LEGO Movie 70830 Mely űrhajója!
18 890 Ft

Segíts Emmetnek és Lucynak elmenekülni a LEGO® TÖRTÉNET 2 film űrhajója elől ! Mela lő a mi hőseinkre. Képes a két építőmester kikerülni a rabságot ezen a remek űrhajón?

LEGO Movie 70820 LEGO® Movie Maker
17 990 Ft

Forgass saját filmet a LEGO® Movie Maker! készlettel. Készíts jelenetet és válassz hátteret. Forgatás előtt minden Emmet, Lucy és Rex jelenetet és további szereplők jeleneteit próbáld is ki. Helyezd el okostelefonodat egy állványra és hozz létra saját LEGO TÖRTÉTNET 2 filmverziót!

LEGO Movie 70835 Rex Rexplorer űrhajója
39 990 Ft 34 890 Ft

Szállja harcba a Virágállatok ellen a Rex Rexplorerrel! Rakd a raptorokat a pilótafülkékbe, Rexet és Emmetet pedig a klassz Rexplorer űrhajó hátuljába. Forgasd el a motorokat és tüzelj a rugós kilövőkből. Szállj le biztonságban, majd utazz keresztül a bolygó felszínén a korongvetővel tüzelő speederrel vagy a raptor-skateboarddal.

LEGO Movie 70838 Amita Karok királynő Dehogy Gonosz űrpalotája
32 190 Ft

Csatlakozz Agglegény Batman™-hez és Amita Karok királynőhöz egy vacsorára a királynő Dehogy Gonosz Űrpalotájába ezzel a szórakoztató építőkészlettel! Szürcsölj el egy turmixot és nézd meg a DJ pultot! Ismerd meg A LEGO KALAND 2 többi színes szereplőjét, például Fagyitölcsért, majd lődd ki az űrbe a Csillagot és a Szíveket a gondoláikon!

LEGO Movie 70823 Emmet triciklije!
4 690 Ft

Megtudod állítani az idegen inváziót? Töltsd fel üzemanyaggal a töltőállomáson ezt a szuper háromkerekű magas járművet. A katapultból lőj egy keréktárcsát az idegen behatolóra. Ezután ugorj a triciklire, vedd át az irányítást és fogd menekülőre!

LEGO Movie 70824 Bemutatjuk az Amit Akarok királynőjét
5 290 Ft 4 790 Ft

Akció

Ismerkedj meg a Lucyval az Amit Akarok királynőjével! De hogyan ismered fel a királynőt, aki képes megváltoztatni az alakját? Az Amit Akarok királynője valójában egy gyönyörű lóvá változott. Segítsz Lucynak elmenekülni a Mila Mela és Susan királynők elől és a Banarnár elől, aki banánra hasonlít?

LEGO Movie 70828 Kibillenthető partibusz
26 490 Ft 22 590 Ft

Akció

Csatlakozz a Disco Kitty-hez, a Tempo-hoz, a Melody-hez és a Zeb-hez, és indulj el a kirándulásra a kibillenthető partibuszban! Tedd Zebet a pilótafülkébe. Nyisd ki a busz tetejét és oldalait, rakd szét a hangszórókat és a disco gömböt és a parti elkezdődhet! Igyál finom smoothiet, kapcsold be a disco fényeket és mutasd be a tánctudásodat a forgó táncparketten!

LEGO Movie 70825 Az Amit Akarok királynő korlátlan modelljei!
11 690 Ft

Építsd fel az Amit Akarok királynőt és alakítsd át különféle alakba és formákba, épp úgy, mint a LEGO® KALAND 2 filmben. Hozzál létre egy szomorú csellóst, dühös dinoszauruszt, vidám kis autót és még sok mást.

LEGO Movie 70837 Gyémánt Gyönyör Gyógyfürdő!
22 590 Ft

Csatlakozz A LEGO® KALAND 2 szereplőihez, Benny-hez, az űrhajóshoz, Vadóchoz és a Nyugi Kitty-ként megjelenő Csoda Kitty-hez a Gyémánt Gyönyör Gyógyfürdőben, ezzel a színes játékkészlettel! Élvezd a polip masszázsát! Kapcsolódj ki a pezsgőfürdőben Nyugi Kitty-vel! Nézd meg Vadóc új frizuráját — ami rajta kívül mindenkinek tetszik!