LEGO Star Wars 75229 Menekülés a Halálcsillagról
9 990 Ft

8 480 Ft

Segíts Luke Skywalkernek és Leie hercegnőnek elmenekülni a Halálcsillagról! Használd a botkormányt, zárd be az ajtót, majd húzd be a fedélzetet. Amikor elfordítod a forgatógombot, leteríted stormtroopert. Ezután a horog segítségével lendülj át Luke-val és Leie-vel a szakadék fölött a biztonságba. Megbirkóznak hőseink ezzel a feladattal?


LEGO Star Wars 75233 Droid Gunship
21 990 Ft

18 440 Ft

Fuss Tarfful parancsnokkal és Yoda mesterrel a droidok barátságtalan Bombázójában! Nyisd ki a pilótafülkét és ültesd be a Kashyyyk bolygóról származó harcos droidot. Lődd ki a rakétát és lőj a golyószóróból, ha lőtávolságban lesznek. Képes vagy őket legyőzni és megnyerni a harcot?


LEGO Star Wars 75234 AT-AP támadó Walker
24 990 Ft

21 220 Ft

Segíts Chewbaccnek és Gree klón parancsnoknak legyőzni a droidok seregét az AT-AP Walker járógéppel! Nyisd fel a felső részt, ültesd be őket az ülésbe és célozz az ágyúval az Impérium járógépére. Tolt ki a harmadik lábat a fokozott stabilitásért és TŰZ!


LEGO Star Wars™ 75196 A-szárnyú™ vs. TIE Silencer™ Microfighters
6 990 Ft

5 950 Ft

Újdonság

Harcolj Kylo Ren TIE vadászával és az Ellenállás A-szárnyú hajójával egy igazi microfighter párbajban! Ültesd a minifigurákat a hajóik tetejére, töltsd be a pöccintős rakétákat, és vesd be magad az akcióba! Van itt egy mini karbantartó állomás is, hogy a hajók csúcsformában legyenek. Sok szerencsét, harcos!


LEGO Star Wars  75214 Anakin Jedi Starfighter
9 990 Ft

8 600 Ft

Indulj el egy merész misszióra a LEGO® Star Wars 75214 Anakin‘s Jedi Starfighter vadászrepülővel. Az R2-D2 mellett ez a karcsú harcos ideális aszteroida övezeten való átrepülésre … és hála az Anakin hajó szárnyain lévő kilövőknek a hajó akcióra kész!


LEGO Star Wars 75218 X-szárnyú vadászgép
35 990 Ft

29 130 Ft

Szárnyalj az akció felé a lenyűgöző LEGO® Star Wars 75218 X-szárnyú vadászgéppel! Ültesd be Luke Skywalkert a pilótafülkébe, R2-D2-t pedig helyezd mögé! Emeld meg a futóművet és repülj a világűrbe! Nyomd meg a kart, hogy támadó módba helyezd a szárnyakat és tüzelj a korongvetőkkel és a rugós kilövőkkel! Még a lapokat is le tudod cserélni, így Luke Vörös Ötösét átalakíthatod Biggs Darklighter Vörös Hármas X-szárnyú hajójává!


LEGO Star Wars™ 75189 - Első rendi nehéz támadó lépegető-16%
49 990 Ft

41 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Ragadd meg az Első rendi nehéz támadó lépegetőt, és dübörögj a csatába Poe, Rey és az Ellenállási oldal szövetségesei ellen! Lőj a fejen elhelyezett rugós kilövővel, és célozz a gyorstüzelő korongvetővel is! Ha kevés a muníciód, nyisd ki a rekeszeket és tölts újra! Ha az Ellenállás oldali harcosok túl közel merészkednek, dobd el a hátul található aknákat, hogy nagy meglepetés érje őket! Legyőzheti az Ellenállás ezt a szívós lépegetőt?


