LEGO Friends 41429 Repülőgép a Heartlake városából
20 990 Ft 19 290 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Építsd meg ezt a LEGO Friends® nagyszerű repülőgépet, és repülj el a nem mindennapi kalandra. Stephanie és Olivia nyaralni indulnak. A készlet tele van szórakoztató funkciókkal – akárcsak egy igazi repülőtér! Segíts Ashley kapitánynak a repülőgép pilótafülkéjében, vagy szolgáljál fel finomságokat az utasoknak. Vagy próbáld ki az utasok szerepét, helyezd a poggyászodat a rekeszbe, majd helyezd magad kényelembe és nézzél filmet.

LEGO City Police 60210 Légi rendőrségi légibázis-17%
22 790 Ft 18 890 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Tartsd biztonságban LEGO® City-t a Légi rendőrségi légibázissal! Várj csak, mit keres az az autó a börtön előtt? Kapcsold be a riasztót az irányítótoronyból! Egy bűnöző épp most szöktette meg társát, és menekülőben vannak! Vedd fel a hátirakétát, hajtsd ki a szárnyait és felszállás! Vagy ragadd meg az ejtőernyőt és siess el vele a repülőgéphez, hogy üldözőbe vedd a gazfickókat!

LEGO 60262 City Utasszállító repülőgép
31 090 Ft 29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Irány az izgalmas nyaralás egy egzotikus helyre! A hatalmas LEGO® City utasszállító repülőgép készen áll a repülésre. A LEGO City TV sztár, Poppy Starr megérkezett a repülőtérre nagyszerű, piros kabriójában! Segíts a repülőtéri személyzetnek berakni az autót a rakománytérbe, készítsd elő a lépcsőket és irányítsd az utasokat a helyükre. Még ellenőrizd, hogy szabad-e a mellékhelyiség, és már repülhetsz is a felhők közé!

LEGO Star Wars™ 75275 A-wing Vadászgép
70 790 Ft 63 790 Ft
+ ingyen szállítás

Építsd meg a Star Wars c. film ikonikus A-wing vadászgépét: A Jedi visszatér. Hagyd, hogy magával ragadjon a forgó lézerágyúival és a leszerelhető fedéllel ellátott kifinomult pilótafülkével. Ezután állítsd ki az Ultimate Collector gyűjtői sorozat modelljét a talapzatán egy információs címkével és egy pilóta figurával és büszkélkedj vele barátaid és családtagjaid előtt.

LEGO Trolls 41252 Trollok és repülés hőlégballonnal
10 690 Ft

Szállj le a felhőkhöz hőlégballonnal Poppy, Branch, Biggie és Mr. Dinkins társaságában. A Volcano Rock City városát keresik, de Symphonyville-ben érkeznek! Szerencsére a trolloknak minden van a hőlégballonban, amire az utazáshoz szükségük lehet, beleértve az ízletes édességeket! A csodás kiegészítők használatával stílusos frizurákat készíthetsz a trolloknak.

LEGO Star Wars™ 75286 Grievouse tábornok vadászgépe
27 490 Ft 24 290 Ft
+ ingyen szállítás

Készülj fel az epikus találkozóra Grievous tábornok és Obi-Wan Kenobi között. A hatalmas harcos, Grievous harcba indul csodálatos vadászgépével. Vigyázz a rugós lövedékekkel. Amikor leszállsz a vadászgéppel, fordulj a rettegett harcos ellen Obi-Wan fénykardjával és egy klónozott rohamosztagos fegyverével.

LEGO Star Wars ™ 75281 Anakin jedi csillagvadásza
10 390 Ft 9 190 Ft

Fogjatok össze Anakin Skywalker-el és szálljatok be az ő hihetetlen jedi csillagvadászának pilótafülkéjébe a LEGO® Star Wars™-től. Helyezzétek el a megbízható R2-D2 droidot a csillagvadász szárnyán, pattanjatok be a pilótafülkébe és vessétek bele magatokat egy hihetetlen csillagközi csatába. Engedjétek le fékszárnyakat, hogy teljes erőbedobással és gyorsasággal tudjatok támadni. Lőjj a szárnyakon lévő kilövőkkel és győzz le mindenkit. Miután pedig leszálltál, ne feledkezz meg Anakin fénykardjáról, ami a szárnyak alatt található, hogy megvédhesd magad az ellenséges erőktől.

