LEGO Mindstorms EV3 31313

LEGO Mindstorms EV3 31313

Értékelés: 4,8
124 990 Ft 108 090 Ft

Eljött a LEGO MINDSTORMS EV3 robotok forradalma. Olyan robotokat alkothatunk, amelyeket megtaníthatunk beszélni, járni, gondolkodni és bármely általunk adott utasítást teljesíteni. Fantáziánknak semmi sem szabhat határt. A mind az öt robot építését lépésről lépésre bemutató, egyszerű, 3D összeszerelési útmutatót megtekintheted online, a LEGO. com/mindstorms honlapon.

LEGO BOOST Kreatív robotok-17%

LEGO BOOST Kreatív robotok

Értékelés: 4,8
52 990 Ft 43 790 Ft

Akció

Gazdagítsd LEGO® építési élményeidet a lenyűgöző LEGO BOOST Kreatív robotok révén! Építsd meg és alakítsd kedved szerint Vernie-t, a saját, személyi beszélő robot barátodat, programozd be a viselkedését és szórakozzatok a mellékelt játszószőnyeggel együtt!

LEGO Hidden Side 70431 Sötét világítótorony-23%
19 090 Ft 14 590 Ft

Akció

Vágj bele a kalandba egyedül, vagy csatlakozz barátaidhoz online és élvezd a közös játék élményét a sötét világítótoronyban, a kibővített valóságban! Építsd meg a világítótorony digitális interaktív modelljét Jack, Parker, csontváz, Jennie Napo és Clause Stormward minifiguráival. Ezután töltsd le a kibővített valóság LEGO® Hidden Side ingyenes alkalmazását és szkenneld be a modellt okoseszközöd segítségével. Ezáltal feltárul előtted az ellenséges szellemek, rejtett nyomok és a főnök, Joe Ishmael digitális világa.

LEGO Minecraft 21143 Az Alvilág kapu
17 990 Ft 15 390 Ft

Ezzel a Minecraft készlettel átjárót építhetsz, összeállíthatsz egy tökéletesen kifinomult vasúti rendszert, és leutazhatsz az Alvilágba, hogy fénykibocsátó izzóköveket bányássz. Az ellenséget csak megfelelően felfegyverkezve győzheted le, ezért vedd fel a sisakot és a páncélt, és markold meg a gyémánt kardod! Ülj be egy csillébe, és már indulhat is a kaland. Kerüld el a zombi malacembert, a kis magmakockát és a 9 csápú kísértetet, amely egyszerre akár két tűzgolyót is képes kilőni. Az izzókövek valóban világítanak a sötétben, a leeső láva pedig nagy meglepetést okozhat. A fantáziának semmi sem szab határt – ezzel a készlettel saját történeteket találhatsz ki, amelyek telis-tele vannak meglepetésekkel.

LEGO Minecraft 21141 Barlangok zombival
6 990 Ft 5 690 Ft

Ezzel a Minecraft készlettel egy rejtélyes, természet adta kincsekben gazdag barlangot építhetsz. Azonban a szenet, az aranyat és a gyémántot csak dinamit segítségével kaphatod meg! Amint a sziklán áttörsz, szabaddá válik az út befelé. Óvakodj a zombiktól és a denevérektől, de figyelj a lehulló kavicsokra is! A nehéz utazás végén azonban jutalom vár. Semmi sem szab határt a fantáziádnak: alkosd meg a saját, meglepetésekkel teli, eredeti történetedet a LEGO Minecraft segítségével.

LEGO Minecraft 21140 Tyúkól

LEGO Minecraft 21140 Tyúkól

Értékelés: 4,9
6 990 Ft 5 590 Ft

Válj farmerré és állíts fel saját magasított tyúkólat kerítéssel. A tyúk a tojást egyenesen a ládába tojhatja. Csontok segítségével szelídítsd meg a farkast, aki ha nem vagy jelen megőrzi tyúkjaidat.

LEGO Hidden Side 70419 Régi halász bárka
10 190 Ft 8 190 Ft

Be mersz lépni a Hidden Side világába? Állítólag a part menti sziklákon egy szellem bolyog! -Töltsd le a LEGO® Hidden Side™ applikációt, irányítsd a telefont a hajótörött bárkára és tárd fel a szellemek világát. Játsszál az összerakós játékkal és figyeld, hogy hogyan kel életre az egész modell az alkalmazásban. Egyesítsd az erődet a Jack Davidsonnal és a Parker Jacksonnal, és segíts nekik megmenteni a Newbury-t a félelmetes szellemektől.