LEGO Constraction Star Wars 75535 Han Solo™ figura
10 411 Ft

8 940 Ft

Szállj szembe a galaxis ellenségeivel Han Solo segítségével! Fogd meg a hatalmas blaster fegyverét a rugós kilövővel vagy a lézerfegyvert, melyet a derekára csatolva hord. Vedd fel a harci pozíciót és készülj fel az igazi lövöldözésre.


LEGO Star Wars™ 75169 - Párbaj a Naboo™-n
9 990 Ft

9 260 Ft

Qui-Gon mester sarokba szorította Darth Mault az áramfejlesztőnél a Naboo bolygón és segítségre van szüksége, hogy legyőzze! Vívjatok párbajt a fénykardokkal, és ha beleesnél a generátor magjába, kapcsold be a katapultot, hogy vissza tudj ugrani! Ha Maul túl erős lenne, nyomd meg a kart, amivel kinyithatod a lézerajtókat, hogy Obi-Wan is bevethesse magát a csatába! Vajon ki fog győzni ebben a heroikus párbajban? Rajtad múlik.


LEGO Star Wars™ 75170 - A Fantom
13 140 Ft

Maradj egy lépéssel a Thrawn admirális előtt a lázadók klassz csillaghajójával, a Fantommal! Tedd fel Kanant és az ő droid motorját a helyére, húzd be a futóművet és indulás! Nyisd fel a hátsó rakodónyílást, hogy hozzáférj a detonátorhoz, és ha bajba kerülsz, lőj a kilövőkkel, hogy a birodalmiak nem tudjanak követni, vagy válaszd le a pilótafülkét egy gyors szökéshez!


LEGO Star Wars™ 75176 - Ellenállás oldali teherszállító gondola
13 990 Ft

12 690 Ft

Menekülj biztonságos helyre az Ellenállás oldali Teherszállító gondolával! Nyisd fel a pilótafülkét, ültesd be Finnt és Rose-t, és indulás! Ha a hőseink bajba kerülnek, indítsd el a motort, és célozz a korongvetővel, vagy fordítsd el a kormányt, és lőj a rugós ágyúkkal! Nem látta valaki BB-8-et?


LEGO Star Wars 75187 BB-8

LEGO Star Wars 75187 BB-8

Értékelés: 5
35 990 Ft

34 420 Ft
+ ingyen szállítás

Szerezz be egy saját LEGO® BB-8 droidot! Forgasd a gombot, így mozgasd a fejét. Fordítsd el a másikat – ez megnyitja az ajtót, és megjelenik a hegesztő, mint a filmben! A BB-8-at is az emelvényre helyezheted és mutasd meg a droidot barátaidnak, akik meglátogatnak!


LEGO Star Wars™ 75188 Ellenállás oldali bombázó
39 990 Ft

36 410 Ft

Csatlakozz Poe-hoz és Holdo admirálishoz, mikor vakmerő támadásokra indulnak az Ellenállás oldali bombázón! Ugrasd be Paige-et a hátsó toronyba, és verd vissza az ellenséges hajókat, vagy tüzelj a rugós kilövőkkel, egy kis extra tűzerő kedvéért! Amikor a cél közelébe érsz, nyomd meg a ravaszt és oldd ki a bombákat, hogy az ellenség katonái fedezékbe rohanjanak! Sok szerencsét, kapitány!


LEGO Star Wars™ 75194 - Első rendi TIE Vadász™ Microfighter
3 490 Ft
3 430 Ft

Újdonság

Ne téveszd szem elől az Ellenállást a szupergyors Első rendi TIE vadászgép Microfighter fedélzetéről! Ültesd be felülre a pilótát, töltsd be a pöccintős rakétakilövőket és siess a csatába! Támadd meg az Ellenállást egy mikroméretű TIE vadász nyergében! Keresztezd az Ellenállás útját az Első rendi TIE vadászgép Microfighterrel, amelyben 2 pöccintős rakétát, piros díszítést találsz és elengedő helyet a mellékelt Első rendi TIE pilóta minifigura leültetéséhez a romboló pisztolyával. Játssz el újra akciódús űrcsatákat az Első rendi TIE vadászgép Microfighterrel!


