LEGO Trolls 41252 Trollok és repülés hőlégballonnal
12 990 Ft 9 990 Ft

Szállj le a felhőkhöz hőlégballonnal Poppy, Branch, Biggie és Mr. Dinkins társaságában. A Volcano Rock City városát keresik, de Symphonyville-ben érkeznek! Szerencsére a trolloknak minden van a hőlégballonban, amire az utazáshoz szükségük lehet, beleértve az ízletes édességeket! A csodás kiegészítők használatával stílusos frizurákat készíthetsz a trolloknak.

LEGO Trolls 41254 Trollok és rock koncert
14 990 Ft 11 590 Ft

Kezdődhet a rock koncert! Ne hagyja ki a Poppy és a rock királnyő, Barb küzdelmét a Koncert a városban szettben. Segítsen nekik a különféle kiegészítők kipróbálásában a tükör előtt – Branch a hajában elrejtheti a dolgokat! Tekintsd meg a színpad csodálatos, mozgó szárnyait. Ezt követően nézd meg a trollok fellépéseit a forgó pódiumon a gitárral és a mikrofonnal.

LEGO DUPLO® Town 10929 Játszóház-28%
21 690 Ft 15 590 Ft

Akció

Ez a nyitott és könnyen megközelíthető ház ideális a közös játékhoz. Tanítsd gyermekeket a mindennapi életről, és mutassa meg nekik, hogyan készítsék el és hogyan étkezzenek, és mit kell tenniük az este lefekvés előtt. Egy készlet tele van kifinomult részletekkel, beleértve az anya, az apa és a babafigurákat, valamint egy kutyát és egy mackót, amellyel sok mágikus pillanatot tölthet el. Még több móka kedvéért átépítheted a főházat toronyházakká, majd lakóházakká!

LEGO Trolls 41255 Ünnepség Pop faluban
17 990 Ft 14 490 Ft

Kezdődhet a trollparti? Akkor látogass el Popba, a világ legvidámabb falujába, és ismerd meg Pipacsot, Ágast, Guy Diamondot, Pici Diamondot és Coopert, akik egész nap csak zenélnek! Csinálj a trolloknak stílusos frizurát a sütis, szívecskés és virágos díszekkel. Guy Diamond hajába még tojást is tehetsz, onnan kel ki Pici Diamond! Aztán pörgesd meg a kereket, hogy kiderüljön, napos idő lesz vagy szivárványos.

LEGO DUPLO® Town 10926 Hálószoba
5 490 Ft 4 190 Ft

A szobák nem csak alvásra vannak, ugye? Ezzel a vicces dobozban lévő építőkészlettel a kalandoknak sosem lesz vége! Csatlakozz a két barátnőhöz és aludj az egyikük szobájában lévő emeletes ágyon. Babusgathatod a nagy macit, gitározhatsz vagy élvezheted a szórakozást a felső ágyról vezető csúszdán. Ahogy eljön az alvás ideje, a barátnőket ágyba fektetheted – a szórakozás és a kalandok majd megint reggel folytatódnak!

LEGO Trolls 41250 Techno táncparti
8 990 Ft 6 990 Ft

Hajakat fel! Itt az ideje, hogy feldobd a táncparti hangulatát a vízalatti parketten, méghozzá troll stílusban. Táncolj vagy vidd fel a sellőt és a polipjait a színpadra, amelyről a csúszdán juthatnak le. Állítsd a sellőt a szív alakú zátonyra és figyeld, ahogy pörögni kezd a tán fergetegében. Tegyél rá szemüveget vagy helyezz el a hajában egy bájos szívecskét. Majd találd meg a gyűjtői zenehúrt – akárcsak a rajzfilmben.

LEGO Friends 41393 Cukrászverseny
13 590 Ft 11 690 Ft

Csatlakozzon a Stephanie sütőversenyének forgatásához a LEGO® Friends TV-stúdióban. Forgasd meg a kereket a színpad fölött, és rajzolj az őrült alapanyagokból, amelyeket a pékeknek sütés közben kell használniuk. Engedd szabadon a fantáziádat az öntetek és a díszítés során. Ragadd meg a tűzoltó készüléket, és segíts Davidnek eloltani a tüzet. Az idő könyörtelenül rohan: ki nyeri meg a trófeát és a pénzjutalmat?

