LEGO Ninjago 70669 Cole földfúrója
17 990 Ft 15 390 Ft

Szállj szembe a Kőhadsereggel Cole LEGO NINJAGO® földfúrójával! Óvakodj az Óriás Kőharcos hatalmas kardjaitól, és támadd meg a korongvetőkkel! Képes vagy megnyerni a csatát és visszaszerezni Cole ellopott arany fegyverét?

LEGO NINJAGO® 70653 Firstbourne-24%
22 290 Ft 16 790 Ft

Kiárusítás

Segíts Kai-nak és Cole-nak megmenteni Firstbourne-t – a sárkányok anyját – a Sárkányvadászoktól! Csapkodj a hatalmas LEGO® NINJAGO® 70653 Firstbourne sárkány szárnyaival, hogy kikerüld a Vadászkopter korongvetőjét! Söpörd el a Vadászkopterből leeresztett vadászokat a sárkány erőteljes farkával… és ne hagyd, hogy elcsábítsa a finom sült pulyka, amit az orra előtt lóbálnak! Vajon a nindzsa harcosok képesek lesznek legyőzni Nehézfémet, Rágójátékot, Sugárhajtású Jacket és Szájkosarat, hogy megkaparintsák az értékes Sárkánypáncélt? Te döntesz!

LEGO Ninjago 70677 Ground Reward Of Destiny
43 690 Ft 39 790 Ft
+ ingyen szállítás

Csatlakozz a NINJAGO® Wu, Kaie, Jaye, Nyi és Colea FS nindzsa akciófigurákhoz az ő csodálatos parancsnoki központjukban, a Ground Reward Of Destiny-ben! Száguldozz a nindzsa járművel a sivatagban és próbáld ki a csillag pengéket. Vesd bele magad a harcba és tüzelj a rugós kilövőkkel az ellenfelekre. Le kell győznöd Aspheera-t és vissza kell szerezned Spinjitzu-t!

LEGO Ninjago 70670 A Spinjitzu monostora
26 990 Ft 23 290 Ft
+ ingyen szállítás

Eddz Wu, Jay, Nya, Zane, Cole, Lloyd és Kai társaságában a Spinjitzu monostorban! Gyakorold nindzsa képességeidet a csatatéri, a kardforgató és a „gyümölcsvágó” Spinjitzu gyakorló területeken. De légy óvatos – Wyplash beosont a monostorba és ellopta a villám nuncsakukat! Aktiváld a csirke csapdát és használd a Spinjitzu tudásodat.

LEGO Ninjago™ 70632 - Földrengés robot
30 990 Ft
+ ingyen szállítás

Mentsd meg Fred Finley-t, a TV riportert a cápa seregtől Cole fantasztikus Földrengés robotjával! Ugorj be a pilótafülkébe és kormányozd a robotot az akció felé! Ragadd meg Törőgépet a robot óriási öklével! Csatlakozz Miszakóhoz és védd meg Fredet Mike-tól, a dárdától! Aztán nyisd ki a robot hatalmas vállhangszóróit, lőj ki hanghullámokat, és verd le a gonosz cápasereg támadását!

LEGO Ninjago 70675 Katana 4x4
16 190 Ft 13 790 Ft

A NINJAGO® Kai nindzsa járművével, a Katana 4×4-el izgalmas élményben lehet részed! Tüzelj a rugós kilövőkkel! Támadd meg ellenségeidet a nindzsa autó csillag pengék használatával. Merülj el a Spinjutzu csatában mint a tornádó a LEGO NINJAGO Nyo FS hőssel. Le kell győznöd a veszélyes kígyókat!

LEGO Ninjago 70678 Az elfeledett császár kastélya
33 690 Ft 28 090 Ft
+ ingyen szállítás

Egyesítsd a LEGO® NINJAGO® hősök erejét Lloyd FS-el, Cole-lal és Akitával és készülj fel a az elfeledett császár kastélyáért folyó fagyos küzdelemre. Ne téveszd szem elől a kastélyt őrző tiltott sárkányt. Térj ki a jeges kastély számszeríjaiból és a jégtorony rugós kilövőiből kilőtt lövedékek elől. Harcolj a gonosz Vex tábornok és hószamurájai ellen! Ne hagyd, hogy a jégbörtönbe vessenek.