LEGO City Police 60244 Rendőrségi helikopteres szállítás
13 790 Ft 12 990 Ft

Rooky Partnur rendőrtiszt szállítja a hírhedt bűnözőt, Frankie Lupellit a helikopter mobilcellájában, amikor valami nyikorogni kezd és robbanás hallatszik! Rablók támadtak a furgonra és Frankie Lupelli már szökik is a szupergyors négykerekű motoron. Gyorsan! Szállj fel a helikopterrel, hogy gyorsan a helyszínre repülhess és elkaphasd a bűnözőket, majd visszavihesd őket a börtönbe, ahová tartoznak.

LEGO DUPLO 10907 A világ állatai
31 590 Ft
+ ingyen szállítás

Mutasd meg a gyermekednek a világon található különböző állatokat és élőhelyüket! Indulj el egy szafarira az afrikai szavannába és játszatok arra, hogy épp az oroszlánokat és a zsiráfokat fényképezitek, figyeljétek meg az aranyos erdei állatokat az erdei folyón kenuzás közben, építsetek homokvárat egy trópusi strandon vagy figyeljétek meg a bálnákat a Déli-sarkon.

LEGO Star Wars™ 75256 Raketában Kylo Ren™
35 890 Ft
+ ingyen szállítás

Utazz a galaxisban a Kylo Rena személyi rakétában. Mindene megvan, amit csak egy vezér kívánhat, beleértve az összecsukható szárnyakat a rugós kilövőket, melyeket elijesztik a betolakodó harcosokat! A fülkében hely van a legénység számára is, valamint a Ren vitéznek is.

LEGO DUPLO® 10871 Repülőtér
7 990 Ft

Gyermeked imád utazni, és fellelkesül, amikor egy repülőt lát a levegőben? Akkor a LEGO DUPLO Repülőtér készletnek biztosan örülni fog. A kis pilóta már készülhet is a felszállásra. A készletben a valódi repülőterek nélkülözhetetlen fontos alkotóelemeit találod, a beszállókaput, a poggyászt szállító futószalagot és a repülésirányító tornyot. A kisgyermekek felkísérhetik az utasokat az összerakható repülőgépre, és már emelkdhetnek is a levegőbe.

LEGO Star Wars™ 75301 Luka Skywalker X-wing™ vadászgépe
16 990 Ft

Újdonság

Készülj fel egy lebilincselő menekülésre az árokból Luke Skywalker kultikus X-wing vadászgépével! Ellenőrizd, hogy a hűséges R2-D2 droid a fedélzeten van-e, és ugorj be a pilótafülkébe. Indítsd be a motort és szállj fel az űrbe. Kapcsold át a szárnyait támadó módba és lőj a Birodalom hajóinak hordozórakétáival. És amikor megnyerted a csatát térj vissza gyorsan a lázadók bázisához és ünnepeljétek meg a győzelmet!

LEGO DUPLO 6250720 Az első járműveim
5 790 Ft

Az iskoláskor előtti gyermekek bele szeretnek a színes autók és repülőgépek LEGO® DUPLO® át építésébe Az első járműveim. Rakj össze helikoptert, taxit, szemetesautót és tűzoltóautó modelleket, vagy keverd össze a DUPLO kockákat, különféleképpen kombináld, és hozzál létre végtelen számú járműveket és egyéb alkotásokat.

LEGO Ninjago 71709 Gyorsiram Jayel és Lloyddal
8 890 Ft 8 690 Ft

Ki nyeri meg a Speedway Five-Billion futamát a Prime Empire világában és szerzi meg a key-tana speciális kardját? Egyesítsd erőidet Jay és Lloyd digitális verziójával a Hausner gonosz patkánya ellen. Menekülj Hausner léghajója elől a Jay digitális változatának repülő speederén vagy a Lloyd digitális változatának verseny motorkerékpárján. A patkány a nyomodban van! Ninja hősök nyerik meg a túlélési versenyt?

