LEGO Ninjago 70677 Ground Reward Of Destiny
38 590 Ft 38 190 Ft

Csatlakozz a NINJAGO® Wu, Kaie, Jaye, Nyi és Colea FS nindzsa akciófigurákhoz az ő csodálatos parancsnoki központjukban, a Ground Reward Of Destiny-ben! Száguldozz a nindzsa járművel a sivatagban és próbáld ki a csillag pengéket. Vesd bele magad a harcba és tüzelj a rugós kilövőkkel az ellenfelekre. Le kell győznöd Aspheera-t és vissza kell szerezned Spinjitzu-t!

LEGO Ninjago 71718 Wu és a harci sárkánya
5 990 Ft

Szállj le Wu mesterrel és bátor sárkányával Shintaro veszélyes barlangjaiba! Helyezd Wu-t a sárkányára és menjen csatába. Meg kell vernie Gleck-et, és meg kell szereznie a szabadító pengét? Légy óvatos, mert Gleck számszeríjjal van felfegyverkezve és nem fél használni! Wu-nak nyernie kell, különben soha nem kerül ki a csapdákkal teli barlangból.

LEGO Ninjago 71722 A koponyavarázsló tömlöcei
30 990 Ft 30 290 Ft

Egyesítsd erődet Cole, Zane és Lloyd hősökkel és csapjatok össze a koponyavarázsló veszélyes tömlöceiben. Vigyázz a sötétség seregének csapdáira és harcosaira: Murtra, Ginklre és egy felébresztett harcosra. Ha sikerül leküzdened az összes csapdát megszerzed a Megmentés Árnyékpengéjét és kiszabadítod a nindzsát a börtönből. A nindzsa sorsa a te kezedben van!

LEGO Ninjago 71721 A Koponyavarázsló sárkánya
24 090 Ft 23 390 Ft

Csatlakozz Kai, Jay és Nya hősökhöz és próbaljátok meg legyőzni a Koponyavarázsló félelmetes sárkányát a Shintaro barlangokban. Vigyázz a csontokkal és pókokkal teli mérgező golyókra! Kerüld el, hogy találat érjen kilövőjéből. A nindzsák csapatának le kell győznie egy hatalmas lényt ahhoz, hogy kijuthasson a gonosz Koponyavarázsló karmaiból.

LEGO Ninjago 70674 Fire Fang

LEGO Ninjago 70674 Fire Fang

Értékelés: 4,9
13 190 Ft

Csatlakozz Kai-hoz FS a NINJAGO® világban és vegyél részt az izgalmas nindzsa csatában az óriási kígyóval szemben! Vigyázz a kígyó zajos, mozgó farkára. Kerüld el kilövőit és harcolj a kígyós csatában Kai nindzsa tornádó spinnerével.

LEGO Ninjago 70666 Aranysárkány
5 690 Ft

Vágj bele a Végső csatába a gonosz Overlord ellen az aranysárkányon ülő Lloyd arany nindzsával! Óvakodj a kőhadsereg felderítőjének nyílpuskájától és Overlord dárdájának pengéjétől. Támadj a szárnyas pengékkel és kardokkal. Használd a csodás Spinjitzu mester arany képességét és nyerd meg ezt a hatalmas küzdelmet!

LEGO Ninjago 71710 Feltuningolt nindzsaautó
11 990 Ft 11 790 Ft

Robogj keresztül veszélyes terepeken a Prime Empire világában a feltuningolt nindzsaautódban. Azután építsd át repülő üzemmódba és szállj fel a felhők fölé. Scott készítette ezt a nehézpáncélos kocsit együtt Kai digitális változatával, aki a segítségével le kell, hogy győzze a gonosz „fém sisakokat“. Csatlakozz hozzájuk, vezesd a különleges key-tana kardért folyó harcot és menekülj és a Prime Empire világából.

LEGO Ninjago 70673 Ninja Copter
8 790 Ft

Indulj Zane csodás nindzsakopterével a Vex tábornok elleni harcba! Forgasd meg a rotorkat és tüzelj a gyors kilövőkből. Vesd bele magad a Spinjitzu támadásba Jay tornádó spinnere segítségével. Ragadd meg Zane katanját és szaladj Vex tábornokkal.