LEGO Star Wars™ 75197 Első rendi specialisták harci csomag
4 990 Ft
4 750 Ft

Újdonság

Küldj erősítést az Első rendi specialisták harci csomaggal! Ültesd be az Első rendi ágyúst a helyére, töltsd meg a rugós kilövőt, fordítsd el az ágyútornyot és célozz! Őrködj az ágyúnál a szívós Első rendi rohamosztagos végrehajtókkal és lézeres bárdjaikkal! Le tudod győzni az Ellenállást? Rajtad múlik…


LEGO Star Wars™ 75198 Tatooine™ harci csomag
4 990 Ft
4 750 Ft

Újdonság

Javítsd droidokat a Tatooine bolygón, a Tatooine harci csomaggal! Rakd fel a droidot a szervizjárműre, és használd a szerszámokat a javításhoz! De ügyelj a buckalakóra! Lőj a korongvetőkkel mielőtt túl közel kerülne és kényszerítsd őket fedezékbe!


LEGO Star Wars™ 75199 Grievous tábornok harci siklója
10 190 Ft

Újdonság

Indulj villámgyors küldetésre Windu mester ellen Grievous tábornok harci siklóján! Állítsd az irányítópult mögé, töltsd be a rugós kilövőket és siess akcióba! Amikor megtalálod a Jedi mestert, ragadd meg az alul elhelyezett fénykardokat, és siess az izgalmas fénykardos párbajba!


LEGO Star Wars™ 75200 Ahch-To Island™ tréning
9 990 Ft

9 180 Ft

Újdonság

Gyakorolj Rey-jel az Ahch-to sziget hegyoldalra épült kunyhónál! Tökéletesítsd a fénykard forgatást, és vágd át a sziklát! Ülj le a tábortűz mellé, hogy tanulj a Jedi életről, majd hajtsd le az ágyat egy kiadós alváshoz! Másnap újra edzés következik! Csatlakozz Luke mesterhez, aki Rey-t oktatja a hegyoldalra épült lakóhelynél! Ezt a LEGO® Star Wars játékot egy kunyhó jellemzi, amelynek részletesen kidolgozott belső tere, levehető tetőrésze van, így könnyebb vele a játék. Találsz benne egy kis tűzhelyet és forgó gyakorlási funkciót is felnyitható sziklával és elütő funkcióval.


LEGO Star Wars ™ 75206 A jedik és klónharcosok harci csomagja
4 893 Ft

4 530 Ft

Indulj harcba Ki-Adi-Mundival, Barriss Offee-vel és a klónharcosokkal. 4 felfegyverzett harcos és egy szuper speeder kilövővel – ez a harci csomag megad mindent, amire szükséged van egy droidhadsereg felállításához!


LEGO Star Wars ™ 75207 Birodalmi járőr harci csomag
4 893 Ft

4 380 Ft

Támogasd a Galaktikus Birodalom akaratát ezzel a harci csomaggal, melynek neve Birodalmi járőrök. Segíts a toborzótisztnnek új katonákat szerezni a birodalmi hadsereg megerősítéséhez. Figyeld meg a kivándorlási tiszt munkáját, kinek feladata a járőrkatonákkal és speederjeikkel együtt jelenteni a nemkívánatos állampolgárokat.


LEGO Star Wars ™ 75208 Yoda mester kunyhója
10 580 Ft

Gyakorolj Luke-al Yoda Mester rejtekhelyén a Dagobah bolygón. Tanuld meg használni az Erőt és mutasd be Luke-al az egy kézen állást. Ugorj a levegőbe Yoda mesterrel a hátadon és hintázz a liánon mint egy igazi Jedi. Mikor leszáll az éj, pihenj és készülj fel a következő napi fárasztó gyakorlásra… és vigyázz a rejtőzködő kígyóra!


