LEGO Autó modell Technic 42083 Bugatti Chiron-20%
126 990 Ft 100 790 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Ünnepeld az innovatív tervezést és dizájnt a világ egyik legrangosabb autógyártójától ezzel a lélegzetelállító LEGO® Technic 42083 Bugatti Chiron modellel. Ez a modell, mely a Bugatti céggel együttműködve került kidolgozásra, megragadja az ikonikus szuperautó varázsát, beleérve az ragyogó aerodinamikus karosszériát, a küllős felniket, melyek a márka logójával és alacsony profilú gumikkal ellátottak, valamint a kidolgozott tárcsafékeket és a W16 motort mozgó dugattyúkkal.

LEGO Technic 42097 Kompakt lánctalpas daru
29 190 Ft 25 690 Ft

Helyezd át a nagy rakományt a LEGO® Technic nagyszerű kompakt lánctalpas darujával. Ez a robusztus és sokoldalú mozgó daru számos valósághű elemmel büszkélkedik, beleértve a nagy lánctalpat, kötéllel ellátott csörlőt és a klasszikus sárga fekete színkivitelt. A daru megjelenését a tökéletes matricák teszik még teljesebbé. Ez a nagyszerű 2 az 1-ben modell a LEGO Technic kompakt toronydarujává is átalakítható.

LEGO Technic 42082 Daru egyenetlen terepre
79 990 Ft 65 090 Ft
+ ingyen szállítás

Érkezik a masszív 42082 Daru egyenetlen terepre a LEGO® Technictől – az eddig legnagyobb és legmagasabb daru a LEGO Technictől. Használj 4 kerék meghatjást és figyeld a V8 motor és ventillátor dugattyúinak mozgását, miközben megközelíted a helyet. Majd aktiváld a Power Functions motort, válaszd ki a daru felső vagy alsó módját, szerezz abszolút ellenőrzést a könnyedén vezérelhető, motorizált funkciók egész sorozata felett.

LEGO Technic 42074 Versenyjacht
9 990 Ft

Haladj át elsőnként a célvonalon a fantasztikus Versenyjachttal! Élethű részletességgel kidolgozott 2 az 1-ben LEGO® Technic hasonmás sportos sárga és kék színösszeállításban, kötelekkel és csörlőkkel ellátott gyönyörű, mintás vitorlákkal, valamint részletesen kidolgozott hajótörzzsel. Tekerd a csörlőket, azzal állítsd be a vitorlákat, hogy befogd a szél erejét, irányítsd biztos kézzel a hajó kormánylapátját, és készülj fel a szélsebes vitorlázásra! Építsd át fantasztikus katamaránná!

LEGO Technic 8293 Power Function Motorkészlet
12 990 Ft 11 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

LEGO Technic 8293 Power Function Motorkészlet újabb lendületet ad a legoépítéshez. A készlet tartalmaz egy motort, akkumulátor dobozt, fény-kábelt, kapcsoló rudat. Valósághű funkciókat kínál, amelyek egészen eredeti kihívást jelentenek az építőknek.

LEGO Technic 42081 Volvo kerekes rakodógép ZEUX koncepció-21%
41 990 Ft 32 890 Ft

Kiárusítás

Tekints a jövőbe a 42081 Volvo ZEUX kerekes rakodógép javaslati modell segítségével a LEGO® Technic-től. Ez az innovatív koncepcionális modell együttműködésben a Volvo társasággal fejlesztették, amely tele van valósághű adatokat, beleértve remek feltérképező drónt. Bármikor módosítható ellensúllyal a terheléstől függően, lengőkar és markoló, mind egymástól függetlenül, de egyidejűleg is, élvezze a 4 kerék optimális kezelhetőségét.

LEGO Technic 42091 Rendőrségi üldözés-25%
6 990 Ft 5 190 Ft

Kiárusítás

Húzd fel a motort és érd utol a rosszfiúkat a LEGO® Technic 42091 Rendőrségi üldözés készlettel. Aktiváld a motort, és készülj a hihetetlen gyorsulásra és sebességre!

