Airbi Komplett szűrő készlet Airbi PURE-hoz

Márka: Airbi Katalógus száma: 1052438

Airbi Komplett szűrő készlet Airbi PURE-hoz

Komplett szűrő készlet (Előszűrő, HEPA szűrő, Szénszűrő, Szövet szűrő, Fotokatalitikus) Airbi PURE légtisztítóhoz. További információ

16490

16 490 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 1052438

Leírás

Termékleírás

  • előszűrő: A szűrő fő funkciója a nagyobb méretű szennyeződések felfogása (haj, szőr, stb.), így meghosszabbítja a további szűrők élettartamát.
  • HEPA szűrő: 0,3 mikron átmérőjű részecskék felfogására képes, hatékonysága nagyobb, mint 99.9%, így eltávolítja a levegőből a port, a pollent, a füstöt, az állati allergéneket és a penész spórákat.
  • szénszűrő: Eltávolítja a különböző szagokat, mint például a formaldehidet. Ezt az erős szagú színtelen gázt gyakran a lakásokban lévő legveszélyesebb szennyezőanyagnak tekintik, ugyanis irritálja a felső légutakat és a kötőhártya nyálkahártyáját.
  • szénszálas szövet szűrő: Segít felfogni a további káros kémiai anyagokat, mint például a benzol, amely erős szagú és a dekorációs anyagok széles körben használják.
  • nano-fotokatalitikus szűrő: Az UV lámpákkal együtt anélkül bontja fel a káros gázokat, hogy másodlagosan szennyezze a levegőt. Ez a szűrő egyszerű speciális tulajdonságaival is kiemelkedik, ugyanis az öntisztítási folyamat során képes regenerálódni, így ezt a szűrőt gyakorlatilag nem kell cserélni.

Paraméterek

%2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.