LEGO Minecraft 21162 Kalandok a tajgában
3 390 Ft

Kalandra fel a fagyott tajgába. Építsd fel a tábort a tábortűzzel, hogy felmelegedhess, miközben dinamittal robbantod ki az értékes érceket. Éhes vagy? Gyűjts össze pár ízletes vörös bogyót. Ott egy barátságos róka, amott pedig egy csontváz. A farkas is éppen vadászik! Vezesd őt a csontvázhoz, hagy kapjon egy csontot! Ragadd meg az arany kardod, használja fel az összes Minecraft tudásod, és győzd le a támadó csontvázat.

LEGO Minecraft 21158, Panda óvoda
5 790 Ft 5 690 Ft

Vigyázz a Minecraft legaranyosabb szereplőjére! A pandamama elhozta a kis pandát az óvodába, amelyet mindketten élveznek. Szerencsére rengeteg bambusz van, és Alex még tortát is hoz! Ideje pihenni? Segíts a kis pandának a létrán felmászni a tetőn fekvő ágyhoz.

LEGO Minecraft 21159 Pillager erőd
9 090 Ft 8 390 Ft

Akció

A Pillager erődben a Vasgólemet egy ketrecben tartják fogva. Meg tudja-e menteni a bátor lovag a falusiakat az ellenséges mobtól? Nyisd ki a ketrecet dinamittal, majd fogd meg a fejszét, és készülj fel a harcra a Pillagers-szel. De hová bújsz el? Sátorban vagy íjász gyakorlóterepen? Védd meg a juhokat! Amikor legyőzted a Pillagereket, újjáépítheted a három darabból álló modellt egy új kalandba vághatsz bele!

LEGO Minecraft 6251779 A kalózhajós kaland
15 390 Ft 15 190 Ft

Csatlakozz Alexhez az izgalmas kalózos kalandokban a Minecraft™ koponya-szigeten. Építs egy kalózhajót aranyszínű részekkel, kalóz zászlóval, hajóhíddal, ágyúkkal és egy aranyos papagájjal.

LEGO Minecraft 21161 Kreatív box 3.0
25 290 Ft 24 790 Ft

Ragadd meg a kreatív kockákat a LEGO® Minecraft™ -től, és építsd meg a saját kalandjaid a híres online játékból! Kövesd az összerakási útmutatót és épít egy nagy kastélyt vagy egy farmot, vagy alkosd meg a saját környezeted. Csatlakozz Steve és Alex karakteréhez, és találjatok ki izgalmas történeteket egy Creeperrel, malaccal és a zombival.

LEGO Minecraft 21141 Barlangok zombival
5 690 Ft

Akció

Ezzel a Minecraft készlettel egy rejtélyes, természet adta kincsekben gazdag barlangot építhetsz. Azonban a szenet, az aranyat és a gyémántot csak dinamit segítségével kaphatod meg! Amint a sziklán áttörsz, szabaddá válik az út befelé. Óvakodj a zombiktól és a denevérektől, de figyelj a lehulló kavicsokra is! A nehéz utazás végén azonban jutalom vár. Semmi sem szab határt a fantáziádnak: alkosd meg a saját, meglepetésekkel teli, eredeti történetedet a LEGO Minecraft segítségével.

LEGO Minecraft 21163 A vöröskő csata
14 590 Ft

A rettegett vöröskő szörnyet és a vöröskő gólemet kieresztették őket a felső világba! Kapd fel a baltát és készülj a harcra. Szerencsére a harchoz csatlakozik Hex, Hedvig, Hal a Valorie is a malacpersellyel!

LEGO Minecraft 21154 Tűzmadarak hídja
12 190 Ft

Vedd fel a gyémánt páncélruhádat, ragad meg a gyémánt kardot és a csákányt, és indulj el a Tűzmadarak hídjára. A tüzes föld alatt található, tele van lávával, potyogó kövekkel és ellenséges csőcselékkel. Bányássz glowstont, kavicsot és netherit kvarcot, szedjél gombát és nether wart a lélek homokjából, és készíts gyógyító bájitalokat és ugrálást a főzőasztalnál. Ezután harcolj az ijesztő wither csontvázzal, akinek van egy kő kardja, kerüld el a rettegett tűzmadarakat a forgó tűzrudakkal, kelj át a hídon és szerezd meg a kincsesládát tele arannyal és gyémántokkal.

