LEGO Juniors 10759 Nyúlányka üldözése a háztetőn
7 990 Ft

7 250 Ft

Nézz fel a tetőre! Screenslaver megpróbálja feltörni a műhold rendszerét! Versenyezz Nyúlánykával elasztimotorján, de figyelj a forgó turbinára! Mássz fel a tetőre, majd lendülj el a hirdetőtábláról, nyúúúlj ki, és kapaszkodj bele Screenslaver helikopterébe! Légy óvatos; ne nézz a forgó hypno-légcsavarokra! Meg tudod akadályozni, hogy elmeneküljön?


LEGO Pókember autós üldözése
3 580 Ft

Kapd el a bankrabló Zöld Manót Pókember szélsebes autójával! Zöld Manó légdeszkáján menekül a lopott zsákmánnyal. Ugorj el lángoló tökbombája elől, majd tüzelj a pókhálóval, és kapd el!


LEGO Super Heroes 6251071 Spider-Man motoros mentés
8 990 Ft

8 460 Ft

Ezzel a megépíthető szuperhős játékkal keresztülroboghatsz New York utcáin a klassz Pókmotorral. Célozz Mészárszékre a pókhálóvetővel és a pókkilövővel. Győzd le ezt a szimbióta rosszfiút és ragaszd meg pókhálóval az áramfejlesztőt, mielőtt felrobban!


LEGO Super Heroes 6251073 Spider-Man pókterepjárója
13 990 Ft

12 700 Ft

Kapd el a tolvajokat és keresd meg a homokbázisba rejtett, ellopott gyémántokat! Egyesítsd a Pókember és a futurisztikus Pókember 2099 erejét és csapj le a Homokemberként és Keselyűként ismert gyémántrablókra. A pókterepjáró úgy jár, akárcsak egy valódi pók, 2 kilövője és fegyvere van, amelyek pókokat vagy pókhálódarabokat lőnek ki.


LEGO Super Heroes 6251076 Pók robot vs. Venom
17 990 Ft

15 350 Ft

Segíts Pókembernek és Szellempóknak megmenteni May nénit Venom hatalmas robotjának karmai közül! Tüzelj pókokkal és pókhálókkal a Pók robot modellel. Óvakodj Venom robotjának mérgező nyelvétől és karmaitól.


LEGO Super Heroes 76070 Mighty Micros: Wonder Woman™ vs. Doomsday™
2 940 Ft

LEGO® 76070 Mighty Micros: Wonder Woman™ és Doomsday™ összecsapása. Doomsday™éppen melegíti saját Mini szuperhősök autóját, és saját furkósbotjával indul támadásra! Figyeld, hogyan vág vissza Wonder Woman™ erős kardjával és pajzsával, miközben Láthatatlan repülőjével zúg a gonosztevő körül!


LEGO Super Heroes 76082 A pénzkiadó automata kirablása
8 990 Ft

8 370 Ft

Rablók támadták meg a bankot, siess hát a helyszínre Pókember társaságában! Ne tévesszenek meg a Hulk és Amerika kapitány maszkok — ezek a rosszfiúk! Bankjegyek repülnek mindenfelé, amikor bevetik hibrid technikás, bankjegykiadó robbantó korongvetőjüket és a lánccal felszerelt ágyújukat, hogy kirabolják a pénzautomatát. Mássz fel az épület tetejére, és lőjj Pókember erős ágyúival! Utána kapd el azokat a maszkos rablókat, mielőtt egérutat nyerhetnének a menekülő motorjukon a pénzzel!


LEGO Super Heroes 76085 Atlantiszi csata
8 990 Ft

7 420 Ft

Parademon próbálja ellopni a Mother Box-ot. Hárítsd el a gonosz betolakodókat Aquaman robbanó lövedékeivel és az Atlantiszi őrség plazmapuskáival. Állítsd meg az ugráló Parademon próbálkozásait ledönteni a nagy ívet, és győződj meg arról, hogy az értékes Mother Box továbbra is Atlantiszban marad, ahova tartozik!