LEGO Ninjago 70668 Jay viharharcosa
12 090 Ft 11 890 Ft

Repülj a csatába Jay viharharcosával, hogy segíts Nyának megküzdeni a kígyókkal! Pattanj be a szuper-gyors repülőgép pilótafülkéjébe és irány az égbolt. Húzd szét a szrányakat és fedd fel a hatalmas arany pengéket. Tüzelj a rugós kilövőkkel Pythorra és Lashára!

LEGO Ninjago 71717 Utazás a koponyás tömlöcökbe
8 790 Ft 8 490 Ft

Segíts megmenteni a Shindaro barlangba csapdába zárt nindzsát. Egyesítsd erőidet más nindzsákkal és vágj bele a mentőakcióba. Összemérheted erőidet az akciódús kalandos társasjáték során. Használd ki az összes ninja-képességedet és kerüld el a csapdákat, a veszélyes pókokat, és járj túl a Murta börtönőr eszén.

LEGO Ninjago 71703 Viharharcos csata
8 790 Ft 8 490 Ft

Összeállíthatod Kai és Jay erőit, és izgalmas csatában versenyezhetsz a rosszindulatú Lashával, a Venomari kígyó törzsének kémével. Repülj fel az égbe ezzel a szupergyors sugárhajtású készülékkel, és elkaphatod Lasát, aki a kígyóautójában versenyez, de vigyázzon a kilövőjére!

LEGO Ninjago 71702 Aranyrobot
12 090 Ft 11 890 Ft

Vonjátok össze az erőtöket az Arany Ninja Lloyddal, Wu-val és az arany robottal, szállj szembe azok rettegett ellenségeikkel. Az arany robot a sötét erők ellen a legfőbb győzelem. Az óriás katana megsemmisíti az összes ellenséget. Ugorj be a robot pilótafülkébe és versenyezz Kozu tábornokkal és a kőhadsereg vezetőjével. Nyerned kell és mentsd meg NINJAGO® City városkáját!

LEGO Ninjago 70672 Cole off-road motorkerékpárja
5 790 Ft

Eredj a Pusztító sivatagba Cole off-road motorkerékpárjával. Győzd le a homokdűnéket az övvel és a nagy méretű hátsó kerékkel, amely arany felnikkel kiegészített. Egyesítsétek erőiteket Kai-val és harcoljatok együtt. Tüzelj a nindzsa motorkerékpár rugós kilövőiből. Védd ki a támadásokat a nindzsa harcos katanjával, szerezd vissza Cole arany kalapácsát és folytasd utadat, találd meg az ősi piramist!

LEGO Ninjago 71700 Dzsungel buggy
3 690 Ft

Alkoss csapatot Lloyddal és kezdjetek el a versenyzést ezzel a buggyval a dzsungelben! Éld át újra az epikus csatát az Elemek bajnokságából a ® világában és segítsd a kiválasztott nindzsa hősnek legyőzni a hatalmas ellenséget! A kitűnő lengéscsillapításának és a nagy gumi kerekeinek köszönhetően Lloyd a buggyával könnyedén megbirkózik a dzsungel nehézségeivel. Ugorj be a pilótafülkébe és készülj a harcra!

LEGO Ninjago 71708 Játékos börze
9 990 Ft 9 690 Ft

Alkosd meg Jay digitális verzióját, Cole második énjét, Nya második énjét, Zane rózsaszín második énjét és a szövetségeseiket a játékos börzén a Prime Empire videojátékban. Választhatsz új fegyvereket, álcázó sisakot, de akár megvásárolhatod a különleges gyűjtői key-tana kardot is. A börzén nagyon figyelj a rettegett „vörös sisakokra“ és a gonosz Richie-re – ő is meg akarja kaparintani őket.

LEGO Ninjago 70682 Spinjutsu kiképzés – Jay
3 290 Ft

Kezdj bele a Spinjitsu kiképzésbe és tökéletesítsd a célzó képességed Jay FS-el. Szereld fel a villám nindzsát a tiltott Spinjitsu csuklyájával. Helyezd be a tornádó spinnerbe, és pörgesd fel a kilövővel a maximum sebességre. Lőj ki rugós rakétákat a forgó felső részből.