LEGO Star Wars ™ 75209 Han Solo föld feletti speeder™
10 411 Ft

9 660 Ft

Utazz Han Soloval és Qi’ra-val Han szupergyors földfeletti speederjén. Nyisd fel a tetőt és a kulcs segítségével irányítsd a motort. Nyisd fel a hátsó részt és rejtsd el a titkos rakományt. Vedd ki a muníciót és töltsd fel a blastereket. Pattanj fel a speederre és indulj el egy vonzó kalandra… csak vigyázz az éhes corelliáni vadászebre!


LEGO Star Wars ™ 75210 Moloch föld feletti speederje
17 156 Ft

15 520 Ft

Kövesd a zsákmányod Moloch-al a bandavezérrel, a föld feletti speederjével! Fegyvert fel, csőre tölts és indul az akció. Amint a zsákmány látótávban van, segíts Reboltnak kiengedni a kutyákat, mielőtt elmenekülne. Senki nem játszadozhat a hatalmas Moloch-al!


LEGO Star Wars ™ 75211 TIE™ Birodalmi Harcos
24 514 Ft

23 170 Ft

Segíts Han Solonak és Tobias Beckettnek kikerülni a birodalmi TIE vadászokat! Képes vagy kikerülni a Stormtroopert és elmenekülni, mielőtt a TIE vadászok elindulnak? Te döntesz!


LEGO Star Wars ™ 75212 Kessel Run Millennium Falcon™
61 303 Ft

52 790 Ft
+ ingyen szállítás

Verd át a gonosz őrt a Quay Toolsite-on és szökj meg a Kessel-i bányákvból a kultikus Millenium Falcon hajó fedélzetén! Vedd át az irányítást és hajts végre szuper manővereket! Használd a fegyvertornyot és lődd le a téged követő repülőket!


LEGO Star Wars 75213 Adventi naptár
10 990 Ft

9 920 Ft

2018-ban vágj bele egy galaktikus ünnepi utazásba a 75213 LEGO® Star Wars Adventi naptárral! Az ajtók mögött a LEGO minifigurák, csi llaghajók, járművek és még sok minden más gyűjteménye vár rád! Ha pedig minden ajándékot összegyűjtöttél, hajtsd ki a játszószőnyeget és alkosd meg saját, akciódús, sivatagi és jeges bolygó jeleneteidet! Az idei naptárral az ünnepek hamarabb elérkeznek, mint hogy annyit mondj „Futás, ott egy Rathtar!“


LEGO Star Wars  75215 Cloud-Rider Swoop Bikes
9 990 Ft

7 930 Ft

Segíts Tobias Beckettnek megévdeni az értékes coaxiumot Enfysem Nestem és Weazelem szupergyors motorkerékpárjaik elől a LEGO® Star Wars 75215 Cloud-Rider harci motorkerékpárok készletből! Mindegyik speeder nagy motorral rendelkezik a maximális sebesség érdekében, kilövőkkel vannak felszerelve. Sikerül Tobiasnak megszöknie még mielőtt a kapzsi gengsztereknek sikerül ellopni a coaxiumot? Ez attól függ, hogy hogy játszol ezzel a szórakoztató LEGO Star Wars sorozattal!


LEGO Star Wars 75216 Snoke trónterme
24 990 Ft

19 280 Ft

Csatlakozz Reyhez, mialatt Kylo Ren és a legfőbb vezér elleni csatára készül a LEGO® Star Wars 75216 Snoke trónterme készletben! Fordítsd el a kapunyitó gombot és lépj be! Kerüld el a különleges fegyverekkel ellátott Elit testőröket. Majd pedig győzd le Kylo Rent egy hősies fénykard csatában, hogy végül elérj Snoke-hoz. De vigyázz, sötét erejét felhasználva akár Reyt is magához tudja vonzani!


