LEGO Trolls 41250 Techno táncparti
8 990 Ft 7 290 Ft

Hajakat fel! Itt az ideje, hogy feldobd a táncparti hangulatát a vízalatti parketten, méghozzá troll stílusban. Táncolj vagy vidd fel a sellőt és a polipjait a színpadra, amelyről a csúszdán juthatnak le. Állítsd a sellőt a szív alakú zátonyra és figyeld, ahogy pörögni kezd a tán fergetegében. Tegyél rá szemüveget vagy helyezz el a hajában egy bájos szívecskét. Majd találd meg a gyűjtői zenehúrt – akárcsak a rajzfilmben.

LEGO Trolls 41251 Pipacs és a házikója
7 490 Ft 6 090 Ft

Csatlakozz Pipacshoz a saját házikójában amíg élete nagy kalandjára készülődik. Kezd a napot egy öleléssel, majd segíts Pipacsnak létrehozni egy stílusos frizurát tortákkal, szívecskékkel és virágokkal. Majd találd meg az összes zeneországot ábrázoló térképet és vágj neki az epikus útnak. Pipacsnak természetesen mindig akad ideje a szórakozásra útközben is. Ne felejts el megállni a nagy virágnál, amely Pipacs hajából csüng.

LEGO Trolls 41252 Trollok és repülés hőlégballonnal
12 990 Ft 10 590 Ft

Szállj le a felhőkhöz hőlégballonnal Poppy, Branch, Biggie és Mr. Dinkins társaságában. A Volcano Rock City városát keresik, de Symphonyville-ben érkeznek! Szerencsére a trolloknak minden van a hőlégballonban, amire az utazáshoz szükségük lehet, beleértve az ízletes édességeket! A csodás kiegészítők használatával stílusos frizurákat készíthetsz a trolloknak.

LEGO Trolls 41253 Hajózás a country világába
10 990 Ft 8 890 Ft

Te is szereted a pop zenét, akárcsak Pipacs? Akkor csatlakozz hozzá a country zenébe vezető kalandos úton és mutasd meg mindenkinek, miért olyan különleges a pop. Ugorj fel a tutajra, táncolj a forgó színpadon vagy zárd a szereplőket börtönbe. Alkoss a trollok fején stílusos frizurákat a bájos kiegészítők segítségével. Ráadásul Ágas a sajátjában még különböző dolgokat is el tud rejteni! Majd találd meg a zenehúrt és újítsd meg a harmóniát – akárcsak a rajzfilmben.

LEGO Trolls 41254 Trollok és rock koncert
14 990 Ft 12 190 Ft

Kezdődhet a rock koncert! Ne hagyja ki a Poppy és a rock királnyő, Barb küzdelmét a Koncert a városban szettben. Segítsen nekik a különféle kiegészítők kipróbálásában a tükör előtt – Branch a hajában elrejtheti a dolgokat! Tekintsd meg a színpad csodálatos, mozgó szárnyait. Ezt követően nézd meg a trollok fellépéseit a forgó pódiumon a gitárral és a mikrofonnal.

LEGO Trolls 41255 Ünnepség Pop faluban
17 990 Ft 14 990 Ft

Kezdődhet a trollparti? Akkor látogass el Popba, a világ legvidámabb falujába, és ismerd meg Pipacsot, Ágast, Guy Diamondot, Pici Diamondot és Coopert, akik egész nap csak zenélnek! Csinálj a trolloknak stílusos frizurát a sütis, szívecskés és virágos díszekkel. Guy Diamond hajába még tojást is tehetsz, onnan kel ki Pici Diamond! Aztán pörgesd meg a kereket, hogy kiderüljön, napos idő lesz vagy szivárványos.