LEGO Star Wars™ 75249 Vadászrepülőgép Y-Wing Ellenállás™
24 190 Ft 23 390 Ft
+ ingyen szállítás

Készülj fel a bombázásra a Y-Wing Ellenállás vadászgéppel a Star Wars: Skywalker kora filmből! Repülj át a radar alatt, húzd fel a kiengedő karokat és Zorii Bliss-el engedd ki a bombákat. Támadd meg az Első Rend katonáit, így nekik el fog kelleni bújniuk és ments meg Poea Dameront, D-O-t és az astro-droidát. Ezzel a Y-Wing vadászgéppel sosincs messze a LEGO® Star Wars™ kaland!

LEGO Star Wars™ 75255 Yoda™
37 590 Ft 30 490 Ft

Játszd el a Star Wars™ világának izgalmas harcait ezzel az összerakható Jedi Yodou mesterrel! Mégha a figura LEGO® kockákból is van, ez a nagy Yody figura fénykarddal erőt képvisel, amellyel számolnod kell. Mozogj a fejével, szemöldökével, lábujjaival és érd el a tökéletes Jedi mester pozíciót!

LEGO Star Wars 75528 Rey

LEGO Star Wars 75528 Rey

Értékelés: 5
8 990 Ft 7 690 Ft

Éleszd fel a hatalmas erőt az összeszerelhető Rey akcióhőssel! Állítsd harci helyzetbe, és szereld fel kék lézerkardjával és robbanópisztolyával. Amint bajba kerül, fordítsd el a karikát és add meg azt az Első rend katonáinak, ami jár!

LEGO Star Wars™ 75196 A-szárnyú™ vs. TIE Silencer™ Microfighters
6 990 Ft 5 490 Ft

Harcolj Kylo Ren TIE vadászával és az Ellenállás A-szárnyú hajójával egy igazi microfighter párbajban! Ültesd a minifigurákat a hajóik tetejére, töltsd be a pöccintős rakétákat, és vesd be magad az akcióba! Van itt egy mini karbantartó állomás is, hogy a hajók csúcsformában legyenek. Sok szerencsét, harcos!

LEGO Star Wars™ 75270 Obi-Wan hajléka
10 890 Ft 8 990 Ft

Újdonság

Vigyázat fiatal Jedi lovagok! Csatlakozzál a Luke Skywalkerhez az Obi-Wan Tatooine sivatagi bolygón található hajlékában, és vegyél részt a Jedi mester kiképzésben. Dolgozzál a képességeiden a fénykarddal edző droid segítségével. Nézzd meg a Leia hercegnő hologram üzenetét, amelyet az R2-D2 fog lejátszani. És figyeld a környezetedet makro távcsővel – a birodalmi harcosok bármikor támadhatnak.

LEGO Star Wars™ 75271 Luke Skywalker Landspeedere
10 890 Ft 9 090 Ft

Újdonság

Haladj át a forró sivatagon Tatuin bolygóján Luke Skywalkerrel és C-3PO-val Luke csodás Landspeederén! Azonban vigyázz – a veszély minden sarkon fenyeget, ugyanis makro-teleszkópot hordozol magaddal. Vigyázz a dzsavára, aki a barlangban rejtőzik, készen áll megtámadni a hőst. ragadd meg Luke blaszter fegyverét, és szaladj biztonságos helyre.

LEGO Star Wars™ 75269 Párbaj a Mustafar™ bolygón
8 890 Ft 7 490 Ft

Újdonság

Készítsd el fénykardokat egy éles csatára az Jedi Obi-Wanem Kenobi és az Anakin Skywalker között. Ugorj fel a szerviz platformra és a bányász droidra, és harcolj az ellenfeleddel a vörös, forró láva felett. Vesd magad bele a támadásba a mozgó és forgó lemezeken. Vigyázz a robbanó lávára. A bányát a Mustafar bolygón szét tudod szedni, és így ki tudod élvezni a korlátlan harci tevékenységeket a barátaiddal.

