LEGO Technic 42105 Vitorlás

LEGO Technic 42105 Vitorlás

Értékelés: 4,9
15 190 Ft

Teszteld a tudásod ezzel a LEGO® Technic katamaránnal, amely valóban a vízen úszik. Ez a gyors modell olyan funkciókkal teli, amely előnyt biztosít másokkal szemben a versenynapon. Állítsd be a vitorlákat és biztosítsa a hajó stabilitását két kulccsal az út során. Építsd át a modelled egy versenyhajóvá, és kényeztesd magad újabb adag kalanddal.

LEGO Technic 42104 Versenykamion traktor
5 690 Ft

Készüljön fel az éles startra és fuss a győzelem után ezzel a mesés versenykamionnal. Merész színeivel és matricáival minden bizonnyal rengeteg figyelmet hív fel magára a verseny napján. Érje el, engedje el és küldje el a traktort a lehető leggyorsabban a rendeltetési helyére. Ez a versenykamion hatalmas kipufogóval és spoilerrel ellátott traktorral bír és szinte nem is különbözik az eredetitől. Ez a LEGO® Technic traktor gyors versenyzővé alakítható.

LEGO Technic 42108 Mobil daru
31 490 Ft 31 090 Ft

Ezzel a LEGO® Technic mobildaruval jól elvégezheted a munkát. Tedd megfelelő helyzetbe, húzd ki az oldalsó rugókat, mássz be a fülkébe és működtesd a darut Emeld fel a teleszkópos kart és csúsztasd el szédítő magasságba. Ezután emeld fel a betonoszlopot egy hengerrel és kezd meg a következő feladatot.

LEGO Technic 42109 RC Top Gear versenyautó
40 390 Ft

Ülj be ennek a Top Gear sorozatba tartozó versenyautónak a volánja mögé a LEGO® Technic-től és készülj fel életed versenyére! Ennek a számos praktikus funkcióval ellátott modellnek, ideértve az autentikus hangok és a valós időben kapott visszajelzések vezérlését a LEGO® Technic CONTROL+ alkalmazása teszi lehetővé. Ne félj a kihívásoktól, érd el a kívánt eredményeket és legyen hozzáférésed a Top Gear széria inspirációkkal teli tartalmához.

LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián FKP 37
109 790 Ft

Újdonság

Ha szükséged van egy kis időre, hogy elmenekülj minden elől, akkor semmi sem jobb, mint beülni egy kiváló sportautó volánja mögé. Most közelebb juthatsz ehhez az érzéshez ezzel a csodálatos Lamborghini Sián FKP 37 készlettel, a LEGO® Technic-től. Az 1:8 arányú autómodell tökéletesen megragadja a valódi modell látványos kialakítását és szó szerint zsúfolásig van hiteles részletekkel.

LEGO Technic 42112 Betonkeverő autó
32 090 Ft 31 090 Ft

Újdonság

Bármely nagyobb építkezés hiányos betonkeverő nélkül. A betonozás a betonkeverő autóval szinte játék. Ülj a teherautó kormánya mögé és forgasd el a keverőt a beton előkészítéséhez. Forgasd el a dobot az óramutató járásával ellentétes irányba a beton kiöntéséhez. Befejezheted a betonozást, és készülj fel a következő építkezésre.

LEGO Technic 42114 Csuklós dömper Volvo 6x6
74 690 Ft

Újdonság

Ülj be a Volvo 6×6 csuklós dömper fülkéjébe a LEGO® Technic-től, és élvezd az izgalmas utazást az erős teherautóban. A LEGO Technic CONTROL+ segítségével teljes ellenőrzést kapsz a lenyűgöző gép felett. Ellenőrizd a sebességet, a sebességváltót, manőverezz és öntsd ki a rakományt. Ezután megpróbálkozhatsz kihívásokkal, kipróbálhatod a vezetői képességeid, és jutalmakat szerezhetsz.

LEGO Autó modell Technic 42083 Bugatti Chiron
106 990 Ft 105 890 Ft

Ünnepeld az innovatív tervezést és dizájnt a világ egyik legrangosabb autógyártójától ezzel a lélegzetelállító LEGO® Technic 42083 Bugatti Chiron modellel. Ez a modell, mely a Bugatti céggel együttműködve került kidolgozásra, megragadja az ikonikus szuperautó varázsát, beleérve az ragyogó aerodinamikus karosszériát, a küllős felniket, melyek a márka logójával és alacsony profilú gumikkal ellátottak, valamint a kidolgozott tárcsafékeket és a W16 motort mozgó dugattyúkkal.

