Coway Szűrőkészlet AirMega légtisztítóhoz

Coway Szűrőkészlet AirMega légtisztítóhoz

Száma: 7239949
Közvetlenül partnerünktől
A Coway Airmega légtisztító dupla szűrőrendszert használ. A légtisztító belsejében két MAX2 szűrőkazetta található. További információ
64 540 Ft
Termék ára
Partnerünktől: Lavatronic
Ingyen szállítás

Partnerünk által szállítva

2023.2.06 - 2023.2.07 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Lavatronic

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 7239949

Leírás

Coway Airmega légtisztító dupla szűrőrendszert használ. A légtisztító belsejében két MAX2 szűrőkazetta található. Mindkettő egy HEPA H13 és egy egyszerű aktívszén-szűrőből áll. A szűrőrendszert összesen négy szűrő alkotja, amelyek megszabadítják a levegőt a szennyeződésektől.

A szűrőkészlet a következőkből áll: 2× HEPA H13 szűrő 2× aktívszén-szűrő.

HEPA H13 szűrő – hatékonysága 99,95%. Még a legkisebb részecskéket is eltávolítja, egészen 0,3 mikron méretig – a szmog összetevőit (PM10 és PM2,5), allergén anyagokat, atkákat, port és baktériumokat.

Aktívszén-szűrő – az illékony szerves vegyületek, szagok, cigarettafüst és más, gáz halmazállapotú szennyező eltávolítására szolgál, például NH 3 és CH 3 CHO (acetaldehid és ammónia).

A MAX2 szűrőkazetta élettartama kb. 12 hónap. A szűrő élettartama a valóságban eltérhet az üzemidőtől, a ventilátor sebességétől és a levegő szennyezettségétől függően. A szűrőcsere tényleges pillanatát a szűrőcsere-jelző mutatja.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.