LEGO Star Wars Ren Kylo világító figura
3 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kedvenc hősöd LEGO Star Wars Kylo Ren, mint függő iskolatáskára vagy kulcstartóra. Gyűjthető LEGO figurák gombbal a mellkasukon és LED-ekkel a lábukon, ami nem hiányozhat a LEGO figura gyűjteményedből!

LEGO NEXO Knights Aaron világító figura
4 110 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kedvenc hősöd LEGO NEXO Knights Aaron, mint függő iskolatáskára vagy kulcstartóra. Gyűjthető LEGO figurák gombbal a mellkasukon és LED-ekkel a lábukon, ami nem hiányozhat a LEGO figura gyűjteményedből!

LEGO 4065 Minifigura tartó doboz, Fekete
5 990 Ft

LEGO 4065 Minifigura tartó doboz tökéletes választás minden LEGO gyűjtő számára. Építsd meg a kedvenc LEGO figuráidat, és állítsd ki őket. Praktikus gyűjtő doboz segítségével folyamatosan szemmel tarthatod kedvenceidet és megóvhatod őket a portól és egyéb károktól. A dobozban 8 minifigura tárolható.

LEGO Star Wars - Boba Fett kulcstartó
3 599 Ft 3 310 Ft

Hordjuk magunkkal kedvenc Lego Star Wars minifiguránkat a zsebünkben is. A Boba Fett kulcstartó segítségével az összes kulcsunkat egy helyen tudjuk tárolni. A LED lámpával pedig sötétben is megtaláljuk a kulcslyukat.

LEGO Star Wars - Darth Vader kulcstartó lámpa
3 690 Ft 2 650 Ft

Hordjuk magunkkal kedvenc Lego Star Wars minifiguránkat a zsebünkben is. A Darth Vader kulcstartó segítségével az összes kulcsunkat egy helyen tudjuk tárolni. A LED lámpával pedig sötétben is megtaláljuk a kulcslyukat.

LEGO Star Wars - R2D2 kulcstartó
3 699 Ft 3 310 Ft

Hordjuk magunkkal kedvenc Lego Star Wars minifiguránkat a zsebünkben is. Az R2D2 kulcstartó segítségével az összes kulcsunkat egy helyen tudjuk tárolni. A LED lámpával pedig sötétben is megtaláljuk a kulcslyukat.

LEGO Star Wars - C3PO kulcstartó
3 599 Ft 3 310 Ft

Hordjuk magunkal kedvenc Lego minifiguránkat a zsebünkben is. A Lego Star Wars C3PO kulcstartó segítségével az összes kulcsunkat egy helyen tudjuk tárolni.

LEGO Multi-Pack 4 részes Tárolódoboz (4015)
15 290 Ft

LEGO Multi-Pack 4 részes Tárolódoboz ideális a gyerekek kedvenc kreatív játékának tárolásához. Az ötletes külsejű boxokat egymásra helyezhetjük, akár csak a játék apró darabkáit. Tökéletes választás, ha nem szeretnénk a földön szanaszét heverő játék darabokat.

LEGO Star Wars Han Solo Carbonite világító függő
3 910 Ft

LEGO Han Solo Carbonite figura, akit nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is szeretnek. Han Solo Carbonite, mint modern világító LED függő. Tökéletesen hátizsákra vagy kulcstartóra.

LEGO Tárolódoboz 4 fiókkal

LEGO Tárolódoboz 4 fiókkal

Értékelés: 4,5
7 590 Ft 7 390 Ft

Szórakoztató háztartás? Ez könnyű feladat a fiókokkal rendelkező LEGO tárolónak Új a tároló dobozokban – doboz fiókkal, ahol a játékokat, a LEGO kockákat, az irodai eszközöket és más kis elemeket tárolhatod. Alternatív megoldásként a tárolót az óvodák pelenkák, takarók és egyéb dolgok tárolására is használhatja.