LEGO Ninjago 71715 Jay avatárja - árkád automata
3 690 Ft

NINJAGO® City városából eltűnnek a játékosok! Egyesítsd erőid Jay digitális verziójával, kövesd a nyomát az Prime Empire videójátékba és segíts neki megoldani a rejtélyt. Kit választasz? Amint a játék részévé válsz, megtervezheted és testre szabhatod a saját avatárjod Merülj ebben az érdekes világban Jay oldalán és szálljatok szembe a gonosz erőivel.

LEGO Ninjago 71705 A sors adománya
40 290 Ft 38 590 Ft

Hajts a hősies nindzsákkal a Sors adománya fedélzetén, és szállj szembe a veszélyes ellenségekkel. Ez a lélegzetelállító hajó alapként szolgál a nindzsák számára és ugyanakkor egy hadihajó is, amely az egész tengert irányítja. Egyesítsd erőidet Zane, Jay, Cole és Wu harcosokkal, akik aranyfegyverekkel felfegyverkezettek és készülj fel a harcra a hajó fedélzetén.

LEGO Ninjago 70678 Az elfeledett császár kastélya
30 690 Ft 30 090 Ft

Egyesítsd a LEGO® NINJAGO® hősök erejét Lloyd FS-el, Cole-lal és Akitával és készülj fel a az elfeledett császár kastélyáért folyó fagyos küzdelemre. Ne téveszd szem elől a kastélyt őrző tiltott sárkányt. Térj ki a jeges kastély számszeríjaiból és a jégtorony rugós kilövőiből kilőtt lövedékek elől. Harcolj a gonosz Vex tábornok és hószamurájai ellen! Ne hagyd, hogy a jégbörtönbe vessenek.

LEGO Ninjago 70676 Lloyd titán robotja
21 190 Ft 20 890 Ft

LEGO® NINJAGO® Lloyd titánrobotjával és Zane FS harcossal számtalan kalandban lesz részed! Szállj szembe Vex tábornok szamurájokból álló csapatával. Vigyázz – Vex értékes fegyverrel rendelkezik – Spinjitzu. Végezd ki a szamurájokat a csillag pengékkel és a robot nindzsa hatalmas katanajával. Távolítsd el a repülőgépet, ugorj a pilótafülkébe Lloyddal és tüzelj a rugós kilövőkkel. Hozz létre Spinjitzu tornádót Zane nindzsa spinnerével.

LEGO Ninjago 71711 Jay kiber sárkánya
15 390 Ft

Ugorjon be Jay kiber sárkányán az epikus és izgalmas csatákba mind a Prime Empire, mind a NINJAGO® City városkájának világába. Kapcsold át ezt a remek lényt támadó üzemmódba, tüzelj a rugalmas kilövővel. Egyesítse erőid Jay digitális verziójával, valamint Nyi digitális verziójával, és támadd meg a sárkányodon Unagami ellenségeit, valamint szolgáit Richie-t és Hausner-t. Győznöd kell, valamint megszerezni a sárga speciális key-tana kardot!

LEGO Ninjago 71706 Cole gyors autója
3 690 Ft

Ülj be Cole gyors autójának a kormánya mögé és segíts neki a veszélyes Prime Empire videójátékból való menekülésben. De vigyázz! A gonosz Hausner üldözi Cole digitális változatát a légpárnás hajóján, és el akarja kapni a lánc és a fő vezérlő segítségével. Le kell őt győznötök és megszereznetek az értékes és speciális key-tana kardot. Ezt a csatát digitális Cole meg kell, hogy nyerje!

LEGO Ninjago 71707 Kai robotűrhajó
5 790 Ft

Repülj át a Kai csodálatos robot űrhajójának digitális változatával a Speedway Five-Billion versenyének részeseként, szerezz egyet a key-tana speciális kardokból, és hagyd el a Prime Empire világát. Alakítsd át a digitális pengékkel ellátott nagy teljesítményű robotot sugárhajtásúvá és lövöldözz tüzet! Azonban vigyázz Richiere a Rat Pack-ből. Követi Kai digitális változatát a léghajóján, és eltökélt szándéka, hogy legyőzze őt. Képes vagy őt lerázni és megnyerni a versenyt?

