LEGO Super Heroes 76146 Pókember robotja
3 390 Ft

Száguldj át a városon Pókemberrel! Védd meg a világot a gonosztevőktől! És ha még több erőre van szükséged, ültesd be Pókembert a robotja pilótafülkéjébe. Amikor Pókember az óriási pókrobotjában ül, bárhova elmehet, bármit elkaphat és hatalmas pókhálókat lőhet ki! A gonosztevők rettegnek, hogy elfogja őket a pókrobot.

LEGO Super Heroes 76169 Thor egy páncélozott robotban
3 490 Ft 3 390 Ft

Egyesítsd erőidet Thorral, és használd ki hihetetlen erejét és sebességét az ellenfeleid elleni harcban az univerzum egész területén. Ezután tedd be óriási robotjának pilótafülkéjébe és mutasd meg a többieknek, ki itt a úr! Miközben lejátszod a film kedvenc jeleneteit és harcolsz a gyűjteményében lévő más robotokkal, mozgasd a végtagjait és lengesd a hatalmas kalapácsot.

LEGO Super Heroes 76171 Miles Morales páncélozott robot
3 490 Ft 3 390 Ft

Egyesítsd erőid Miles Morales-szel – és Pókemberrel, aki elektromos pókhálókat lő – és együtt mentsétek meg a világot a szuper gazemberek elleni harcban! És amikor a fiatal hősnek nagyobb erőre van szüksége, csak tedd a minifigurát egy erős robot pilótafülkéjébe. Irányítsd a robotot, és lődd ki a nagy pókhálókat, amelyek áramütést okoznak.

LEGO Super Heroes 76168 Captain America egy páncélozott robotban
3 790 Ft

Segíts Amerika Kapitánynak alkalmazni emberfeletti erejét és kitartását a gazemberekkel szembeni harcban. Amikor a szuper katonának nagyobb erőre van szüksége, tedd fenséges robotjának pilótafülkéjébe. Mozgasd a robot lábát és karját, miközben egyik kezében szilárdan tartja az óriáspajzsot. Szükséged van mindkét kézre a harchoz? Erősítsd a robot hátához az elpusztíthatatlan pajzsot, amíg nincs rá szüksége újra.