LEGO Friends 41381 Mentőcsónak
29 890 Ft 24 990 Ft

Amikor három barát megpróbál megmenteni egy sekély tengeröbölben ragadt bálnát Heartlake városában, minden másodperc számít. Rohanj a bálna segítségére a mentőhajóban Miával. Hűtsd le a bálnát a hajó jégmedencéjében és vidd mélyebb vizekre. Miután a tengerbe engedted a bálnát, elmehetsz a lányokkal búvárkodni és tengeri csillagot gyűjteni. Segíts Miának megtalálni a kincsesládát a kincsestérkép segítségével.

LEGO Friends 41378 Delfin mentőakció
12 490 Ft 11 190 Ft

Kelj útra a hibátlan LEGO® Friends Stephanie tengeralattjáróval a delfin megmentésére a Heartlake város öblébe. LEGO Friends Kacey a víz alatti robogójával éppen egy kincsesládát keres, amint senkivel sem áll szándékában megosztani. Lehet, hogy ezen a LEGO mentőakción rábukkanhatsz egy kincsestérképre. Segíts Stephanienak a delfin kiszabadításában, találd meg a kincsestérképet és ne késlekedj, hogy még Kacey előtt ráakadj a kincsre.

LEGO Friends 41380 Mentőközpont a világítótoronynál
20 190 Ft 16 890 Ft

Csatlakozz barátaidoz Miához és Emmához a mentőközpontban a világítótoronynál és figyeld a tengert. Valaki segítségért kiált! Ugorj Miával a vízi robogójára és kerüld menj a szigetre, ahol egy elhagyatott viskóba ragadt egy oroszlánfóka. Vidd el az oroszlánfókát a világítótoronyhoz, ahogy Mia állatorvosi felszerelésével gondját viseli. Amint jobban érzi magát, játszhatsz vele a medencében. Ha minden befejeződött, engedd vissza a tengerbe a csúszdán át.

LEGO DUPLO 10889 Mickey üdülőháza
17 490 Ft 14 390 Ft

Látogass el Mickey üdülőházába a Disneytől és rengeteg játékban lesz részed Mickey egérrel és barátaival. Ez a könnyen felépíthető házikó nyári vagy téli változat szerint módosítható. Nyáron, amikor a tetőt a piros oldalára fordítod, a gyerekek rengeteget szórakozhatnak Minnie egérrel virágöntözés közben, a repülőben repülő Goofyval és a kerti asztalnál teázás közben. Majd fordítsd át a tetőt a hófehér színűre és a kis építkező azonnal egy téli kaland kellős közepén találja magát. Szánkózhat Mickey egérrel és meleg teát kortyolhat a kandallónál.

LEGO Friends 41379 Étterem Heartlake városában
19 990 Ft 15 990 Ft

LEGO® Heartlake városában pizza illatozik. Menj robogón LEGO Friends Emmával a pizzériába, ahol már vár rá Ethan. Segíts Chicnek a kandúrnak összebarátkozni Pest-tel és ezekkel a szőrmókokkal szemetet szedni. Bár az étterem már bezárt, egy látogató pont most érkezett. Tedd Ethan álcáját Prankzyra egy fekete sisak formájában és segíts neki graffitit fújni a szemetesre és a falra.

LEGO Friends 41369 Mia háza

LEGO Friends 41369 Mia háza

Értékelés: 4,9
23 990 Ft 19 790 Ft

A LEGO® Friends 41369 Mia háza készlet konyhával, fürdőszobával, nappalival, és Mia szobájával ellátott erdőbe rejtett házat tartalmaz. Mia a külső mászófalon tud felmászni szobájába. Ez a mini ház tökéletes a családi élet játszására. Ne habozz, engedd szabadon fantáziádat.

LEGO Friends 41375 Vidámpark a mólón
44 090 Ft 36 290 Ft

Látogasd meg a szórakoztató mólót Heartlake városában, és élj át egy szórakoztató napot. Először tedd a hátizsákodat a megőrzőbe, hogy ne veszítsd el, majd ülj fel a körhintára. Mérd meg a bátor Emma magasságát, mielőtt felül a szellem kalózhajóra, ahol csontvázak, denevérek és ijesztő pókok várnak rá. Igyekezz ne nagyon kiabálni, amikor a sellőruhába beöltözött Chloe fényképez. Reméljük, hogy sikerül a kép, különben a barátnőd bajban van!