LEGO Hidden Side 70428 Jack és strand terepjáró
6 790 Ft 5 590 Ft

Indulj el a Hidden Side világába Jack strand terepjáróján és élvezd a remek kiterjesztett valóság élményét egy vagy több játékossal! Állíts fel egy szuper terepjárót Jack, Parker és a megszállott Scott Francise minifiguráival, 2 fejjel. Ezután töltsd le a Hidden Side ingyenes alkalmazást a kiterjesztett valósághoz, szkenneld be modelledet az okos eszköz segítségével, és fedezd fel a hátborzongató világot. Vegyél részt a szellemharcban, keress nyomokat és győzd le Trucker Dale félelmetes főnököt.

LEGO Hidden Side 70429 El Fuego kaszkadőr repülője-23%
10 990 Ft 8 390 Ft

Akció

Repülj el a Hidden Side világába El Fuego kaszkadőr repülőjének fedélzetén, és élvezd az egy vagy több játékos számára kínált kibővített valóság csodálatos élményét! Építsd meg a klassz propelleres repülőgépet El Fuego, Jack és Mary Breaksom minifigurákkal. Ezután a kibővített valósághoz töltsd le az ingyenes Hidden Side alkalmazást, szkenneld be modelledet okoseszközöd segítségével és fedezd fel az ijesztő digitális világot. Vágj neki a szellemvadászatnak, keresd a nyomokat és találkozz a főnökkel, Harry Can-nal.

LEGO Hidden Side 70427 Légy üdvözölve Hidden Side-ban
6 890 Ft 5 590 Ft

Merülj el a kibővített valóság által egy vagy több játékos számára jelentett csodálatos élményben ezzel a LEGO® Hidden Side készlettel. Építsd meg a rémisztő metró modelljét Jack, Axel Chopse, Scrimper és Waylon minifigurákkal, töltsd le az ingyenes Hidden Side alkalmazást a kibővített valósághoz és keltsd életre a modellt úgy, hogy beszkenneled okoseszközöd segítségével. Ezután vágj neki a szellemvadászatnak, old meg a rejtélyeket, találkozz a rémisztő Lady E.-vel és segíts Jacknek elmenekülnie az elátkozott digitális világból!

LEGO Hidden Side 70423 Paranormális busz 3000
21 590 Ft 18 390 Ft

Épp ideje belépned a Hidden Side világába! Van elég bátorságod? Töltsd le a LEGO® Hidden Side™ applikációt, irányítsd a telefont az iskolabuszra és tárd fel a szellemek világát. Játssz a modellel, és nézd meg, mi történik az alkalmazásban. Kutasd át a Hidden Side világot, oldjál meg új rejtélyeket, találj érdekes tárgyakat, kapd el a szellemeket, és add hozzá őket a gyűjteményedhez, és végül győzd le a szellemek főnökét, Spewert – természetesen, ha van hozza merszed.

LEGO Hidden Side 70420 Rejtély a temetőben
10 190 Ft 8 090 Ft

Be mersz lépni a Hidden Side világába? Egyesítsd az erődet Jack Davids és Parker Jackson hősökkel és oldjátok meg a temető rejtélyét, ahol kísért! -Töltse le a LEGO® Hidden Side™ applikációt, irányítsd a telefont a temetőre és tárd fel a szellemek világát. Játsszál az összerakós játékkal és figyeld, hogy hogyan kel életre az egész modell az alkalmazásban. Segíts Jack-nek és Parkernek megtalálni és legyőzni a szellemeket.

LEGO Hidden Side 70425 Kísérteties középiskola Newburyban
44 390 Ft 35 390 Ft

Megmered látogatni a Newbury városkát a titokzatos Hidden Side világban? Töltsd le a LEGO® Hidden Side™ applikációt, irányítsd a telefont az iskolára és tárd fel a szellemek világát. Játsszál az összerakós játékkal és figyeld, hogy hogyan kel életre az egész modell az alkalmazásban. Kutasd át a Hidden Side világot, oldjál meg új rejtélyeket, találj érdekes tárgyakat, kapd el a szellemeket, és add hozzá őket a gyűjteményedhez, és végül győzd le a szellemek főnökét Nibsen urat – természetesen, ha van hozza merszed. Segítsz Jack Davidsnek és Parker Jackson hősöknek legyőzni a szellemeket, és így megmenteni az iskolát?

