LEGO Minecraft 21162 Kalandok a tajgában
3 390 Ft

Újdonság

Kalandra fel a fagyott tajgába. Építsd fel a tábort a tábortűzzel, hogy felmelegedhess, miközben dinamittal robbantod ki az értékes érceket. Éhes vagy? Gyűjts össze pár ízletes vörös bogyót. Ott egy barátságos róka, amott pedig egy csontváz. A farkas is éppen vadászik! Vezesd őt a csontvázhoz, hagy kapjon egy csontot! Ragadd meg az arany kardod, használja fel az összes Minecraft tudásod, és győzd le a támadó csontvázat.

LEGO Minecraft 21158, Panda óvoda
6 890 Ft

Újdonság

Vigyázz a Minecraft legaranyosabb szereplőjére! A pandamama elhozta a kis pandát az óvodába, amelyet mindketten élveznek. Szerencsére rengeteg bambusz van, és Alex még tortát is hoz! Ideje pihenni? Segíts a kis pandának a létrán felmászni a tetőn fekvő ágyhoz.

LEGO Minecraft 21159 Pillager erőd
10 990 Ft

Újdonság

A Pillager erődben a Vasgólemet egy ketrecben tartják fogva. Meg tudja-e menteni a bátor lovag a falusiakat az ellenséges mobtól? Nyisd ki a ketrecet dinamittal, majd fogd meg a fejszét, és készülj fel a harcra a Pillagers-szel. De hová bújsz el? Sátorban vagy íjász gyakorlóterepen? Védd meg a juhokat! Amikor legyőzted a Pillagereket, újjáépítheted a három darabból álló modellt egy új kalandba vághatsz bele!

LEGO Minecraft 21143 Az Alvilág kapu-33%
17 990 Ft 11 890 Ft

Kiárusítás

Ezzel a Minecraft készlettel átjárót építhetsz, összeállíthatsz egy tökéletesen kifinomult vasúti rendszert, és leutazhatsz az Alvilágba, hogy fénykibocsátó izzóköveket bányássz. Az ellenséget csak megfelelően felfegyverkezve győzheted le, ezért vedd fel a sisakot és a páncélt, és markold meg a gyémánt kardod! Ülj be egy csillébe, és már indulhat is a kaland. Kerüld el a zombi malacembert, a kis magmakockát és a 9 csápú kísértetet, amely egyszerre akár két tűzgolyót is képes kilőni. Az izzókövek valóban világítanak a sötétben, a leeső láva pedig nagy meglepetést okozhat. A fantáziának semmi sem szab határt – ezzel a készlettel saját történeteket találhatsz ki, amelyek telis-tele vannak meglepetésekkel.

LEGO Minecraft 21140 Tyúkól
6 990 Ft 5 790 Ft

Válj farmerré és állíts fel saját magasított tyúkólat kerítéssel. A tyúk a tojást egyenesen a ládába tojhatja. Csontok segítségével szelídítsd meg a farkast, aki ha nem vagy jelen megőrzi tyúkjaidat.

LEGO Minecraft 6251779 A kalózhajós kaland
17 990 Ft 14 790 Ft

Csatlakozz Alexhez az izgalmas kalózos kalandokban a Minecraft™ koponya-szigeten. Építs egy kalózhajót aranyszínű részekkel, kalóz zászlóval, hajóhíddal, ágyúkkal és egy aranyos papagájjal.

LEGO Minecraft 21154 Tűzmadarak hídja
13 990 Ft 12 490 Ft

Vedd fel a gyémánt páncélruhádat, ragad meg a gyémánt kardot és a csákányt, és indulj el a Tűzmadarak hídjára. A tüzes föld alatt található, tele van lávával, potyogó kövekkel és ellenséges csőcselékkel. Bányássz glowstont, kavicsot és netherit kvarcot, szedjél gombát és nether wart a lélek homokjából, és készíts gyógyító bájitalokat és ugrálást a főzőasztalnál. Ezután harcolj az ijesztő wither csontvázzal, akinek van egy kő kardja, kerüld el a rettegett tűzmadarakat a forgó tűzrudakkal, kelj át a hídon és szerezd meg a kincsesládát tele arannyal és gyémántokkal.

