Xiaomi Mi Air Purifier 2S - légtisztító

Xiaomi Mi Air Purifier 2S - légtisztító

Száma: 1313916
A Xiaomi Mi Air Purifier 2S légtisztító kitűnő segítség mindenkinek, aki aktívan szeretne törődni az egészségével, és azoknak is akiknek nincs más választásuk, mivel allergiában szenvednek. Kiszűri a különböző porszemeket, szagokat, mikrorészecskéket, aminek köszönhetően az otthonod levegője tökéletesen tiszta lesz. Nyugodtabban fogsz tudni aludni utána, a testednek pedig jót fog tenni a tiszta levegő. A fejlesztők arra is gondoltak, hogy a légtisztító ízlésesen illeszkedjen a beltérhez. Erről a letisztult dizájn és a minőségi anyagmegmunkálás gondoskodik. További információ
52 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 1313916

Leírás

Xiaomi Mi Air Purifier 2S

A Xiaomi Mi Air Purifier 2S légtisztító kitűnő segítség mindenkinek, aki aktívan szeretne törődni az egészségével, és azoknak is akiknek nincs más választásuk, mivel allergiában szenvednek. Kiszűri a különböző porszemeket, szagokat, mikrorészecskéket, aminek köszönhetően az otthonod levegője tökéletesen tiszta lesz. Nyugodtabban fogsz tudni aludni utána, a testednek pedig jót fog tenni a tiszta levegő. A fejlesztők arra is gondoltak, hogy a légtisztító ízlésesen illeszkedjen a beltérhez. Erről a letisztult dizájn és a minőségi anyagmegmunkálás gondoskodik.

Minden irányból tisztít

A 360°-os, cilinder alakú szűrő a hagyományos légtisztítókkal ellentétben sokkal hatékonyabb, mint a konkurens légtisztítóké. Kiszűri a több, mint 99%-át a PM2.5, vagy annál nagyobb részecskéket, a nagy sűrűségű HEPA szűrővel, amely a japán Toray gyárból kerül ki. Ez azt jelenti, hogy kiszűri a virágport a tavaszi időszakban és a nagyobb részecskéket is, mint a pókháló, hajszálak, porcicák, stb. Az aktív kókusz-szén betét eltávolítja a formaldehideket, a különböző kellemetlen szagokat és a más káros anyagokat is. A szűrő cseréje egyszerű: a mobiltelefonra telepíthető alkalmazáson keresztül értesít, ha a szűrő cserére szorul.

Miért válaszd a Xiaomi Mi Air Purifier 2S légtisztítót?

Akár otthon, kint vagy a munkahelyeden, minden nap kivagyunk téve a pornak, a lebegő részecskéknek és a virágpornak is. Ezért hasznos a légutaink és tüdőnk védelme, illetve, hogy elgondolkozzunk azon, hogy miképpen gátolhatnánk meg a szennyezőanyagokat, hogy bejussanak a szervezetünkbe. A légtisztító azzal segít a szervezetünknek, hogy megszabadul ezektől a káros anyagoktól.

Erős és csendes működés

A Mi Air Purifier 2S nagyon gazdaságos és effektív motorral van ellátva a japán Nidec márkától, ami 58%-al takarékosabb, mint az első generációs légtisztító, és Általános üzemmódban mindössze 4,8W-ot fogyaszt. Ez még a takarékos izzók fogyasztásánál is kevesebb. A továbbfejlesztett aerodinamika csökkenti a zajt és a levegő ellenállását. Ennek köszönhetően a speciális éjszakai üzemmódot bekapcsolva a légtisztítót még éjszaka, alvás közben is hagyhatod működni.

A levegőt alulról szívja be, amit azután a szűrőn keresztül fent enged ki. Erre két 9-lapátos ventilátor szolgás a légtisztító felső részében. A ventilátorok a szűrő közelében magas nyomást keltenek, ami a levegőt az alsó részen, a szűrőn keresztül beszívja, a felső ventilátor pedig felgyorsítja az áramlását, hogy visszafújhassa a tiszta levegőt a helyiségbe. Mindkét ventilátor teljes összhangban dolgozik a lehető legtisztább levegő és legcsendesebb üzemelés érdekében.

