LEGO Super Heroes 76140 Vasember robotja
3 390 Ft

Újdonság

Egyesítsd erőid Vasemberrel és védd meg a földet a rosszfiúktól és a megszálló űrlényektől! Több tűzerőt szeretnél? Ültesd be a hírhedt Bosszúálló Vasembert a robotja pilótafülkéjébe! Semmi sem akadályozhatja ezt a nagyon erős Vasember robotot. Bárhova elmehetsz vele! Ragadj meg bármit, ami a kezed ügyébe kerül! Állíts félre mindenkit, aki az utadban áll!

LEGO Super Heroes 76116 Batman tengeralattjárója és a víz alatti ütközet
8 990 Ft

Merülj el Batman tengeralattjárójában és harcolj Ocean Master és cápája ellen! Forgasd el a tengeralattjáró szárnyait és érj el nagyobb sebességet. Lőj a kilövőkből és győzd le az ellenséget. Vegyél a tengeralattjáró karmaiba fegyvereket és a bombáidnak köszönhetően alkosd meg a saját erőteljes támadásaidat. Vedd le az uszonyokat és add őket Batman lábára, szövetkezz Aquamannel és vegyetek részt a végső csatában Ocean Master ellen.

LEGO Super Heroes 76107 Thanos: Utolsó csata
28 193 Ft 23 990 Ft

Kezdj bele a harcba a Végtelen kesztyűért az Avengersszel a 76107 szetből a LEGO® Marvel Super Heroes sorozatból. Lövöldözz a Thanosra a kilövőkből a Védő hajóról. Nyisd ki a pilótafülkét, és lendülj támadásba az űrrobogón a Star-Lordemmal és Gamorounnal. Ragadd meg a Végtelen kesztyűt, és repülj el, mint egy győztes!

LEGO Super Heroes 76124 War Machine robot ruházatban
12 279 Ft 10 990 Ft

Indulj el a harcba az Outriderekkel és mentsd meg Ant-Manát a LEGO® Marvel Avengers készlettel, 76124 War Machine robot ruházatban. Csatold le a kilőhető fegyvereket, add a War Machin kezébe és helyezd a vállára.

LEGO Super Heroes 76141 Thanos robotja
3 390 Ft

Újdonság

Ellen tudsz állni a gonosz Thanosnak? Amikor ez a szuper gonosztevő a robotja pilótafülkéjében van, még őrültebb és veszélyesebb, mint valaha! A 6 Végtelen kővel a Végtelen kesztyűben Thanos szinte legyőzhetetlen. Képes-e a rettenetes Thanos megsemmisíteni az univerzum teljes lakosságának felét?

LEGO Super Heroes 76142 Bosszúállók: Őrült támadás a motorra
9 490 Ft

Újdonság

Csatlakott Fekete Párduchoz és száguldj át Wakandán a motorodon. Figyelem! Agent AIM a jetpackjével oldalról támad, hogy ellopja a halálos mutagéneket tartalmazó tárolókat. Fegyverekkel, fűrészekkel, kampóval és lövedékekkel van felszerelve – megállítani nem lesz ilyen könnyű. Thor beszáguld a helyszínre és meglengeti hatalmas kalapácsát. Irány a harc!

LEGO Super Heroes 76143 Bosszúállók: Harc a teherautóért
14 990 Ft

Újdonság

Ez csapda! Egyesítsd erőid Amerika Kapitánnyal és Sólyomszemmel, hogy megvédhessétek a teherautót, amit két AIM ügynök támadott meg. Amikor a rosszfiúk a háromkerekűjükkel a Bosszúállók teherautója elé vágnak, elkezdődhet az izgalmas LEGO akció. Fegyveres drónnal támadást indítottak, és éppen tüzelnek az égből. Eljött az idő a titkos fegyver használatára. Nyisd fel a teherautót és fedd fel a hatlövetű számszeríjat! Most ki van túlerőben?

LEGO Super Heroes 76126 Avengers Ultimate Quinjet
28 259 Ft 24 790 Ft

Csatlakozz az Avengerekhez, repülj a Chitaurik elleni harcba a LEGO® Marvel Avengers készlettel, 76126 Avengers Ultimate Quinjet. A készlet tartalma szuper fegyverek, hogy újra lejátszhasd a legizgalmasabb jeleneteket a Marvel Avengers filmből.

