LEGO® Ideas 92176 LEGO® NASA Apollo Saturn V
45 590 Ft
Ingyen szállítás

Írj történelmet a LEGO® NASA Apollo Saturn V építőkészlettel – az első űrhajóval, amely eljuttatta az embereket a Holdra! Építsd meg a lenyűgöző méternyi magasságú rakéta mindhárom fokozatát, és helyezd az állványra, vagy indítsd el egy küldetésre. Válaszd szét a S-IC és S-II rakétafokozatokat, csatlakoztasd a holdmodult és a mentőrakétát, és sikeresen landolj a Holdon.

LEGO® Creator Expert 10266 Holdkomp NASA Apollo 11
27 690 Ft

A Sas leszállt! Ünnepeld az első holdraszállás 50. évfordulóját a NASA Apollo 11 holdkomp precízen kidolgozott modelljével. Az Apollo 11 Eagle holdkomp LEGO modellje szó szerint tele van valósághű részletekkel és funkciókkal. A modellt kiegészíti egy Apollo 11 feliratú névtábla, tehát ideális kiállítási tárgy a szobádba vagy az irodádba, ami emlékeztetni fog az 1969 izgalmas eseményeire.

LEGO® Star Wars 75239 Generátor támadás a Hoth bolygón
8 790 Ft 8 690 Ft

Akció

A gyerekek imádni fogják a generátor építését a lázadó katonákkal és fegyverekkel, a snowtrooperrel, aStar Wars: A birodalom visszavág filmjéből. Ez a szórakoztató építőkocka a LEGO Star Wars világából egy véget nem érő kreatív játszási lehetőséget kínál fel bármilyen korú gyerekek számára.

LEGO® Star Wars™ 75284 Ren lovagjai űrhajó
25 090 Ft 23 390 Ft

A Ren lovagjai Reyt követik az űrhajójukkal! Ez a nagyszerű űrhajó fénysebességgel mozog, és a lovagok mindent megfigyelhetnek a pilótafülkéből. Rejtőzz el a rugós lövedékek elől. Állítsd meg Kylo Ren állig felfegyverzett katonáit Rey fénykardja segítségével. Be kell vetned az összes Jedi-erőd, hogy a rossz fiúk ne kapjanak el!

LEGO® Star Wars™ 75272 Vonreg vadászgép TIE
22 190 Ft
Ingyen szállítás

Kezd el az Első rendű küldetést ezzel a szupergyors Vonreg TIE vadászgéppel. Készítsd elő az űrhajót a dokkoló toronyban. Ugorj be a pilótafülkébe és repülj el harcolni! Kapcsolj rá a legnagyobb sebességre és tüzelj a rugós ejektorokból. És az akció nem fejeződik be a leszállás után se. Át fogja magát lövöldözni a győzelemhez az ellenalás hőse Finn, vagy a sötét oldal fog nyerni?

LEGO® Star Wars™ 75255 Yoda™
33 990 Ft

Játszd el a Star Wars™ világának izgalmas harcait ezzel az összerakható Jedi Yodou mesterrel! Mégha a figura LEGO® kockákból is van, ez a nagy Yody figura fénykarddal erőt képvisel, amellyel számolnod kell. Mozogj a fejével, szemöldökével, lábujjaival és érd el a tökéletes Jedi mester pozíciót!

LEGO® Star Wars™ 75271 Luke Skywalker Landspeedere
9 490 Ft

Haladj át a forró sivatagon Tatuin bolygóján Luke Skywalkerrel és C-3PO-val Luke csodás Landspeederén! Azonban vigyázz – a veszély minden sarkon fenyeget, ugyanis makro-teleszkópot hordozol magaddal. Vigyázz a dzsavára, aki a barlangban rejtőzik, készen áll megtámadni a hőst. ragadd meg Luke blaszter fegyverét, és szaladj biztonságos helyre.

