LEGO Technic 42071 Tömörítő dózer
4 990 Ft

4 620 Ft

Újdonság

Tapasztald meg az erőt ezzel a dizájnnal, amely egy valódi tömörítő dózer élethű mása, amely vezetőfülkével, hatalmas tolólapáttal és óriási tömörítő kerekekkel van ellátva. Kormányozd a tömörítő dózert a megfelelő pozícióba, engedd le a lapátot, és már készen is állsz az akcióra! Ez a szívós, 2-az 1-ben LEGO® Technic modell vagány színösszeállítású kék, szürke, fekete és narancssárga, valamint matricákkal továbbdíszíthető. Építsd át, és erős csuklós teherautót kapsz!


LEGO Technic 42093 Chevrolet Corvette ZR1
13 990 Ft

12 300 Ft

Fedezd fel az innovatív technikai megoldásokat és kialakításokat a csodálatos LEGO® Technic 42093 Chevrolet Corvette ZR1 modell autós készlettel. Alakítsd át ezt az exkluzív, 2 az 1-ben modellt egy nagy teljesítményű Hot Roddá!


LEGO Technic 42096 Porsche 911 RSR
49 990 Ft

44 690 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Ez a valódi LEGO® Technic 42096 egy Porsche 911 RSR replika rögzíti az autó lenyűgöző megjelenését éles kontúrokkal és aerodinamikai jellemzőkkel, beleértve a hátsó szárnyat, amely „hattyú torokkal“, hosszabb hátsó diffúzorral és speciálisan kialakított oldalsó tükrökkel rendelkezik.


LEGO Technic 42092 Mentőhelikopter
9 990 Ft

9 310 Ft

Hajts végre hősies mentőakciókat a LEGO® Technic Mentőhelikopterrel. Forgasd a rotorokat, nyisd ki az oldalsó és hátsó ajtókat, és a csörlő irányításával engedd le a hordágyat… pont olyan, mint a valóságban! Alakítsd át a szettet egy futurisztikus repülőgéppé!


LEGO Technic 42081 Volvo kerekes rakodógép ZEUX koncepció-20%
41 990 Ft

33 190 Ft

Akció

Tekints a jövőbe a 42081 Volvo ZEUX kerekes rakodógép javaslati modell segítségével a LEGO® Technic-től. Ez az innovatív koncepcionális modell együttműködésben a Volvo társasággal fejlesztették, amely tele van valósághű adatokat, beleértve remek feltérképező drónt. Bármikor módosítható ellensúllyal a terheléstől függően, lengőkar és markoló, mind egymástól függetlenül, de egyidejűleg is, élvezze a 4 kerék optimális kezelhetőségét.


LEGO Technic 42078 Mack Anthem-20%
54 916 Ft

43 390 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Ez a készlet különleges 2az1ben Mack Anthem teherautó másolatot tartalmaz a LEGO® Technic sorozatból. Ez a legapróbb részletig kidolgozott modell számos valósághű funkciót tartalmaz. Ha más építészeti kihívásra vágysz, újjáépítheted és a kultikus MACK LR-t hozhatod létre.


LEGO Technic 42082 Daru egyenetlen terepre-22%
79 990 Ft

62 290 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Érkezik a masszív 42082 Daru egyenetlen terepre a LEGO® Technictől – az eddig legnagyobb és legmagasabb daru a LEGO Technictől. Használj 4 kerék meghatjást és figyeld a V8 motor és ventillátor dugattyúinak mozgását, miközben megközelíted a helyet. Majd aktiváld a Power Functions motort, válaszd ki a daru felső vagy alsó módját, szerezz abszolút ellenőrzést a könnyedén vezérelhető, motorizált funkciók egész sorozata felett.


LEGO Technic 42077 Rally autó-16%
35 990 Ft

29 990 Ft

Akció

Lépj be a versenyzés világába ezzel a lenyűgöző LEGO® Technic Rally autó modellel: sportos kék, fehér, piros és fekete karosszéria vagány versenymatricákkal, hátsó spoilerrel, 4 spotlámpával és 6-küllős nagy piros keréktárcsákkal felszerelt kis profilmélységű, úthoz tapadó abroncsokkal. Nyisd ki az ajtókat, így hozzáférsz a részletesen kidolgozott pilótafülkéhez, amelyhez versenyülések és egy piros bukókeret is tartozik. Nyisd ki a motorháztetőt, és 2 ventilátoros motorhűtőrendszert találsz, a hátsó fedél alatt pedig részletesen kidolgozott V6-os motort mozgó dugattyúkkal. Ehhez a fantasztikus járműhöz működő kormányzás és robusztus felfüggesztés is jár. Amikor úgy érzed, hogy készen állsz egy újabb építési feladatra, alakítsd át nagy sebességű Homokfutóvá!


