Lena Lighting Sterilon Flow 72W UV-C, Flow gombaölő emitter kettős funkcióval

Lena Lighting Sterilon Flow 72W UV-C, Flow gombaölő emitter kettős funkcióval

Száma: 100041475355
Közvetlenül partnerünktől
A STERILON FLOW 72W UV-C Az ultraibolya fényt (UV-C) használó germicid áramlású sugárzók az egyik leghatékonyabb eszköz, amely képes eltávolítani a vírusokat, baktériumokat, gombákat a környezetből, vagy megsemmisíteni a sugárzásnak kitett mikroorganizmusok DNS-ét vagy RNS-ét. Kettős felhasználá További információ
121 960 Ft
Partnerünktől: MLongauer, s.r.o.

Partnerünknél készleten 4 db

2021.5.26 - 2021.5.28 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100041475355

Leírás

Sokoldalú használatra ajánlott Szolgáltató létesítményekben (fodrászszalonokban, szépségszalonokban, manikűrben), orvosi létesítményekben, szállodákban, éttermekben, nyilvános egységekben ajánlott világítótestek adminisztrációs, oktatási és gondozási létesítmények, valamint magánhasználatra. Tulajdonságok. – A légfertőtlenítés áramlási funkciója – A közvetlen felületfertőtlenítés egyirányú funkciója – A fertőtlenített helyiség maximális területe áramlásfertőtlenítéssel: 50 m3 -Világítási terület közvetlen fertőtlenítéssel 1 m távolságban: 7 m2 -Fénytípus: ultraibolya UV-C -UV-C hullámhossz: 253,7 nm -Védelmi osztály: I. -Szín: fehér matt ház, ezüst-horganyzott elülső rész -Első szín: ezüst-horganyzott -Légáram: 160 m3 / h -Porszűrő -HEPA szűrőtartó – Fényforrás élettartama: 9000 h -Tápfeszültség: 220–240V -Védelmi fokozat: IP20 -Tápkábel: 3m -Kapcsoló -Méretek (A / B / C) [ mm]: 160×160×724 Légfertőtlenítő áramlás funkció. A kényszerű cirkuláció miatt a levegő áthalad a radiátor belsején, ahol megvilágítják és fertőtlenítik, majd kiszorítják. Az árnyékolt UV-C fény nem megy ki a radiátorból, ezért beltéren használható, ahol szükséges a levegő biztonságos és hatékony fertőtlenítése emberek jelenlétében. Közvetlen felületfertőtlenítési funkció. Ha egyszer & nbsp; nyissa ki a fényforrás fedelét, csak egy meghatározott időtartamra irányítsa a lámpát közvetlenül a felületre, hogy hatékonyan fertőtlenítsen & nbsp; Ne feledje azonban, hogy az UV-C fény káros a bőrre és a szemre. Ha ebben a formában használja a lámpát, akkor nem lehet a fénysugár hatósugarán belül, és használat előtt el kell olvasnia a termékhez mellékelt használati utasítást. A csíraölő radiátor utólag felszerelhető kerekekkel a kényelmes szállítás érdekében.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.