Lézer részecske szenzor

A légtisztító egyik nagy pozitívuma a megbízhatóan működő lézer részecske szenzor. A gyakorlatban ez úgy működik, hogyha a légtisztító közelében megnövekszik a por menyisége, akkor az azonnal maximális teljesítményre kapcsol.

A legjobb alkatrészek

A Xiaomi a legjobb gyártókkal dolgozik együtt

A légtisztító nem csak egyhónapos használatra vásárolod. Hogy sokáig bírja, a Xiaomi a legjobban hozzáértő gyártókkal dolgozik, aminek egy elérhető árú és kiváló minőségű alkatrészekkel rendelkező berendezés lett a végeredménye.

Például említsük meg az élenjáró japán SHINYEI gyártó PM2.5-ös szálló részecskeérzékelőjét. A Mi Home alkalmazás valós időben mutatja a levegő minőségét az otthonodban. Rossz értékek esetén a légtisztító azonnal megnöveli a teljesítményét.

A Xiaomi olyan nagy nevekkel is együttműködik, mint a Samsung vagy az LG, akik a légtisztító egyes műanyag részeit szállítják. A légtisztító belsejében Honeywell kapcsolókat, a japán Nidec cégtől a motort, a szintén japán Toray cégtől a HEPA szűrőt, a Sensirion gyártótól a hőmérséklet és nedvességérzékelőt találsz, az olyan apróságok, mint például a csavarok a Lock cégtől származnak, aki mellesleg az Apple egyik beszállítója is.

A Mi Home alkalmazás

A Mi Home alkalmazással az intelligens háztartásod különböző részeit irányíthatod, amelyek a Xiaomi és a partnereitől származnak. Az alkalmazás egyik nagy előnye, hogy a Xiaomi fiókodon keresztül csatlakoztathatod hozzá az összes intelligens háztartási eszközödet, bárhol is legyenek a világban. ĺgy nem is kell otthon lenned, hogy leellenőrizhesd a hőmérsékletet vagy a levegő minőségét. Sőt a légtisztítót akár az irodádból is elindíthatod, hogy amire hazaérsz, tiszta és friss levegő fogadhasson.

A Mi Home alkalmazás mutatja az aktuális hőmérsékletet, páratartalmat és a levegő minőségét a légtisztítón található érzékelőknek köszönhetően. Az alkalmazásban beállíthatod, hogy mikor kelsz és hogy mikor mész aludni, vagy akár azt is, hogy általában mikor szoksz hazaérni a munkából. A légtisztító a megadott adatok szerint automatikusan bekapcsol és kikapcsol, ha szükség van rá.

Természetesen teljesen manuálisan is beállíthatsz mindent és választhatsz a teljesítményfokozatok között.

A Mi Home alkalmazás A Mi Home alkalmazással az intelligens háztartásod különböző részeit irányíthatod, amelyek a Xiaomi és a partnereitől származnak. Az alkalmazás egyik nagy előnye, hogy a Xiaomi fiókodon keresztül csatlakoztathatod hozzá az összes intelligens háztartási eszközödet, bárhol is legyenek a világban. ĺgy nem is kell otthon lenned, hogy leellenőrizhesd a hőmérsékletet vagy a levegő minőségét. Sőt a légtisztítót akár az irodádból is elindíthatod, hogy amire hazaérsz, tiszta és friss levegő fogadhasson. A Mi Home alkalmazás mutatja az aktuális hőmérsékletet, páratartalmat és a levegő minőségét a légtisztítón található érzékelőknek köszönhetően. Az alkalmazásban beállíthatod, hogy mikor kelsz és hogy mikor mész aludni, vagy akár azt is, hogy általában mikor szoksz hazaérni a munkából. A légtisztító a megadott adatok szerint automatikusan bekapcsol és kikapcsol, ha szükség van rá. Természetesen teljesen manuálisan is beállíthatsz mindent és választhatsz a teljesítményfokozatok között.

Automatikus üzemmód – a hőmérséklet, páratartalom és a levegő minősége alapján automatikusan állítja be a tisztítás intenzitását a lehető legjobb eredmény érdekében.

Éjszakai üzemmód – csökkenti a teljesítményt és a ventilátorok sebességét, hogy ne zavarjon alvás közben.<b

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.