Olimpia Splendid Aura Di

Olimpia Splendid Aura Di

Száma: 100017011908
Közvetlenül partnerünktől
Érzékelőjének köszönhetően a légtisztító folyamatosan figyeli a helyiség levegőjének minőségét, és azonnal észleli a szennyeződést. A levegőminőség-mutató segítségével könnyen láthatja (a szín megváltoztatásával), hogy a levegő minősége romlik vagy javul-e. További információ
89 990 Ft
82 990 Ft
-7%
Ingyen szállítás
Partnerünktől: Lavatronic

Partnerünknél készleten 5-nél több db

2021.5.19 - 2021.5.20 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100017011908

Leírás

Olimpia Splendid Aura Di

A kellemetlen szagok, az illékony szerves vegyületek, a finom por, a pollen, a vírusok és a baktériumok ronthatják a levegő minőségét, amelyet belélegzünk. Érzékelőjének köszönhetően a légtisztító folyamatosan figyeli a helyiség levegőjének minőségét, és azonnal észleli a szennyeződést. A levegőminőség-mutató segítségével könnyen láthatja (a szín megváltoztatásával), hogy a levegő minősége romlik vagy javul-e. A négyszintű levegőtisztítás valóban tiszta levegőt biztosít, amely aktívan eltávolítja a kellemetlen szagokat és a pollent. A tisztítószer ionizálóval és UV-lámpával rendelkezik, amelyeknek köszönhetően a légtisztító semlegesíti a káros ionokat és tisztítja a levegőt.

multifunkciós panelnek köszönhetően mindig áttekintést kap a levegő minőségéről a LED-es jelzőfények segítségével, amelyek diódákkal figyelmeztetik az aktuális állapotra.

 

Miben tűnik ki az Aura Di?

Olimpia Splendid Aura Di

1. Innovatív és kifinomult

Eltávolítja a kellemetlen szagokat, az illékony szerves vegyületeket, a finom port, a pollent, a vírusokat és a baktériumokat, amelyek ronthatnak a belélegzett levegő minőségén.

2. 5 szintű légtisztítás

A légtisztító az 5 szintű szűrőrendszernek köszönhetően nagyon jó tisztító tulajdonságokkal rendelkezik. A légtisztító a következő szűrőket tartalmazza: előszűrő , HEPA szűrő + aktívszén-szűrő + ionizátor + UV-lámpa

Olimpia Splendid Aura Di Filters
Olimpia Splendid Aura Di Panel

3. Prémium funkciók

  • Sleep / turbo funkció
  • Automatikus teljesítményszabályozás a levegő minőségétől függően
  • Levegőminőség-érzékelő pontos számokkal
  • Állítható időzítő (max. 8 óra )
  • 3 sebesség

4. Hosszú élettartamú szűrők

A légtisztító szűrői megsemmisítik a baktériumokat, felszívják a nedvességet és így megakadályozzák a penészképződést. Ezenkívül még a legfinomabb porrészecskéket és mikroorganizmusokat is elfogja, amivel biztosítja a tiszta levegő kibocsátását. Ugyanakkor ezek a szűrők akár 2000 órát is kibírnak.

Olimpia Splendid Aura Di Panel

IONIZÁLÁS vs ÓZON – Hogyan döntsön?

Néhány légtisztító aktív légszűrésen alapul. Ez azt jelenti, hogy negatív ionokat és ózont termelnek a légkörbe, amivel hozzájárulnak annak minőségéhez. Néhány párásítónak is vannak ilyen funkciói. A kiválasztott eszköz vásárlása előtt érdemes megérteni, hogy mit jelentenek ezek a funkciók.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.