LEGO Ninjago 71720 Tűzkőrobot
21 690 Ft 20 990 Ft

Egyesítsd erődet Hős Kai-jal, Hős Cole-lal, és Hősnő Nya-val, valamint Tűzkőrobotjukkal, akik a sötét és gonosz erőkkel küzdenek a Shintaro hegy gyomrában. A tűzkőrobot egy hatalmas nindzsák által irányított gép, amely két óriási kard segítségével próbál meg kiszabadulni a sötét földalatti világ fogságból. Ugorj be a robot pilótafülkéjébe, és tüzelj!

LEGO Ninjago 70681 Spinjutsu kiképzés – LLoyd
3 290 Ft

Tanuld meg a Spinjitsu alapjait Lloyd FS-el a LEGO® NINJAGO® világából! Szereld fel a zöld nindzsát Lloyd Garmadont a tiltott Spinjitsu csuklyával. Helyezd be a tornádó spinnerbe, és pörgesd fel a kilövővel a maximum sebességre. El tudod találni a félelmetes pókokokat és a jég-céltáblákat az arany karddal?

LEGO Ninjago 70685 Spinjitzu Villanás - Cole
3 490 Ft

Segíts Cole-nek tökéletesíteni Spinjitz-művészetét ezzel a szórakoztató készlettel a NINJAGO®-tól. Csatlakoztasd Cole-t a pörgettyűhöz pengékkel, helyezd az indítópadra, nyomd meg a gombot, és figyeld ahogyan a hősies nindzsa működik. Találj ki saját izgalmas Spinjitzu kihívásokat és készítse elő Cole-t csatára.

LEGO Ninjago 71704 Kai vadászgép
11 990 Ft 11 690 Ft

Repülj az égbe Kai és Lloyd tárdsaságában ebben a csodálatos ninja vadászgépben. Élvezd újra a NINJAGO® TV sorozat 3. sorozatának híres jeleneteit, és segítsd nindzsáit legyőzni a nindroid harcosokat. Versenyezz az új NINJAGO City felett, és lőj a tavaszi hordozórakétákból az alattatok található nindroidokon – és kerüld el őket!

LEGO Ninjago 71712 Az őrület császárjának temploma
23 690 Ft 23 290 Ft

Egyesítsd erőidet Jay digitális verziójával, Lloyddal és Colelal és meneküljetek el Unagamival ebből a veszélyes templomból az utolsó csatában a Prime Empire világában. De légy résen, ahogy felmászol a veszélyes toronyra és kerüld el a robbanószereket. Figyelj rá, hogy Sushimi ne vegyen észre. Ha felérsz a tetejére, használd mind a három különleges key-tana kardot és nyisd ki az Unagami titkos kamrájához vezető utolsó kaput. Hogyha a nindzsák teljesíteni akarják a küldetésüket, akkor le kell, hogy győzzék.

LEGO Ninjago 70686 Spinjitzu Villanás - Kai
3 490 Ft

Egyesítsd erődet Kai-al, és segíts neki tökéletesíteni Spinjitz művészetét ezzel a csodálatos NINJAGO® készlettel. Csatlakoztasd Kai-t a pörgettyűhöz NINJAGO pengékkel, helyezd az indítópadra, nyomd meg a gombot, és figyeld ahogyan a hősies nindzsa működik.

LEGO Ninjago 70687 Spinjitzu Villanás - Lloyd
3 490 Ft

Építsd fel ezt a nagyszerű LEGO NINJAGO készletet, és segíts Lloydnak Spinjitz mesterévé válni. Csatlakoztasd Lloyd-ot a pörgettyűhöz NINJAGO pengékkel, helyezd az indítópadra, nyomd meg a gombot, és figyeld ahogyan a hősies nindzsa működik. Próbálj ki szórakoztató kihívásokat, tanulj nagyszerű trükköket és edzd készségeidet Lloyddal, hogy készen állj a harcra!