LEGO Super Heroes 76089 - Mighty Micros: Skarlát Pók és Homokember összecsapása
3 490 Ft

2 770 Ft

Újdonság

Indulj egy lenyűgöző Mighty Micros csatába a Sandman ellen a Pókember Pókrepülőjén! Kanyarodj el a szuper gonosztevő Homlokrakodója elől, és kerüld el a hatalmas homokkalapácsot! Majd lapátold el a homokot a Homokrakodó hátuljából Pókember lapátjával! Repülj a szórakoztató Pókember Sandman ellen akciódús összecsapásra!


LEGO Super Heroes 76091 - Mighty Micros: Thor és Loki összecsapása
3 490 Ft

3 020 Ft

Újdonság

Kezd el a testvéries Mighty Micros küzdelmet Thor és Loki között! Száguldj a lenyűgöző Mighty Micros autókkal, amilyen gyorsan csak tudsz! Támadj Thor hatalmas Mjölnir kalapácsával, és vágj vissza Loki jogarával! Vajon melyik testvér fog győzni? Tőled függ! Rendezd meg Thor és Loki párbaját ebben a történelmi jelentőségű Mighty Micros összecsapásban!


LEGO Super Heroes 76093 - Mighty Micros: Éjszárny™ és Joker™ összecsapása
3 490 Ft

2 870 Ft

Újdonság

Vedd üldözőbe Jokert Éjszárnnyal™ a szuper klassz Mighty Micros fagylaltos kocsiján! Álld útját a bűnözés bohóchercegének, és támadd meg a gumibottal! Kapd fel a fagylaltot a csomagtartóból, és menekülj! Utána lassíts, de ne feledd, mielőtt megennéd a fagylaltot, akár mérgező is lehet! Segíts Éjszárnynak elragadni a fagylaltot Jokertől!


LEGO Super Heroes 76094 - Mighty Micros: Supergirl™ és Brainiac™ összecsapása
3 490 Ft

2 930 Ft

Újdonság

Indíts el egy Mighty Micros űrbéli küldetést, és szerezd vissza Kandor Palackvárosát Brainiac™-tól! Ugorj be Supergirl rakétájába, emelkedj fel, és vedd üldözőbe Brainiac UFO-ját! Mentsd meg az összezsugorodott várost a gonosztevő kezéből, és utána tűnj el gyorsan! Vizsgáld meg a pici várost Supergirl nagyítójával!


LEGO Super Heroes 76096 - Superman és Krypto szövetsége
8 990 Ft

6 890 Ft

Újdonság

Csatlakozz Krypto™-hoz, a szuperkutyához, és segítsetek Superman™-nek megszökni a Kriptonit börtönből! Tereld el Lobo™ figyelmét, aki őrzi a börtönt a bámulatos űrmalac motorján. Hajolj el a kriptonit korongvetői elől! Oldd ki az űrmalac bombáját és robbantsd fel vele a börtönt, hogy Superman kiszabaduljon! Utána repülj a csatába Lobo ellen a piros Energia teafőzőt!


LEGO Super Heroes 76097 - Lex Luthor™ robot támadása
13 990 Ft

11 600 Ft

Újdonság

Szállj szembe a Lex Luthor™ robotjával Batman Denevér siklórepülőjén! Kanyarodj el a hatalmas robot 6-korongos gyorskilövőjének útjából! Kerüld el a hatalmas fejszét, és támadj a siklórepülő korongvetőivel! Kapcsold be a Firestorm™-ot, hogy segíts Batman™-nek, és csatlakozz Wonder Woman és Cheetah™ párbajához! Együtt kell megragadnotok a zöld Energia teafőzőt, mielőtt Lex Luthort eltűnne a menekülő gondolájában!


LEGO Super Heroes 76098 - Szuperhős üldözés
12 990 Ft

11 560 Ft

Újdonság

Vészhelyzet! Reverse Flash™ menekül a kék Energia teafőzővel! Vedd üldözőbe Flash™-t és Kiborg bámulatos kiborgkopterét! Maradj távol a jégkorongoktól, amiket Killer Frost™ lő ki a jégautójáról! Tüzelj a kiborgkopter korongkilövőivel és a hálókivetővel és ejtsd csapdába Reverse Flasht! Majd szállj le, vedd le a fegyvereket és csatázz, hogy visszaszerezd az értékes kék Energia teafőzőt!


