LEGO Star Wars ™ 75318 gyermek
31 590 Ft

Újdonság

Készítsd el saját imádnivaló gyermek modelled a Star Wars sorozatból: The Mandalorian! Készíts autentikus Baby Yoda figurát. A mozgatható fej, fül és száj lehetővé teszi, hogy különböző arckifejezéseket érj el. És adja gyermekének kedvenc játékát – a sebváltó gombot.

LEGO Star Wars™ 75288 AT-AT

LEGO Star Wars™ 75288 AT-AT

Értékelés: 4,9
51 090 Ft 46 590 Ft

Csatlakozzál Luke Skywalkerhez a Hoth bolygó csatatéren, és állj ki a Veers tábornok ellen a hatalmas AT-AT gyalogosban. Kerüld el a lábait ennek az óriás harcos gyalogosnak. Ugrálj el a rugós hordozórakétákról leadott lövedékek elől. És vigyázz a snowtrooperekre, amelyek a speeder motorkerékpárokról támadnak puskákkal háromlábú állvánnyal. A Luke fénykardjával védd ki a birodalom többi katonájának támadását. Ezután dobd bele a hődetonátort az AT-AT gyalogosba, hogy fel tudd fordítani!

LEGO Star Wars™ 75275 A-wing Vadászgép
70 790 Ft 62 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Építsd meg a Star Wars c. film ikonikus A-wing vadászgépét: A Jedi visszatér. Hagyd, hogy magával ragadjon a forgó lézerágyúival és a leszerelhető fedéllel ellátott kifinomult pilótafülkével. Ezután állítsd ki az Ultimate Collector gyűjtői sorozat modelljét a talapzatán egy információs címkével és egy pilóta figurával és büszkélkedj vele barátaid és családtagjaid előtt.

LEGO Star Wars™ 75317 Mandalorian és gyerek
5 990 Ft 5 790 Ft

Készítsd el a 2 legnépszerűbb karakter lenyűgöző verzióját a Star Wars sorozatból: The Mandalorian a LEGO® BrickHeadz™ játékból! Rögzíts a Mandalorian hátára egy blaster puskát, és tegyél a kezébe egy blaster pisztolyt. Csak akkor lesz kész a zsoldos vadász a harcra. Állíts fel a gyermekednek egy légpárnás hajót és a füleit az szerint állítsd be, hogy boldog-e, vagy ellenkezőleg szomorú.

LEGO Star Wars™ 75284 Ren lovagjai űrhajó
25 090 Ft 21 890 Ft

A Ren lovagjai Reyt követik az űrhajójukkal! Ez a nagyszerű űrhajó fénysebességgel mozog, és a lovagok mindent megfigyelhetnek a pilótafülkéből. Rejtőzz el a rugós lövedékek elől. Állítsd meg Kylo Ren állig felfegyverzett katonáit Rey fénykardja segítségével. Be kell vetned az összes Jedi-erőd, hogy a rossz fiúk ne kapjanak el!

LEGO Star Wars™ 75286 Grievouse tábornok vadászgépe
27 490 Ft 23 990 Ft

Készülj fel az epikus találkozóra Grievous tábornok és Obi-Wan Kenobi között. A hatalmas harcos, Grievous harcba indul csodálatos vadászgépével. Vigyázz a rugós lövedékekkel. Amikor leszállsz a vadászgéppel, fordulj a rettegett harcos ellen Obi-Wan fénykardjával és egy klónozott rohamosztagos fegyverével.

LEGO Star Wars 75215 Cloud-Rider Swoop Bikes
9 990 Ft

Segíts Tobias Beckettnek megévdeni az értékes coaxiumot Enfysem Nestem és Weazelem szupergyors motorkerékpárjaik elől a LEGO® Star Wars 75215 Cloud-Rider harci motorkerékpárok készletből! Mindegyik speeder nagy motorral rendelkezik a maximális sebesség érdekében, kilövőkkel vannak felszerelve. Sikerül Tobiasnak megszöknie még mielőtt a kapzsi gengsztereknek sikerül ellopni a coaxiumot? Ez attól függ, hogy hogy játszol ezzel a szórakoztató LEGO Star Wars sorozattal!

LEGO Star Wars™ 75148 Encounter on Jakku™-24%
24 990 Ft 18 990 Ft

Akció

Légy részese az univerzum legnagyobb kalandjainak a Lego Star Wars 75148 Encounter on Jakku készlettel! Csatlakozz Reyhez és társához, BB-8-hoz, amint Unkar Plutt piacának pultján kereskedik a begyűjtött alkatrészekkel. Teedo a kofferállatán megprobálja elrabolni BB-8-at! Segítesz Reynek megakadályozni hogy sikerlüljön Teedo terve? Csak rajtad múlik.

LEGO Star Wars™ 75277 Boba Fett sisakja
18 790 Ft 18 190 Ft

Üdvözöld a legendás embervadászt ezzel a csodálatos LEGO® Star Wars™ Boby Fett sisakmodellel. Ragadd meg a sisak egyedi formáját és a Mandalorian páncél részleteit a LEGO darabokkal, majd helyezd a modellt az információs címkével ellátott talapzatra.

