LEGO Super Heroes 76140 Vasember robotja
3 390 Ft

Egyesítsd erőid Vasemberrel és védd meg a földet a rosszfiúktól és a megszálló űrlényektől! Több tűzerőt szeretnél? Ültesd be a hírhedt Bosszúálló Vasembert a robotja pilótafülkéjébe! Semmi sem akadályozhatja ezt a nagyon erős Vasember robotot. Bárhova elmehetsz vele! Ragadj meg bármit, ami a kezed ügyébe kerül! Állíts félre mindenkit, aki az utadban áll!

LEGO Super Heroes 76125 Iron Man és ruhái
18 590 Ft 17 990 Ft

Experimentálj Tony Starkkal és támadd meg az Outridert a LEGO® Marvel Avengers készletben 76125 Iron Man és ruhái, amely moduláris laboratóriumot tartalmaz. Kombinálható és átépíthető több módon, soha véget nem érő szórakozás.

LEGO Super Heroes 6251073 Spider-Man pókterepjárója
12 090 Ft

Kapd el a tolvajokat és keresd meg a homokbázisba rejtett, ellopott gyémántokat! Egyesítsd a Pókember és a futurisztikus Pókember 2099 erejét és csapj le a Homokemberként és Keselyűként ismert gyémántrablókra. A pókterepjáró úgy jár, akárcsak egy valódi pók, 2 kilövője és fegyvere van, amelyek pókokat vagy pókhálódarabokat lőnek ki.

LEGO Super Heroes 76148 Spider-Man vs. Doc Ock
8 990 Ft 8 690 Ft

Doktor Oktopusz olyan dühös, mintha megbolondult volna! Senki sincs biztonságban robot fegyvereitől! Segítesz Spider-Mannak és Spider-Girlnek legyőzni a gonosz Doc Ock-ot? Rohanj az akcióba Spider-man motorján. Válaszd le a csodás járművet és egy robotikus pókot, valamint egy gyors motrot kapsz. Tüzelj a kilövőkből, használd a pókhálót, csinálj mindent, amit csak bírsz annak érdekében, hogy legyőzd a gonosztevőt.

LEGO Super Heroes 76165 Iron Man sisakja
20 290 Ft 18 190 Ft

Újdonság

Rakd össze Iron Man, a marvel szuperhős egyedi kialakítású sisakját. Ez a lenyűgöző LEGO® modell az építkezéshez és a kiállításhoz gazdagító kreatív kihívást kínál fel, amely az egyik leghíresebb filmszereplő ikonikus sisakját eredményezi. A modell egy talapzaton áll, tehát vonzza a figyelmet, akár otthon, akár irodában állítod ki.

LEGO Super Heroes 76149 Mysterio fenyegetése
9 990 Ft 9 690 Ft

Mysterio épp bankot rabol! Ehhez hatalmas robotját használja. A robot karjaival a bank széfébe jutott. Pókember az akcióhoz rohan helikopterével. Ghost Spider gördeszkáján rohan segítségére. Vajon sikerül Pókembernek elfognia Mysterio-t? Vajon Ghost Spider pókhálójában fog Mysterio kikötni?

LEGO Super Heroes 76139 Batmobil
73 490 Ft 71 390 Ft

Építsd fel és mutasd be a gyönyörű és részletes LEGO® ikonikus Batmobil modellt az 1989-es Batman™ filmből. Állítsd össze a híres filmből származó ikonikus autó hiteles tulajdonságait és részleteit. Ez a Batmobil minden bizonnyal magával ragadja a Batman és a kifogástalan autók rajongóit.

LEGO Super Heroes 76166 Harc az Avangers toronyban
31 590 Ft 28 690 Ft

Újdonság

Amikor Red Skull és A.I.M. Ügynökei megtámadják az Avengers tornyot, rajtad múlik, Iron Manon és Black Widowon, hogy a bázis és egész New York-t megmentsd. Nyisd meg az öt emeletes tornyot és szerezz hozzáférést a 7 különböző helyiségbe a remek kiegészítőkkel. Fedezd fel a garázst, a reaktort, a fegyvertár, az Iron Man kilövő felületet, a laboratóriumot és – amint elkapod Red Skullt – a börtönt, ahová bezárod a gazembert.

LEGO Super Heroes 76141 Thanos robotja
3 390 Ft

Ellen tudsz állni a gonosz Thanosnak? Amikor ez a szuper gonosztevő a robotja pilótafülkéjében van, még őrültebb és veszélyesebb, mint valaha! A 6 Végtelen kővel a Végtelen kesztyűben Thanos szinte legyőzhetetlen. Képes-e a rettenetes Thanos megsemmisíteni az univerzum teljes lakosságának felét?

LEGO Super Heroes 76160 Batman mobil bázisa
26 590 Ft 26 290 Ft

Mr. Freeze™, Man-Bat™ és Bronze Tiger™ újra dühöngenek. Itt az ideje, hogy a Batman mobil bázisát elhagyja néhány fegyverekkel ellátott szuper jármű. Előszór száguldozz motorkerékpáron a szárazföldön, majd a vízen jet-skin. Szállj fel a levegőbe a Batjetben, és a landolást követően ülj fel az útrakész BatQuad négykerekű terepmotorra. Egyesítsd az erőt a Nightwing-kel, és zárd be a rossz fiúkat a cellába a mobil bázis fedélzetén.