LEGO Hidden Side 70421 El Fueg teherautója
13 990 Ft 11 190 Ft

Be mersz lépni a Hidden Side világába? Segíts a Jack Davids hősnek és a rendületlen barátjának El Fueg kaszkadőrnek elkapni és legyőzni a két megszállott motorost, Joeyt és Dwaynet! Töltsd le a LEGO® Hidden Side™ applikációt, irányítsd a telefont az El Fueg kaszkadőr kamionjára és tárd fel a szellemek világát. Vagy ezzel a csodálatos LEGO készlettel játszd a saját kalandjaidat tele szellemekkel!

LEGO Hidden Side 70430 Metro Newbury városkában
10 890 Ft 8 190 Ft

Indulj el Newbury városka metróján, élvezd bővített valóság remek élményét egy vagy több játékos számára a Hidden Side világában. Állíts össze egy digitális interaktív metró modellt, amelyet portállá alakíthatsz, beleértve Jack, Parker és Peter Peterson minifiguráit. Ezután töltsd le az ingyenes Hidden Side kibővített valóság alkalmazást az okos készülékedre, és kezdd el a kalandot a digitális világban a barátságtalan szellemek és a nagyfőnök, Rat Shaun segítségével.

LEGO Hidden Side 70418 J. B. és a laboratóriuma tele szellemekkel
6 390 Ft 5 590 Ft

Be mersz lépni a Hidden Side világába? Egyesítsd az erődet a Jack Davidsonnal és a J.B.-vel, és segíts nekik megmenteni a Newbury-t a félelmetes szellemektől. Töltse le a LEGO® Hidden Side™ applikációt, irányítsd a telefont a J.B. laboratóriumára és tárd fel a szellemek világát. Játsszál az összerakós játékkal és figyeld, hogy hogyan kel életre az egész modell az alkalmazásban. Vagy ezzel a csodálatos LEGO készlettel játszd a saját kalandjaidat tele szellemekkel!

LEGO Hidden Side 70422 Támadás a garnélás bódéra
17 790 Ft 14 290 Ft

Be mersz lépni a Hidden Side világába? Töltsd le a LEGO® Hidden Side™ applikációt, irányítsd a telefont a temetőre és tárd fel a szellemek világát. Kutasd át a Hidden Side világot, oldjál meg új rejtélyeket, találj érdekes tárgyakat, kapd el a szellemeket, és add hozzá őket a gyűjteményedhez, és végül győzd le a szellemek főnökét – természetesen, ha van hozza merszed. Az Enzo séfet és a Sally pincérnőt a szellemek főnöke Anomalo kísérti, és a garnélás bódéban pajzánságokat okoz. Siess akcióba a Parker Jacksonnal az ultramodern gokartján.

LEGO Hidden Side 70432 Rémisztő vándorút
19 090 Ft 15 390 Ft

Ezen a rémisztő úton csak saját felelősségre indulj el! Vágj bele a kalandba egyedül, vagy csatlakozz barátaidhoz online és élvezd a közös játék élményét a rémisztő vidámparkban, kibővített valóságban. Építsd meg a szabadesésű hullámvasút és torony digitális interaktív modelljét, ideértve Jack, Parker, J. B., Jimbo Lobl és Terry Top minifiguráit is. Ezután a kibővített valósághoz töltsd le az ingyenes Hidden Side alkalmazást, szkenneld be modelledet okoseszközöd segítségével és lépj be az akciókkal teli digitális világba.

LEGO Overwatch 75975 Watchpoint: Gibraltar
31 990 Ft 26 890 Ft

Overwatch® jövője forog kockán, miközben Winston minden erejével azon van, hogy előkészítse a rakétát a felszállásra a Watchpoint: Gibraltár létesítménynél megbízható szövetségese, Pharah segítségével. Vajon Reaper meg tudja állítani őket, mielőtt az Overwatch rakéta felszállna?