LEGO Star Wars™ 75299 Nehézségek a Tatooine bolygón
10 990 Ft

Újdonság

Száguldj át a Tatooine bolygó sivatagán egy gyermekkel a Mandalorian csodálatos és villámgyors motorján! De légy óvatos – a sivatagban sok rejtett veszély leselkedik! A Taszken vadász rakétalövőjével a távolból készül a harcra, de akár szemtől szemben is megküzd veled hadi pálcája segítségével. A Mandalorian nem adja magát ilyen könnyen – nehéz robbantópuskával és pisztollyal van felszerelkezve.

LEGO City Police 60243 üldözés rendőrségi helikopterrel
8 690 Ft 8 590 Ft

Kiárusítás

Ki mondta volna, hogy teherautók nem repülhetnek! Rattler kígyó és társa ellopott széffel menekül! De a LEGO® City rendőrségi quad és helikopter csodálatos mágneses lánccal a sarkadban vannak. Segíts az első osztályú pilótanak és a rendőrnek Sam Grizzlednek, hogy erős mágnest hozzon el a Snake Rattler teherautójába. Ezután emeld fel a teherautót magasan a levegőbe, és szállítsd el a hírhedt tolvajt és társát a városi börtönbe.

LEGO Star Wars™ 75266 Sith Troopers™ Battle Pack
4 790 Ft

Légy az Első Rend tiszviselője, és vezesd katonáidat a harcba ezzel a csodás szettel a LEGO® Star Wars™-tól. Lásd el csapataidat kilövőkkel. Csatlakoztasd a blastert a speeder első részéhez, így máris akcióra készen fog állni. Hatolj be ellenséges területére és támadd meg őket.

LEGO Ninjago 71704 Kai vadászgép
13 990 Ft

Repülj az égbe Kai és Lloyd tárdsaságában ebben a csodálatos ninja vadászgépben. Élvezd újra a NINJAGO® TV sorozat 3. sorozatának híres jeleneteit, és segítsd nindzsáit legyőzni a nindroid harcosokat. Versenyezz az új NINJAGO City felett, és lőj a tavaszi hordozórakétákból az alattatok található nindroidokon – és kerüld el őket!

LEGO City 60260 Verseny a levegőben
9 390 Ft 8 690 Ft

LEGO® City Verseny a levegőben hamarosan elkezdődik és a légkör sűrűsödni. A pilóta ász és a LEGO City Rivera televíziós sorozat csillaga felszállnak a parádés kaszkadőr repülőgépükre, és irány az égbolt, ahol már keresztezik az eget az Xtreme és Vitarush a nagy sebességű helikopterekben. Már felszálltak és irány a LEGO City felé!

LEGO Ninjago 71703 Viharharcos csata
8 990 Ft

Összeállíthatod Kai és Jay erőit, és izgalmas csatában versenyezhetsz a rosszindulatú Lashával, a Venomari kígyó törzsének kémével. Repülj fel az égbe ezzel a szupergyors sugárhajtású készülékkel, és elkaphatod Lasát, aki a kígyóautójában versenyez, de vigyázzon a kilövőjére!

LEGO Technic 42092 Mentőhelikopter
8 790 Ft

Hajts végre hősies mentőakciókat a LEGO® Technic Mentőhelikopterrel. Forgasd a rotorokat, nyisd ki az oldalsó és hátsó ajtókat, és a csörlő irányításával engedd le a hordágyat… pont olyan, mint a valóságban! Alakítsd át a szettet egy futurisztikus repülőgéppé!

LEGO Creator 6250773 Futurisztikus repülő
4 790 Ft

Élvezd az építés örömét ezzel a 3az1-ben LEGO® Creator építőkészlettel. Építs egy futurisztikus repülőt, alakítsd át, és irány az űr egy futurisztikus űrhajóval, vagy élvezd a sci-fi kalandokat egy repülő futurisztikus robottal.

LEGO Star Wars™ 75257 Millennium Falcon™
49 390 Ft
+ ingyen szállítás

Csatlakozz Finnhez, Chewbaccohoz, Lando Calrissianohoz, Booliohoz, C-3PO, R2-D2 a D-O galaxisbeli útjaikon a legendás hajó fedélzetén, a Millennium Falconon. -Pontosan, mint a Star Wars filmben: Skywalker felemelkedése, a modell már a legjobb időszakát már maga mögött tudhatja, de még mindig képes megtenni a kesseli futamot 12 parsec alatt… talán. Emeld fel a sorompüt, ragadd meg a berendezést és készülj fel egy kalandos útra a LEGO® Star Wars™ világegyetemében.