LEGO Technic 42080 Erdei munkagép-18%
44 990 Ft

36 590 Ft

Akció

Fedezd fel ennek a LEGO® Technic 42080 Erdei munkagépének az erejét. Ez az autentikus modell csuklós kormányzással, masszív felfüggesztéssel, ezüst tárcsás nagy gumiabroncsokkal rendelkezik. Aktiválja a LEGO Power Functions motort, indítsd el a hidraulikus rendszert a távirányítós karokkal és markolóval. Ezután emeld fel a fatörzset, mely a készlet része, és fordítsd el a vezetőkabint több mint 180° fokkal.


LEGO TECHNIC 42070 Terepjáró vontatóautó 6x6
79 990 Ft

73 790 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Győzd le a nehéz terepet a távirányítású 4wd 6×6 vontató terepjárműben. Ez a 2 az 1-ben LEGO Technic modell tartalmaz masszív gumikat, védő elülső maszkot lánccal és a horoggal, mozgó fényeket és vezetőkabint sok részlettel. Aktiváld a Power Functions motorokat és használj ki sok akciót.


LEGO Autó modell Technic 42083 Bugatti Chiron-16%
126 990 Ft

105 690 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Ünnepeld az innovatív tervezést és dizájnt a világ egyik legrangosabb autógyártójától ezzel a lélegzetelállító LEGO® Technic 42083 Bugatti Chiron modellel. Ez a modell, mely a Bugatti céggel együttműködve került kidolgozásra, megragadja az ikonikus szuperautó varázsát, beleérve az ragyogó aerodinamikus karosszériát, a küllős felniket, melyek a márka logójával és alacsony profilú gumikkal ellátottak, valamint a kidolgozott tárcsafékeket és a W16 motort mozgó dugattyúkkal.


LEGO Technic 42072 Ütköztethető versenyjármű I.
6 990 Ft

5 950 Ft

Újdonság

Indítsd be a szupergyors LEGO® Technic Ütköztethető versenyjármű I.-gyet lenyűgöző lime/citromzöld, piros és szürke színösszeállításban, vagány matricákkal, masszív elülső ütközővel, nagy hátsó spoilerrel, valamint széles fekete keréktárcsákkal és kis profilmélységű gumikkal a lehető legnagyobb tapadásért! Használd az erőteljes visszahúzós motort, és éld át a jármű fantasztikus erejét és gyorsulását, nézd, ahogy ütközéskor a motor kilő a járműből!


LEGO Technic 42073 Ütköztethető versenyjármű II.
6 990 Ft

5 950 Ft

Újdonság

Indítsd be a strapabíró LEGO® Technic Ütköztethető versenyjármű II.-t fantasztikus piros, fekete és szürke színösszeállításban vagány versenymatricákkal, nagy teherbírású elülső ütközővel, nagy hátsó spoilerrel és hatalmas, tömzsi gumiabroncsokkal. Használd a nagy teljesítményű hátrahúzós motort, és tapasztald meg a jármű fantasztikus erejét és gyorsulását, majd nézd, ahogy a motor kilő a kocsi testéből ütközéskor!


LEGO Technic 42074 Versenyjacht
9 990 Ft

9 260 Ft

Újdonság

Haladj át elsőnként a célvonalon a fantasztikus Versenyjachttal! Élethű részletességgel kidolgozott 2 az 1-ben LEGO® Technic hasonmás sportos sárga és kék színösszeállításban, kötelekkel és csörlőkkel ellátott gyönyörű, mintás vitorlákkal, valamint részletesen kidolgozott hajótörzzsel. Tekerd a csörlőket, azzal állítsd be a vitorlákat, hogy befogd a szél erejét, irányítsd biztos kézzel a hajó kormánylapátját, és készülj fel a szélsebes vitorlázásra! Építsd át fantasztikus katamaránná!


LEGO Technic 42075 Mentőjármű
13 990 Ft

12 570 Ft

Újdonság

Száguldj a tűz helyszínére a Mentőjárművel! Ez a kitűnő modell a valódi tűzoltóautók 2 az 1-ben mása piros, fehér és fekete színösszeállításban, kék vészvillogókkal, tetőre szerelt spotlámpákkal, működő kormányzással és felfüggesztéssel, valamint széles fekete keréktárcsákkal ellátott rücskös gumiabroncsokkal. Nyisd ki az ajtókat, így hozzáférsz a vezetőfülkéhez, és használd a csörlőt, emeld fel a világító oszlopot, nyisd ki a szerszámtároló rekeszt, és válassz a vagány kiegészítők közül. Amikor úgy érzed, hogy készen állsz egy újabb építési feladatra, alakítsd át fantasztikus Tűzoltó versenyautóvá!


