Dyson Pure Hot + Cool

Dyson Pure Hot + Cool

Száma: 1099349
2 év garancia
Légtisztító, hűtő- és fűtő ventilátor egyben, ami effektíven eltávolítja a mikroszkopikus részecskéket a levegőből. A Dyson Pure Hot + Cool légtisztítót messziről is irányíthatod a praktikus távirányítónak köszönhetően. A megbízható szűrőteljesítményt a 360°-os üveg HEPA szűrő biztosítja. További információ
163 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1099349

Leírás

A Dyson Pure Hot + Cool főbb jellemzői

  • 360°-os üveg HEPA-szűrő
  • Air Multiplier Technológia
  • Tisztítja a levegőt, fűt és hűt
  • Alkalmas éjszakai használatra
  • Időzítő
  • Távirányító
Dyson Pure Hot + Cool s HEPA filtrem

A Dyson Pure Hot + Cool 360°-os üveg HEPA-szűrővel büszkélkedhet

A Dyson Pure Hot + Cool hatékonyan kiszűri a levegőből a mikroszkopikus részecskéket, mint a pollenek, baktériumok, elhalt bőrrészecskék és állatszőr, mindezt 0,1 mikronos nagyságtól. Eltávolítja a káros szennyeződések 99,95 %-át és nem engedi vissza őket a környező levegőbe. A boroszilikát üveg HEPA szűrő, az aktív grafitszűrő és a trisz-impregnált grafit (hydroxymethyl) eltávolítják a káros gázokat, elnyelik az organikus vegyületeket, szagokat, a háztartási füstöt, a potenciálisan káros gázokat, például a formaldehidet.

Dyson Pure Hot + Cool 360° skleněný filtr

Air Multiplier Technológia

Az Air Multiplier technológiának és az oszcillációnak köszönhetően a beépített légszűrővel rendelkező Dyson Pure Hot+Cool álló ventilátor hosszú áramlatban fújja ki a tiszta levegőt a szobába. Praktikus hőszabályzóval, amivel a szoba célhőmérséklete állítható be és a szinten tartja. Nem hiányzik a távirányító sem, ami praktikusan a ventilátor tetejére helyezhető vagy az automatikus kikapcsolás funkció felborulás esetén. Intuitív és könnyű karbantartás. A szűrők nem szorulnak tisztításra. Napi 12 órás intenzív használat mellet is elég 12 hónaponta kicserélni a rendkívül hosszú életű szűrőt.

Dyson Pure Hot + Cool technologie Air Multiplier

Tudtad, hogy…

Dyson cég termékeit világszerte már több, mint 65 országban használják. A cég magja egy folyamatosan növekvő mérnök és tudós csapatból áll, akik egyfolytában újabb innovatív ötletek kitalálásán dolgoznak és teljes konstrukciókat dolgoznak ki erős és kiváló minőségű gépekhez.

A Dyson Pure Hot + Cool effektíven tisztít, melegít és hűt

A Dyson Pure Hot + Cool a Jet Focus technológiának köszönhetően a helyiség gyors és egyenletes kifűtését és nagyteljesítményű személyi hűtést biztosít. A Jet Focus két üzemmóddal rendelkezik. Személyes módban a levegő egy 2,5 mm-es nyíláson keresztül jut ki egy szárnyprofilú rámpán át.. A levegő egy erős légáramlást biztosító nyíláson keresztül áramlik a felhasználó felé. Diffúz üzemmódban a légsugár egy második nyíláson keresztül is érkezik. Miután a két légsugár találkozik, egy 45°-os légáramlás-szabályzón keresztül széles sugárban oszlanak szét a helyiségben.

Dyson Pure Hot + Cool technologie Jet Focus

Alkalmas éjszakai használatra

A Dyson Pure Hot + Cool kiváló éjszakai használathoz az intelligens hőszabályzónak köszönhetően, amely hosszú ideig képes tartani a beállított hőmérséklete alacsony zajszint mellett. A hangkibocsájtási szintjéért Quiet Mark díjat is nyert. Elérhető még az automatikus beállítható kikapcsolás is, (15 perc – 9 óra között) a beépített időzítőnek köszönhetően. A Dyson Pure Hot + Cool légtisztító az Allergy Standards Limited cég Asthma & allergy friendly díj birtokosa is, így kiváló választás az allergiások számára is.

Čistička vzduchu Dyson Pure Hot + Cool nízká hlučnost

További tulajdonságok

  • Egész éves használat
  • Légtisztító és ventilátor nyáron
  • Légtisztító és fűtés télen
  • Égett szag nélkül
  • Biztonságos

Műszaki paraméterek

Fűtési teljesítmény 2000 W
Ventilátor teljesítménye 44 W
Fűtés hőmérsékletének beállítása 1 – 37 °C
Zajszint 64 dB
Méretei 22,2 × 22,2 × 63,2 cm
Súly 3,8 kg

Videók

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.