LEGO Star Wars 75217 Birodalmi Conveyex Transport
29 990 Ft

24 010 Ft

Pattanj fel a gyors LEGO® Star Wars 75217 Birodalmi Conveyex Transportra Han és Chewie oldalán, hogy részt vegyél egy merész akcióban! Ugorj el a tetőn lévő fegyver elől és mássz fel a teherszállító vagonra! Pattintsd fel az oldalát, hogy felfedd az értékes koaxiumot, de légy óvatos a mágneses csizmával rendelkező Range Trooperekkel – bárhonnan felbukkanhatnak! Ez a LEGO Star Wars lánctalpas mozdony senki kedvéért nem áll meg!


LEGO Star Wars 75219 Birodalmi AT-Hauler
35 990 Ft

26 790 Ft

Szállíts nehéz rakományokat a LEGO® Star Wars 75219 Birodalmi AT-Haulerrel! Ültesd Qi‘rát a pilótafülkébe, a Beckett legénységébe tartozó Valt és Rio Durantot pedig helyezd az alatta lévő fedélzetre, izzítsd be a motorokat és felszállás! Forgasd el az emelőkarokat és repülj a rakomány fölé! Majd csatlakozz rá, emeld a levegőbe és szállítsd el a rakományt időben!


LEGO Star Wars 75220 Sandcrawler
44 990 Ft

36 210 Ft

Utazz át a Tatooine sivatagán a hatalmasLEGO® Star Wars 75220 Homokfutó bányagép fedélzetén! Nyisd fel a pilótafülkét, hogy beültesd a Jawákat, majd forgasd el a hátsó kormányt, mellyel a lánctalpat irányíthatod. Nyisd ki az oldalát és a daru segítségével pakold fel az elromlott droidokat. Egy kis javítással hamar el tudod adni őket, ám ha rosszul viselkednek, akár a börtönbe is bezárhatod a droidokat.


LEGO Star Wars 75223 Naboo Csillagvadász Microfighter
3 560 Ft

Indulj útnak az ifjú Anakin Skywalkerrel Naboo Csillagvadász Microfighterében! Rakd fel Anakint a tetejére, töltsd be a pöccintős rakétakilövőket és repülj el egy újabb izgalmas LEGO® Star Wars™ kalandra!


LEGO Star Wars 75224 Sith Microfighter
3 560 Ft

Járőrözz a csillagok között Darth Maullal a Sith Microfighterében! Rakd fel a Sith nagyurat a tetejére, töltsd meg a korongvetőket és készülj a LEGO® Star Wars™ csillaghajós kalandokra!


LEGO Star Wars 75225 Elit testőr harci csomag
4 990 Ft

4 240 Ft

Csatlakozz az Elit testőrökhöz, miközben harci képességeiket tökéletesítik! Állítsd a Star Wars™: Az utolsó Jedik című film őreit a forgókorongokra, majd ragadj meg egy fegyvert az állványról! Ezután forgasd meg őket, és nézd meg, ki fog nyerni!


LEGO Star Wars 75226 Inferno Squad harci csomag
4 990 Ft

4 490 Ft

Indulj küldetésre Iden Versióval és az Inferno Squad ügynökeivel! Ültesd fel a felfegyverzett TIE vadászgép stílusú siklójára, és töltsd meg a korongvetőket! Ezután vágj bele egy izgalmas csatába a Lázadók ellen!


LEGO Star Wars 75228 Menekülő gondola vs. Dewback
6 990 Ft

5 320 Ft

C-3PO és barátja R2-D2 droid hajótörést szenvedtek a menekülő gondolán! Segítesz nekik elrejtőzni a dewbacken érkező sandtrooper elől, még mielőtt észrevenné őket? A galaxis sorsa múlik ezen!