LEGO Technic 42076 Légpárnás jármű-30%
23 990 Ft

16 618 Ft

Akció

Bárhová eljuthatsz ezzel a fantasztikus LEGO® Technic Légpárnás jármű készlettel: valósághű fekete és fehér színösszeállítás, álló teherdaru kezelőfülkével és felemelhető rakodóplatformmal, valamint egy strapabíró terepjáró teherautó levehető teherszállító konténerrel. Manőverezz a légpárnás járművel, forgasd meg a dupla hátsó rotort, és nézd, ahogy jobbra-balra mozognak, miközben pozícióba állsz! Aztán engedd le a rámpát, kormányozd a teherautót a fedélzetre, és a daru segítségével vedd le a teherszállító konténert! Amikor úgy érzed, hogy készen állsz egy újabb építési feladatra, alakítsd át bivalyerős Sugárhajtású hajóvá!


LEGO Technic 42079 Nagy teljesítményű targonca
17 990 Ft

15 880 Ft

Dolgozz a teherrel való manipulációs képességeiden ezzel a remek 2 v 1 LEGO® Technic™ 42079 Nagy teljesítményű targonca járművel, amely rengeteg részletekben gazdag részt és funkciót tartalmaz, beleértve a hátsó kerék és targonca villa optimális manőverezését, mellyel a nehezen elérhető helyekhez is könnyen hozzáférsz.


LEGO Technic 42084 - Kampós rakodó
3 430 Ft

Újdonság

Mozgass nehéz ömlesztett rakományt a bivalyerős 2 az 1-ben LEGO® Technic Kampós rakodóval! Ez a valódi kampós rakodó teherautók élethű, robusztus mása vezetőfülkével, nagy teherbírású abroncsokkal és nagy figyelmeztető lámpával vagány piros, szürke és fekete színösszeállításban. Kormányozd a rakodót a megfelelő pozícióba, és kapcsold be a kampós rakodórendszert, majd engedd le a konténert! Ezután pakold fel a rakományt, húzd vissza a konténert a teherautóra, és juttasd el a szállítmányt a célba! A készlet átalakítható Repülőtéri tűzoltóautóvá is.


LEGO Technic 42088 Kosaras emelőgép
3 560 Ft

Segíts megérteni a kis LEGO® építésznek az áttétek alapjait ezzel a lenyűgöző LEGO Technic 42088 Kosaras emelőgép készlettel. Ez a teherbíró 2 az 1-ben modell számos, valósághű alkotórésszel van ellátva. Építsd át ezt a LEGO Technic 2 az 1-ben modellt egy robosztus vontatókocsira.


LEGO Technic 42089 Motorcsónak
4 990 Ft

4 560 Ft

Fedezd fel a motorcsónak versenyek világát ezzel az áramvonalas, 2 az 1-ben LEGO® Technic Motorcsónak modellel. Irányítsd ezt a nagy teljesítményű motorcsónakot, hogy beindítsd a motor dugattyúkat és a hátsó forgó propellert, és készülj a versenyre! Ha pedig úgy érzed, hogy készen állsz egy újabb építési feladatra, alakítsd át villámgyors Hidroplánná.


LEGO Technic 42090 Menekülő furgon
6 990 Ft

5 580 Ft

Indítsd be a szuper-erős, szuper-menő Menekülő furgont! Ez a szívós LEGO® Technic óriás-teherautó modell extra széles keréktárcsákat és hatalmas, tömzsi gumiabroncsokat tartalmaz, emellett találsz benne 2 nagy, oldalra szerelt kipufogócsövet és egy nagy teherbírású első lökhárítót. Indítsd be az erőteljes visszahúzós motort, és körözd le vetélytársaidat!


LEGO Technic 42091 Rendőrségi üldözés
6 990 Ft

5 560 Ft

Húzd fel a motort és érd utol a rosszfiúkat a LEGO® Technic 42091 Rendőrségi üldözés készlettel. Aktiváld a motort, és készülj a hihetetlen gyorsulásra és sebességre!


LEGO Technic 42094 lánctalpas rakodógép-16%
21 990 Ft

18 290 Ft

Akció

Ez a csodálatos sárga és fekete színű, matricával és egyéb részletekkel ellátott LEGO® Technic lánctalpas rakodó, és a manuális funkciók kifogástalan kombinációjával rendelkezik. Amikor a következő építői kihívást szeretnéd elkezdeni, a masszív lánctalpas billenőkocsit újraépítheted.


LEGO Technic 8293 Power Function Motorkészlet
12 990 Ft

11 240 Ft

LEGO Technic 8293 Power Function Motorkészlet újabb lendületet ad a legoépítéshez. A készlet tartalmaz egy motort, akkumulátor dobozt, fény-kábelt, kapcsoló rudat. Valósághű funkciókat kínál, amelyek egészen eredeti kihívást jelentenek az építőknek.