Balerina FFP2 szűrőosztályú egészségügyi maszk - sárga - szürke

Balerina FFP2 szűrőosztályú egészségügyi maszk - sárga - szürke

Száma: 100050050931
Közvetlenül partnerünktől
az FFP2 szűrőosztályú egészségügyi maszkot az Európai tanúsító hatóság 5 évre hitelesített. Sikeresen teljesítette az europoid típusú arcmaszkok összes tesztjét. Ezért az Állami ellenőrzési hivatal (SUKL) orvosi eszköznek ismerte el. Szórólap Balerina A leghatékonyabb védelem a cseh piacon. További információ
960 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Partnerünktől: Vivantis

Elfogyott

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100050050931

Leírás

az FFP2 szűrőosztályú egészségügyi maszkot az Európai tanúsító hatóság 5 évre hitelesített. Sikeresen teljesítette az europoid típusú arcmaszkok összes tesztjét. Ezért az Állami ellenőrzési hivatal (SUKL) orvosi eszköznek ismerte el.

  • Szórólap Balerina
  • A leghatékonyabb védelem a cseh piacon

Hatékonyság:

  • Vírusok: 98%
  • Baktériumok: 99%
  • Por: 99%
  • Pyly: 99%
Jak používat: Tartsa a tenyerében és illessze az orr felé. Helyezze az arcra úgy, hogy az eltakarja az orrát és a száját, és az áll alatt érjen véget. Akassza be a fülek mögé. Kapocs segítségével rögzítse a fej mögött.  Mindkét kéz ujjaival állítsa be a fém orrmerevítőt a közepétől az oldaláig, és egyidejűleg nyomja az arcára, amíg az orrmerevítő szorosan illeszkedik az orr köré. Ha csak az egyik kezét használja, akkor helytelenül záródhat le. Éles kilégzéssel ellenőrizze a légzőkészülék szivárgását. Ha nem érzi, hogy levegő szivárogna az orra vagy a szélek körül, akkor a légzőkészüléket a helyén van. Balení:

1 db

Upozornění:
  • Ezt a légzőkészüléket nem szabad 17% alatti oxigéntartalmú környezetben használni.
  • Ez a légzőkészülék általában nem alkalmas a gázok és szagok elleni védelemben.
  • Ez a légzőkészülék egyszer használatos, ezt követően ki kell dobni.
  • Egyes szakállformák csökkenthetik a légzőkészülék hatékonyságát, különösen, különösen akkor, ha a légzőkészülék viselőjének kifejezetten hosszabb a szakálla.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.