LEGO NINJAGO® 70655 Dračí jáma
47 390 Ft
+ ingyen szállítás

Zúzd szét a LEGO® NINJAGO® 70655 Sárkányvermet a nindzsa hősök segítségével, és szabadítsátok ki a szabad sárkányokat, akiket Vasbáró és a Sárkányvadászok fogságban tartanak! Kerüld el az őrtorony tetején lévő kettős rakétakilövőből érkező lövéseket! Védd meg a Sárkánymestert, aki a teljes Sárkánypáncélt viseli! De légy óvatos – a börtönben van egy csapóajtó, ahol a nindzsa hősök leeshetnek a verembe, a kegyetlen Földsárkány mellé, míg Vasbáró a trónjáról figyel!

LEGO Ninjago 70666 Aranysárkány
6 990 Ft 5 790 Ft

Vágj bele a Végső csatába a gonosz Overlord ellen az aranysárkányon ülő Lloyd arany nindzsával! Óvakodj a kőhadsereg felderítőjének nyílpuskájától és Overlord dárdájának pengéjétől. Támadj a szárnyas pengékkel és kardokkal. Használd a csodás Spinjitzu mester arany képességét és nyerd meg ezt a hatalmas küzdelmet!

LEGO Ninjago 70684 Spinjutsu kiképzés – Kai vs. Szamuráj
6 290 Ft 5 690 Ft

Készülj fel Kai és Szamuráj veszedelmes forgó küzdelmére a LEGO® NINJAGO®-tól! Szereld fel a tűz nindzsát a tiltott Spinjitsu csuklyájával. Helyezd be őt a hószamurájjal együtt a megfelelő LEGO NINJAGO spinnerekbe, és lődd ki őket hatalmas sebességgel a csatába. Töltsd fel a kilövőt az örök lánggal vagy Kai FS tűzgömbjével vagy a hőszamuráj jégkristályával és jégpajzsával, és élj át extrémen izgalmas akciójeleneteket!

LEGO Ninjago 71707 Kai robotűrhajó
6 790 Ft

Újdonság

Repülj át a Kai csodálatos robot űrhajójának digitális változatával a Speedway Five-Billion versenyének részeseként, szerezz egyet a key-tana speciális kardokból, és hagyd el a Prime Empire világát. Alakítsd át a digitális pengékkel ellátott nagy teljesítményű robotot sugárhajtásúvá és lövöldözz tüzet! Azonban vigyázz Richiere a Rat Pack-ből. Követi Kai digitális változatát a léghajóján, és eltökélt szándéka, hogy legyőzze őt. Képes vagy őt lerázni és megnyerni a versenyt?

LEGO NINJAGO™ 70638 Katana V11
6 990 Ft 6 190 Ft

Luke Cunningham a csatorna mentén száguld motorkerékpárján, és már csaknem eltűnik a szem elől … de te el tudod őt kapni Kai és tökéletesen felszerelt Katana V11 csónakja segítségével! Csak állítsd a csónakot gyors módba, majd amikor Luke mellé értek, hajtsd ki a gyorsítókat és aktiváld a támadó módot. Így azonnal elérhetővé válik a rugós működtetésű kilövő, amellyel megállíthatod Luke-ot. A teljes győzelemhez fogd Kai katanáját, és készülj fel egy kegyetlen párbajra. Vajon ki nyer majd? A fantáziának semmi sem szab határt – ezzel a készlettel saját történeteket találhatsz ki, amelyek telis-tele vannak meglepetésekkel.

LEGO Ninjago 70681 Spinjutsu kiképzés – LLoyd
3 190 Ft 2 890 Ft

Tanuld meg a Spinjitsu alapjait Lloyd FS-el a LEGO® NINJAGO® világából! Szereld fel a zöld nindzsát Lloyd Garmadont a tiltott Spinjitsu csuklyával. Helyezd be a tornádó spinnerbe, és pörgesd fel a kilövővel a maximum sebességre. El tudod találni a félelmetes pókokokat és a jég-céltáblákat az arany karddal?