LEGO Super Heroes 76150 Spiderjet vs. Venom robotja
11 890 Ft 11 690 Ft

Pókember veszélyben van! A Venom által irányított gonosz földönkívüli 4 kezű óriásrobotok elfogták Pókembert a mechanikus karmaik közé! Pókember Noir a Spiderjettől vár segítséget. Nyiss tüzet az tárcsakilövőkből! Lődd ki a rakétákat! Vajon ennyi elég lesz? A robot legyőzéséhez és Pókember megmentéséhez minden szuperképességedre szükséged lesz.

LEGO Super Heroes 76151 Csapda a Venomoszaurusz számára
24 390 Ft 23 290 Ft

Sikerül a Spider-Man, Iron Spider és Spider-Ham segítségével legyőznöd a Venomot a Venom tojásáért folytatott csatában? Venom irányítja a Venomoszauruszát. Elég csak egy harapás és a szuperhősök csontvázzá alakulnak át! A Spider-Man felül a nagyszerű fegyverekkel felszerelt és szuper csillapítással rendelkező mega buggy autójára. A Venom azonban vastag fekete pókhálóval támad.

LEGO Super Heroes 76153 Avengers Helicarrier
36 690 Ft 36 090 Ft

M.O.D.O.K. szuper gazember nagy agyal támad, és rajtad múlik, hogy állítsd meg őt! A Helicarrier készen áll az akcióra. Iron Man, Captain Marvel, Thor, Black Widow, War Machine és Nick Fury fel vannak fegyverezve és készen állnak segíteni. A pilótafülkében hármuk számára van hely. Indítsd be a rotorokat, állítsd be az ágyúkat, és készülj fel a nagy sebességre, hogy visszatérítsd a gazembert a speciális börtönbe.

LEGO Super Heroes 76130 A Stark jet és a dróntámadás
19 590 Ft 18 690 Ft

Védd meg Velencét a dróntámadástól Happy Hogan, Nick Fury, Mysterio, Pókember és a szuper Stark jet segítségével! Állítsd be a szárnyakat a legjobb teljesítmény érdekében, és irány az ég. Ültesd a pilótafülkébe Happy Hogant és Nick Fury-t és hasítsd az égboltot ezzel a modern szerkezettel. Kanyarodj el a 2 drón lövései elől, majd vágj vissza a jet saját korongvetőivel. Ezután nyisd ki a rakodónyílást, hogy ledobd az energiabombákat, vagy hagyd, hogy Pókember akcióba lendüljön pókhálóján!

LEGO Super Heroes 76158 Pingvin üldözése a Batman hajóban
3 290 Ft

A pingvin elmenekült az őrült kacsahajóján. Indítst be a Batboat és a hajsza megkezdődhet. Amíg a Batman üldözi a szuper gazembert, köpenye a levegőben lobog mögötte. Lövöldöz lézerből a Batboat fedélzetéről. Dobd a pingvin után a Batman Batarangját.

LEGO Super Heroes 76126 Avengers Ultimate Quinjet
25 190 Ft

Csatlakozz az Avengerekhez, repülj a Chitaurik elleni harcba a LEGO® Marvel Avengers készlettel, 76126 Avengers Ultimate Quinjet. A készlet tartalma szuper fegyverek, hogy újra lejátszhasd a legizgalmasabb jeleneteket a Marvel Avengers filmből.

LEGO Super Heroes 76124 War Machine robot ruházatban
11 090 Ft 10 890 Ft

Indulj el a harcba az Outriderekkel és mentsd meg Ant-Manát a LEGO® Marvel Avengers készlettel, 76124 War Machine robot ruházatban. Csatold le a kilőhető fegyvereket, add a War Machin kezébe és helyezd a vállára.

LEGO Super Heroes 76131 Csata az Avengerek bázisáért
30 890 Ft

Játssz egy érdekfeszítő csatát az Avengerek bázisáért 76131 és győzd le Thanost és az Outridert ebben az építőkockában a LEGO® Marvel Avengers-től! Játszd el a Marvel Avengers filmek izgalmas jeleneteit ezzel a remek LEGO® készlettel gyerekeknek.

LEGO Super Heroes 76143 Bosszúállók: Harc a teherautóért
11 990 Ft 11 690 Ft

Ez csapda! Egyesítsd erőid Amerika Kapitánnyal és Sólyomszemmel, hogy megvédhessétek a teherautót, amit két AIM ügynök támadott meg. Amikor a rosszfiúk a háromkerekűjükkel a Bosszúállók teherautója elé vágnak, elkezdődhet az izgalmas LEGO akció. Fegyveres drónnal támadást indítottak, és éppen tüzelnek az égből. Eljött az idő a titkos fegyver használatára. Nyisd fel a teherautót és fedd fel a hatlövetű számszeríjat! Most ki van túlerőben?