LEGO® City 60226 Űrsikló a Mars felfedezésére
9 190 Ft

A LEGO® City Űr ügynökségnek szüksége van rád! Űrutazás egy izgalmas küldetés a Mars kutatásában. Állítsd le a rakétamotorokat, indulj el a Marsra és kezd el a kutatást. AZ űrjármű segítségével a geódákat összegyűjtheted. Ez után helyed fel a szállító drónra és küld vissza az űrsiklóba. Ez után küld ki a kutató drónt, hogy felfedezzen egy érdekes helyet. Tudtad, hogy ezt a szettet a valódi NASA missziók inspirálták?

LEGO® Star Wars™ 75270 Obi-Wan hajléka
9 390 Ft

Vigyázat fiatal Jedi lovagok! Csatlakozzál a Luke Skywalkerhez az Obi-Wan Tatooine sivatagi bolygón található hajlékában, és vegyél részt a Jedi mester kiképzésben. Dolgozzál a képességeiden a fénykarddal edző droid segítségével. Nézzd meg a Leia hercegnő hologram üzenetét, amelyet az R2-D2 fog lejátszani. És figyeld a környezetedet makro távcsővel – a birodalmi harcosok bármikor támadhatnak.

LEGO® City 60229 Rakéta összeszerelés és szállítás
46 890 Ft

A LEGO® City Űr ügynökségnek2 szüksége van rád! Készítsd fel a felfedezésre a kutató rovert a rover laboratóriumban, vidd el a rakéta összeszerelő daruhoz, majd a működőképes csörlő segítségével rakd be a rakétamodellt rakterébe! Ha befejezted a rakéta felkészítését, szállítsd el a kilövőállványra a lánctalpas járművel! Állítsd be a lánctalpas járművön lévő kilövőállványt, majd irány az irányítóközpont A Mars-misszió csak most kezdődik.

LEGO® Ideas 21321 Nemzetközi űrállomás
23 190 Ft

Építsd meg és állítsd ki a csodás LEGO® Ideas Nemzetközi üáňrállomás 21321 modellt. Ez az ISS modell olyan hiteles részletekkel rendelkezik, mint például az állítható Canadarm2 robotrendszer, a 2 forgócsukló és a 8 állítható napelem. A készlet nagyszerű ajándék az űrkedvelők, a felnőtt LEGO rajongók és más tapasztalt építők számára.

LEGO® City 60228 Űrrakéta indítása
30 890 Ft

A LEGO® City Űr ügynökségnek szüksége van rád! Készülj fel a ***rakéta elindításra** a NASA által inspirált, tudósokkal és űrhajósokkal telt modelljével. A próbafelületen kipróbálhatod, hogy az űrjármű készen áll-e a geódák gyűjtésére, és a robot készen áll a táj felfedezésére és érdekes tárgyak megtalálására. Tedd a teleszkópot a rakétába, majd csatlakozz az űrhajósokhoz, hogy bejuthassatok az űrrepülőbe. Menj vissza az irányítószobába, és nézd meg a visszaszámlálást. Azonnal kezdődik!

LEGO® Star Wars™ 75273 X-wing Poe Damerona vadászgép
32 090 Ft

Csatlakozzál az ellenállás flottájához ezzel a csodálatos X-wing vadászgéppel. Másszál be a pilótafülkébe a Poe Dameronnal. Ellenőrizd, hogy az R2-D2 kényelmesen a helyén van-e, majd rajtolj el! Amikor meglátod az Első Rend erőit kapcsold át a szárnyakat támadási módba, és tüzelj a kilövőkből okozhat tűzből és a rugós tüzelőkből. Ezután folytasd a csatát a földön a Ren lovag ellen a fantasztikus Jannah fegyverekkel. Ezt a csatát meg kell nyerned.

LEGO® Creator 31107 Űrfelderítő jármű
15 790 Ft

Indulj el egy csillagközi kalandra egy felderítő űrjárművel! A robotkarok segítségével gyűjthetsz mintákat idegen bolygókról, vagy segítségével felhelyezheted a robotot a jármű tetőjére, amikor ideje lesz tovább menni. Jé, nézd azt földönkívülit! Akkor átépítheted a járművet egy űrbázisra a Marson, vagy más bolygón, vagy űrrepülőgépre, vagy bármi másra, ami az eszedbe jut – a képzeletednek nincsenek korlátjai. Repülj az űrbe ezzel a csodálatos 3 az 1-ben szettel!