LEGO Ninjago 70683 Spinjutsu kiképzés – Zane
3 190 Ft 2 890 Ft

Fejleszd magasabb szintre a Spinjitsu tudásodat a forgó Zan FS-el a LEGO® NINJAGO®-tól! Szereld fel a jég nindzsát a tiltott Spinjitsu csuklyájával. Helyezd be a tornádó spinnerbe, és pörgesd fel a kilövővel a maximum sebességre. Célozd be az edző bábut, töltsd meg a dobócsillag kilövőt és irány a következő kihívás!

LEGO NINJAGO® 70650 A Sors szárnya
6 290 Ft

Építsd meg a LEGO® NINJAGO® 70650 A Sors szárnyát a Sors Adománya romjaiból és szállj az ég felé Kai-jal! Repülj a sivatag fölé és tüzelj a klassz repülő korongvetőivel és a rugós kilövőkkel! Vigyázz, mert Sugárhajtású Jack repülőtámadásra készül hátirakétájával és dárdájával! Hárítsd el a támadást Kai katanáival és vedd magadhoz az értékes Sárkánycsont Pengét!

LEGO Ninjago 70664 Spinjitzu Lloyd vs. Garmadon
6 990 Ft 5 790 Ft

Rakd be Lloydot a Energiatornádó pörgettyűjébe, Lord Garmadont pedig saját Pusztítástornádó pörgettyűjébe, válaszd ki a támadó, védekező vagy gyors módot, és pörögj el! Próbálj ki új nindzsa harci technikákat, alkosd meg saját Spinjitzu kihívásaidat, és mérkőzz meg barátaiddal.

LEGO NINJAGO™ 70639 A Jaguárkígyó utcai verseny
9 990 Ft 9 190 Ft

Mr. E legyőzéséhez a lehető leggyorsabban utol kell érned őt, és el kell venned tőle a Bosszúmaszkot. Ha nem szerzed meg időben, a démontorzónak köszönhetően legyőzhetetlen lesz! Az egyetlen esélyed az, hogy Zane szuper motorjával utolérjétek őt – menet közben aktiválhatjátok a korongvetőket, egy gyilkos drónt küldhettek utána, vagy használhatjátok a kihajtható aranyszínű pengéket. Az ellenség azonban nem fogja egykönnyen feladni – ügyelj a tüskés vágópengékre és a kardokra! Hamarosan kiderül, hogy ki nyer a harcban… A fantáziának semmi sem szab határt – ezzel a készlettel saját történeteket találhatsz ki, amelyek telis-tele vannak meglepetésekkel.

LEGO Ninjago 71715 Jay avatárja - árkád automata
3 690 Ft

Újdonság

NINJAGO® City városából eltűnnek a játékosok! Egyesítsd erőid Jay digitális verziójával, kövesd a nyomát az Prime Empire videójátékba és segíts neki megoldani a rejtélyt. Kit választasz? Amint a játék részévé válsz, megtervezheted és testre szabhatod a saját avatárjod Merülj ebben az érdekes világban Jay oldalán és szálljatok szembe a gonosz erőivel.

LEGO NINJAGO™ 70641 Nindzsa éjjeli lopakodó
13 990 Ft 13 290 Ft

Ultra Violet kő turbómotorján menekül az Oni Gyűlöletmaszkkal, amelyet meg kell szerezned ahhoz, hogy legyőzhesd Ultra Violetet! A Nindzsa éjjeli lopakodóval ez egyszerű feladat, csak használd a gyors üzemmódot az üldözéshez, majd, ha hatótávon belülre kerültél, kapcsolj át támadó módba. A gyorskilövővel menet közben is könnyen tüzelhetsz, így csak el kell kerülnöd Ultra Violet buzogányát, és a győzelem szinte teljesen biztos. Sőt, ha elég okos vagy ahhoz, hogy együttműködj Nya-val, akkor igazán gyerekjáték lesz megszerezni a maszkot. A fantáziának semmi sem szab határt – ezzel a készlettel saját történeteket találhatsz ki, amelyek telis-tele vannak meglepetésekkel.

LEGO NINJAGO® 70644 Arany Sárkánymester
4 690 Ft 4 090 Ft

Repülj egy nindzsa akcióba a LEGO® NINJAGO® 70644 Arany Sárkánymester készlettel! Kezdj bele a kiképzésbe a LEGO kar megépítésével! Ezután rakd bele az Arany Sárkánymestert a kapszulába, csatold hozzá a pengét és a sárkányszárnyakat, majd húzd meg a kioldózsinórt! Mutass be olyan klassz légi trükköket, mint a Sárkányszaltó, és versenyezz barátaiddal olyan kihívásokban, mint például a Sárkányvadász! Vajon te leszel a felülmúlhatatlan Sárkánymester?