LEGO Super Heroes 76147 Vulture és a kamionrablás
7 290 Ft 7 090 Ft

Vulture el akarja rabolni az ékszereket a bankból jövő teherautóból! Lecsap az égből, felrobbantja a teherautó hátulját, lánccal elkapja az ékszerdobozokat és elrepül a zsákmánnyal. De már közeledik Pókember a motorján, hogy megmentse a helyzetet. Vigyázz, Pókember! Vulture mindenfelé elszórja az ékszereket! Sikerül Pókembernek elfognia Vulturet a pókhálójával, vagy sikerül elmenekülnie?

LEGO Super Heroes 76157 Wonder Woman™ vs. Cheetah
11 190 Ft 10 990 Ft

Élj át egy Wonder Woman™ epikus csatát Cheetah-al! A hős Maxnak minden áron el kell jutnia az adótoronyba. Wonder Woman repül, hogy felfedezze a tornyot. De amikor a legfőbb ellensége Cheetah támadásba lendül… Minden megtörténhet!

LEGO Super Heroes 76159 Joker triciklis üldözése
15 590 Ft 14 890 Ft

A Joker száguldozik a városban az ördögi triciklijén. Nagyszerű fegyverek és a lángok a kipufogóból azt a benyomást keltik, hogy még a tricikli is nevet. De a nem kevésbé csodálatos Batmobil a sarkában van. A helyszínre megérkezik a Harley Quinn, ami egy óriási kalapáccsal hadonászik maga körül. Robin megpróbálja megállítani őt a motorkerékpárján. De a Joker ellopja a Batmobile motorját, és beteszi a triciklijébe.

LEGO Super Heroes 76167 Páncélzat Iron Man
9 390 Ft 8 190 Ft

Újdonság

Ha az A.I.M. 2 ügynöke Tony Stark legyőzésének, annak szuperhős páncélzatának széttörésének és Iron Man prototípusának megsemmisítésének céljával támadásba lendül, gyorsan kell egyezkedned. Tony a garázsában dolgozik, javítgatja hot rodját és hamburgert eszik, miközben megérkeznek a gazemberek. Időben bekerül a Iron Man ruházatába?

LEGO Super Heroes 76128 Olvasztár csatája
8 990 Ft 8 690 Ft

Csatlakozz Pókemberhez és Mysterióhoz és mentsd meg a várost Olvasztártól! Olvasztár veszélyes lávája mindent elolvaszt, ami az útjába kerül. Menekülj el a tűzszörny erős karmai elől és kerüld el a gyorskilövőjét. Forgasd bele a pókhálókba Olvasztárt, utána pedig olts el minden tüzet a tűzoltó készülékkel!

LEGO Super Heroes 6251076 Pók robot vs. Venom
15 990 Ft

Segíts Pókembernek és Szellempóknak megmenteni May nénit Venom hatalmas robotjának karmai közül! Tüzelj pókokkal és pókhálókkal a Pók robot modellel. Óvakodj Venom robotjának mérgező nyelvétől és karmaitól.

LEGO Super Heroes 76164 Iron Man Hulkbuster az A.I.M. ügynök ellen
12 890 Ft 11 690 Ft

Újdonság

Amikor az A.I.M. 2 ügynöke megtámadja New York-ot, itt az ideje, hogy Iron Mar leporolja Hulkbuster páncélját. A rossz fiúk alaposan fel vannak fegyverkezve, és az egyiknek még egy jet-csomagja is van, ezért nem tanácsos velük játszadozni. Helyezze a Pepper Potts vagy Rescue fájlokat a Hulkbusterre, és szerezzen még több tüzelőerőt. Sikerül Iron Mannek legyőznie az A.I.M. ügynököket és megmenteni a várost?

LEGO Super Heroes 76152 Avengers – Loki haragja
18 190 Ft

Loki megpróbálja ellopni a mindenható Teseraktot az Avengers tornyából. Meg tudja-e állítani őt a kis szuperhősöd az Iron Man, Thor, Hulk és Marvel kapitány segítségével? Loki nagyon gyorsan mozog a zöld vitorlásával, de a Marvel kapitány csodálatos vörös sugárhajtója sokkal gyorsabb.

LEGO Super Heroes 76146 Pókember robotja
3 390 Ft

Száguldj át a városon Pókemberrel! Védd meg a világot a gonosztevőktől! És ha még több erőre van szükséged, ültesd be Pókembert a robotja pilótafülkéjébe. Amikor Pókember az óriási pókrobotjában ül, bárhova elmehet, bármit elkaphat és hatalmas pókhálókat lőhet ki! A gonosztevők rettegnek, hogy elfogja őket a pókrobot.

LEGO Super Heroes 76142 Bosszúállók: Őrült támadás a motorra
7 490 Ft

Csatlakott Fekete Párduchoz és száguldj át Wakandán a motorodon. Figyelem! Agent AIM a jetpackjével oldalról támad, hogy ellopja a halálos mutagéneket tartalmazó tárolókat. Fegyverekkel, fűrészekkel, kampóval és lövedékekkel van felszerelve – megállítani nem lesz ilyen könnyű. Thor beszáguld a helyszínre és meglengeti hatalmas kalapácsát. Irány a harc!