LEGO Star Wars™ 75266 Sith Troopers™ Battle Pack
5 490 Ft 4 890 Ft

Újdonság

Légy az Első Rend tiszviselője, és vezesd katonáidat a harcba ezzel a csodás szettel a LEGO® Star Wars™-tól. Lásd el csapataidat kilövőkkel. Csatlakoztasd a blastert a speeder első részéhez, így máris akcióra készen fog állni. Hatolj be ellenséges területére és támadd meg őket.

LEGO Star Wars 75236 Párbaj a Starkiller bázison
6 134 Ft 5 690 Ft

75236 Párbaj a Starkiller bázison készlet erdei csatateret kínál a Starkiller bázison, ahol a Star Wars kis kedvelője elhelyezheti Rey-t, és az ő fő ellenségét, Kylo Rena-t a forgó alapon, valamint lejátszhatja a köztük lévő harcot.

LEGO Star Wars 75225 Elit testőr harci csomag
4 990 Ft 4 290 Ft

Csatlakozz az Elit testőrökhöz, miközben harci képességeiket tökéletesítik! Állítsd a Star Wars™: Az utolsó Jedik című film őreit a forgókorongokra, majd ragadj meg egy fegyvert az állványról! Ezután forgasd meg őket, és nézd meg, ki fog nyerni!

LEGO Star Wars™ 75264 Kylo Ren űrsiklója™ Microfighter
3 690 Ft 3 090 Ft

Újdonság

Legyél a Első Rend küldetéseinek parancsnoka Kylo Rena űrsiklójával. Repülj a Starkiller bázisról és tedd a szrányakat repülő módba. Lőj a kilövőkkel az Ellenállás hajójára. Szállj le járműveddel és támadj Kylo Ren fénykardjával. Játssz epikus csatákat a filmből: Skywalker Kora, esetleg találj ki saját galaktikus kalandokat.

LEGO Star Wars™ 75265 T-16 Skyhopper™ a Buckalakó™ ellen Microfighter
6 790 Ft 5 690 Ft

Újdonság

Készülj fel a T-16 Skyhopper és a Buckalakó harcára a vadászrepülőgéppel a Tatuin sivatagban! Ugorj Buckalakó nyergébe Tusken harcos segítségével. Esetleg egyesítsd erődet Skyhopper pilótával és támadjátok meg ellenfeleiteket. Játszd újra a Star Wars: Egy új remény című film klasszikus Tatooine jeleneteit!

LEGO Star Wars™ 75263 Az Ellenállás Y-szárnyú™ Microfightere
3 690 Ft 2 990 Ft

Újdonság

Figyelem, ellenállás harcosai! Egyesítsétek erőiteket Zorii Bliss-szel és harcoljatok a rossz Impérium ellen az Y-szárnyú™ Microfighterrel! Ugorjatok a pilótafülkébe, indítsátok el a motort és indulás az űrbe! Célozz fegyvereiddel az ellenségre és lőj a rakétákkal. Amint megnyered a harcot, térj vissza az alapra, javítsd meg a járművet és dicsekedj el barátaidnak.

LEGO Star Wars™ 75246 Halálcsillag
6 690 Ft 5 690 Ft

Csatlakozz Obi-Wan Kenobihoz a veszélyes küldetésben a Halálcsillagban. Vidd őt a Halálcsillaghoz és segíts neki deaktiválni a fényt, mielőtt még késő lenne. Ezt követően segíts Jedi harcosnak megsemmisíteni a lövészt, mielőtt még lőne a lézerágyúból. A LEGO® Star Wars™ galaxis sorsa a kezedben van ezzel a csodás részlettel a Star Wars: Új remény című filmmel.

LEGO Star Wars™ 75200 Ahch-To Island™ tréning
9 990 Ft 8 990 Ft

Gyakorolj Rey-jel az Ahch-to sziget hegyoldalra épült kunyhónál! Tökéletesítsd a fénykard forgatást, és vágd át a sziklát! Ülj le a tábortűz mellé, hogy tanulj a Jedi életről, majd hajtsd le az ágyat egy kiadós alváshoz! Másnap újra edzés következik! Csatlakozz Luke mesterhez, aki Rey-t oktatja a hegyoldalra épült lakóhelynél! Ezt a LEGO® Star Wars játékot egy kunyhó jellemzi, amelynek részletesen kidolgozott belső tere, levehető tetőrésze van, így könnyebb vele a játék. Találsz benne egy kis tűzhelyet és forgó gyakorlási funkciót is felnyitható sziklával és elütő funkcióval.