LEGO Ninjago 70634 - Nya - Spinjitzu mester
3 490 Ft

Mutasd meg Nyaval, micsoda Spinjitzu képességeid vannak! Helyezd a Víznindzsát a kapszulába a surikenjeivel, rögzítsd a pörgettyűhöz, és húzd meg a kioldózsinórt! Pörgesd meg, fordulj, ugorj és tanulj meg fantasztikus új trükköket, például a Zent! Majd találj ki magadnak saját Spinjitzu kihívásokat, és harcolj a barátaiddal, hogy te lehess minden Spinjitzu mester mestere!

LEGO NINJAGO® 70648 Zane Sárkánymester
4 690 Ft 4 090 Ft

Szárnyalj a nindzsa dicsőség felé a LEGO® NINJAGO® 70648 Zane Sárkánymester készlettel! Kezdj neki a kiképzésnek a LEGO kar megépítésével! Rakd bele Zane-t a kapszulába, csatold hozzá a pengét és a sárkányszárnyakat, majd húzd meg a kioldózsinórt! Mutass be olyan őrült trükköket, mint a Sárkányszaltó, és versenyezz barátaiddal olyan kihívásokban, mint például a Sárkánycsere! Megvannak a képességeid ahhoz, hogy igazi Sárkánymester váljon belőled?

LEGO NINJAGO® 70645 Cole Sárkánymester
4 690 Ft 4 090 Ft

Légy te is nindzsa ezzel a klassz LEGO® NINJAGO® 70645 Cole Sárkánymester készlettel! Kezdj bele a kiképzésbe a LEGO kar megépítésével! Ezután rakd bele Cole-t a kapszulába, csatold hozzá a pengét és a sárkányszárnyakat, majd húzd meg a kioldózsinórt! Hajts végre olyan lenyűgöző légi mutatványokat, mint a Sárkánytámadás, és mérkőzz meg barátaiddal olyan kihívásokban, mint például a Sárkánypárbaj! Képes vagy arra, hogy legendás Sárkánymesterré válj?

LEGO Ninjago 71711 Jay kiber sárkánya
19 090 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Ugorjon be Jay kiber sárkányán az epikus és izgalmas csatákba mind a Prime Empire, mind a NINJAGO® City városkájának világába. Kapcsold át ezt a remek lényt támadó üzemmódba, tüzelj a rugalmas kilövővel. Egyesítse erőid Jay digitális verziójával, valamint Nyi digitális verziójával, és támadd meg a sárkányodon Unagami ellenségeit, valamint szolgáit Richie-t és Hausner-t. Győznöd kell, valamint megszerezni a sárga speciális key-tana kardot!

LEGO Ninjago 71714 Kai avatárja - árkád automata
3 690 Ft

Újdonság

Segíts Kainak megfejteni a rejtélyt, hogy miért tűnik el minden játékos a NINJAGO® City-ből! Juss el a játékautomatán keresztül a Prime Empire videójáték veszélyes világába és állj ki a gonosz Unagami és követői ellen. Ki leszel a Prime Empire világában? Megalkothatod a saját alakod, kiválaszthatod a fegyvered és máris belefoghatsz ebbe az izgalmas videojátékba

LEGO Ninjago 71700 Dzsungel buggy
3 690 Ft

Újdonság

Alkoss csapatot Lloyddal és kezdjetek el a versenyzést ezzel a buggyval a dzsungelben! Éld át újra az epikus csatát az Elemek bajnokságából a ® világában és segítsd a kiválasztott nindzsa hősnek legyőzni a hatalmas ellenséget! A kitűnő lengéscsillapításának és a nagy gumi kerekeinek köszönhetően Lloyd a buggyával könnyedén megbirkózik a dzsungel nehézségeivel. Ugorj be a pilótafülkébe és készülj a harcra!