LEGO Minecraft 6251777 A Vég csata
5 790 Ft

Ellenőrizd vagány, sárkányölő páncélzatod, majd ragadd meg véggyöngyödet, bájitalodat és elvarázsolt íjadat, és vágj bele a hosszú utazásba a sötét Vég dimenziója felé, és készülj fel végre arra a bizonyos találkozásra! Ugorj el a repülő sárkány tűzgolyói elől, győzd le a bevégzőt, pusztítsd el a végzetkristályt, majd öld meg sárkányt és ünnepeld meg, hogy győztesen kerültél ki a Végzet csatájából!

LEGO Minecraft 21140 Tyúkól

LEGO Minecraft 21140 Tyúkól

Értékelés: 4,9
5 690 Ft

Válj farmerré és állíts fel saját magasított tyúkólat kerítéssel. A tyúk a tojást egyenesen a ládába tojhatja. Csontok segítségével szelídítsd meg a farkast, aki ha nem vagy jelen megőrzi tyúkjaidat.

LEGO Minecraft 21160 lllager támadás
21 790 Ft 20 590 Ft

Pillagerek támadnak a kapitány vezetése alatt. Vele van Vidicator és Ravager is, amely állandóan nyitogatja a száját – ne közelíts feléje! Mentsd meg a falusiakat a támadástól, köztük a házaikat, értékeiket és a termést is! Ahhoz, hogy az ellenséget sikeresen legyőzd, minden Minecraft tudásodat elő kell venned!

LEGO Minecraft 21156 nagy figura: Creeper™ és Ocelot
4 790 Ft

Vajon elkapja Creeper™ a ravasz Ocelotot? Vagy a sárga mob elriasztja és elüldözi a zöld lényt? Csakis rajtad múlik! Lépegess Creeper lábaival és mozgasd a fejed. Ocelot testrészei szintén teljes mértékben mozgathatók. A modellek könnyen összeszerelhetők és nagyszerű mozgó alkatrészekkel rendelkeznek, így mielőtt kiállítanád őket, kedvenc helyzetbe is állíthatod azokat!

LEGO Minecraft 21155 Creep bányája
24 990 Ft 24 490 Ft

Csatlakozz a Minecraft™ kovácshoz az aranybányában mélyen a föld alatt a sziklás és homokos környezetben. A kovács lakását egy nagy Creeper szobor díszíti és kovácsüllővel, kemencével és kincsesládával van felszerelve. De ne hadd magad megtéveszteni! A bányában tele denevérekkel egy csomó veszély lappang! Fogj egy vas kardot és egy gyémánt csákányt, ugorj be a bányász kosárba, és indulj el a sötét bányába, ahol csak néhány fáklya világít. Készülj fel egy rendes LEGO® Minecraft™ akcióra!

LEGO Minecraft 21153 Juhfarm

LEGO Minecraft 21153 Juhfarm

Értékelés: 4,9
5 690 Ft

Fogd meg az ollót, és kezdj el dolgozni a juhfarmon, ahol találsz egy nyírfát, kerítést és egy patakot kövekkel. Termesz búzát az állatok számára, és virágokat a gyapjú festésére. Gondoskodj a kis Minecraft™ báránykáról, nyírd a befestett juhokat, és gyűjtsd össze a gyapjúkockákat. Ezután engedd el a képzeletedet, és készíts egy hatalmas juhot, papagájt, szívet, vagy más egyedi terméket, amivel kidíszítheted a farmodat!

LEGO Minecraft TM 21147 Kalandok az alapköveknél
26 290 Ft

Ragadd meg a fáklyát és a kardot, csatlakozz Alexhez és Stevehez egy veszélyes küldetésre a Minecraft ™ világába ezzel a 21147 LEGO® Minecraft Kalandok az alapköveknél készlettel! Tépj le egy lédús piros almát és kövesd a jelzéseket, hogy eljuss denevérekkel teli barlangba, tele barlangi pókokkal. De vigyázz a szörnyidéző blokkokra, melyek agresszív ezüsthalakat engednek ki magukból!

LEGO Minecraft 21135 Kreatív box 2.0
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Javítsd a kreativitásodat! Válassz ki egyet a három felsorolt modell változatokból, és kezdj építeni! Kombinálj össze öt modellt, és hozz létre egy egész Minecraft tájat – a lehetőségek végtelenek! Ha kedvet kapsz változtatni, átrendezheted az egész tájat a könnyen leszerelhető részek áthelyézésével.