LEGO Minecraft 21153 Juhfarm
6 390 Ft 5 690 Ft

Fogd meg az ollót, és kezdj el dolgozni a juhfarmon, ahol találsz egy nyírfát, kerítést és egy patakot kövekkel. Termesz búzát az állatok számára, és virágokat a gyapjú festésére. Gondoskodj a kis Minecraft™ báránykáról, nyírd a befestett juhokat, és gyűjtsd össze a gyapjúkockákat. Ezután engedd el a képzeletedet, és készíts egy hatalmas juhot, papagájt, szívet, vagy más egyedi terméket, amivel kidíszítheted a farmodat!

LEGO Minecraft 21156 nagy figura: Creeper™ és Ocelot
5 490 Ft

Újdonság

Vajon elkapja Creeper™ a ravasz Ocelotot? Vagy a sárga mob elriasztja és elüldözi a zöld lényt? Csakis rajtad múlik! Lépegess Creeper lábaival és mozgasd a fejed. Ocelot testrészei szintén teljes mértékben mozgathatók. A modellek könnyen összeszerelhetők és nagyszerű mozgó alkatrészekkel rendelkeznek, így mielőtt kiállítanád őket, kedvenc helyzetbe is állíthatod azokat!

LEGO Minecraft 6251773 Minecraft nagy figura: Alex csirkével
5 490 Ft 4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szórakozzál és játsszál ezzel a csodálatos nagy Minecraft™ Alex figurával csirkével, aminek biztosan nem szabad hiányozni a kiállításodról. Húzd meg a kart a figura hátsó részén, és az Alex elkezdi mozgatni a gyémánt kardját, ragadd meg a csirkét és indulj el az új Minecraft kalandokkal szemben.

LEGO Minecraft 6251777 A Vég csata
6 990 Ft 5 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ellenőrizd vagány, sárkányölő páncélzatod, majd ragadd meg véggyöngyödet, bájitalodat és elvarázsolt íjadat, és vágj bele a hosszú utazásba a sötét Vég dimenziója felé, és készülj fel végre arra a bizonyos találkozásra! Ugorj el a repülő sárkány tűzgolyói elől, győzd le a bevégzőt, pusztítsd el a végzetkristályt, majd öld meg sárkányt és ünnepeld meg, hogy győztesen kerültél ki a Végzet csatájából!

LEGO Minecraft 6251771 Minecraft nagy figura: Steve papagájjal
5 490 Ft 4 490 Ft

Szórakozzál és játsszál ezzel a csodálatos nagy Minecraft™ Steve figurával papagájjal, aminek biztosan nem szabad hiányozni a kiállításodról. Húzd meg a kart a figura hátulján és a Steve elkezdi mozgatni a csákányt, majd hívd a szelíd papagájodat és induljatok el az új Minecraft kalandokkal szemben.

LEGO Minecraft 21157 Nagy figura: Sertés kis zombival
5 490 Ft

Újdonság

Keltsd életre a kiváló számítógépes játékot ezekkel a sertésfigurával és a LEGO Minecraft™ kis zombikkal! Egy kis látogató a sírból gyors és veszélyes, és bármi megtörténhet, ha felül a disznóra! Mozgasd a sertés végtagjait és a kis zombie-t, és helyezd őket szórakoztató helyzetbe.

LEGO Minecraft 21135 Kreatív box 2.0
24 990 Ft

Javítsd a kreativitásodat! Válassz ki egyet a három felsorolt modell változatokból, és kezdj építeni! Kombinálj össze öt modellt, és hozz létre egy egész Minecraft tájat – a lehetőségek végtelenek! Ha kedvet kapsz változtatni, átrendezheted az egész tájat a könnyen leszerelhető részek áthelyézésével.

