LEGO 4065 Minifigura tartó doboz, Fekete
5 970 Ft

LEGO 4065 Minifigura tartó doboz tökéletes választás minden LEGO gyűjtő számára. Építsd meg a kedvenc LEGO figuráidat, és állítsd ki őket. Praktikus gyűjtő doboz segítségével folyamatosan szemmel tarthatod kedvenceidet és megóvhatod őket a portól és egyéb károktól. A dobozban 8 minifigura tárolható.


LEGO Multi-Pack 4 részes Tárolódoboz (4015)
15 470 Ft

LEGO Multi-Pack 4 részes Tárolódoboz ideális a gyerekek kedvenc kreatív játékának tárolásához. Az ötletes külsejű boxokat egymásra helyezhetjük, akár csak a játék apró darabkáit. Tökéletes választás, ha nem szeretnénk a földön szanaszét heverő játék darabokat.


LEGO 4066 Minifigura tartó doboz, Fekete
10 720 Ft

LEGO 4066 Minifigura tartó doboz tökéletes választás minden LEGO gyűjtő számára. Építsd meg a kedvenc LEGO figuráidat, és állítsd ki őket. Praktikus gyűjtő doboz segítségével folyamatosan szemmel tarthatod kedvenceidet és megóvhatod őket a portól és egyéb károktól. A dobozban 16 minifigura tárolható.


LEGO Super Heroes Világító kulcstartó, Superman
3 590 Ft

3 040 Ft

Világító kulcstartó minden Super Heroes rajongónak! Superman segítségével az összes kulcsunkat egy helyen tudjuk tárolni, valamint a LED lámpával éjszaka is könnyedén betalálunk a kulcslyukba. A minifigura mellkasának megnyomásával bekapcsolható a lábakba épített világítás.


LEGO Star Wars - Darth Vader kulcstartó lámpa
3 690 Ft

2 630 Ft

Hordjuk magunkkal kedvenc Lego Star Wars minifiguránkat a zsebünkben is. A Darth Vader kulcstartó segítségével az összes kulcsunkat egy helyen tudjuk tárolni. A LED lámpával pedig sötétben is megtaláljuk a kulcslyukat.


LEGO Star Wars - Yoda kulcstartó
3 599 Ft

2 630 Ft

Hordd magaddal kedvenc Lego Star Wars minifigurádat a zsebedben is. A Yoda kulcstartó segítségével az összes kulcsodat egy helyen tudod tárolni. A LED lámpával pedig sötétben is megtalálod a kulcslyukat.


LEGO Star Wars - Boba Fett kulcstartó
3 599 Ft

3 310 Ft

Hordjuk magunkkal kedvenc Lego Star Wars minifiguránkat a zsebünkben is. A Boba Fett kulcstartó segítségével az összes kulcsunkat egy helyen tudjuk tárolni. A LED lámpával pedig sötétben is megtaláljuk a kulcslyukat.


LEGO Star Wars - C3PO kulcstartó
3 599 Ft

3 310 Ft

Hordjuk magunkal kedvenc Lego minifiguránkat a zsebünkben is. A Lego Star Wars C3PO kulcstartó segítségével az összes kulcsunkat egy helyen tudjuk tárolni.


LEGO Star Wars - R2D2 kulcstartó
3 699 Ft

3 310 Ft

Hordjuk magunkkal kedvenc Lego Star Wars minifiguránkat a zsebünkben is. Az R2D2 kulcstartó segítségével az összes kulcsunkat egy helyen tudjuk tárolni. A LED lámpával pedig sötétben is megtaláljuk a kulcslyukat.


LEGO Star Wars Stormtrooper Zseblámpa
6 830 Ft

LEGO Star Wars Stormtrooper Zseblámpa tökéletes választás mindenki számára a sötétben keresgéléshez. Egy rohamosztagos a legjobb társ a sötétben, vele biztosnágban éreheti magát mindenki. A mellkason lévő gombot megnyomva a mozgatható lábakba épített LED-ek működésbe lépnek és 30 perc után automaikusan lekapcsonak, így éjszakai fénynek elalváshoz is ideális.


LEGO Super Heroes Világító kulcstartó, Batman
3 599 Ft

3 040 Ft

Világító kulcstartó minden Super Heroes rajongónak! Batman segítségével az összes kulcsunkat egy helyen tudjuk tárolni, valamint a LED lámpával éjszaka is könnyedén betalálunk a kulcslyukba. A minifigura mellkasának megnyomásával bekapcsolható a lábakba épített világítás.