LEGO Disney Princess 41164 varázslatos ház
18 790 Ft 14 390 Ft

Építsd meg ezt a mágikus erődöt, amelyet az Ice Kingdom II ihlette, és élvezd a fantasztikus kalandot az erdőben kedvenc hőseiddel! Menj Mattiassal gyönyörködni a kilátásban míg Anna és Olaf elindulnak, hogy felfedezzék az erdőt. Ezután ugorj a kötélre, és menj le a halat fogni. Fedezd fel a LEGO® házat, a kincsesládákat, majd indulj az erdőbe, és látogasd meg a nyuszik.

LEGO Trolls 41251 Pipacs és a házikója
7 490 Ft 5 790 Ft

Csatlakozz Pipacshoz a saját házikójában amíg élete nagy kalandjára készülődik. Kezd a napot egy öleléssel, majd segíts Pipacsnak létrehozni egy stílusos frizurát tortákkal, szívecskékkel és virágokkal. Majd találd meg az összes zeneországot ábrázoló térképet és vágj neki az epikus útnak. Pipacsnak természetesen mindig akad ideje a szórakozásra útközben is. Ne felejts el megállni a nagy virágnál, amely Pipacs hajából csüng.

LEGO Friends 41367 Stephanie díjugrató pályája-25%
13 990 Ft 10 390 Ft

Akció

Játszd el a parkúr mestert a LEGO® Friends 41567 Stephanie és díjugrató pályája szettel. A verseny előtt csutakold le és készítsd elő a lovakat az istállóban. Amint elkezdődik a verseny, lovagolj az egész lóversenypályán, végezz el nehezebb ugrásokat és próbáld meg nem leverni a léceket.

LEGO Friends 41335 Mia lombháza
9 990 Ft

Segíts Miának átalakítani testvére lombházát tökéletes parkbeli pihenőhellyé, ahol minden barátnőjét fogadhatja. Csomagold be Daniel használati tárgyait a tetőn lévő ládába, mielőtt elindul, hogy főiskolás legyen, majd segíts Miának a dekorálásban: tegyetek ki a barátait és a családját ábrázoló fényképeket! Mássz fel négykézláb a hálón az emeletre és a vízágyúval tartsd távol a nem kívánt látogatókat! Utána csússz le a kötélpályán és látogasd meg Mia nyusziját Mimìt az ő kis házikójában, és adj neki egy répát!

LEGO Friends 41392 Luxus kempingezés a természetben-22%
10 890 Ft 8 390 Ft

Akció

Olília és Mia pihentető kirándulásra indulnak a természetbe, ahol szórakozni szeretnének. Segíts neki összeállítani a luxus kempingsátrat. Rendes ágyakkal és szépítő sarokkal rendelkezik. Olívia magával vitte a telefonját is. Segíts neki, hogy küldjön néhány képet a vadon élő állatokról, míg Mia pihenjen a pezsgőfürdőben. Majd a tábortűznél süssetek marshmallowt és Olíviával együtt vizsgáljátok meg az égboltot a távcső segítségével.

LEGO Friends 41374 Andrea és buli a medencénél-16%
16 190 Ft 13 590 Ft

Akció

A zenerajongó LEGO® Friends Andrea tudja, hogyan kell megszervezni egy LEGO Friends bulit. Csatlakozz hozzá és szórakozz a buliján a medencénél. DJ Andrea csak a legjobb slágereket játssza, miközben a sportoló LEGO Friends Stephanie szörföt oktat a hullámokon, melyeket egy speciális eszköz hoz létre. Vidd el Stephanie-t a csúszdához, hogy csússzon le a medence vízesése körül.