LEGO Creator 31094 Versenyrepülőgép
8 690 Ft 8 590 Ft

Kiárusítás

Élvezd az építés örömét ezzel a 3az1-ben LEGO® Creator építőkészlettel. Építs versenyrepülőgépet és építsd át úgy, hogy még több akcióban legyen részed a helikopterrel vagy a forgó propellerekkel ellátott gyors sugárhajtású repülőgéppel.

LEGO Creator 31092 Helikopterkaland
3 290 Ft

Élvezd az építés örömét ezzel a 3az1-ben LEGO® Creator építőkészlettel. Építsd fel a Helikopterkaland készlet modelljét és építsd át motorcsónakká vagy légpárnás járművé és élvezd a sebességet.

LEGO City Police 60207 Légi rendőrségi drónos üldözés
5 590 Ft 5 390 Ft

Kiárusítás

Csatlakozz a LEGO® City Légi rendőrség erőihez és légy a magasan szárnyaló akció részese! Hé, mi folyik a város főterén? Honnan jött az a drón és miért legyeskedik a szobor körül? Egy pillanat, az a gazfickó el akarja lopni! Hívd segítségül a rendőrségi helikoptert és lődd ki a hálóvetőt, hogy elkapd a bűnözőt és drónját, mielőtt elmenekül a zsákmánnyal!

LEGO Super Heroes 76149 Mysterio fenyegetése
9 990 Ft 9 690 Ft

Kiárusítás

Mysterio épp bankot rabol! Ehhez hatalmas robotját használja. A robot karjaival a bank széfébe jutott. Pókember az akcióhoz rohan helikopterével. Ghost Spider gördeszkáján rohan segítségére. Vajon sikerül Pókembernek elfognia Mysterio-t? Vajon Ghost Spider pókhálójában fog Mysterio kikötni?

LEGO City Police 60206 Légi rendőrségi járőröző repülőgép-18%
3 290 Ft 2 690 Ft

Kiárusítás

Élj meg egy újabb felkavaró napot a rendőrségnéla LEGO® City városában! Pattanj be a Légi rendőrségi repülőgépbe és járőrözz LEGO® City utcáin a magasból! Várj csak, mit csinál az a gazfickó a páncélszekrénnyel? Forgasd körbe a keresőfényt, világíts a gonosztevőre, csapj le rá és tartóztasd le, mielőtt elmenekül!

LEGO Star Wars™ 75295 Millennium Falco Microfighter
3 290 Ft

Újdonság

Hívjuk Lázadók összes hősét! Építsd meg a csodálatos Millennium Falcon Microfightert, és kezdj merész küldetésekbe Han Solo-val. Ugorj a pilótafülkébe, és repülj az űrbe. Tüzelj a Birodalmi Csillagromboló csillaghajó kilövőjéből, és taszítsd el az ellenséget Han romboló pisztolyájával. Ezután kapcsold be a hiperhajtást, érd el a maximális sebességet és menekülj biztonságba!

LEGO City 60261 Fő reptér

LEGO City 60261 Fő reptér

Értékelés: 4,8
15 390 Ft 13 890 Ft

Kiárusítás

Élvezd a kirándulás hangulatát a LEGO® City Fő reptér készlettel. Melyik földrészre utazol? Ne felejtsd otthona repjegyedet! Egyél valamit a büfében. Ezt követően add le bőröndödet és irány a kapuhoz. Felszállás előtt megnézheted, hogy a repülőtéri személyzet hogyan rakja fel a repülőgépre a poggyászokat. Most ülj le kényelmesen, lazíts, és készülj fel az indulásra.

LEGO Star Wars™ 75300 TIE Birodalmi vadászgép
13 990 Ft

Újdonság

Építsd meg saját TIE birodalmi vadászgéped és játszd le a klasszikus Star Wars™ trilógia elragadó akcióját! Ugorj a pilótafülkébe a pilótával és indulj a küldetésre. Vigyázz a felkelő hajókra és a rugós hordozórakéták tüzére. Ezután egyesítsétek erőiteket az rohamosztaggal és az NI-L8 protokolldroiddal a földi csatákban és érjétek el a győzelmet.

