PHILIPS AC3259/10 Légtisztító

Értékelés: 5 3 értékelés Márka: PHILIPS Katalógus száma: 1112100

Ingyen szállítás2 év garancia

PHILIPS AC3259/10 Légtisztító

A legkorszerűbb érzékelési AeraSense technológiával ellátott légtisztító a mobilalkalmazással együtt bárhol és bármikor naprakész információkat nyújt a levegő minőségéről és az allergénekről. A Philips AC3259/10 kiszűri a baktériumok 99%-át, kiemelkedő 393 m³/h teljesítményt nyújt, valamint legfeljebb 95 m²-es helyiségbe alkalmas. További információ

157990
5 3

157 990 Ft ÁFA-val Piaci ár: 238 090 Ft, Megtakarítás: 80 100 Ft (33 %)

Katalógus száma: 1112100

Leírás

Termékleírás

A Philips AC3259/10 főbb jellemzői

  • AeraSense érzékelési technológia
  • Vitashield IPS kiváló 393 m³/h teljesítménnyel
  • Antiallergén mód
  • Vizuális visszajelzés a levegő minőségéről
  • Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas


AeraSense érzékelési technológia

A Philips AeraSense innovatív technológia összehasonlítható a professzionális minőségű érzékelőkkel. A Philips AC3259/10 nagyon hatékonyan érzékeli a beltéri levegő állapotának legkisebb változását is. Az AeraSense folyamatosan figyeli a levegőt, és részecskeváltozás érzékelése esetén automatikusan szabályozza a ventilátor sebességét. Még a PM2,5-nél kisebb finom részecskéket is pontosan felismeri (beleértve a leggyakoribb levegőben lévő allergéneket). Ezt követően ezeket az adatokat feldolgozza, valamint a tisztító beállításait a tényleges légállapot szerint állítja be. Ezután valós idejű visszajelzést ad a levegő minőségéről a PM2,5 érték megjelenítésével.

Vitashield IPS kiemelkedő 393 m³/h teljesítménnyel

Az aerodinamikus kialakítású, extra erős NanoProtect szűrővel ellátott Vitashield IPS a szállított tiszta levegő mennyiségét 393 m³/h-ra növeli, valamint hatékonyan eltávolítja a részecskéket, allergéneket, baktériumokat és vírusokat. A Philips AC3259/10 3 automatikus tisztítási beállítással rendelkezik: normál üzemmód, rendkívül érzékeny antiallergén üzemmód, valamint rendkívül hatékony baktériumok és vírusok elleni üzemmód. A 3 automatikus üzemmódon kívül a légtisztító 5 manuális üzemmóddal is rendelkezik, ezek az extra csendes „Alvás“ üzemmódtól egészen a nagyon hatékony „Turbó gyorsaság“ üzemmódig választhatóak. Ennek köszönhetően könnyedén kiválaszthatod az igényeidnek legmegfelelőbbet.

Tudtad, hogy…

A Philips AC3259/10 légtisztító a kültéri és beltéri levegő minőségének és a pollenszintek alapján (az alkalmazás segítségével) tanácsot ad az allergének, valamint a rossz levegő elkerülését illetően.

Antiallergén üzemmód

A speciálisan kifejlesztett antiallergén üzemmód nagyon hatékonyan távolítja el a mindennapi repülő allergéneket. Amint a Philips AC3259/10 légtisztító a levegő minőségének legkisebb változását érzékeli, megnövekszik a tisztítási teljesítmény annak érdekében, hogy eltávolítsa a levegőben lévő allergéneket. Az alkalmazáshoz történő kapcsolódással a tisztító bárhonnan könnyedén és intuitív módon vezérelhető. Az Air Matters alkalmazás használatával bekapcsolható a tisztító, változtatható a ventilátor sebessége, valamint ellenőrizhető a szűrő élettartama.

Vizuális visszajelzés a levegő minőségéről

Az AeraSense érzékelő a numerikus kijelzőn, valamint a Philips AC3259/10 tisztító műszerfalán megjelenő színtárcsán keresztül jeleníti meg a beltéri allergének valós idejű indexét.A numerikus kijelző a beltéri allergének szintjét jeleníti meg, míg a színtárcsa kiegészítő vizuális információt ad. A kék színtől (megfelelő szennyezettségi és allergénszint) egészen a piros színig (nem megfelelő szennyezettségi és allergénszint)

Egyéb jellemzők

  • ECARF és Airmid tanúsítvánnyal ellátott

Műszaki paraméterek

A helyiség mérete 95 m²
Teljesítmény 60 W
Feszültség 220–240 V
Szín fehér
Méretek 63,8 × 27,2 × 37,9 cm (ma × sz × mé)
Tömeg 8,42 kg

Paraméterek

%2% paraméterei

Tanácsolt hely 95 m2
Ajánlott tér 285 m3
légerő 393 m3/h
Teljesítmény 60 W
Fokozatok 8
Időzítő igen
Kijelző igen
Távirányító nem
Ionizálás nem
Filter típus eltávolítható
Szélesség 25.1 cm
Magasság 69.8 cm
Mélység 36.6 cm
Súly 9.83 kg
Szín

Szín

fehér
Smart igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.