LEGO Friends 41397 Mozgó dzsúsz bár-23%
6 790 Ft 5 190 Ft

Akció

Frissülj fel és tölts egy kis időt Emma mozgó dzsúsz bárjánál. Emma épp a friss gyümölcs és a jókedv csodás keverékét készíti Heartlake város tengerpartján. Segíts neki elkészíteni a gyümölcsöt és felszolgálni a vendégeknek. Vagy inkább pihenj Andreával a napozóágyon és közben kortyolgass finom smoothie-t. Mi az ott a vízben? Egy delfinpár szeretne megismerkedni veled. Ugorj fel Andreával a szörfdeszkára és induljatok utánuk.

LEGO DUPLO® Disney™ 10873 Minnie születésnapi zsúrja
6 190 Ft 5 490 Ft

A kis Disney rajongók nagy örömmel fognak segíteni Minnie egérnek, hogy stílusosan ünnepeljen a LEGO® DUPLO® 10873 Minnie születésnapi zsúrja készlettel! Játsszatok velük, miközben elviszitek Minnie-t az aranyos, rózsaszín autójában a buli helyszínére, ahol Figaro, a cica már csak arra vár, hogy a mulatság elkezdődjön. Ez a LEGO DUPLO készlet tökéletes egy véget nem érő, szülinapi ünnepség témájú szerepjátékhoz, ráadásul egy hatalmas, megépíthető szülinapi tortát, és 2 ajándékkal díszített kockát is tartalmaz. A csomagban egy LEGO DUPLO figurát találtok: Minnie egeret és egy cica figurát.

LEGO Friends 41396 Kiskutyák játszótere
3 390 Ft

Csatlakozz Miához a Heartlake városkabeli kedvencek játszóterén és kiskutyáival, Cookie-val és Coco-val együtt élvezd a rengeteg szórakozást és játékot. Fésüld ki a kutyusok szőrét és adj rájuk bájos masnikat. Ma ráadásul az idő is napos, tehát ne feledkezz meg Mia klassz napszemüvegéről sem! Ahogy a kiskutyák elfáradnak, adj nekik egy tál vizet. Ha jól viselkedtek, jutalmazd meg őket csontokkal és más kutyafinomságokkal!

LEGO Disney Princess 41166 Elsa autós kalandjai-22%
10 790 Ft 8 390 Ft

Akció

Vedd fel a kocsit, és kezdd el egy kalandot Elzával és Sven rénszarvassal a Disney Jégvarázs II csodálatos világában. Ismerd meg a rénszarvast, és ülj a tűz mellé ahol pillecukrot is süthetsz. Piknik és pihenés után más mágikus történeteket játszhatsz Elzával a Jégvarázsból

LEGO DUPLO® Town 10928 Pékség-23%
13 590 Ft 10 390 Ft

Akció

Minden gyerek szereti a pékség látogatásokat! Használj turmixgépet és sütőt, és süss valami finomat. Egyél egy finom tortát az színes kávézóban. Vidd az árut egy kidíszített kisteherautóban egy hatalmas tortával a tetőn! És míg a gyerekek szórakoznak, fejlesztik a társadalmi, érzelmi és finom motoros képességeiket. Rengeteg látnivaló vam, és teendő tanulható meg egy forgalmas pékségben!

LEGO Disney Princess 41168 Elsa kreatív ékszerdoboz
13 490 Ft 11 590 Ft

Készíts saját ékszerdobozt, amelyet az Elsa kastély ihlette a Jégvarázs 2-ből, és rejts benne minden kincset! Forgasd meg az emelvényt, és figyeld, hogy Elsa és a mitikus vízszellem, ahogy Nokk forog a tükör előtt. Nyiss meg egy speciális zárat, és tedd a kedvenc ékszereidet a fiókba. Belül találsz 2 új LEGO® gyűrűt, amelyeket felvehetsz a gyűjteményébe.

LEGO Disney 43174 Mulan és az ő kalandos mesekönyve
6 990 Ft 5 590 Ft

Nyisd ki a könyvet és fedezd fel a kalandokkal teli mini világot! Vegyél részt harci kiképzésben Li-Shang-val és segíts Mulannak megvédeni apja és a család tiszteletét. Ezután lazíts a kertben, sétálj és élvezz egy csésze teát a szilvafa alatt. Képes Mulan titkot tartani és teljesíteni a kötelességét? Segétesz Mulannak megvédeni a családját és ő magát?