LEGO Star Wars 75230 Porg
22 932 Ft

19 060 Ft

Köszönj a saját Chewbacca figurádnak Nyomd meg ennek az elbűvölő teremtésnek a farkát, hogy kinyissa a száját és csapkodhasson a szárnyaival! Ez után helyezd el az állványra díszített matricával és aranyos mini chewbacca modellel, hogy minden barátja élvezze


LEGO Star Wars 75236 Párbaj a Starkiller bázison
6 610 Ft

75236 Párbaj a Starkiller bázison készlet erdei csatateret kínál a Starkiller bázison, ahol a Star Wars kis kedvelője elhelyezheti Rey-t, és az ő fő ellenségét, Kylo Rena-t a forgó alapon, valamint lejátszhatja a köztük lévő harcot.


LEGO Star Wars 75237 Vadászgép támadás TIE
6 990 Ft

5 280 Ft

Keresse meg a lázadót ebben a félelmetes TIE harcosban! Észrevesz egy lázadó flottát, mielőtt segítséget kérnél a parancsnokságon? A válasz rajtad áll!


LEGO Star Wars 75238 Action Battle Endor támadás
10 580 Ft

Élj át egy egészen új építési és játék kalandot a LEGO® Star Wars™ 75238 Action Battle Endor™ támadással. Tölts fel a kilövőt és próbált meg eltalálni a figurák céltábláját, mindegy, hogy Ewok Wicketet találod el vagy ledobod a felderítő katonát a motorkájáról, mindenképpen jól fogsz szórakozni.


LEGO Star Wars 75239 Generátor támadás a Hoth bolygón
10 580 Ft

A gyerekek imádni fogják a generátor építését a lázadó katonákkal és fegyverekkel, a snowtrooperrel, aStar Wars: A birodalom visszavág filmjéből. Ez a szórakoztató építőkocka a LEGO Star Wars világából egy véget nem érő kreatív játszási lehetőséget kínál fel bármilyen korú gyerekek számára.


LEGO Star Wars 75240 Vonreg vadászgépe TIE
26 480 Ft

Rengeteg szórakozás a LEGO® Star Wars™ építőkockákkal 75240 Vonreg vadászgépe TIE, amelyet a híres sága sorozata ihletett. Éld át újra a feszültséget és a szórakozást a Star Wars: Ellenállás sorozatból.


LEGO Star Wars 75241 Echo bázis védelem
22 500 Ft

Élj át egy egészen új építési és játék kalandot a LEGO® Star Wars™ 75241 Echo bázis védelemmel. A gyerekek szó szerint imádják barátaikkal felépíteni az Echo bázist a Star Wars: A birodalom visszavág. Ez az építőkocka e szórakozás egy egész galaxisát és a kreatív játszás világát nyitja meg bármilyen korú gyermek előtt.


LEGO Star Wars 75242 Vadászrepülőgép TIE Black Ace
18 530 Ft

Add meg gyermekednek az építés és a játék élményét a remek LEGO® Star Wars™ 75242 Vadászrepülőgép TIE Black Ace építőkockákkal, melyet a közkedvelt Star Wars: Ellenállás sorozat ihletett. Ennek a szórakoztató készletnek a tartalma 2 LEGO Star Wars minifigura és egy LEGO droid figura.


LEGO Star Wars 75243 Slave I – kiadás a 20. évfordulóhoz
43 690 Ft

Ünnepeld meg a LEGO® Star Wars™építőkockák 20.évfordulóját Boba Fetta Slave I. részletesen kidolgozott ikonikus hajójával. Ez a kultusz készlet 75243 a LEGO Star Warstól a híres hajó eddig legrészletesebb verziója. Csatlakoztasd a 20. évfordulós LEGO® Star Wars™ gyűjtői minifiguráinak alapzatát, és hozz létre rendkívüli kiállítást.


LEGO Star Wars 75247 Vadászgép A-Wing
4 990 Ft

4 400 Ft

Készülj fel egy következő misszióra a szupergyors A-Wing vadászrepülőgéppel. Segíts ellenőrizni a barátságos C-3PO droidot a szervizállomáson. Aztán ülj a pilóta kabinba, indítsd el a motort és készülj fel a startra!