LEGO Ninjago 70674 Fire Fang
14 990 Ft 13 490 Ft

Csatlakozz Kai-hoz FS a NINJAGO® világban és vegyél részt az izgalmas nindzsa csatában az óriási kígyóval szemben! Vigyázz a kígyó zajos, mozgó farkára. Kerüld el kilövőit és harcolj a kígyós csatában Kai nindzsa tornádó spinnerével.

LEGO Ninjago 70682 Spinjutsu kiképzés – Jay
3 190 Ft 2 890 Ft

Kezdj bele a Spinjitsu kiképzésbe és tökéletesítsd a célzó képességed Jay FS-el. Szereld fel a villám nindzsát a tiltott Spinjitsu csuklyájával. Helyezd be a tornádó spinnerbe, és pörgesd fel a kilövővel a maximum sebességre. Lőj ki rugós rakétákat a forgó felső részből.

LEGO Ninjago 71702 Aranyrobot
14 990 Ft

Újdonság

Vonjátok össze az erőtöket az Arany Ninja Lloyddal, Wu-val és az arany robottal, szállj szembe azok rettegett ellenségeikkel. Az arany robot a sötét erők ellen a legfőbb győzelem. Az óriás katana megsemmisíti az összes ellenséget. Ugorj be a robot pilótafülkébe és versenyezz Kozu tábornokkal és a kőhadsereg vezetőjével. Nyerned kell és mentsd meg NINJAGO® City városkáját!

LEGO Ninjago 71708 Játékos börze
12 290 Ft

Újdonság

Alkosd meg Jay digitális verzióját, Cole második énjét, Nya második énjét, Zane rózsaszín második énjét és a szövetségeseiket a játékos börzén a Prime Empire videojátékban. Választhatsz új fegyvereket, álcázó sisakot, de akár megvásárolhatod a különleges gyűjtői key-tana kardot is. A börzén nagyon figyelj a rettegett „vörös sisakokra“ és a gonosz Richie-re – ő is meg akarja kaparintani őket.

LEGO Ninjago 71709 Gyorsiram Jayel és Lloyddal
10 890 Ft

Újdonság

Ki nyeri meg a Speedway Five-Billion futamát a Prime Empire világában és szerzi meg a key-tana speciális kardját? Egyesítsd erőidet Jay és Lloyd digitális verziójával a Hausner gonosz patkánya ellen. Menekülj Hausner léghajója elől a Jay digitális változatának repülő speederén vagy a Lloyd digitális változatának verseny motorkerékpárján. A patkány a nyomodban van! Ninja hősök nyerik meg a túlélési versenyt?

LEGO NINJAGO™ 70606 Spinjitzu kiképzés
3 290 Ft 2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ismerd meg a Spinjitzu művészetét Kaijal és Zane-nel a dódzsóban! Vegyél el egy botot a falról, vagy katanát a fegyvertartó állványról, és eddz, mint egy igazi nindzsa! Gyakorold a nindzsa mozdulatokat a Garmadon harci bábun, és készülj a következő csatára!

LEGO Ninjago 70663 Spinjitzu Nya és Wu
6 990 Ft 5 690 Ft

Helyezd LEGO® NINJAGO® Nya és Wu minifigurákat az ő pörgettyűjükbe, válaszd ki a támadó, védekező vagy gyors módot, és pörögj el! Próbálj ki új technikákat, alkosd meg saját Spinjitzu kihívásaidat, és versenyezz barátaiddal. Nincsenek szabályok!

LEGO Ninjago 71706 Cole gyors autója
3 690 Ft

Újdonság

Ülj be Cole gyors autójának a kormánya mögé és segíts neki a veszélyes Prime Empire videójátékból való menekülésben. De vigyázz! A gonosz Hausner üldözi Cole digitális változatát a légpárnás hajóján, és el akarja kapni a lánc és a fő vezérlő segítségével. Le kell őt győznötök és megszereznetek az értékes és speciális key-tana kardot. Ezt a csatát digitális Cole meg kell, hogy nyerje!

LEGO Ninjago 71712 Az őrület császárjának temploma
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Egyesítsd erőidet Jay digitális verziójával, Lloyddal és Colelal és meneküljetek el Unagamival ebből a veszélyes templomból az utolsó csatában a Prime Empire világában. De légy résen, ahogy felmászol a veszélyes toronyra és kerüld el a robbanószereket. Figyelj rá, hogy Sushimi ne vegyen észre. Ha felérsz a tetejére, használd mind a három különleges key-tana kardot és nyisd ki az Unagami titkos kamrájához vezető utolsó kaput. Hogyha a nindzsák teljesíteni akarják a küldetésüket, akkor le kell, hogy győzzék.