LEGO City Great Vehicles 60289 Műrepülő szállítóautó
9 990 Ft

Újdonság

Irány a kifutópálya a nagy teljesítményű repülőgép szállítóval. Rakd le a repülőgépet a pótkocsiról, helyezd fel az oxigénmaszkot és készülj fel a felszállásra. Ellenőrizd a bukósisakot, mielőtt elindulsz és felszállsz a felhőkbe. Mutass be mutatványokat szuperszonikus sebességgel, és nyűgözd le lélegzetelállító fordulatokkal a nézőket! Élvezd a szórakozást a LEGO® City légi bemutatóján!

LEGO Ninjago 71736 Sziklaromboló
13 990 Ft

Újdonság

Menj fel a mennybe Cole-kal együtt, aki a nagyszerű nindzsa-repülőgépét vezeti! Tüzelj a 8 rugós kilövőből az alattad leselkedő gonosz Eyezorra. Célozz a börtönre is, és szabadítsd ki Lloydot a cellából. Legyél az ég mestere NINJAGO® City felett, és állítsd ki az arany Kai nindzsa minifiguráját.

LEGO Star Wars™ 75268 Hósikló
6 090 Ft

Hívom az Ellenállás összes hősét. Segítsen a Wedge Antilles pilótainak, hogy megvédjék az Echo bázist a gonosz birodalom támadásaitól. Találd meg a hósiklót a radarvédelmi állomás segítségével. Lőj a lézeres kilövőből a betolakodókra. Ezt követően ugorj be Wedge csodás hósiklójába és menj a rosszfiú után.

LEGO City 60281 Tűzoltó helikopter
9 990 Ft

Újdonság

Gyorsan – ég az erőmű! Csatlakozz Clemmons pilótához, akit ismerSZ a LEGO® City TV-Ből, és indulj EL egy kalandos tűzmisszióra az ipari komplexumban. Hívjon tűzoltóautót, rakd be a hordágyat és szálljon fel a mentőhelikopterrel. Segíts Clemmonsnak a tűzoltókészülékkel, fordítsd a helikoptert a megfelelő irányba, és vízágyúkkal oltsd el a torony lángjait!

LEGO Super Heroes 76152 Avengers – Loki haragja
19 790 Ft
+ ingyen szállítás

Loki megpróbálja ellopni a mindenható Teseraktot az Avengers tornyából. Meg tudja-e állítani őt a kis szuperhősöd az Iron Man, Thor, Hulk és Marvel kapitány segítségével? Loki nagyon gyorsan mozog a zöld vitorlásával, de a Marvel kapitány csodálatos vörös sugárhajtója sokkal gyorsabb.

LEGO Creator 31111 Kyberdron
3 490 Ft

Újdonság

Fedezz fel izgalmas új bolygókat cyberdrone segítségével. Ugorj be a pilótafülkébe, indítsd a fúvókákat és szállj fel az űrbe egy robot mini figurával egy merész kaland felé! Amikor leszállsz, változtasd lenyűgöző kiberrobottá, és folytasd az utat. Alternatív megoldásként változtasd kiberrobogóvá és hajts el rajta.

LEGO Technic 42117 Versenyrepülőgép
3 290 Ft

Újdonság

Fedezd fel az égboltot a csodálatos LEGO® Technic versenyrepülőgépekkel. A modellt lenyűgöző színek a szponzorok nyomtatott mintája díszíti – akárcsak az igazi repülőgépek. Forgasd meg a propelleket és repülj fel a felhők felé. Ezt követően próbáld ki, hogy képes vagy-e megcsinálni a világ legjobb pilótájának trükkjeit. Készen állsz egy újabb szórakoztató építési kihívásra? Szuper! Ebben az esetben versenygépedet sugárhajtású repülőgéppé alakíthatod.

LEGO Star Wars™ 75249 Vadászrepülőgép Y-Wing Ellenállás™
19 790 Ft
+ ingyen szállítás

Készülj fel a bombázásra a Y-Wing Ellenállás vadászgéppel a Star Wars: Skywalker kora filmből! Repülj át a radar alatt, húzd fel a kiengedő karokat és Zorii Bliss-el engedd ki a bombákat. Támadd meg az Első Rend katonáit, így nekik el fog kelleni bújniuk és ments meg Poea Dameront, D-O-t és az astro-droidát. Ezzel a Y-Wing vadászgéppel sosincs messze a LEGO® Star Wars™ kaland!

