LEGO Star Wars™ 501. Légiós klónkatonák 75280-15%
10 990 Ft 9 290 Ft

Játssz le egy csatát az elit klónkatonákkal az 501.-es számú légióból a szeparatista hadsereg harci droidjai ellen. Figyelj meg a droidokra, az AT-RT lépegető pilótafülkéjében található elektrotávcső segítségével. Vesd bele magad a támadásba a BARC sebességmérőjével és tüzelj a korongvetőkkel. Védd magad a harci droidok ágyúival.

LEGO Creator 31115 Űrbányászati ​​robot-21%
9 490 Ft 7 490 Ft

Újdonság

Élj át egy űrkalandot egy kifinomult űrbányászati ​​robot segítségével. Keress értékes kristályokat egy hatalmas körfűrésszel. Társad egy zöld űrlény lesz! Ezután alakíthatod a modellt teherszállítóvá vagy más pozícióba állított robottá, és élvezheted az intergalaktikus szórakozás még nagyobb részét! Helyet szentelhetsz akár saját történeteidnek is – ezzel a 3 az 1-ben készlettel minden csakis rajtad múlik.

LEGO Super Heroes 76169 Thor egy páncélozott robotban
3 490 Ft 3 390 Ft

Egyesítsd erőidet Thorral, és használd ki hihetetlen erejét és sebességét az ellenfeleid elleni harcban az univerzum egész területén. Ezután tedd be óriási robotjának pilótafülkéjébe és mutasd meg a többieknek, ki itt a úr! Miközben lejátszod a film kedvenc jeleneteit és harcolsz a gyűjteményében lévő más robotokkal, mozgasd a végtagjait és lengesd a hatalmas kalapácsot.

LEGO BOOST Kreatív robotok

LEGO BOOST Kreatív robotok

Értékelés: 4,8
50 390 Ft
Ingyen szállítás

Gazdagítsd LEGO® építési élményeidet a lenyűgöző LEGO BOOST Kreatív robotok révén! Építsd meg és alakítsd kedved szerint Vernie-t, a saját, személyi beszélő robot barátodat, programozd be a viselkedését és szórakozzatok a mellékelt játszószőnyeggel együtt!

LEGO Super Heroes 76171 Miles Morales páncélozott robot
3 490 Ft 3 390 Ft

Egyesítsd erőid Miles Morales-szel – és Pókemberrel, aki elektromos pókhálókat lő – és együtt mentsétek meg a világot a szuper gazemberek elleni harcban! És amikor a fiatal hősnek nagyobb erőre van szüksége, csak tedd a minifigurát egy erős robot pilótafülkéjébe. Irányítsd a robotot, és lődd ki a nagy pókhálókat, amelyek áramütést okoznak.

LEGO Creator 31090 Vízalatti robot
5 990 Ft

Élvezd az építés örömét ezzel a 3az1-ben LEGO® Creator építőkészlettel. Építsd fel a vízalatti robotot és ráját, majd építsd át robotkarral rendelkező tengeralattjáróvá vagy kincskeresésre szolgáló vízalatti daruvá.

LEGO Super Heroes 76168 Captain America egy páncélozott robotban
3 790 Ft

Segíts Amerika Kapitánynak alkalmazni emberfeletti erejét és kitartását a gazemberekkel szembeni harcban. Amikor a szuper katonának nagyobb erőre van szüksége, tedd fenséges robotjának pilótafülkéjébe. Mozgasd a robot lábát és karját, miközben egyik kezében szilárdan tartja az óriáspajzsot. Szükséged van mindkét kézre a harchoz? Erősítsd a robot hátához az elpusztíthatatlan pajzsot, amíg nincs rá szüksége újra.