LEGO NINJAGO® 70646 Jay Sárkánymester
4 690 Ft 4 090 Ft

Sajátíts el új nindzsa képességeket a LEGO® NINJAGO® 70646 Jay Sárkánymester készlettel! Építsd meg a LEGO kart, rakd bele Jay-t a kapszulába, csatold hozzá a pengét és a sárkányszárnyakat, majd húzd meg a kioldózsinórt! Mutass be olyan látványos trükköket, mint a Sárkányugrás, és mérkőzz meg barátaiddal olyan kihívásokban, mint például a Sárkányrepülés! Megvan benned minden ahhoz, hogy igazi Sárkánymesterré válj?

LEGO NINJAGO® 70647 Kai Sárkánymester
4 690 Ft 4 090 Ft

Hódítsd meg az eget a LEGO® NINJAGO® 70647 Kai Sárkánymester készlettel! Kezdj bele a kiképzésbe a LEGO kar megépítésével! Rakd bele Kai-t a kapszulába, csatold hozzá a pengét és a sárkányszárnyakat, majd húzd meg a kioldózsinórt! Mutass be olyan elképesztő trükköket, mint a Sárkányszaltó, és versenyezz barátaiddal olyan kihívásokban, mint például a Sárkánydarts! Be tudod bizonyítani, hogy vérbeli Sárkánymester vagy?

LEGO Ninjago 71716 Lloyd avatárja - árkád automata
3 690 Ft

Újdonság

Egyesítsd erőid digitális Lloyddal és fejtsd meg NINJAGO® City rejtélyét! Gyere rá, hogy honnan származnak ezek a játékautomaták és, hogy miért tűnnek el a játékosok? Hagyd, hogy a játékautomata elteleportáljon Prime Empire világába és állj ki a veszélyes Unagami ellen! Ki leszel a Prime Empire világában? Amint a játék részévé válsz, megtervezheted és testre szabhatod a saját avatárjod

LEGO NINJAGO® 70654 Dieselnaut
32 090 Ft 27 790 Ft
+ ingyen szállítás

Vigyázat! Vasbáró, Nehézfém, Koponyatörő és Szájkosár a hatalmas LEGO® NINJAGO® 70654 Dieselnaut tankjukkal támadnak! Ragadd meg a fegyvereidet és csatlakozz a küzdelemben Fiatal Wu, Jay és Zane csapatához! Ugorj el a Dieselnaut rugós kilövője és nindzsa-markoló daruja elől! El kell kerülnöd, hogy fogságba ejtsenek ennek a rettenetes járműnek a börtönében, hiszen meg kell állítanod a gonosz Sárkányvadászokat, nehogy megszerezzék a teljes Sárkánypáncélt!

LEGO NINJAGO™ 70612 Zöld nindzsa mechanikus sárkány
17 990 Ft 15 990 Ft

Ülj fel a Zöld Nindzsa mechanikus sárkányra, és indulj csatába a Zöld Nindzsa gonosz apja, Garmadon ellen! A bölcs Wu irányítása mellett pattintsd ki a robot sárkány rejtett hajtóműveit, és irányítsd az ellenség felé! Tüzelj a lábára épített korongvetőkkel, és kapcsold be a suhintó farkát, hogy Charlie elrepüljön! Utána ragadd meg A Zöld Nindzsa kardját, és támadj vele Garmadonra, de ügyelj a lézer mutatójára! Vajon ki fog győzni ebben a heroikus apa-fia küzdelemben?

LEGO Ninjago 70676 Lloyd titán robotja
23 690 Ft 19 790 Ft
+ ingyen szállítás

LEGO® NINJAGO® Lloyd titánrobotjával és Zane FS harcossal számtalan kalandban lesz részed! Szállj szembe Vex tábornok szamurájokból álló csapatával. Vigyázz – Vex értékes fegyverrel rendelkezik – Spinjitzu. Végezd ki a szamurájokat a csillag pengékkel és a robot nindzsa hatalmas katanajával. Távolítsd el a repülőgépet, ugorj a pilótafülkébe Lloyddal és tüzelj a rugós kilövőkkel. Hozz létre Spinjitzu tornádót Zane nindzsa spinnerével.