LEGO Star Wars 75229 Menekülés a Halálcsillagról
9 990 Ft 8 590 Ft

Segíts Luke Skywalkernek és Leie hercegnőnek elmenekülni a Halálcsillagról! Használd a botkormányt, zárd be az ajtót, majd húzd be a fedélzetet. Amikor elfordítod a forgatógombot, leteríted stormtroopert. Ezután a horog segítségével lendülj át Luke-val és Leie-vel a szakadék fölött a biztonságba. Megbirkóznak hőseink ezzel a feladattal?

LEGO Star Wars 75223 Naboo Csillagvadász Microfighter
3 490 Ft 2 890 Ft

Indulj útnak az ifjú Anakin Skywalkerrel Naboo Csillagvadász Microfighterében! Rakd fel Anakint a tetejére, töltsd be a pöccintős rakétakilövőket és repülj el egy újabb izgalmas LEGO® Star Wars™ kalandra!

LEGO Star Wars 75226 Inferno Squad harci csomag
4 990 Ft 4 290 Ft

Indulj küldetésre Iden Versióval és az Inferno Squad ügynökeivel! Ültesd fel a felfegyverzett TIE vadászgép stílusú siklójára, és töltsd meg a korongvetőket! Ezután vágj bele egy izgalmas csatába a Lázadók ellen!

LEGO Star Wars 75241 Echo bázis védelem
20 890 Ft 18 490 Ft

Kiárusítás

Élj át egy egészen új építési és játék kalandot a LEGO® Star Wars™ 75241 Echo bázis védelemmel. A gyerekek szó szerint imádják barátaikkal felépíteni az Echo bázist a Star Wars: A birodalom visszavág. Ez az építőkocka e szórakozás egy egész galaxisát és a kreatív játszás világát nyitja meg bármilyen korú gyermek előtt.

LEGO Star Wars 75244 Tantive IV
69 990 Ft 57 890 Ft

Építsd meg saját Tantive IV-ot, a lázadók ikonikus űrhajóját. Menekülj el a birodalomból Bail Organnal, Leia hercegnővel és más lázadók segítségével ezen a hajón! Töltse fel rakteret, ellenőrizze az lövegtornyokat és helyezd a minifigurákat a hajóba. Indítsa be a motorokat, fogd meg a fogantyút és emelkedj fel az űrbe! Tervezze meg a merész küldetéseket a konferencia teremben, és ha bajba kerülsz, ugorj be a menekülési modulba, és juss el biztonságos területre.

LEGO Star Wars 75245 Adventi naptár
10 190 Ft 8 290 Ft

Készülj fel a karácsonyra a LEGO® Star Wars™ 2019 Adventi naptárral. A 24 ablak mögött űrhajók, csodás minifigurák és néhány karácsonyi meglepetés is megbújik a Star Wars világából! A készlet része továbbá a szétnyitható tábla ahol elképesztő kalandokat játszhatsz az Ahch-To szigeten.

LEGO Star Wars™ 75254 Felderítő kolosszus AT-ST™
24 190 Ft 19 690 Ft

Élvezd az akciót ezzel a remek AT-ST lépkedő tankkal a Star Wars™ The Mandalorian tévésorozatból! Ennek a nagyszerű sétálónak mindene megvan, amit az ember elvárhat tőle, beleértve az állítható lábakat és a forgó tornyot nyitható pilótafülkével és funkcionális kilövőkkel A szett része Mandalorian, Cara Dune és 2 harcos, akikkel azonnal elmerülhetsz a LEGO® Star Wars akcióban.

LEGO Star Wars™ 75273 X-wing Poe Damerona vadászgép
37 990 Ft 31 190 Ft

Újdonság

Csatlakozzál az ellenállás flottájához ezzel a csodálatos X-wing vadászgéppel. Másszál be a pilótafülkébe a Poe Dameronnal. Ellenőrizd, hogy az R2-D2 kényelmesen a helyén van-e, majd rajtolj el! Amikor meglátod az Első Rend erőit kapcsold át a szárnyakat támadási módba, és tüzelj a kilövőkből okozhat tűzből és a rugós tüzelőkből. Ezután folytasd a csatát a földön a Ren lovag ellen a fantasztikus Jannah fegyverekkel. Ezt a csatát meg kell nyerned.