LEGO Super Heroes 76100 A fekete párduc vadászrepülőgép támadása-30%
12 990 Ft

9 093 Ft

Akció

Védd meg a Black Panthert a Killmongerem elleni döntő harcban! Ugorj be a királyi harci repülőgép pilótafülkéjébe Nakiou-val, és indulj az éjszakai égbolt felé. Lój a kilövővel Killmonger-re és Ulyssese Klau-ra és szállj le a repülőgéppel. Támadj Nakiin támadó lemezeivel, térj ki Killmonger rakéta lövései elől és csald ezt a szuper gazembert a királyi harci repülőgép fedélzetén lévő börtönbe !


LEGO Super Heroes 76101 Az Outrider hajó támadása
4 893 Ft
4 700 Ft

Egyesítsd erőidet Amerika Kapitánnyal és Black Widow-val és védjétek meg együtt Wakandát az invázió ellen ezzel a nagyszerű 76101-es készlettel – Az Outrider hajó megtámadása a LEGO® Marvel Super Heroes családból!


LEGO Super Heroes 76102 Thor kalapácsa, Stormbreaker
8 572 Ft

7 970 Ft

Lépj be a menekülőmodul pilótafülkéjébe Rockettel, Thorral és Groottal együtt és indulj el az űrbe a 76102-es készlettel – Thor és a Stormbreaker kalapács a LEGO® Marvel Super Heroes családból. Lőj a fegyverekkel az ellenségre az Avengers küldetés közben és találd meg Thor legerősebb fegyverét!


LEGO Super Heroes 76104 Találkozás a Hulkbusterrel
12 251 Ft
11 960 Ft

Vigyázat! Proxima Midnight elfoglalta a lövész tornyot, és lövöldözik a Hulkbuster Bruce Bannerra a 76104 szettben Találkozás Hulkbusterrel a LEGO® Marvel Super Heroes sorozatból! Törd össze szilánkokra erőteljes karokkal a golyó kilövőt a Hulkbuster tornyon és kapd el a hatkezű Outridert. Proximy Midnighttal verd vissza a lándzsatámadásokat és indulj el a Falconnal visszaszerezni a Végtelen idő kövét!


LEGO Super Heroes 76107 Thanos: Utolsó csata
27 920 Ft
+ ingyen szállítás

Kezdj bele a harcba a Végtelen kesztyűért az Avengersszel a 76107 szetből a LEGO® Marvel Super Heroes sorozatból. Lövöldözz a Thanosra a kilövőkből a Védő hajóról. Nyisd ki a pilótafülkét, és lendülj támadásba az űrrobogón a Star-Lordemmal és Gamorounnal. Ragadd meg a Végtelen kesztyűt, és repülj el, mint egy győztes!


LEGO Super Heroes 76108 párbaj a Sanctum Sanc-ben
36 777 Ft
35 900 Ft
+ ingyen szállítás

Riadó! Itt van egy 76108 Sanctum Sanctorum Párbaj készlet a LEGO® Marvel Super Heroestől! Cull Obsidian és Ebony Maw támad a Doktor Strange Sanctum Sanctorum házára! Ereszkedj le a tetőről az Iron Spider-Mannel, és bánj el velük.


LEGO Super Heroes 76110 Batman: A Karmok támadása
8 990 Ft

7 420 Ft

Készülj fel a LEGO® DC Super Heroes 76110 Batman™: A Karmok támadására! Kutasd fel a Karom Bérgyilkosokat Batmannel és Ace-szel! Rögzítsd Batman fegyvereit a motorjához és száguldj az akció felé! Támadj a korongvetőkkel, majd ugorj le a motorról, egyenesen a csatába!


LEGO Super Heroes 76111 Batman: Brother Eye  Támadás
12 990 Ft

9 860 Ft

Csatlakozz Batman™ és Batwoman™ csapatához az izgalmas LEGO® DC Super Heroes 76111 Batman: Brother Eye™ Támadás készletben! Tüzelj a Batjet korongvetőkkel a csillogó szemre és kerüld el hatalmas karmait! Ezután ugorj el OMAC energiabombái elől, és válaszd ki a legmegfelelőbb Batman fegyvert, amivel legyőzheted a veszélyes kiborgot!


