LEGO City 60215 Tűzoltóállomás
19 290 Ft

Védd a LEGO® City állampolgárokat a teljes körűen felszerelt 60215 tűzoltóállomással. Valahol a városban egy tűz keletkezett! Kapcsold be a terepjáró fényeit és a szirénákat, hogy a többiek utat engedjenek. Élj meg egy újabb felkavaró napot a tűzoltóságnál a LEGO® City városában!

LEGO City 60280 Tűzoltóautó létrával
6 590 Ft 6 090 Ft

Jaj! Ég és a lángok egyre feljebb jutnak! Csatlakozz a Frey McCloud tűzoltóhoz és hősnőkhöz, és indulj el vele egy akciókalandba. Szállj be egy szuper tűzoltókocsiba, és siess a helyszínre. Vedd ki a felszerelést a tűzoltókocsi rakodóteréből, és aktiváld a tűzcsapot.

LEGO City 60214 Burgerező megmentése
8 690 Ft

Mentsd meg a helyi burgerezőt a tűztől a LEGO® City 60214 Burgerező megmentése készletben. Tegyél be egy oxigén bombát, ugorj be egy tűzoltókocsiba, és menj az étterembe. Eloltod a táblát, mielőtt a burgerező leég? – És ne felejtsdel elojtani a parázst sem!

LEGO City 60216 Tűzoltók a városközpontban
30 990 Ft

Védd meg a LEGO® City polgárokat a 60216-os a Tűzoltók a városközpontban tűzoltó akciószettel. A város központjában tűz keletkezett. Elolthatod-e a tüzet, mielőtt kifut az ellenőrzésed alól? Élj meg egy újabb felkavaró napot a tűzoltóságnál a LEGO® City városában!

LEGO City 60279 Speciális tűzoltó autó
3 390 Ft

Riadó! Tűz van! Segítség! Csatlakozz a tűzoltókhoz a speciális tűzoltó autójukban, és siess a helyszínre. Jaj, az utat égő fák akadályozzák! De ennek a remek járműnek ez nem okoz gondot. Használd az irányítás funkciót, hogy az égő rönköket anyagmozgató kanállal távolítsa el az útból. Majd fogd meg a tűzoltó gépet és oltsd el a tüzet.

LEGO City 60282 Tűzoltóság parancsnokság
17 990 Ft 16 990 Ft

Bumm! Jaj! A tudós kiöntötte a kávét és égni kezdett a laboratóriumban! Csatlakozz a LEGO® City TV Bob és Feldman hőseihez, akik az ipari területre sietnek. Gyere a helyszínre ezzel a nagyszerű tűzoltókocsival, és használd Toastie robotját egy erős vízágyúval. Ezután fogja meg a tűzoltó eszközt, szállj fel egy targoncára, és segíts a tűzoltóknak megmenteni a várost!