LEGO Star Wars 75253 Droid parancsnok
76 190 Ft 63 090 Ft
+ ingyen szállítás

Légy a LEGO® Star Wars™ BOOST Droidok parancsnoka és építs, programozz és játssz az igényes küldetésekben a remek droidokkal! Töltsd le a LEGO BOOST Star Wars ingyenes alkalmazást és rakd össze a szimpatikus R2-D2, Gonk droidot és egy Keresődroidot. Építs és csatlakoztasd a rakéta motorokat, torta kilövőt, katapultot és még sok egyebet.

LEGO Star Wars 75258 Anakin fogata – 20. évfordulós kiadás
9 821 Ft 8 590 Ft

Ünnepeld meg a LEGO® Star Wars™ építőkocka 20 évét az 75258 Anakin fogata készlettel. Ennek az eredeti 7131 modellnek a kialakítása, melyet 1999-ben adtak ki nagy motorokat, kihúzhatós szárnyakat, a fiatal Anakin minifigura pilótával, fogantyúval, melyet minden gép rajongó megfoghat és repülhet vele, mint a Star Wars: Rejtett fenyegetés film izgalmas versenyeiben.

LEGO Star Wars ™ 75210 Moloch föld feletti speederje
17 156 Ft 14 890 Ft

Kövesd a zsákmányod Moloch-al a bandavezérrel, a föld feletti speederjével! Fegyvert fel, csőre tölts és indul az akció. Amint a zsákmány látótávban van, segíts Reboltnak kiengedni a kutyákat, mielőtt elmenekülne. Senki nem játszadozhat a hatalmas Moloch-al!

LEGO Star Wars™ 75148 Encounter on Jakku™
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Légy részese az univerzum legnagyobb kalandjainak a Lego Star Wars 75148 Encounter on Jakku készlettel! Csatlakozz Reyhez és társához, BB-8-hoz, amint Unkar Plutt piacának pultján kereskedik a begyűjtött alkatrészekkel. Teedo a kofferállatán megprobálja elrabolni BB-8-at! Segítesz Reynek megakadályozni hogy sikerlüljön Teedo terve? Csak rajtad múlik.

LEGO Star Wars ™ 75209 Han Solo föld feletti speeder™
10 411 Ft 9 290 Ft

Utazz Han Soloval és Qi’ra-val Han szupergyors földfeletti speederjén. Nyisd fel a tetőt és a kulcs segítségével irányítsd a motort. Nyisd fel a hátsó részt és rejtsd el a titkos rakományt. Vedd ki a muníciót és töltsd fel a blastereket. Pattanj fel a speederre és indulj el egy vonzó kalandra… csak vigyázz az éhes corelliáni vadászebre!

LEGO Star Wars 75219 Birodalmi AT-Hauler
35 990 Ft 27 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szállíts nehéz rakományokat a LEGO® Star Wars 75219 Birodalmi AT-Haulerrel! Ültesd Qi‘rát a pilótafülkébe, a Beckett legénységébe tartozó Valt és Rio Durantot pedig helyezd az alatta lévő fedélzetre, izzítsd be a motorokat és felszállás! Forgasd el az emelőkarokat és repülj a rakomány fölé! Majd csatlakozz rá, emeld a levegőbe és szállítsd el a rakományt időben!

LEGO Star Wars 75224 Sith Microfighter
3 490 Ft 2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Járőrözz a csillagok között Darth Maullal a Sith Microfighterében! Rakd fel a Sith nagyurat a tetejére, töltsd meg a korongvetőket és készülj a LEGO® Star Wars™ csillaghajós kalandokra!

LEGO Star Wars 75237 Vadászgép támadás TIE
6 990 Ft 5 790 Ft

Keresse meg a lázadót ebben a félelmetes TIE harcosban! Észrevesz egy lázadó flottát, mielőtt segítséget kérnél a parancsnokságon? A válasz rajtad áll!