LEGO Minecraft 21155 Creep bányája
30 590 Ft

Csatlakozz a Minecraft™ kovácshoz az aranybányában mélyen a föld alatt a sziklás és homokos környezetben. A kovács lakását egy nagy Creeper szobor díszíti és kovácsüllővel, kemencével és kincsesládával van felszerelve. De ne hadd magad megtéveszteni! A bányában tele denevérekkel egy csomó veszély lappang! Fogj egy vas kardot és egy gyémánt csákányt, ugorj be a bányász kosárba, és indulj el a sötét bányába, ahol csak néhány fáklya világít. Készülj fel egy rendes LEGO® Minecraft™ akcióra!

LEGO Minecraft 21142 A sarki iglu
13 990 Ft 10 590 Ft

Ezzel a Minecraft készlettel lenyűgöző bázist építhetsz a sarkkörön túl – egy iglut a hó és jég borította vidéken. Az iglu teteje levehető, belseje olyan alapvető bútorokat rejt, amelyekre minden kalandornak szüksége van. A szabadban megfigyelheted a kis jegesmedvebocsot, amint éppen vadászik vagy foghatsz halat közvetlenül a tengerből, hogy bőséges legyen az étkezés. Ne felejtsd el megépíteni időben a védekezéshez elengedhetetlen nyíladagolót – csak ez menthet meg az alattomos jeges csontváztól, aki ott ólálkodik a jég és a hó mögött!

LEGO Minecraft 6251775 Minecraft nagy figura: Csontváz pokoli nyálkával
5 490 Ft 4 290 Ft

Szórakozzál és játsszál ezzel a csodálatos nagy Minecraft™ csontváz figurával pokoli nyálkával, aminek biztosan nem szabad hiányozni a kiállításodról. Lődd ki a nyilakat a csontváz íjából, vedd le a sisakját és terrorizáld a környező világot a pokoli nyálkával együtt!

LEGO Minecraft 21160 lllager támadás
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Pillagerek támadnak a kapitány vezetése alatt. Vele van Vidicator és Ravager is, amely állandóan nyitogatja a száját – ne közelíts feléje! Mentsd meg a falusiakat a támadástól, köztük a házaikat, értékeiket és a termést is! Ahhoz, hogy az ellenséget sikeresen legyőzd, minden Minecraft tudásodat elő kell venned!

LEGO Minecraft 21141 Barlangok zombival
6 990 Ft 5 290 Ft

Ezzel a Minecraft készlettel egy rejtélyes, természet adta kincsekben gazdag barlangot építhetsz. Azonban a szenet, az aranyat és a gyémántot csak dinamit segítségével kaphatod meg! Amint a sziklán áttörsz, szabaddá válik az út befelé. Óvakodj a zombiktól és a denevérektől, de figyelj a lehulló kavicsokra is! A nehéz utazás végén azonban jutalom vár. Semmi sem szab határt a fantáziádnak: alkosd meg a saját, meglepetésekkel teli, eredeti történetedet a LEGO Minecraft segítségével.

LEGO Minecraft TM 21147 Kalandok az alapköveknél
31 990 Ft 25 090 Ft

Ragadd meg a fáklyát és a kardot, csatlakozz Alexhez és Stevehez egy veszélyes küldetésre a Minecraft ™ világába ezzel a 21147 LEGO® Minecraft Kalandok az alapköveknél készlettel! Tépj le egy lédús piros almát és kövesd a jelzéseket, hogy eljuss denevérekkel teli barlangba, tele barlangi pókokkal. De vigyázz a szörnyidéző blokkokra, melyek agresszív ezüsthalakat engednek ki magukból!

LEGO Minecraft TM 21145 Koponya Arena
6 990 Ft

Ragadd meg arany kardot vagy baltát, hogy elfoglald a helyed a színpadon, és készülj a harcra a 21145 Koponya arénával a LEGO® Minecraft™-tól! Kerüld az nyálkát, ugord át a forró lávát, győzd le az ellenfeled, hogy arany alma formájában elnyerd a díjat. Győzd le a gyilkos nyulat, szerezz gyógyitalokat, mássz fel a koponyára és szerezd vissza a ládát a nyíllal és a pajzzsal.