LEGO Technic 42098 Autószállító kamion
54 490 Ft 44 790 Ft

Szállítsd az autókat a LEGO® Technic tökéletes kamionjával. Ez a valósághű kamion modell számos hiteles elemmel és funkcióval rendelkezik, beleértve a cserélhető pótkocsit és a klasszikus vörös, szürke és fekete színt is, amely a még kifinomultabb megjelenés érdekében matricákkal van ellátva. Kényelmesen vezesd a kamion állítható rámpáira az autókat, rögzítsd őket és biztonságosan szállítsd oda, ahova kell.

LEGO Technic 42104 Versenykamion traktor
6 890 Ft

Újdonság

Készüljön fel az éles startra és fuss a győzelem után ezzel a mesés versenykamionnal. Merész színeivel és matricáival minden bizonnyal rengeteg figyelmet hív fel magára a verseny napján. Érje el, engedje el és küldje el a traktort a lehető leggyorsabban a rendeltetési helyére. Ez a versenykamion hatalmas kipufogóval és spoilerrel ellátott traktorral bír és szinte nem is különbözik az eredetitől. Ez a LEGO® Technic traktor gyors versenyzővé alakítható.

LEGO Technic 42105 Vitorlás
14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Teszteld a tudásod ezzel a LEGO® Technic katamaránnal, amely valóban a vízen úszik. Ez a gyors modell olyan funkciókkal teli, amely előnyt biztosít másokkal szemben a versenynapon. Állítsd be a vitorlákat és biztosítsa a hajó stabilitását két kulccsal az út során. Építsd át a modelled egy versenyhajóvá, és kényeztesd magad újabb adag kalanddal.

LEGO Technic 42103 Dragster
6 890 Ft

Újdonság

A motorok előkészültek! A vezetők felkészültek! Húzd meg, engedd el és vezess! A Dragster versenyek nagy sebességgel zajlanak. Teszteld a mérnöki képességeid és készítsd el a csodálatos LEGO® Technic draster gépet. Húzd fel, engedd el és figyeld a sebességet! Ezután rögzítsd a tartókereket, és indulj neki a hátsó kerekekkel. Építsd újra a Dragster-t az ultra-szórakoztató Hot Rod járművé.

LEGO Technic 42106 Kaszkadőr járművek
19 090 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Bonyolult sebesség-, ügyesség- és pontosságpróba. Húzd fel a motorkerékpárt és engedd útjára a rámpa felé. Majd figyeld, ahogyan felemelkedik a levegőbe, átrepül a tűzkarikán és sikerrel végig csinálja ezt a merész mutatványt. Kapcsold rá a rámpát az utánfutóra, azt pedig csatlakoztasd az autóhoz és így bárhová elviheted a motorkerékpárt, ahová csak szeretnéd. Építsd át a LEGO® Technic kaszkadőr járművek modelljeit egy remek kaszkadőr vontatóvá.

LEGO Technic 42101 Homokfutó
3 490 Ft

Újdonság

Ideje kimenni és felfedezni az ismeretlen tájat ebben a LEGO® Technic cool homokfutóval. Ugorj át a dűnék felett! Fuss át a sivatagon! Ez az ellenálló homokfutó funkcionális csillapítással és kormányzással könnyen megbirkózik a nehéz terepen. Készen állsz a kihívásra? Építsd át ezt a 2 az 1-ben modellt elegáns versenyautóvá, és élvezz még több adrenalin kalandot.

LEGO Technic 42079 Nagy teljesítményű targonca
17 990 Ft 13 590 Ft

Dolgozz a teherrel való manipulációs képességeiden ezzel a remek 2 v 1 LEGO® Technic™ 42079 Nagy teljesítményű targonca járművel, amely rengeteg részletekben gazdag részt és funkciót tartalmaz, beleértve a hátsó kerék és targonca villa optimális manőverezését, mellyel a nehezen elérhető helyekhez is könnyen hozzáférsz.