LEGO Technic 42096 Porsche 911 RSR
45 490 Ft 43 190 Ft

Ez a valódi LEGO® Technic 42096 egy Porsche 911 RSR replika rögzíti az autó lenyűgöző megjelenését éles kontúrokkal és aerodinamikai jellemzőkkel, beleértve a hátsó szárnyat, amely „hattyú torokkal“, hosszabb hátsó diffúzorral és speciálisan kialakított oldalsó tükrökkel rendelkezik.

LEGO Technic 42107 Ducati Panigale V4 R
17 590 Ft 17 190 Ft

Remek motor. Kiváló sebesség. A kanyarban enyhén dönthető. Ha már álmodtál arról, hogy saját Ducati motort fogsz vezetni, akkor a Ducati Panigale V4 R modellt a LEGO® Technic-től azonnal megkedveled. Figyeld meg, hogyan aktiválja a sebességváltó a V4 hengeres motort. Győződj meg arról, miként járulnak hozzá az az első és a hátsó lengéscsillapítók a Ducati motorkerékpár zökkenőmentes haladásához. Ezután próbálj ki különböző technikákat a 2 sebességfokozattal

LEGO Technic 42111 Dom’s Dodge Charger
32 090 Ft

Ülj be a Halálos iramban filmsorozat Dodge Charger gépkocsi volánja mögé Dominic Torettel és válts a legnagyobb sebességre. Nézd meg közelről a V8-as motort, a mozgó dugattyúkat és vezérlési rendszerét – nem hiányzik a két nitrogénpalack sem az extra teljesítményért. És ha kezd nagyon forróvá válni a helyzet, a kabinban egy tűzoltókészülék is található.

LEGO Technic 42103 Dragster

LEGO Technic 42103 Dragster

Értékelés: 4,8
5 790 Ft 5 590 Ft

A motorok előkészültek! A vezetők felkészültek! Húzd meg, engedd el és vezess! A Dragster versenyek nagy sebességgel zajlanak. Teszteld a mérnöki képességeid és készítsd el a csodálatos LEGO® Technic draster gépet. Húzd fel, engedd el és figyeld a sebességet! Ezután rögzítsd a tartókereket, és indulj neki a hátsó kerekekkel. Építsd újra a Dragster-t az ultra-szórakoztató Hot Rod járművé.

LEGO Technic 42102 Mini Class Xerion
3 490 Ft

Ez a vizuálisan jellegzetes traktor a neves CLAAS színkombinációban nem rendelkezik versenytárssal a kategóriájában. És a rendkívül jó megjelenése csak a kezdet. Ez a nagy teljesítményű gép számos funkciót kínál, és könnyen kezelheti a szántóföldön végzett munkákat. Ez nagyszerű hír az elfoglalt mezőgazdasági termelők számára. A traktor átalakítható kombinálható kormány- és forgó fűnyíróval.

LEGO Technic 42100 Bagr Liebherr R 9800
127 490 Ft

Készülj fel a kolosszális LEGO® építő játék élményre a Liebherr R 9800 kotrógép modelljével a LEGO Technictől. Ez a modell másolat a Liebherr céggel együttműködve készült, az intuitív LEGO TECHNIC CONTROL+ alkalmazás segítségével irányítható, egy jól átgondolt okos váltórendszer mozgatja, ami 7 motorból áll. Amint mindent előkészítettél kipróbálhatod a képességeidet az alkalmazás nyújtotta kihívásokban. Hány jelvényt szerzel?

LEGO Technic 42099 RC Extrém terepjáró 4x4
64 890 Ft 63 290 Ft

Készülj fel az új játékélményre a fantasztikus RC modellel a LEGO® Technic 4×4 extrém terepjárójával. A modell vezérlése a LEGO TECHNIC CONTROL+ alkalmazáson keresztül történik. Az alkalmazás ezen felül számos fejlett elemet és funkciót kínál! Válassz a vezérlő képernyőn elérhető több változat közül és menj előre és hátra, fordulj, gyorsulj, fékezz, küzd le az akadályokat, használj nagyszerű hanghatásokat és a sebességmérésnek és dőlésjelzőnek köszönhetően tarts mindent az ellenőrzésed alatt.

LEGO Technic 42110 Land Rover Defender
53 190 Ft

Élvezd a vezető személygépkocsik és terepjárók gyártójának innovatív dizájnját és szerkesztését ezzel a lenyűgöző LEGO® Technic Land Rover Defender modellel – egy nagyszerű darab otthon, vagy irodában történő megjelenítéshez.

LEGO Technic 42093 Chevrolet Corvette ZR1
11 790 Ft

Fedezd fel az innovatív technikai megoldásokat és kialakításokat a csodálatos LEGO® Technic 42093 Chevrolet Corvette ZR1 modell autós készlettel. Alakítsd át ezt az exkluzív, 2 az 1-ben modellt egy nagy teljesítményű Hot Roddá!

