a lábakba épített világítás.


LEGO Batman Movie Batgirl világító figura
3 440 Ft

LEGO Batgirl világító figurát nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is szeretik. A LEGO Batman Movie hőse világító LED függő formájában. Tökéletes hátizsákra vagy kulcstartóra.


LEGO Batman Movie Batman világító figura
3 350 Ft

LEGO Batman világító figurát nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is szeretik. A LEGO Batman Movie főhőse világító LED függő formájában. Tökéletes hátizsákra vagy kulcstartóra.


LEGO Batman Movie Joker világító figura
3 350 Ft

LEGO Joker minifigura, akit nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is szeretnek. A LEGO Movie főhőse Joker világító LED függő formájában. Tökéletes hátizsákra vagy kulcstartóra.


LEGO Star Wars - Darth Vader kulcstartó lámpa
3 690 Ft

2 630 Ft

Hordjuk magunkkal kedvenc Lego Star Wars minifiguránkat a zsebünkben is. A Darth Vader kulcstartó segítségével az összes kulcsunkat egy helyen tudjuk tárolni. A LED lámpával pedig sötétben is megtaláljuk a kulcslyukat.


LEGO Star Wars - Yoda kulcstartó
3 599 Ft

2 630 Ft

Hordd magaddal kedvenc Lego Star Wars minifigurádat a zsebedben is. A Yoda kulcstartó segítségével az összes kulcsodat egy helyen tudod tárolni. A LED lámpával pedig sötétben is megtalálod a kulcslyukat.


LEGO NEXO Knights Aaron világító figura
4 110 Ft

A kedvenc hősöd LEGO NEXO Knights Aaron, mint függő iskolatáskára vagy kulcstartóra. Gyűjthető LEGO figurák gombbal a mellkasukon és LED-ekkel a lábukon, ami nem hiányozhat a LEGO figura gyűjteményedből!


LEGO NEXO Knights Clay világító figura
4 110 Ft

A kedvenc hősöd LEGO NEXO Knights, mint függő iskolatáskára vagy kulcstartóra. Gyűjthető LEGO figurák gombbal a mellkasukon és LED-ekkel a lábukon, ami nem hiányozhat a LEGO figura gyűjteményedből!


LEGO Star Wars - Boba Fett kulcstartó
3 599 Ft

3 310 Ft

Hordjuk magunkkal kedvenc Lego Star Wars minifiguránkat a zsebünkben is. A Boba Fett kulcstartó segítségével az összes kulcsunkat egy helyen tudjuk tárolni. A LED lámpával pedig sötétben is megtaláljuk a kulcslyukat.


LEGO Star Wars - C3PO kulcstartó
3 599 Ft

3 310 Ft

Hordjuk magunkal kedvenc Lego minifiguránkat a zsebünkben is. A Lego Star Wars C3PO kulcstartó segítségével az összes kulcsunkat egy helyen tudjuk tárolni.


LEGO Star Wars Poe Dameron világító figura
4 640 Ft

A kedvenc hősöd LEGO Star Wars Poe Dameron, mint függő iskolatáskára vagy kulcstartóra. Gyűjthető LEGO figurák gombbal a mellkasukon és LED-ekkel a lábukon, ami nem hiányozhat a LEGO figura gyűjteményedből!


LEGO Star Wars - R2D2 kulcstartó
3 699 Ft

3 310 Ft

Hordjuk magunkkal kedvenc Lego Star Wars minifiguránkat a zsebünkben is. Az R2D2 kulcstartó segítségével az összes kulcsunkat egy helyen tudjuk tárolni. A LED lámpával pedig sötétben is megtaláljuk a kulcslyukat.


LEGO Star Wars Stormtrooper Zseblámpa
6 830 Ft

LEGO Star Wars Stormtrooper Zseblámpa tökéletes választás mindenki számára a sötétben keresgéléshez. Egy rohamosztagos a legjobb társ a sötétben, vele biztosnágban éreheti magát mindenki. A mellkason lévő gombot megnyomva a mozgatható lábakba épített LED-ek működésbe lépnek és 30 perc után automaikusan lekapcsonak, így éjszakai fénynek elalváshoz is ideális.


LEGO Super Heroes Világító kulcstartó, Batman
3 599 Ft

3 040 Ft

Világító kulcstartó minden Super Heroes rajongónak! Batman segítségével az összes kulcsunkat egy helyen tudjuk tárolni, valamint a LED lámpával éjszaka is könnyedén betalálunk a kulcslyukba. A minifigura mellkasának megnyomásával bekapcsolható a lábakba épített világítás.