LEGO Star Wars™ 75252 Imperial Star Destroyer™
203 790 Ft 193 490 Ft

Uralkodj a csillagok fölött a legnagyobb Birodalmi Csillagrombolóval – a Devastatorral! Ez az óriási LEGO® Star Wars™ modell a Star Wars: Egy új remény című filmben látható csillaghajó másolata. Egy új remény című film klasszikus Tatooine jeleneteit! És akárcsak a filmben, ebben a bámulatos készletben is megtalálható egy megépíthető Tantive IV modell amit üldözhet.

LEGO Star Wars™ 75257 Millennium Falcon™
47 790 Ft 45 490 Ft

Csatlakozz Finnhez, Chewbaccohoz, Lando Calrissianohoz, Booliohoz, C-3PO, R2-D2 a D-O galaxisbeli útjaikon a legendás hajó fedélzetén, a Millennium Falconon. -Pontosan, mint a Star Wars filmben: Skywalker felemelkedése, a modell már a legjobb időszakát már maga mögött tudhatja, de még mindig képes megtenni a kesseli futamot 12 parsec alatt… talán. Emeld fel a sorompüt, ragadd meg a berendezést és készülj fel egy kalandos útra a LEGO® Star Wars™ világegyetemében.

LEGO Star Wars™ 75248 Vadászrepülőgép A-Wing Ellenállás™
8 690 Ft

Elmerülés a Star Wars: Skywalker kora világba a csodás A-Wing Ellenállás vadászgéppel! Olyan szuper részleteket, kínál mint a rugós kilövők, a nyitható pilótafülke, ahová elhelyezheted Snap Wexley-t. Connix hadnagynak is örülhetsz, tehát ha az Első Rend ellen készülsz harcolni, esetleg egy közeli bolygóra szeretnél menni, ez a csodás LEGO® készlet biztosan mókás lesz számodra!

LEGO Star Wars™ 75273 X-wing Poe Damerona vadászgép
31 090 Ft 30 590 Ft

Csatlakozzál az ellenállás flottájához ezzel a csodálatos X-wing vadászgéppel. Másszál be a pilótafülkébe a Poe Dameronnal. Ellenőrizd, hogy az R2-D2 kényelmesen a helyén van-e, majd rajtolj el! Amikor meglátod az Első Rend erőit kapcsold át a szárnyakat támadási módba, és tüzelj a kilövőkből okozhat tűzből és a rugós tüzelőkből. Ezután folytasd a csatát a földön a Ren lovag ellen a fantasztikus Jannah fegyverekkel. Ezt a csatát meg kell nyerned.

LEGO Star Wars™ 75256 Raketában Kylo Ren™
35 590 Ft 35 190 Ft

Utazz a galaxisban a Kylo Rena személyi rakétában. Mindene megvan, amit csak egy vezér kívánhat, beleértve az összecsukható szárnyakat a rugós kilövőket, melyeket elijesztik a betolakodó harcosokat! A fülkében hely van a legénység számára is, valamint a Ren vitéznek is.

LEGO Star Wars™ 75264 Kylo Ren űrsiklója™ Microfighter
3 690 Ft

Legyél a Első Rend küldetéseinek parancsnoka Kylo Rena űrsiklójával. Repülj a Starkiller bázisról és tedd a szrányakat repülő módba. Lőj a kilövőkkel az Ellenállás hajójára. Szállj le járműveddel és támadj Kylo Ren fénykardjával. Játssz epikus csatákat a filmből: Skywalker Kora, esetleg találj ki saját galaktikus kalandokat.

LEGO Star Wars™ 75250 Speeder hajsza
16 390 Ft

Versenyezz Rey-el és BB-8-al a távoli bolygók közt az öt speederrel. Hasonlóképpen, mint a Star Wars™: Skywalkera kora filmben, a speeder azt a benyomást kelti, hogy lebeg! De vigyázat, az Első Rend a sarkadban van saját speederjén -a türkiz csapat kész támadni Itt az idő elővenni a lézerkardot és Rey segítségével úgy megleckéztetni a katonákat, hogy azok azt sose felejtsék el.

LEGO Star Wars™ 75192 Millennium Falcon™
216 690 Ft 213 290 Ft

Cél a csillagok a **Millenium Falcon ** űrhajóban a LEGO Star Wars-tól! 7500 darabos szupergyors koréliai Han Solo hajója ** elképesztő részletességgel kidolgozott és szórakoztató elemeket tartalmaz **. Csillagok háborúja megkezdődhet!

LEGO Star Wars 75159 Halálcsillag
163 590 Ft

A legendás Star Wars Halálcsillag a LEGO-tól több, mint 4.000 darabból áll. Fantasztikus modell számos bonyolult és hiteles darabból. Ezen felül 23 ikonikus minifigurát is tartalmaz. Állítsd össze a Star Wars saga lenyűgöző jelenteit a birodalom legmodernebb fegyvereivel.