LEGO Technic 42077 Rally autó
35 990 Ft 35 190 Ft

Lépj be a versenyzés világába ezzel a lenyűgöző LEGO® Technic Rally autó modellel: sportos kék, fehér, piros és fekete karosszéria vagány versenymatricákkal, hátsó spoilerrel, 4 spotlámpával és 6-küllős nagy piros keréktárcsákkal felszerelt kis profilmélységű, úthoz tapadó abroncsokkal. Nyisd ki az ajtókat, így hozzáférsz a részletesen kidolgozott pilótafülkéhez, amelyhez versenyülések és egy piros bukókeret is tartozik. Nyisd ki a motorháztetőt, és 2 ventilátoros motorhűtőrendszert találsz, a hátsó fedél alatt pedig részletesen kidolgozott V6-os motort mozgó dugattyúkkal. Ehhez a fantasztikus járműhöz működő kormányzás és robusztus felfüggesztés is jár. Amikor úgy érzed, hogy készen állsz egy újabb építési feladatra, alakítsd át nagy sebességű Homokfutóvá!

LEGO Technic 42073 Ütköztethető versenyjármű II.
6 990 Ft 6 290 Ft

Indítsd be a strapabíró LEGO® Technic Ütköztethető versenyjármű II.-t fantasztikus piros, fekete és szürke színösszeállításban vagány versenymatricákkal, nagy teherbírású elülső ütközővel, nagy hátsó spoilerrel és hatalmas, tömzsi gumiabroncsokkal. Használd a nagy teljesítményű hátrahúzós motort, és tapasztald meg a jármű fantasztikus erejét és gyorsulását, majd nézd, ahogy a motor kilő a kocsi testéből ütközéskor!

LEGO Technic 42075 Mentőjármű
13 990 Ft 11 490 Ft

Száguldj a tűz helyszínére a Mentőjárművel! Ez a kitűnő modell a valódi tűzoltóautók 2 az 1-ben mása piros, fehér és fekete színösszeállításban, kék vészvillogókkal, tetőre szerelt spotlámpákkal, működő kormányzással és felfüggesztéssel, valamint széles fekete keréktárcsákkal ellátott rücskös gumiabroncsokkal. Nyisd ki az ajtókat, így hozzáférsz a vezetőfülkéhez, és használd a csörlőt, emeld fel a világító oszlopot, nyisd ki a szerszámtároló rekeszt, és válassz a vagány kiegészítők közül. Amikor úgy érzed, hogy készen állsz egy újabb építési feladatra, alakítsd át fantasztikus Tűzoltó versenyautóvá!

LEGO Technic 42094 lánctalpas rakodógép
21 990 Ft

Ez a csodálatos sárga és fekete színű, matricával és egyéb részletekkel ellátott LEGO® Technic lánctalpas rakodó, és a manuális funkciók kifogástalan kombinációjával rendelkezik. Amikor a következő építői kihívást szeretnéd elkezdeni, a masszív lánctalpas billenőkocsit újraépítheted.

LEGO Technic 42080 Erdei munkagép
44 990 Ft 36 490 Ft

Fedezd fel ennek a LEGO® Technic 42080 Erdei munkagépének az erejét. Ez az autentikus modell csuklós kormányzással, masszív felfüggesztéssel, ezüst tárcsás nagy gumiabroncsokkal rendelkezik. Aktiválja a LEGO Power Functions motort, indítsd el a hidraulikus rendszert a távirányítós karokkal és markolóval. Ezután emeld fel a fatörzset, mely a készlet része, és fordítsd el a vezetőkabint több mint 180° fokkal.

LEGO Technic 42096 Porsche 911 RSR
49 990 Ft 44 790 Ft

Ez a valódi LEGO® Technic 42096 egy Porsche 911 RSR replika rögzíti az autó lenyűgöző megjelenését éles kontúrokkal és aerodinamikai jellemzőkkel, beleértve a hátsó szárnyat, amely „hattyú torokkal“, hosszabb hátsó diffúzorral és speciálisan kialakított oldalsó tükrökkel rendelkezik.

LEGO Technic 42072 Ütköztethető versenyjármű I.
6 990 Ft

Indítsd be a szupergyors LEGO® Technic Ütköztethető versenyjármű I.-gyet lenyűgöző lime/citromzöld, piros és szürke színösszeállításban, vagány matricákkal, masszív elülső ütközővel, nagy hátsó spoilerrel, valamint széles fekete keréktárcsákkal és kis profilmélységű gumikkal a lehető legnagyobb tapadásért! Használd az erőteljes visszahúzós motort, és éld át a jármű fantasztikus erejét és gyorsulását, nézd, ahogy ütközéskor a motor kilő a járműből!