LEGO Technic 42082 Daru egyenetlen terepre
66 890 Ft 65 890 Ft

Érkezik a masszív 42082 Daru egyenetlen terepre a LEGO® Technictől – az eddig legnagyobb és legmagasabb daru a LEGO Technictől. Használj 4 kerék meghatjást és figyeld a V8 motor és ventillátor dugattyúinak mozgását, miközben megközelíted a helyet. Majd aktiváld a Power Functions motort, válaszd ki a daru felső vagy alsó módját, szerezz abszolút ellenőrzést a könnyedén vezérelhető, motorizált funkciók egész sorozata felett.

LEGO Technic 42098 Autószállító kamion
46 090 Ft 45 490 Ft

Szállítsd az autókat a LEGO® Technic tökéletes kamionjával. Ez a valósághű kamion modell számos hiteles elemmel és funkcióval rendelkezik, beleértve a cserélhető pótkocsit és a klasszikus vörös, szürke és fekete színt is, amely a még kifinomultabb megjelenés érdekében matricákkal van ellátva. Kényelmesen vezesd a kamion állítható rámpáira az autókat, rögzítsd őket és biztonságosan szállítsd oda, ahova kell.

LEGO Technic 42091 Rendőrségi üldözés
5 790 Ft 5 590 Ft

Húzd fel a motort és érd utol a rosszfiúkat a LEGO® Technic 42091 Rendőrségi üldözés készlettel. Aktiváld a motort, és készülj a hihetetlen gyorsulásra és sebességre!

LEGO Technic 42092 Mentőhelikopter
8 790 Ft

Hajts végre hősies mentőakciókat a LEGO® Technic Mentőhelikopterrel. Forgasd a rotorokat, nyisd ki az oldalsó és hátsó ajtókat, és a csörlő irányításával engedd le a hordágyat… pont olyan, mint a valóságban! Alakítsd át a szettet egy futurisztikus repülőgéppé!

LEGO Technic 42106 Kaszkadőr járművek
16 490 Ft 16 090 Ft

Bonyolult sebesség-, ügyesség- és pontosságpróba. Húzd fel a motorkerékpárt és engedd útjára a rámpa felé. Majd figyeld, ahogyan felemelkedik a levegőbe, átrepül a tűzkarikán és sikerrel végig csinálja ezt a merész mutatványt. Kapcsold rá a rámpát az utánfutóra, azt pedig csatlakoztasd az autóhoz és így bárhová elviheted a motorkerékpárt, ahová csak szeretnéd. Építsd át a LEGO® Technic kaszkadőr járművek modelljeit egy remek kaszkadőr vontatóvá.

LEGO Technic 42101 Homokfutó

LEGO Technic 42101 Homokfutó

Értékelés: 4,7
3 490 Ft

Ideje kimenni és felfedezni az ismeretlen tájat ebben a LEGO® Technic cool homokfutóval. Ugorj át a dűnék felett! Fuss át a sivatagon! Ez az ellenálló homokfutó funkcionális csillapítással és kormányzással könnyen megbirkózik a nehéz terepen. Készen állsz a kihívásra? Építsd át ezt a 2 az 1-ben modellt elegáns versenyautóvá, és élvezz még több adrenalin kalandot.

LEGO Technic 42078 Mack Anthem

LEGO Technic 42078 Mack Anthem

Értékelés: 4,9
44 190 Ft

Ez a készlet különleges 2az1ben Mack Anthem teherautó másolatot tartalmaz a LEGO® Technic sorozatból. Ez a legapróbb részletig kidolgozott modell számos valósághű funkciót tartalmaz. Ha más építészeti kihívásra vágysz, újjáépítheted és a kultikus MACK LR-t hozhatod létre.

LEGO Technic 42097 Kompakt lánctalpas daru
28 090 Ft

Helyezd át a nagy rakományt a LEGO® Technic nagyszerű kompakt lánctalpas darujával. Ez a robusztus és sokoldalú mozgó daru számos valósághű elemmel büszkélkedik, beleértve a nagy lánctalpat, kötéllel ellátott csörlőt és a klasszikus sárga fekete színkivitelt. A daru megjelenését a tökéletes matricák teszik még teljesebbé. Ez a nagyszerű 2 az 1-ben modell a LEGO Technic kompakt toronydarujává is átalakítható.

LEGO Technic 42088 Kosaras emelőgép
3 390 Ft

Segíts megérteni a kis LEGO® építésznek az áttétek alapjait ezzel a lenyűgöző LEGO Technic 42088 Kosaras emelőgép készlettel. Ez a teherbíró 2 az 1-ben modell számos, valósághű alkotórésszel van ellátva. Építsd át ezt a LEGO Technic 2 az 1-ben modellt egy robosztus vontatókocsira.