LEGO Super Heroes 76131 Csata az Avengerek bázisáért
34 405 Ft 29 190 Ft

Játssz egy érdekfeszítő csatát az Avengerek bázisáért 76131 és győzd le Thanost és az Outridert ebben az építőkockában a LEGO® Marvel Avengers-től! Játszd el a Marvel Avengers filmek izgalmas jeleneteit ezzel a remek LEGO® készlettel gyerekeknek.

LEGO Super Heroes 76146 Pókember robotja
3 390 Ft

Újdonság

Száguldj át a városon Pókemberrel! Védd meg a világot a gonosztevőktől! És ha még több erőre van szükséged, ültesd be Pókembert a robotja pilótafülkéjébe. Amikor Pókember az óriási pókrobotjában ül, bárhova elmehet, bármit elkaphat és hatalmas pókhálókat lőhet ki! A gonosztevők rettegnek, hogy elfogja őket a pókrobot.

LEGO Super Heroes 76147 Vulture és a kamionrablás
8 890 Ft

Újdonság

Vulture el akarja rabolni az ékszereket a bankból jövő teherautóból! Lecsap az égből, felrobbantja a teherautó hátulját, lánccal elkapja az ékszerdobozokat és elrepül a zsákmánnyal. De már közeledik Pókember a motorján, hogy megmentse a helyzetet. Vigyázz, Pókember! Vulture mindenfelé elszórja az ékszereket! Sikerül Pókembernek elfognia Vulturet a pókhálójával, vagy sikerül elmenekülnie?

LEGO Super Heroes 76148 Spider-Man vs. Doc Ock
10 890 Ft

Újdonság

Doktor Oktopusz olyan dühös, mintha megbolondult volna! Senki sincs biztonságban robot fegyvereitől! Segítesz Spider-Mannak és Spider-Girlnek legyőzni a gonosz Doc Ock-ot? Rohanj az akcióba Spider-man motorján. Válaszd le a csodás járművet és egy robotikus pókot, valamint egy gyors motrot kapsz. Tüzelj a kilövőkből, használd a pókhálót, csinálj mindent, amit csak bírsz annak érdekében, hogy legyőzd a gonosztevőt.

LEGO Super Heroes 76150 Spiderjet vs. Venom robotja
14 990 Ft

Újdonság

Pókember veszélyben van! A Venom által irányított gonosz földönkívüli 4 kezű óriásrobotok elfogták Pókembert a mechanikus karmaik közé! Pókember Noir a Spiderjettől vár segítséget. Nyiss tüzet az tárcsakilövőkből! Lődd ki a rakétákat! Vajon ennyi elég lesz? A robot legyőzéséhez és Pókember megmentéséhez minden szuperképességedre szükséged lesz.

LEGO Super Heroes 6251073 Spider-Man pókterepjárója
13 990 Ft 12 090 Ft

Kapd el a tolvajokat és keresd meg a homokbázisba rejtett, ellopott gyémántokat! Egyesítsd a Pókember és a futurisztikus Pókember 2099 erejét és csapj le a Homokemberként és Keselyűként ismert gyémántrablókra. A pókterepjáró úgy jár, akárcsak egy valódi pók, 2 kilövője és fegyvere van, amelyek pókokat vagy pókhálódarabokat lőnek ki.

LEGO Super Heroes 76085 Atlantiszi csata
8 990 Ft

Parademon próbálja ellopni a Mother Box-ot. Hárítsd el a gonosz betolakodókat Aquaman robbanó lövedékeivel és az Atlantiszi őrség plazmapuskáival. Állítsd meg az ugráló Parademon próbálkozásait ledönteni a nagy ívet, és győződj meg arról, hogy az értékes Mother Box továbbra is Atlantiszban marad, ahova tartozik!

LEGO Super Heroes 76117 Batman és Poison Ivy robotok harca
13 990 Ft 11 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egyesülj Batmannel és mentsd meg Flasht Poison Ivy™ és Firefly™ elől Batman és Poison Ivy izgalmas párbajában! Tökéletesítsd a robotokat, minifigurákat és fegyvereket a hatalmas bombák segítségével és készülj fel a nagyszabású harcra a szuperhősök és rosszfiúk között.