LEGO Super Heroes 76112 alkalmazással irányítható Batmobil-27%
35 990 Ft

25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Hajts át Gotham utcáin ezzel a lenyűgöző négykerék-meghajtású Batmobillal, amely a LEGO® DC Super Heroes 76112 applikációval irányítható Batmobil készlet része. Ültesd Batman-t a vezetőfülkébe, kapcsold be a motorokat és használd okostelefonodat vagy tabletedet a Batmobil Bluetoothon keresztüli irányításához. Hajts előre, hátra, balra, jobbra…de akár 360 fokos fordulatot is tehetsz!


LEGO Super Heroes 76116 Batman tengeralattjárója és a víz alatti ütközet
8 990 Ft

7 900 Ft

Merülj el Batman tengeralattjárójában és harcolj Ocean Master és cápája ellen! Forgasd el a tengeralattjáró szárnyait és érj el nagyobb sebességet. Lőj a kilövőkből és győzd le az ellenséget. Vegyél a tengeralattjáró karmaiba fegyvereket és a bombáidnak köszönhetően alkosd meg a saját erőteljes támadásaidat. Vedd le az uszonyokat és add őket Batman lábára, szövetkezz Aquamannel és vegyetek részt a végső csatában Ocean Master ellen.


LEGO Super Heroes 76117  Batman és Poison Ivy robotok harca
13 990 Ft
13 830 Ft

Egyesülj Batmannel és mentsd meg Flasht Poison Ivy™ és Firefly™ elől Batman és Poison Ivy izgalmas párbajában! Tökéletesítsd a robotokat, minifigurákat és fegyvereket a hatalmas bombák segítségével és készülj fel a nagyszabású harcra a szuperhősök és rosszfiúk között.


LEGO SuperHeroes 76109 Kvantum Birodalom kutatók
8 090 Ft

7 300 Ft

Csatlakozz a LEGO® Marvel Super Heroes 76109 Kvantum Birodalom kutatókhoz! Irányítsd a Kvantum járművet a Hangyával és csatlakozzatok a Darázshoz, hogy felvegyétek a harcot a Szellem ellen! Állítsd be a motorokat az induláshoz, lebegéshez és repüléshez! Vedd célba a Szellemet a Kvantum jármű korongvetőjével és a Hangya zsugorító fegyverével! Segítened kell a hősöknek, hogy legyőzzék ezt a rettegett ellenséget!


LEGO Super Heroes 76099 - Orrszarvú párharc a bányánál
8 990 Ft

7 370 Ft

Újdonság

Csatlakozz a Fekete Párduchoz a bánya mellett, és küzdj Killmonger ellen! Indulj csatába a hatalmas rinocérosz hátán Fekete Párduc testőrével Okoye-vel és lőj a rinocérosz korongvetőivel! Lépj be a vibránium bányába, majd robbantsd fel a sínpályát, és röpítsd a csillét a levegőbe! Utána rohanj, és ragadd meg a vibrániumot mielőtt Killmonger még nagyobb zűrzavart okozna!


LEGO Super Heroes 76125 Iron Man és ruhái
22 600 Ft
+ ingyen szállítás

Experimentálj Tony Starkkal és támadd meg az Outridert a LEGO® Marvel Avengers készletben 76125 Iron Man és ruhái, amely moduláris laboratóriumot tartalmaz. Kombinálható és átépíthető több módon, soha véget nem érő szórakozás.


LEGO Super Heroes 76126 Avengers Ultimate Quinjet
30 580 Ft
+ ingyen szállítás

Csatlakozz az Avengerekhez, repülj a Chitaurik elleni harcba a LEGO® Marvel Avengers készlettel, 76126 Avengers Ultimate Quinjet. A készlet tartalma szuper fegyverek, hogy újra lejátszhasd a legizgalmasabb jeleneteket a Marvel Avengers filmből.


LEGO Super Heroes 76131 Csata az Avengerek bázisáért
37 230 Ft
+ ingyen szállítás

Játssz egy érdekfeszítő csatát az Avengerek bázisáért 76131 és győzd le Thanost és az Outridert ebben az építőkockában a LEGO® Marvel Avengers-től! Játszd el a Marvel Avengers filmek izgalmas jeleneteit ezzel a remek LEGO® készlettel gyerekeknek.