LEGO City Police 60275 Rendőr helikopter
3 290 Ft

Újdonság

Brmmmm! A tolvaj a vízi járgányán menekül az ellopott pénzzel együtt. Hívd akcióba a LEGO® City rendőr helikoptert és indulj el utána! Segíts a rendőrnek a menekülő tolvaj felkutatásában, és eszeveszettül rohanj utána. Miután megbilincselted és biztonságosan felpakoltad a fedélzetre, szállítsd egyenesen a legközelebbi börtönbe. Újabb akciókaland a LEGO City rendőrségével!

LEGO Hidden Side 70429 El Fuego kaszkadőr repülője
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Repülj el a Hidden Side világába El Fuego kaszkadőr repülőjének fedélzetén, és élvezd az egy vagy több játékos számára kínált kibővített valóság csodálatos élményét! Építsd meg a klassz propelleres repülőgépet El Fuego, Jack és Mary Breaksom minifigurákkal. Ezután a kibővített valósághoz töltsd le az ingyenes Hidden Side alkalmazást, szkenneld be modelledet okoseszközöd segítségével és fedezd fel az ijesztő digitális világot. Vágj neki a szellemvadászatnak, keresd a nyomokat és találkozz a főnökkel, Harry Can-nal.

LEGO City 60248 Tűzoltó helikopter beavatkozása
7 290 Ft

Segítség! Az egyik munkavállaló menő hegesztőmaszkkal véletlenül tüzet okozott a cső javításakor. Szerencsére a LEGO® városi tűzfelderítő helikopter éppen fölötted van, és a pilóta vészjelzést küldött a tűzoltóságnak. Segíts Frey McCloud, a LEGO City TV sorozat tűzoltóparancsnokának, hogy felugorjon a szupergyors quadjára. Mentsd meg a helyzetet!

LEGO City Police 60208 Légi rendőrségi ejtőernyős letartóztatás
8 690 Ft

Csatlakozz a LEGO® City Légi rendőrség erőihez és légy az akció részese! Nézd csak, vajon mi lehet az a piros pont az égen? Ez egy gazfickó, aki épp lefelé száll ejtőernyőjével a menekülő furgonban ülő társához! Pattanj be a nagy sebességű rendőrségi repülőgépbe, szállj fel és engedd le a horgot, mellyel elkaphatod a bűnözőt, mielőtt ellebeg! Eközben társad motorkerékpárján üldözőbe veheti a furgont!

LEGO Creator 31099 Vadászgép

LEGO Creator 31099 Vadászgép

Értékelés: 4,7
3 390 Ft

Repülj el ezzel a csodás vadászrepülővel. Forgasd meg a légcsavart, állítsd be a szárnyhegyeket és készülj fel az induláshoz! A leszállás után átépítheted a repülőgépet egy sugárhajtású géppé, amely még nagyobb távolságokat is megtesz, vagy egy helikopterré, és városnéző repülést tehetsz a táj felett. Ezután mindig van arra esély, hogy elengedd a képzeleted és építs valami teljesen új dolgot.

LEGO Star Wars™ 75267 Mandalorian™ Battle Pack
4 790 Ft

Állítsd össze saját Mandalorian hadseregedet a Csillagok háborúja™ világából és mutasd meg, hogy legendás harcos vagy. Építs meg egy védekező erődöt, és szereld fel a katonákat blasterrel. Ezen felül a harcba a kilövőt is bevetheted. Ez az erő esélyt sem hagy az ellenfeleidnek. -Játssz látványos kalandokat a Star Wars televíziós sorozatból: The Mandalorian, vagy találj ki saját kalandokat.

LEGO City 60229 Rakéta összeszerelés és szállítás
46 790 Ft
+ ingyen szállítás

A LEGO® City Űr ügynökségnek2 szüksége van rád! Készítsd fel a felfedezésre a kutató rovert a rover laboratóriumban, vidd el a rakéta összeszerelő daruhoz, majd a működőképes csörlő segítségével rakd be a rakétamodellt rakterébe! Ha befejezted a rakéta felkészítését, szállítsd el a kilövőállványra a lánctalpas járművel! Állítsd be a lánctalpas járművön lévő kilövőállványt, majd irány az irányítóközpont A Mars-misszió csak most kezdődik.