LEGO Star Wars 75238 Action Battle Endor támadás
9 890 Ft 8 590 Ft

Élj át egy egészen új építési és játék kalandot a LEGO® Star Wars™ 75238 Action Battle Endor™ támadással. Tölts fel a kilövőt és próbált meg eltalálni a figurák céltábláját, mindegy, hogy Ewok Wicketet találod el vagy ledobod a felderítő katonát a motorkájáról, mindenképpen jól fogsz szórakozni.

LEGO Star Wars 75239 Generátor támadás a Hoth bolygón
9 890 Ft 8 590 Ft

Kiárusítás

A gyerekek imádni fogják a generátor építését a lázadó katonákkal és fegyverekkel, a snowtrooperrel, aStar Wars: A birodalom visszavág filmjéből. Ez a szórakoztató építőkocka a LEGO Star Wars világából egy véget nem érő kreatív játszási lehetőséget kínál fel bármilyen korú gyerekek számára.

LEGO Star Wars 75240 Vonreg vadászgépe TIE
24 590 Ft 21 290 Ft

Rengeteg szórakozás a LEGO® Star Wars™ építőkockákkal 75240 Vonreg vadászgépe TIE, amelyet a híres sága sorozata ihletett. Éld át újra a feszültséget és a szórakozást a Star Wars: Ellenállás sorozatból.

LEGO Star Wars™ 75272 Vonreg vadászgép TIE
25 790 Ft 21 690 Ft

Újdonság

Kezd el az Első rendű küldetést ezzel a szupergyors Vonreg TIE vadászgéppel. Készítsd elő az űrhajót a dokkoló toronyban. Ugorj be a pilótafülkébe és repülj el harcolni! Kapcsolj rá a legnagyobb sebességre és tüzelj a rugós ejektorokból. És az akció nem fejeződik be a leszállás után se. Át fogja magát lövöldözni a győzelemhez az ellenalás hőse Finn, vagy a sötét oldal fog nyerni?

LEGO Star Wars™ 75116 Finn
7 370 Ft 7 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

LEGO Star Wars sorozatában részletgazdag, élethű karaktereket építhetsz fel, majd vetheted bele magad velük a Star Wars univerzum kalandjaiba. A kollekció tagjaként most a rohamosztagosból lett Ellenálló Finn karakterét rakhatod most össze fénykardjával és pisztolyával együtt. A figura az eredeti Star Wars-gyűjtemény része.

LEGO Star Wars 75215 Cloud-Rider Swoop Bikes
9 990 Ft 8 990 Ft

Segíts Tobias Beckettnek megévdeni az értékes coaxiumot Enfysem Nestem és Weazelem szupergyors motorkerékpárjaik elől a LEGO® Star Wars 75215 Cloud-Rider harci motorkerékpárok készletből! Mindegyik speeder nagy motorral rendelkezik a maximális sebesség érdekében, kilövőkkel vannak felszerelve. Sikerül Tobiasnak megszöknie még mielőtt a kapzsi gengsztereknek sikerül ellopni a coaxiumot? Ez attól függ, hogy hogy játszol ezzel a szórakoztató LEGO Star Wars sorozattal!

LEGO Star Wars 75247 Vadászgép A-Wing
4 990 Ft 4 290 Ft

Készülj fel egy következő misszióra a szupergyors A-Wing vadászrepülőgéppel. Segíts ellenőrizni a barátságos C-3PO droidot a szervizállomáson. Aztán ülj a pilóta kabinba, indítsd el a motort és készülj fel a startra!

LEGO Star Wars™ 75250 Speeder hajsza
20 190 Ft 16 290 Ft

Versenyezz Rey-el és BB-8-al a távoli bolygók közt az öt speederrel. Hasonlóképpen, mint a Star Wars™: Skywalkera kora filmben, a speeder azt a benyomást kelti, hogy lebeg! De vigyázat, az Első Rend a sarkadban van saját speederjén -a türkiz csapat kész támadni Itt az idő elővenni a lézerkardot és Rey segítségével úgy megleckéztetni a katonákat, hogy azok azt sose felejtsék el.