LEGO Super Heroes 76125 Iron Man és ruhái
20 884 Ft 17 690 Ft

Experimentálj Tony Starkkal és támadd meg az Outridert a LEGO® Marvel Avengers készletben 76125 Iron Man és ruhái, amely moduláris laboratóriumot tartalmaz. Kombinálható és átépíthető több módon, soha véget nem érő szórakozás.

LEGO Super Heroes 76149 Mysterio fenyegetése
12 290 Ft

Újdonság

Mysterio épp bankot rabol! Ehhez hatalmas robotját használja. A robot karjaival a bank széfébe jutott. Pókember az akcióhoz rohan helikopterével. Ghost Spider gördeszkáján rohan segítségére. Vajon sikerül Pókembernek elfognia Mysterio-t? Vajon Ghost Spider pókhálójában fog Mysterio kikötni?

LEGO Superheroes 76054 Madárijesztő
25 290 Ft

Gas Mask Batman™ és Blue Beetle™ egymással versenyezve sietnek, hogy segítsenek a megrémült farmernek a Batcopteren. Lődd le az aratógépet, mielőtt az ledarálja a traktort – de ügyelj Madárijesztő félelemgázos korongvetőjére! Indíts támadást a levegőben Blue Beetle-lel és tüntesd el az égről Killer Moth™-ot! Akadályozd meg a gonosztevőket, hogy bezárják a farmert a félelemgáztartályba és szétszórják a félelemgázt egész Gotham Cityben!

LEGO Super Heroes 76112 alkalmazással irányítható Batmobil
35 990 Ft 26 090 Ft

Hajts át Gotham utcáin ezzel a lenyűgöző négykerék-meghajtású Batmobillal, amely a LEGO® DC Super Heroes 76112 applikációval irányítható Batmobil készlet része. Ültesd Batman-t a vezetőfülkébe, kapcsold be a motorokat és használd okostelefonodat vagy tabletedet a Batmobil Bluetoothon keresztüli irányításához. Hajts előre, hátra, balra, jobbra…de akár 360 fokos fordulatot is tehetsz!

LEGO Super Heroes 76104 Találkozás a Hulkbusterrel
12 190 Ft

Vigyázat! Proxima Midnight elfoglalta a lövész tornyot, és lövöldözik a Hulkbuster Bruce Bannerra a 76104 szettben Találkozás Hulkbusterrel a LEGO® Marvel Super Heroes sorozatból! Törd össze szilánkokra erőteljes karokkal a golyó kilövőt a Hulkbuster tornyon és kapd el a hatkezű Outridert. Proximy Midnighttal verd vissza a lándzsatámadásokat és indulj el a Falconnal visszaszerezni a Végtelen idő kövét!

LEGO Juniors 10754 Pókember és Skorpió utcai leszámolása
7 990 Ft 7 290 Ft

Indulj akcióba Pókemberrel! Száguldj Skorpió után Pókemberrel a Pókautóban! Ugorj le a rámpáról maximális sebességgel, és üldözd a bűnözőt a városon át, de vigyázz, Skorpió autójának fullánkos farka van! Meg kell állítanod! Lődd ki a hálógolyókat a hálókatapultból, így Skorpió lelassul, aztán dobd rá a nagy hálót, ettől teljesen meg is áll. Csapdába tudod ejteni úgy, hogy nem mar meg? Majd hajts vissza a sikátorba egy újabb izgalmas éjszaka után, amikor ismét megvédted a várost.

LEGO Pókember autós üldözése
3 490 Ft 2 890 Ft

Kapd el a bankrabló Zöld Manót Pókember szélsebes autójával! Zöld Manó légdeszkáján menekül a lopott zsákmánnyal. Ugorj el lángoló tökbombája elől, majd tüzelj a pókhálóval, és kapd el!