LEGO Friends 41389 Fagyis tricikli
3 390 Ft

Az égboltot átszelik az első fénysugarak és velük együtt a LEGO® Friendsbeli Stephanie is nekivág az utcáknak a szórakoztató fagyis triciklijével. Segíts neki kiszolgálni Heartlake város lakóit. Kombináld a különböző bolondos ízesítésű fagylaltokat és jégkrémeket. Ülj le barátaiddal az asztalhoz és élvezzétek együtt a fagyos finomságokat. Oldozd el a mopedet és ültesd be a kutyust az ülésébe. Tedd a fejedre a sisakot és indulj el Stephanieval a tengerpartra, ahol rengeteg szórakozásban lesz részetek!

LEGO Friends 41371 Mia és lószállító utánfutó
9 990 Ft 8 590 Ft

Ülj fel a lóra és indulj el felfedezni az erdőt. Mia a Emma a LEGO® Friends barátnők úgy döntöttek, hogy Biancaval erdei lovaglásra indulnak. Segíts nekik megtölteni az utánfutót a lóhoz szükséges dolgokkal, majd csatold Mia tökéletes buggy-jához és már indulhatsz is. Az erdőben vedd le Biancaról a pokrócot, hogy Mia kilovagolhasson.

LEGO Friends 41403 Játék tároló: Mia
3 390 Ft

Mia feladata, hogy gondoskodjon a beteg kedvenceket. A dobozka kinyitása után mindent megtalálsz, amire Mijának szüksége lesz, hogy a kisbeteget alaposan kivizsgálja! Segíts neki az állatklinikáján megvizsgálni a beteg állatkákat. A klinikát ezután becsukod és magaddal viszed a barátnőd vagy a barátod otthonába, hogy csatlakozhassanak a szórakozáshoz. A dobozka szétosztható és a felét odaadhatod nekik. Vagy gyűjtsd a dobozkákat, helyezd őket egymásra vagy csatlakotasd őket.

LEGO Disney 43176 Ariel és a kalandos mesekönyve
6 990 Ft 6 090 Ft

Nyisd meg a könyvet, és fedezd fel az egész víz alatti világot és a szárazföldet egyaránt! Merüljön a felszín alá, és fedezd fel a csodálatos víz alatti világot. Ülj rá Ariel kagylójára és hallgasd meg Sebastian és Flounder zenéjét. Ússz a felszínre és kirándulj a szárazföldön egyaránt. Várj csak, itt van Erik herceg. Sikerült Arielnek megfognia őt azzal, hogy lespricceli egy kis vízzel, mielőtt túl késő lenne? Vagy a gyönyörű hangja örökké a víz alatt marad?

LEGO DUPLO® Town 10925 Játék a gyerekszobában
5 490 Ft 4 190 Ft

Nyisd ki a ház alakú dobozt, és lépj be a szórakozás világába! Ez a Játék a gyerekszobában építőkocka, számos történet eljátszásának lehetőségét nyújtja. Osszd meg a gyönyörű játékokat LEGO fiúkkal és lányokkal, játssz az iskolában, vagy tarts születésnapi partit fagylalttal, ajándékokkal és léggömbökkel.

LEGO Disney Princess 43170 Vaiana óceáni kalandja
3 690 Ft

Várd meg a megfelelő hullámot Disney Vaianával és a kis malacával Pua-val a camakau vitorlás hajó fedélzetén. Ragadd meg az evezőt és fröcskölj vizet a Pua-ra. Aztán evezz a szigetre. Vigyázz arra a hullámra! Tarts ki, Pua! Segíts Vaianának ebben az izgalmas kalandon, juttasd el Te Fiti istennőnek aszívét és mentsd meg a többieket. Ezután készülj fel egy újabb izgalmas kalandra a nyílt tengeren.

LEGO Friends 41361 Mia és istállója
6 590 Ft 5 290 Ft

Segíts LEGO® Friends Miának gondoskodni a lovairól és a nyulairól az istállóban. A szett tartalma állatka figurák, melyek szerepjátékra ösztönöznek, valamint egy traktor LEGO Friends Mia számára, helyiség felszereléssel az istállóban, elkerített kifutóval.

