LEGO Super Mario™ 71369 Csata Bowser kastélyában - kiegészítő készlet
31 590 Ft 28 190 Ft

Újdonság

Szállj szembe Bowserrel az utolsó csatában ebben a kiegészítő készletben, ami a LEGO® Super Mario™ kezdőpályával kombinálható. Tedd el Lava Bubble-t az útból és küzd át magad Bowser váráig. Dobja el Dry Bone-t a rengő platformokról. A toronynál egy erős ellenfél, Boo, vár rád. Ugorj fel a karokra, emelje fel Bowser karjait, és gyűjtsön jutalmat az akciókockákból. Ezután rázd meg a hidat és élvezd a győzelem ízét, amikor Bowser elesik.

LEGO Super Mario™ 71362 A húsevő növények támadása - kiegészítő készlet
16 890 Ft 13 790 Ft

Újdonság

Bővítsd a LEGO® Super Mario kezdőkészletét ™ izgalmas új kalandokkal! Fuss át a füvön, és ugorj a katapultra, hogy legyőzd a Koopa Troop-ot, majd ugorj a peronra és emeld fel a zászlót. Vagy ugord át a lávát és győzd le Bobombot. Ha vízi utat választasz, akkor párbaj vár a húsevő növényekkel. Mindhárom út egy akciókockához vezet, amely megnyitja az erőd kapuit, ahol érméket lehet szerezni. A Mario figura nem része a csomagolásnak.

LEGO Super Mario™ 71376 Zuhanó Thwomp - kiegészítő készlet
13 990 Ft

Újdonság

Gazdagítsd a LEGO® Super Mario kezdőkészleted új kalandokkal, amelyek során el kell menekülnöd a Thwomp elől! Helyezd a LEGO® Mariot (a figura nem része a csomagolásnak) az állványra. Válaszd ki a kiálló részt vagy a nehezebb sima felületet. Csússz egyik oldalról a másikra, kerüld a Thwomp-ot, és érméket kapsz. És vigyázz a Lava Bubble-ra!

LEGO Super Mario™ 71368 Toad kincsvadászata - kiegészítő készlet
22 790 Ft 20 490 Ft

Újdonság

Egészítsd ki a LEGO® Super Mario™ kezdőkészleted ezzel az izgalmas kincsvadászattal. Segíts LEGO® Marionak (a figurát a csomag nem tartalmazza) átjutni a csúszó és forgó platformon és a hídon. Ismerkedj meg Toad-dal és Toadett-tel és mérd össze az erődet Cheep Cheepy-vel és Goomba-val. Fedezze fel az összes akciókockát Toad falujában, és ugráljon rájuk a megfelelő sorrendben, hogy bónusz érméket szerezz.