LEGO Technic 42093 Chevrolet Corvette ZR1
13 990 Ft

Fedezd fel az innovatív technikai megoldásokat és kialakításokat a csodálatos LEGO® Technic 42093 Chevrolet Corvette ZR1 modell autós készlettel. Alakítsd át ezt az exkluzív, 2 az 1-ben modellt egy nagy teljesítményű Hot Roddá!

LEGO Technic 42092 Mentőhelikopter
9 990 Ft

Hajts végre hősies mentőakciókat a LEGO® Technic Mentőhelikopterrel. Forgasd a rotorokat, nyisd ki az oldalsó és hátsó ajtókat, és a csörlő irányításával engedd le a hordágyat… pont olyan, mint a valóságban! Alakítsd át a szettet egy futurisztikus repülőgéppé!

LEGO Technic 42089 Motorcsónak
4 990 Ft

Fedezd fel a motorcsónak versenyek világát ezzel az áramvonalas, 2 az 1-ben LEGO® Technic Motorcsónak modellel. Irányítsd ezt a nagy teljesítményű motorcsónakot, hogy beindítsd a motor dugattyúkat és a hátsó forgó propellert, és készülj a versenyre! Ha pedig úgy érzed, hogy készen állsz egy újabb építési feladatra, alakítsd át villámgyors Hidroplánná.

LEGO Technic 42090 Menekülő furgon
6 990 Ft 5 290 Ft

Indítsd be a szuper-erős, szuper-menő Menekülő furgont! Ez a szívós LEGO® Technic óriás-teherautó modell extra széles keréktárcsákat és hatalmas, tömzsi gumiabroncsokat tartalmaz, emellett találsz benne 2 nagy, oldalra szerelt kipufogócsövet és egy nagy teherbírású első lökhárítót. Indítsd be az erőteljes visszahúzós motort, és körözd le vetélytársaidat!

LEGO Technic 42109 RC Top Gear versenyautó
50 490 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Ülj be ennek a Top Gear sorozatba tartozó versenyautónak a volánja mögé a LEGO® Technic-től és készülj fel életed versenyére! Ennek a számos praktikus funkcióval ellátott modellnek, ideértve az autentikus hangok és a valós időben kapott visszajelzések vezérlését a LEGO® Technic CONTROL+ alkalmazása teszi lehetővé. Ne félj a kihívásoktól, érd el a kívánt eredményeket és legyen hozzáférésed a Top Gear széria inspirációkkal teli tartalmához.

LEGO Technic 42100 Bagr Liebherr R 9800
152 890 Ft 143 790 Ft

Készülj fel a kolosszális LEGO® építő játék élményre a Liebherr R 9800 kotrógép modelljével a LEGO Technictől. Ez a modell másolat a Liebherr céggel együttműködve készült, az intuitív LEGO TECHNIC CONTROL+ alkalmazás segítségével irányítható, egy jól átgondolt okos váltórendszer mozgatja, ami 7 motorból áll. Amint mindent előkészítettél kipróbálhatod a képességeidet az alkalmazás nyújtotta kihívásokban. Hány jelvényt szerzel?

LEGO Technic 42108 Mobil daru
38 190 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Ezzel a LEGO® Technic mobildaruval jól elvégezheted a munkát. Tedd megfelelő helyzetbe, húzd ki az oldalsó rugókat, mássz be a fülkébe és működtesd a darut Emeld fel a teleszkópos kart és csúsztasd el szédítő magasságba. Ezután emeld fel a betonoszlopot egy hengerrel és kezd meg a következő feladatot.

LEGO Technic 42110 Land Rover Defender
67 490 Ft 52 090 Ft

Élvezd a vezető személygépkocsik és terepjárók gyártójának innovatív dizájnját és szerkesztését ezzel a lenyűgöző LEGO® Technic Land Rover Defender modellel – egy nagyszerű darab otthon, vagy irodában történő megjelenítéshez.