LEGO Friends 41362 Supermarket Heartlake városban
9 390 Ft 9 190 Ft

Menj be a szupermarketbe és vásárolj szuper dolgokat a LEGO® Friends barátnőiddel Oliviával és Stephanie-val. Szállj be a hibátlan autóba és menj el vásárolni. Segíts Stephanie-nak vezetni és megvásárolni a kedvenc dolgait. Ne felejtsd el az egészséges gyümölcsöket és zöldségeket. Tedd az autóba a bevásárlást és jutalmazd meg magad valamivel! Egyél meg egy finom pohár fagylaltot.

LEGO Trolls 41253 Hajózás a country világába
10 990 Ft 8 590 Ft

Te is szereted a pop zenét, akárcsak Pipacs? Akkor csatlakozz hozzá a country zenébe vezető kalandos úton és mutasd meg mindenkinek, miért olyan különleges a pop. Ugorj fel a tutajra, táncolj a forgó színpadon vagy zárd a szereplőket börtönbe. Alkoss a trollok fején stílusos frizurákat a bájos kiegészítők segítségével. Ráadásul Ágas a sajátjában még különböző dolgokat is el tud rejteni! Majd találd meg a zenehúrt és újítsd meg a harmóniát – akárcsak a rajzfilmben.

LEGO Friends 41401 Játék tároló: Stephanie
3 390 Ft

Stephanie a konyhában rengeteg ételt készít. Segíts neki valami finomat készíteni. Egy titkos állati segítsége is van. De ki ő? Nyisd fel a dobozt és éld át a meglepetést. Csukd be és vidd magaddal a barátnőd vagy a barátod házába, ahol 2 részre oszthatod, a szórakozást a Friends készlettel másokkal is megoszthatod. Majd csukd össze és kapcsold össze más dobozokkal, hogy egy remek kiállítást hozhass létre az asztalon.

LEGO Friends 41360 Emma és a mozgó állatorvosi kórháza
3 290 Ft

Ez az egyszerű LEGO állatorvosi szett a részek és az állatorvosi közeg modelleket kínál fel, mint a beteg kedvenc gyógyítására szolgáló ágy, fecskendő, kefe, kutyacsont és gyereküveg a végtelen órákon át való játszásra, valamint LEGO Friends Emma és mini mopsz kutyafigurát.

LEGO Friends 41404 Játék tároló: Emma
3 390 Ft

Hagyd a képzeletedet egészen Franciaországig szárnyalni. Csatlakozz Emmához és lépj be a hibátlan párizsi műtermében, ahol éppen a titokzatos kedvencét készíti elő a fotózásra. Találsz ott fésűt a fotózás előtti előkészületre, fényképezőgépet és notebookot, amelyen megnézheted a képeket. Melyik titokzatos kedvenc lesz ma a modellje? Ezt egyedül a dobozka felnyitásával fedheted fel. Ezek a dobozkák egymsra helyezhető, összeilleszthetők és a szórakozás megosztható barátnőiddel és barátaiddal.

LEGO Disney Princess 41165 Anna és a kenu kirándulás
6 690 Ft 5 490 Ft

Kövesd a folyót egy ördögi erdőbe Arendelle-től messze egy speciális kenuval a kedvenc Disney, Anna és Olaf hősökkel! Gyere a partra, etess meg egy aranyos nyuszit, majd nagyon jól szórakozhatsz a hinta és a jég csúszásával a folyóba. De vigyázz, fel ne ébreszd a földi óriást aki a folyó mellett alszik.

LEGO DUPLO 10920 Elsa és Olaf tea partija
6 790 Ft 5 590 Ft

A Disney-től ismert Elsa és Olaf kint játszanak a hóban, a babáknak formázott figuráknak hála arra ösztönöznek, hogy együtt játssz gyermekeddel. Szánkózhatsz és fagyit ehetsz, esetleg egy csésze forró csokit is ihatsz, hogy felmelegedj.