LEGO Star Wars™ 75268 Hósikló
6 790 Ft 6 090 Ft

Újdonság

Hívom az Ellenállás összes hősét. Segítsen a Wedge Antilles pilótainak, hogy megvédjék az Echo bázist a gonosz birodalom támadásaitól. Találd meg a hósiklót a radarvédelmi állomás segítségével. Lőj a lézeres kilövőből a betolakodókra. Ezt követően ugorj be Wedge csodás hósiklójába és menj a rosszfiú után.

LEGO Star Wars™ 75267 Mandalorian™ Battle Pack
5 490 Ft 4 590 Ft

Újdonság

Állítsd össze saját Mandalorian hadseregedet a Csillagok háborúja™ világából és mutasd meg, hogy legendás harcos vagy. Építs meg egy védekező erődöt, és szereld fel a katonákat blasterrel. Ezen felül a harcba a kilövőt is bevetheted. Ez az erő esélyt sem hagy az ellenfeleidnek. -Játssz látványos kalandokat a Star Wars televíziós sorozatból: The Mandalorian, vagy találj ki saját kalandokat.

LEGO Star Wars™ 75256 Raketában Kylo Ren™
44 290 Ft

Utazz a galaxisban a Kylo Rena személyi rakétában. Mindene megvan, amit csak egy vezér kívánhat, beleértve az összecsukható szárnyakat a rugós kilövőket, melyeket elijesztik a betolakodó harcosokat! A fülkében hely van a legénység számára is, valamint a Ren vitéznek is.

LEGO Star Wars 75243 Slave I – kiadás a 20. évfordulóhoz
40 590 Ft 35 290 Ft

Ünnepeld meg a LEGO® Star Wars™építőkockák 20.évfordulóját Boba Fetta Slave I. részletesen kidolgozott ikonikus hajójával. Ez a kultusz készlet 75243 a LEGO Star Warstól a híres hajó eddig legrészletesebb verziója. Csatlakoztasd a 20. évfordulós LEGO® Star Wars™ gyűjtői minifiguráinak alapzatát, és hozz létre rendkívüli kiállítást.

LEGO Star Wars™ 75257 Millennium Falcon™
60 390 Ft 47 890 Ft

Csatlakozz Finnhez, Chewbaccohoz, Lando Calrissianohoz, Booliohoz, C-3PO, R2-D2 a D-O galaxisbeli útjaikon a legendás hajó fedélzetén, a Millennium Falconon. -Pontosan, mint a Star Wars filmben: Skywalker felemelkedése, a modell már a legjobb időszakát már maga mögött tudhatja, de még mindig képes megtenni a kesseli futamot 12 parsec alatt… talán. Emeld fel a sorompüt, ragadd meg a berendezést és készülj fel egy kalandos útra a LEGO® Star Wars™ világegyetemében.

LEGO Star Wars 75222 Árulás a Cloud City-ben
115 990 Ft 98 590 Ft

Ugorj be egy speciális járműbe a LEGO® Star Wars 75222 Árulás a Cloud City-ben™ szettben. Ez a csodálatosan kifinomult szett négy részre oszlik, melyek mindegyike a klasszikus filmet jeleníti meg.

LEGO Star Wars 75234 AT-AP támadó Walker
24 990 Ft 21 290 Ft

Segíts Chewbaccnek és Gree klón parancsnoknak legyőzni a droidok seregét az AT-AP Walker járógéppel! Nyisd fel a felső részt, ültesd be őket az ülésbe és célozz az ágyúval az Impérium járógépére. Tolt ki a harmadik lábat a fokozott stabilitásért és TŰZ!

LEGO Star Wars™ 75248 Vadászrepülőgép A-Wing Ellenállás™
10 790 Ft

Elmerülés a Star Wars: Skywalker kora világba a csodás A-Wing Ellenállás vadászgéppel! Olyan szuper részleteket, kínál mint a rugós kilövők, a nyitható pilótafülke, ahová elhelyezheted Snap Wexley-t. Connix hadnagynak is örülhetsz, tehát ha az Első Rend ellen készülsz harcolni, esetleg egy közeli bolygóra szeretnél menni, ez a csodás LEGO® készlet biztosan mókás lesz számodra!