LEGO Technic 42099 RC Extrém terepjáró 4x4
75 990 Ft 71 790 Ft

Készülj fel az új játékélményre a fantasztikus RC modellel a LEGO® Technic 4×4 extrém terepjárójával. A modell vezérlése a LEGO TECHNIC CONTROL+ alkalmazáson keresztül történik. Az alkalmazás ezen felül számos fejlett elemet és funkciót kínál! Válassz a vezérlő képernyőn elérhető több változat közül és menj előre és hátra, fordulj, gyorsulj, fékezz, küzd le az akadályokat, használj nagyszerű hanghatásokat és a sebességmérésnek és dőlésjelzőnek köszönhetően tarts mindent az ellenőrzésed alatt.

LEGO Technic 42071 Tömörítő dózer
4 990 Ft 4 690 Ft

Tapasztald meg az erőt ezzel a dizájnnal, amely egy valódi tömörítő dózer élethű mása, amely vezetőfülkével, hatalmas tolólapáttal és óriási tömörítő kerekekkel van ellátva. Kormányozd a tömörítő dózert a megfelelő pozícióba, engedd le a lapátot, és már készen is állsz az akcióra! Ez a szívós, 2-az 1-ben LEGO® Technic modell vagány színösszeállítású kék, szürke, fekete és narancssárga, valamint matricákkal továbbdíszíthető. Építsd át, és erős csuklós teherautót kapsz!

LEGO Technic 42102 Mini Class Xerion
3 490 Ft

Újdonság

Ez a vizuálisan jellegzetes traktor a neves CLAAS színkombinációban nem rendelkezik versenytárssal a kategóriájában. És a rendkívül jó megjelenése csak a kezdet. Ez a nagy teljesítményű gép számos funkciót kínál, és könnyen kezelheti a szántóföldön végzett munkákat. Ez nagyszerű hír az elfoglalt mezőgazdasági termelők számára. A traktor átalakítható kombinálható kormány- és forgó fűnyíróval.

LEGO Technic Buldozer

LEGO Technic Buldozer

Értékelés: 5
4 090 Ft

Ismerd meg a buldózer valódi erejét ezzel a hű másolattal vezetőfülkével, hatalmas kanállal és masszív tömörítőkkel. Foglald el a munkapozíciót, engedd le a kanalat és készülj fel a munkára! Aztán átépítheted a modellt csuklós teherautóra.

LEGO Technic 42084 - Kampós rakodó
3 290 Ft 2 790 Ft

Mozgass nehéz ömlesztett rakományt a bivalyerős 2 az 1-ben LEGO® Technic Kampós rakodóval! Ez a valódi kampós rakodó teherautók élethű, robusztus mása vezetőfülkével, nagy teherbírású abroncsokkal és nagy figyelmeztető lámpával vagány piros, szürke és fekete színösszeállításban. Kormányozd a rakodót a megfelelő pozícióba, és kapcsold be a kampós rakodórendszert, majd engedd le a konténert! Ezután pakold fel a rakományt, húzd vissza a konténert a teherautóra, és juttasd el a szállítmányt a célba! A készlet átalakítható Repülőtéri tűzoltóautóvá is.

LEGO Technic 42078 Mack Anthem
54 916 Ft 43 790 Ft

Ez a készlet különleges 2az1ben Mack Anthem teherautó másolatot tartalmaz a LEGO® Technic sorozatból. Ez a legapróbb részletig kidolgozott modell számos valósághű funkciót tartalmaz. Ha más építészeti kihívásra vágysz, újjáépítheted és a kultikus MACK LR-t hozhatod létre.

LEGO TECHNIC 42070 Terepjáró vontatóautó 6x6
79 990 Ft 74 590 Ft

Győzd le a nehéz terepet a távirányítású 4wd 6×6 vontató terepjárműben. Ez a 2 az 1-ben LEGO Technic modell tartalmaz masszív gumikat, védő elülső maszkot lánccal és a horoggal, mozgó fényeket és vezetőkabint sok részlettel. Aktiváld a Power Functions motorokat és használj ki sok akciót.