LEGO Minecraft 21143 Az Alvilág kapu-24%
17 990 Ft

13 590 Ft

Akció

Ezzel a Minecraft készlettel átjárót építhetsz, összeállíthatsz egy tökéletesen kifinomult vasúti rendszert, és leutazhatsz az Alvilágba, hogy fénykibocsátó izzóköveket bányássz. Az ellenséget csak megfelelően felfegyverkezve győzheted le, ezért vedd fel a sisakot és a páncélt, és markold meg a gyémánt kardod! Ülj be egy csillébe, és már indulhat is a kaland. Kerüld el a zombi malacembert, a kis magmakockát és a 9 csápú kísértetet, amely egyszerre akár két tűzgolyót is képes kilőni. Az izzókövek valóban világítanak a sötétben, a leeső láva pedig nagy meglepetést okozhat. A fantáziának semmi sem szab határt – ezzel a készlettel saját történeteket találhatsz ki, amelyek telis-tele vannak meglepetésekkel.


LEGO Minecraft 6251777 A Vég csata
6 990 Ft

5 700 Ft

Ellenőrizd vagány, sárkányölő páncélzatod, majd ragadd meg véggyöngyödet, bájitalodat és elvarázsolt íjadat, és vágj bele a hosszú utazásba a sötét Vég dimenziója felé, és készülj fel végre arra a bizonyos találkozásra! Ugorj el a repülő sárkány tűzgolyói elől, győzd le a bevégzőt, pusztítsd el a végzetkristályt, majd öld meg sárkányt és ünnepeld meg, hogy győztesen kerültél ki a Végzet csatájából!


LEGO Minecraft 21141 Barlangok zombival-21%
6 990 Ft

5 490 Ft

Akció

Ezzel a Minecraft készlettel egy rejtélyes, természet adta kincsekben gazdag barlangot építhetsz. Azonban a szenet, az aranyat és a gyémántot csak dinamit segítségével kaphatod meg! Amint a sziklán áttörsz, szabaddá válik az út befelé. Óvakodj a zombiktól és a denevérektől, de figyelj a lehulló kavicsokra is! A nehéz utazás végén azonban jutalom vár. Semmi sem szab határt a fantáziádnak: alkosd meg a saját, meglepetésekkel teli, eredeti történetedet a LEGO Minecraft segítségével.


LEGO Minecraft 6251771 Minecraft nagy figura: Steve papagájjal
5 490 Ft

4 430 Ft

Szórakozzál és játsszál ezzel a csodálatos nagy Minecraft™ Steve figurával papagájjal, aminek biztosan nem szabad hiányozni a kiállításodról. Húzd meg a kart a figura hátulján és a Steve elkezdi mozgatni a csákányt, majd hívd a szelíd papagájodat és induljatok el az új Minecraft kalandokkal szemben.


LEGO Minecraft 21142 A sarki iglu
13 990 Ft

11 950 Ft

Újdonság

Ezzel a Minecraft készlettel lenyűgöző bázist építhetsz a sarkkörön túl – egy iglut a hó és jég borította vidéken. Az iglu teteje levehető, belseje olyan alapvető bútorokat rejt, amelyekre minden kalandornak szüksége van. A szabadban megfigyelheted a kis jegesmedvebocsot, amint éppen vadászik vagy foghatsz halat közvetlenül a tengerből, hogy bőséges legyen az étkezés. Ne felejtsd el megépíteni időben a védekezéshez elengedhetetlen nyíladagolót – csak ez menthet meg az alattomos jeges csontváztól, aki ott ólálkodik a jég és a hó mögött!


LEGO Minecraft 6251779 A kalózhajós kaland-16%
17 990 Ft

14 990 Ft

Akció

Csatlakozz Alexhez az izgalmas kalózos kalandokban a Minecraft™ koponya-szigeten. Építs egy kalózhajót aranyszínű részekkel, kalóz zászlóval, hajóhíddal, ágyúkkal és egy aranyos papagájjal.


LEGO Minecraft TM 21147 Kalandok az alapköveknél
31 990 Ft

27 910 Ft

Ragadd meg a fáklyát és a kardot, csatlakozz Alexhez és Stevehez egy veszélyes küldetésre a Minecraft ™ világába ezzel a 21147 LEGO® Minecraft Kalandok az alapköveknél készlettel! Tépj le egy lédús piros almát és kövesd a jelzéseket, hogy eljuss denevérekkel teli barlangba, tele barlangi pókokkal. De vigyázz a szörnyidéző blokkokra, melyek agresszív ezüsthalakat engednek ki magukból!


LEGO Minecraft 21135 Kreatív box 2.0
25 250 Ft

Javítsd a kreativitásodat! Válassz ki egyet a három felsorolt modell változatokból, és kezdj építeni! Kombinálj össze öt modellt, és hozz létre egy egész Minecraft tájat – a lehetőségek végtelenek! Ha kedvet kapsz változtatni, átrendezheted az egész tájat a könnyen leszerelhető részek áthelyézésével.


LEGO Minecraft 21140 Tyúkól
6 990 Ft

5 700 Ft

Újdonság

Válj farmerré és állíts fel saját magasított tyúkólat kerítéssel. A tyúk a tojást egyenesen a ládába tojhatja. Csontok segítségével szelídítsd meg a farkast, aki ha nem vagy jelen megőrzi tyúkjaidat.


LEGO Minecraft 6251773 Minecraft nagy figura: Alex csirkével
5 490 Ft

4 370 Ft

Szórakozzál és játsszál ezzel a csodálatos nagy Minecraft™ Alex figurával csirkével, aminek biztosan nem szabad hiányozni a kiállításodról. Húzd meg a kart a figura hátsó részén, és az Alex elkezdi mozgatni a gyémánt kardját, ragadd meg a csirkét és indulj el az új Minecraft kalandokkal szemben.


LEGO Minecraft 6251775 Minecraft nagy figura: Csontváz pokoli nyálkával
5 490 Ft

4 450 Ft

Szórakozzál és játsszál ezzel a csodálatos nagy Minecraft™ csontváz figurával pokoli nyálkával, aminek biztosan nem szabad hiányozni a kiállításodról. Lődd ki a nyilakat a csontváz íjából, vedd le a sisakját és terrorizáld a környező világot a pokoli nyálkával együtt!


LEGO Minecraft TM 21145 Koponya Arena
6 990 Ft

5 700 Ft

Ragadd meg arany kardot vagy baltát, hogy elfoglald a helyed a színpadon, és készülj a harcra a 21145 Koponya arénával a LEGO® Minecraft™-tól! Kerüld az nyálkát, ugord át a forró lávát, győzd le az ellenfeled, hogy arany alma formájában elnyerd a díjat. Győzd le a gyilkos nyulat, szerezz gyógyitalokat, mássz fel a koponyára és szerezd vissza a ládát a nyíllal és a pajzzsal.