LEGO Ninjago 70667 Kai Pengés Motorja és Zane motoros szánja
9 990 Ft 8 390 Ft

Siess a csatába, és szerezd vissza a tűzkardot Kai pengés motorjával és Zane elemi motoros szánjával! De légy óvatos a csapdákkal. Kerüld ki, vagy ugord át az úton lévő láncot. Húzd elő Kai elemi motorjának arany pengéit, tüzelj az elemi motoros szán korongvetőivel, és fagyaszd le a tárgyakat a jég surikenekkel

LEGO NINJAGO® 70652 Viharkeltő
12 290 Ft

Ugorj fel a LEGO® NINJAGO® 70652 Viharkeltő, a Villámsárkány hátára Jay-jel és szórj villámokat a szájából! De légy résen – Lábatlan Apó megpróbálja befogni ezt a hatalmas lényt Bosszúkő láncával! Üsd el a sárkány csapkodó farkával, amíg Zane nindzsa megküzd Szájkosárral! Vajon le tudod győzni a Sárkányvadászokat a Sárkánycsont Pengével, hogy megszerezd tőlük az értékes Sárkány Mellvértet?

LEGO NINJAGO® 70651 Leszámolás a trónteremben
6 190 Ft 5 190 Ft

Vegyél részt egy vakmerő küldetésen, hogy kiszabadítsd Lloydot a Titkok Palotájából a LEGO® NINJAGO® 70651 Leszámolás a trónteremben készlettel! Törd át a falat Skylorral, hogy beléphess a trónterembe! Szállj szembe Harumi hercegnővel Nya nindzsa segítségével – de vigyázz: Harumi katanákkal és aranypengékkel van felfegyverkezve. Vedd ki a börtönkulcsot a trón titkos rekeszéből és segíts Szamuráj X-nek kiszabadítani Lloydot a börtönből, utána pedig meneküljetek!

LEGO Ninjago™ 70629 - Piranha támadás
6 990 Ft

Segíts Kainak és Misakónak, és mentsétek meg Rayt a Piranha támadástól NINJAGO® City-ben! A cápasereg gengsztere Ray riksáját üldözi a megfékezhetetlen Piranha robotban. Ugorj el csattogó állkapcsa elől, és kerüld ki a pöccintésre induló rakétákat! Támadj Kai katanáival, Misako íjával és nyilával, és intézd el azt a piranhát!

LEGO Ninjago 70672 Cole off-road motorkerékpárja
6 290 Ft 5 490 Ft

Eredj a Pusztító sivatagba Cole off-road motorkerékpárjával. Győzd le a homokdűnéket az övvel és a nagy méretű hátsó kerékkel, amely arany felnikkel kiegészített. Egyesítsétek erőiteket Kai-val és harcoljatok együtt. Tüzelj a nindzsa motorkerékpár rugós kilövőiből. Védd ki a támadásokat a nindzsa harcos katanjával, szerezd vissza Cole arany kalapácsát és folytasd utadat, találd meg az ősi piramist!

LEGO NINJAGO 70618 Sors jutalma
59 990 Ft
+ ingyen szállítás

Csatlakozz Kaihoz, Lloydhoz, Zanehez, Nyehez, Jayhez és Coleha a nindzsa képzés alatt a Sors jutalmán – Wu mester repülő hajóján! Építsd meg ezt a hajót díszes vitorlákkal, kiegészítőkkel Wu mester hálószobájával és rejtett fegyverekkel. Fedezd fel a legerősebb fegyvert – lézerbotot – és gyakorold a nindzsa mozdulatokat Wu mester dojojában.

LEGO Ninjago 70665 Szamuráj robot
4 990 Ft 4 190 Ft

Vezéreld a csodás szamuráj robotot Nyával Szamuráj X-nek álcázva! Ugorj el Kruncha kardjának támadásai elől, és kerüld el Nuckal csontfejszéjét is. Vágj vissza a robot masszív katanájával és dupla katanájával! Tüzelj a korongvetőkkel, és győzd le a tábornokokat!