LEGO Friends 41402 Játék tároló: Olivia
3 390 Ft

Kezdj el összpontosítani! Olívia kémiaórája kezdődik. Segíts a titokzatos kedvenccel a laboratóriumban elkészíteni a ragacsot. Vigyázz arra a pillanatra, amikor felírja a táblára az egyenletet. Vidd magaddal bárhová is mész ezt a dobozt, vagy indul el vele a barátnőd a barátod otthonába, ahol 2 részre oszthatod, a szórakozásról pedig a LEGO® Friends fog gondoskodni! Gyűjtsd össze mind az 5-t, helyezd őket egymásra és csatlakoztasd őket úgy, ahogy fel akarod építeni.

LEGO DUPLO® Town 10927 Pizzasátor
3 390 Ft

Élvezd a kreatív játékot a pizzával! Ez egy szórakoztató étel, melyet minden gyermek ismer. Ebben a klassz pizzasátorban rengeteg móka és kaland vár a gyermekekre. Az építőkészlet rengeteg lehetőséget nyújt történet- és szerepjátékokra: segíts a szakácsnak vendégeket csalogatni a finom pizzával; szolgáld fel a pizzát az asztalokra; ülj le a szakáccsal a székre, hogy elfogyaszthassa kedvenc tízóraiját… a pizzát! A pizzasátor alaposan megtelt!

LEGO Friends 41405 Játékdoboz: Andrea és a kisállatok
3 290 Ft

Vidd el kis kedvencedet egy bevásárlásra. Látogassatok el az állateledel boltba és vegyél kedvencednek jutalomfalatokat. Segíts Andreának megtalálni az üzletben a megfelelő ajándékot kedvence számára. Vidd magaddal a dobozt, ahová csak szeretnéd, vagy oszd két részre és játssz a barátnőddel!

LEGO Friends 41400 Játékdoboz: Andrea
3 390 Ft

Andrea készen áll, hogy elénekelje új dalát. Segíts neki felkészülni a fellépésre. A hangpróbát pedig egy titokzatos kisállat végzi. Nyisd ki a dobozt és élvezd a meglepetést! Zárd le és vidd magaddal barátnődhöz vagy barátodhoz, ahol két részre oszthatod, és így osztozhattok a Friends sorozat által jelentett szórakozáson is. Majd a doboz asztagolható vagy összekapcsolható további dobozokkal.

LEGO Friends 41366 Olivia cukrászdája
9 990 Ft 8 390 Ft

Segíts LEGO® Friends Oliviának az újonnan nyílt cukrászdájában. Válaszd ki a forgó pult legvonzóbb süteményét, vagy készíts saját finomságokat az őrült tortakészítővel. Tűrd fel az ingujjad! Úgy néz ki, hogy Olíviának segítségre van szüksége a konyhában.

LEGO Friends 41409 Játékdoboz: Emma és az állatkák fotózása
3 290 Ft

Indulj el Emmával az imádnivaló.kis játékboltba Melyik játékot vásárolod meg – repülőgépet, vonatot vagy játékautót? Melyiket választod végül? Nem tudod eldönteni? Talán Emma titokzatos kedvence segít a választásban. Nyisd ki a dobozt és derítsd ki, milyen állatka rejtőzik belül. Szerezd be mind az 5 készletet, és készítsd el saját LEGO® Friends bevásárlóközpontodat.

LEGO Disney Princess 43173 Csipkerózsika királyi hintója
3 690 Ft

Ülj be Disney Csipkerózsika rózsaszín hintójába és indulj el a vacsorára. Csatlakozz Csipkerózsikához és bagoly barátjához a fergeteges nap lezárására az erdei buliban. Töröld le az asztalt, készíts finom süteményt, gyújts gyertyát és kívánj valamit. És amikor elszámoltál háromig, fújd el a gyertyát és vágj egy szelet tortát. Ha befejezted a vacsorát, csomagold össze az asztalt, és induljon új kalandokra Csipkerózsikával és a bagoly barátjával a hintóban. Csatlakozz Csipkerózsikához és bagoly barátjához a fergeteges nap lezárására az erdei buliban. Töröld le az asztalt, készíts finom süteményt, gyújts gyertyát és kívánj valamit. És amikor elszámoltál háromig, fújd el a gyertyát és vágj egy szelet tortát. Ha befejezted a vacsorát, csomagold össze az asztalt, és induljon új kalandokra Csipkerózsikával és a bagoly barátjával a hintóban.