LEGO Star Wars™ 75255 Yoda™
29 890 Ft

Játszd el a Star Wars™ világának izgalmas harcait ezzel az összerakható Jedi Yodou mesterrel! Mégha a figura LEGO® kockákból is van, ez a nagy Yody figura fénykarddal erőt képvisel, amellyel számolnod kell. Mozogj a fejével, szemöldökével, lábujjaival és érd el a tökéletes Jedi mester pozíciót!

LEGO Star Wars 75244 Tantive IV
61 890 Ft

Építsd meg saját Tantive IV-ot, a lázadók ikonikus űrhajóját. Menekülj el a birodalomból Bail Organnal, Leia hercegnővel és más lázadók segítségével ezen a hajón! Töltse fel rakteret, ellenőrizze az lövegtornyokat és helyezd a minifigurákat a hajóba. Indítsa be a motorokat, fogd meg a fogantyút és emelkedj fel az űrbe! Tervezze meg a merész küldetéseket a konferencia teremben, és ha bajba kerülsz, ugorj be a menekülési modulba, és juss el biztonságos területre.

LEGO Star Wars™ 75278 D-O

LEGO Star Wars™ 75278 D-O

Értékelés: 4,5
21 590 Ft 20 790 Ft

Állítsd össze a saját Star Wars film D-O droid fantasztikus modelljét : Skywalker Kora! Állítsd össze a LEGO® kockákból ezt a kedves droidot, annak minden autentikus részletével. A LEGO D-O feje 360 fokban forog, előre és hátra mozog, akár az igazi fej.

LEGO Star Wars™ 75272 Vonreg vadászgép TIE
21 190 Ft 20 790 Ft

Kezd el az Első rendű küldetést ezzel a szupergyors Vonreg TIE vadászgéppel. Készítsd elő az űrhajót a dokkoló toronyban. Ugorj be a pilótafülkébe és repülj el harcolni! Kapcsolj rá a legnagyobb sebességre és tüzelj a rugós ejektorokból. És az akció nem fejeződik be a leszállás után se. Át fogja magát lövöldözni a győzelemhez az ellenalás hőse Finn, vagy a sötét oldal fog nyerni?

LEGO Star Wars™ 75254 Felderítő kolosszus AT-ST™
19 690 Ft

Élvezd az akciót ezzel a remek AT-ST lépkedő tankkal a Star Wars™ The Mandalorian tévésorozatból! Ennek a nagyszerű sétálónak mindene megvan, amit az ember elvárhat tőle, beleértve az állítható lábakat és a forgó tornyot nyitható pilótafülkével és funkcionális kilövőkkel A szett része Mandalorian, Cara Dune és 2 harcos, akikkel azonnal elmerülhetsz a LEGO® Star Wars akcióban.

LEGO Star Wars™ 75263 Az Ellenállás Y-szárnyú™ Microfightere
3 690 Ft

Figyelem, ellenállás harcosai! Egyesítsétek erőiteket Zorii Bliss-szel és harcoljatok a rossz Impérium ellen az Y-szárnyú™ Microfighterrel! Ugorjatok a pilótafülkébe, indítsátok el a motort és indulás az űrbe! Célozz fegyvereiddel az ellenségre és lőj a rakétákkal. Amint megnyered a harcot, térj vissza az alapra, javítsd meg a járművet és dicsekedj el barátaidnak.

LEGO Star Wars™ 75249 Vadászrepülőgép Y-Wing Ellenállás™
19 190 Ft

Készülj fel a bombázásra a Y-Wing Ellenállás vadászgéppel a Star Wars: Skywalker kora filmből! Repülj át a radar alatt, húzd fel a kiengedő karokat és Zorii Bliss-el engedd ki a bombákat. Támadd meg az Első Rend katonáit, így nekik el fog kelleni bújniuk és ments meg Poea Dameront, D-O-t és az astro-droidát. Ezzel a Y-Wing vadászgéppel sosincs messze a LEGO® Star Wars™ kaland!

LEGO Star Wars 75239 Generátor támadás a Hoth bolygón
8 790 Ft

A gyerekek imádni fogják a generátor építését a lázadó katonákkal és fegyverekkel, a snowtrooperrel, aStar Wars: A birodalom visszavág filmjéből. Ez a szórakoztató építőkocka a LEGO Star Wars világából egy véget nem érő kreatív játszási lehetőséget kínál fel bármilyen korú gyerekek számára.

LEGO Star Wars™ 75266 Sith Troopers™ Battle Pack
4 690 Ft

Légy az Első Rend tiszviselője, és vezesd katonáidat a harcba ezzel a csodás szettel a LEGO® Star Wars™-tól. Lásd el csapataidat kilövőkkel. Csatlakoztasd a blastert a speeder első részéhez, így máris akcióra készen fog állni. Hatolj be ellenséges területére és támadd meg őket.