LEGO Ninjago 71716 Lloyd avatárja - árkád automata
3 690 Ft

Egyesítsd erőid digitális Lloyddal és fejtsd meg NINJAGO® City rejtélyét! Gyere rá, hogy honnan származnak ezek a játékautomaták és, hogy miért tűnnek el a játékosok? Hagyd, hogy a játékautomata elteleportáljon Prime Empire világába és állj ki a veszélyes Unagami ellen! Ki leszel a Prime Empire világában? Amint a játék részévé válsz, megtervezheted és testre szabhatod a saját avatárjod

LEGO Ninjago 71719 Zane Mino teremtménye
16 090 Ft 14 890 Ft

Egyesítsd erődet Cole és Zane nindzsákkal, akik egy hatalmas mino teremtmény segítségével szeretnének kimenekülni Shintaro tömlöceiből. Tüzelj a mino teremtmény korongkilövőjéből a tolakodó Ginkl és Gleck felé. A nindzsák sorsa a te kezedben van! Sikerül hőseidnek győzedelmeskedni és kiszabadulni ebből a titokzatos és ijesztő földalatti világból?

LEGO Ninjago 70670 A Spinjitzu monostora
25 390 Ft

Eddz Wu, Jay, Nya, Zane, Cole, Lloyd és Kai társaságában a Spinjitzu monostorban! Gyakorold nindzsa képességeidet a csatatéri, a kardforgató és a „gyümölcsvágó” Spinjitzu gyakorló területeken. De légy óvatos – Wyplash beosont a monostorba és ellopta a villám nuncsakukat! Aktiváld a csirke csapdát és használd a Spinjitzu tudásodat.

LEGO Ninjago 71709 Gyorsiram Jayel és Lloyddal
8 890 Ft

Ki nyeri meg a Speedway Five-Billion futamát a Prime Empire világában és szerzi meg a key-tana speciális kardját? Egyesítsd erőidet Jay és Lloyd digitális verziójával a Hausner gonosz patkánya ellen. Menekülj Hausner léghajója elől a Jay digitális változatának repülő speederén vagy a Lloyd digitális változatának verseny motorkerékpárján. A patkány a nyomodban van! Ninja hősök nyerik meg a túlélési versenyt?

LEGO NINJAGO™ 70614 Villám repülő
19 790 Ft

Siess kiszabadítani Edet és Ednát a cápahadsereg elől ezzel a szuper menő Villám repülővel! Helyezd Jay-t a pilótafülkébe, és a fogantyút működtetve süvíts a helyszínre! Lőj a rugós kilövővel a cápakatonákra, és kanyarodj el a rák gyorskilövője elől! Landolj szép finoman, és szabadítsd ki Edet a rák ollói közül! Verd vissza a cápakatonákat Jay tüskés cséphadarójával, és vezesd Edet és Ednát biztonságos helyre!

LEGO NINJAGO® 70650 A Sors szárnya
6 990 Ft

Építsd meg a LEGO® NINJAGO® 70650 A Sors szárnyát a Sors Adománya romjaiból és szállj az ég felé Kai-jal! Repülj a sivatag fölé és tüzelj a klassz repülő korongvetőivel és a rugós kilövőkkel! Vigyázz, mert Sugárhajtású Jack repülőtámadásra készül hátirakétájával és dárdájával! Hárítsd el a támadást Kai katanáival és vedd magadhoz az értékes Sárkánycsont Pengét!

LEGO Ninjago 70675 Katana 4x4

LEGO Ninjago 70675 Katana 4x4

Értékelés: 4,9
15 390 Ft

A NINJAGO® Kai nindzsa járművével, a Katana 4×4-el izgalmas élményben lehet részed! Tüzelj a rugós kilövőkkel! Támadd meg ellenségeidet a nindzsa autó csillag pengék használatával. Merülj el a Spinjutzu csatában mint a tornádó a LEGO NINJAGO Nyo FS hőssel. Le kell győznöd a veszélyes kígyókat!

LEGO Ninjago 70683 Spinjutsu kiképzés – Zane
3 290 Ft

Fejleszd magasabb szintre a Spinjitsu tudásodat a forgó Zan FS-el a LEGO® NINJAGO®-tól! Szereld fel a jég nindzsát a tiltott Spinjitsu csuklyájával. Helyezd be a tornádó spinnerbe, és pörgesd fel a kilövővel a maximum sebességre. Célozd be az edző bábut, töltsd meg a dobócsillag kilövőt és irány a következő kihívás!