LEGO Super Heroes 76102 Thor kalapácsa, Stormbreaker
8 572 Ft 7 990 Ft

Lépj be a menekülőmodul pilótafülkéjébe Rockettel, Thorral és Groottal együtt és indulj el az űrbe a 76102-es készlettel – Thor és a Stormbreaker kalapács a LEGO® Marvel Super Heroes családból. Lőj a fegyverekkel az ellenségre az Avengers küldetés közben és találd meg Thor legerősebb fegyverét!

LEGO Super Heroes 76108 párbaj a Sanctum Sanc-ben
36 777 Ft 31 290 Ft

Riadó! Itt van egy 76108 Sanctum Sanctorum Párbaj készlet a LEGO® Marvel Super Heroestől! Cull Obsidian és Ebony Maw támad a Doktor Strange Sanctum Sanctorum házára! Ereszkedj le a tetőről az Iron Spider-Mannel, és bánj el velük.

LEGO Super Heroes 6251071 Spider-Man motoros mentés
8 990 Ft 7 490 Ft

Ezzel a megépíthető szuperhős játékkal keresztülroboghatsz New York utcáin a klassz Pókmotorral. Célozz Mészárszékre a pókhálóvetővel és a pókkilövővel. Győzd le ezt a szimbióta rosszfiút és ragaszd meg pókhálóval az áramfejlesztőt, mielőtt felrobban!

LEGO Super Heroes 6251076 Pók robot vs. Venom
17 990 Ft 14 590 Ft

Segíts Pókembernek és Szellempóknak megmenteni May nénit Venom hatalmas robotjának karmai közül! Tüzelj pókokkal és pókhálókkal a Pók robot modellel. Óvakodj Venom robotjának mérgező nyelvétől és karmaitól.

LEGO Super Heroes 76101 Az Outrider hajó támadása
4 893 Ft 4 690 Ft

Egyesítsd erőidet Amerika Kapitánnyal és Black Widow-val és védjétek meg együtt Wakandát az invázió ellen ezzel a nagyszerű 76101-es készlettel – Az Outrider hajó megtámadása a LEGO® Marvel Super Heroes családból!

LEGO Super Heroes 76099 - Orrszarvú párharc a bányánál
8 990 Ft 7 590 Ft

Csatlakozz a Fekete Párduchoz a bánya mellett, és küzdj Killmonger ellen! Indulj csatába a hatalmas rinocérosz hátán Fekete Párduc testőrével Okoye-vel és lőj a rinocérosz korongvetőivel! Lépj be a vibránium bányába, majd robbantsd fel a sínpályát, és röpítsd a csillét a levegőbe! Utána rohanj, és ragadd meg a vibrániumot mielőtt Killmonger még nagyobb zűrzavart okozna!

LEGO Super Heroes 76110 Batman: A Karmok támadása
8 990 Ft 6 890 Ft

Készülj fel a LEGO® DC Super Heroes 76110 Batman™: A Karmok támadására! Kutasd fel a Karom Bérgyilkosokat Batmannel és Ace-szel! Rögzítsd Batman fegyvereit a motorjához és száguldj az akció felé! Támadj a korongvetőkkel, majd ugorj le a motorról, egyenesen a csatába!

LEGO Super Heroes 76111 Batman: Brother Eye Támadás
12 990 Ft 9 490 Ft

Csatlakozz Batman™ és Batwoman™ csapatához az izgalmas LEGO® DC Super Heroes 76111 Batman: Brother Eye™ Támadás készletben! Tüzelj a Batjet korongvetőkkel a csillogó szemre és kerüld el hatalmas karmait! Ezután ugorj el OMAC energiabombái elől, és válaszd ki a legmegfelelőbb Batman fegyvert, amivel legyőzheted a veszélyes kiborgot!

LEGO SuperHeroes 76109 Kvantum Birodalom kutatók
8 090 Ft 6 790 Ft

Csatlakozz a LEGO® Marvel Super Heroes 76109 Kvantum Birodalom kutatókhoz! Irányítsd a Kvantum járművet a Hangyával és csatlakozzatok a Darázshoz, hogy felvegyétek a harcot a Szellem ellen! Állítsd be a motorokat az induláshoz, lebegéshez és repüléshez! Vedd célba a Szellemet a Kvantum jármű korongvetőjével és a Hangya zsugorító fegyverével! Segítened kell a hősöknek, hogy legyőzzék ezt a rettegett ellenséget!