GUZZANTI GZ 995

GUZZANTI GZ 995

Száma: 1409209
2 év garancia
Légtisztító ionizálóval, első osztályú szűrővel és UV tisztítással. A Guzzanti GZ 995 intelligens, szennyezettség-detekciós érzékelővel rendelkezik, valamint kezelőpanellel, amely 3 szín segítségével jelzi a szennyezettség mértékét. Ha az automata programot választod, a tisztító önállóan beállítja a tisztítás intenzitását a szennyezettség mértékének megfelelően. További információ
85 490 Ft
Ingyen szállítás
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

Holnap személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2021.5.17 prémium szállítással várhatóan
 
2021.5.18 - 2021.5.20 standard szállítással várhatóan

Száma: 1409209

Értékelések (0)

József H.
2021.1.27
Teljesült vásárlás
A készülék kiváló ! Pontosan tud mindent, amit egy levegőszűrőtől elvárhatunk. Rendkívül csendes, éjszakai üzemmódban még a kezelőpanel fényei is kialszanak. (A készülék gyártója nem ismert, a dobozon és a használati útmutatóban sem szerepel, importőrként egy cseh cég adatai láthatók. Ugyanez a készülék egy másik cseh importőrtől "Airbi Spring" márkanéven szerepel.)
Letölthető a net-ről a teljesen azonos "Airbi Spring" készülék tökéletes használati útmutatója !
A Használati útmutató hiányos és részben rossz. Olyan funkciókat és gombokat szerepeltet "A készülék használata" és "Az idő beállítása" címszavak alatt, amiket ez a készülék nem tud !
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.