LEGO Tárolófej (L méret) - whinky
7 310 Ft

TárolódobozLEGO lányfigura formában. A tárolódoboz ikonikus formája a gyerekeknek a LEGO kockák, kisebb játékok vagy például a bon-bon elhelyezésére szolgálhat. A tárolódoboz két részből áll.

LEGO Tárolófej (S méret) - fiú
5 310 Ft

LEGO fej alakú tárolódoboz, fiú figura. Az ikonikus alakú dobozt a gyermek a LEGO kockák, kisebb játékok vagy akár bonbonok elhelyezésére használhatja. A tárolódoboz két részből áll.

LEGO Star Wars Stormtrooper Zseblámpa
6 840 Ft

LEGO Star Wars Stormtrooper Zseblámpa tökéletes választás mindenki számára a sötétben keresgéléshez. Egy rohamosztagos a legjobb társ a sötétben, vele biztosnágban éreheti magát mindenki. A mellkason lévő gombot megnyomva a mozgatható lábakba épített LED-ek működésbe lépnek és 30 perc után automaikusan lekapcsonak, így éjszakai fénynek elalváshoz is ideális.

LEGO Tárolófej (S méret) - lány
5 090 Ft 4 780 Ft

TárolódobozLEGO lányfigura formában. A tárolódoboz ikonikus formája a gyerekeknek a LEGO kockák, kisebb játékok vagy például a bon-bon elhelyezésére szolgálhat. A tárolódoboz két részből áll.

LEGO Batman Movie Batgirl világító figura
3 450 Ft

LEGO Batgirl világító figurát nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is szeretik. A LEGO Batman Movie hőse világító LED függő formájában. Tökéletes hátizsákra vagy kulcstartóra.

LEGO Super Heroes Világító kulcstartó, Superman
3 590 Ft 3 090 Ft

Világító kulcstartó minden Super Heroes rajongónak! Superman segítségével az összes kulcsunkat egy helyen tudjuk tárolni, valamint a LED lámpával éjszaka is könnyedén betalálunk a kulcslyukba. A minifigura mellkasának megnyomásával bekapcsolható a lábakba épített világítás.

LEGO Star Wars BB8 világító figura
3 980 Ft

Szimpatikus robot a közkedvelt Star Wars filmek új részéből. Kulcsokra vagy hátizsákra alkalmas függő díszként, vagy gyűjthető figuraként alkalmas.

LEGO 4066 Minifigura tartó doboz, Fekete
10 740 Ft

LEGO 4066 Minifigura tartó doboz tökéletes választás minden LEGO gyűjtő számára. Építsd meg a kedvenc LEGO figuráidat, és állítsd ki őket. Praktikus gyűjtő doboz segítségével folyamatosan szemmel tarthatod kedvenceidet és megóvhatod őket a portól és egyéb károktól. A dobozban 16 minifigura tárolható.

LEGO NEXO Knights Clay világító figura
4 110 Ft

A kedvenc hősöd LEGO NEXO Knights, mint függő iskolatáskára vagy kulcstartóra. Gyűjthető LEGO figurák gombbal a mellkasukon és LED-ekkel a lábukon, ami nem hiányozhat a LEGO figura gyűjteményedből!

LEGO Star Wars Poe Dameron világító figura
4 640 Ft

A kedvenc hősöd LEGO Star Wars Poe Dameron, mint függő iskolatáskára vagy kulcstartóra. Gyűjthető LEGO figurák gombbal a mellkasukon és LED-ekkel a lábukon, ami nem hiányozhat a LEGO figura gyűjteményedből!

LEGO Tárolófej (L méret) - silly
6 290 Ft 5 310 Ft

TárolódobozLEGO fej alakú fiú figura formában. A tárolódoboz ikonikus formája a gyerekeknek a LEGO kockák, kisebb játékok vagy például a bon-bon elhelyezésére szolgálhat. A tárolódoboz két részből áll.