Roadstar retro lemezjátszó, 7,25 kg, retro

Márka: Roadstar Katalógus száma: 100028928905

Közvetlenül partnerünktől

Roadstar retro lemezjátszó, 7,25 kg, retro

HIF-1937TUMPK – hi-fi rendszer a Roadstar márka fatervezéséhez. 
További információ

93747

93 747 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 100028928905

Leírás

Termékleírás

Akár régi gramofon lemezeket tárol otthon az alagsorban, akár a tetőtérben, de nincs, amit megjátszhatsz, vagy egy olyan zenei ínyencek közé tartozol, akik szeretik élvezni a minőségi vinil hangot , ez nagyszerű az Ön számára. b> forgótányér a Roadstar HIFD + BT -től. Csak nyissa ki a felső fedelet, amely alatt talál egy forgótányért, helyezze be a lemezt, helyezjen rá egy tűt, és várja, hogy repedt a hangszóróban, és élvezheti a fiatalság emlékeit.
A lemez képes lejátszani a lemezjátszót a lemezek hajtja a Tonearm energiát, 33, 45 vagy 78 fordulat / percnél , attól függően, hogy milyen sebességgel támogatja a kiválasztott lemez.
Roadstar < A HIF-1937TUMPK egy stílusos retro lemezjátszó, amelynek rendelkezik CD-lejátszóval és rádióval . Kezelheti például a CD-R vagy a CD-RW lemezeket. Nemcsak a klasszikus audiofájlok , hanem a MP3 fájlokká konvertált dalok is lejátszhatók. Örülök, hogy csatlakoztathat egy USB flash meghajtót , ahonnan ezek a fájlok egyszerűen lejátszhatók. Az USB-bemenetnek van egy másik alkalmazása, ideértve a felvételek konvertálását MP3-ra . Van egy klasszikus kazettalejátszó is , amelyet elsősorban az idősebb felhasználók fognak értékelni, és lehetővé teszik számukra, hogy emlékezzenek a régi Találatok, amelyeket a kazetták és a felvételek tartalmazhatnak.
A Roadstar HIF-1937TUMPK lehetővé teszi mind MW, mind FM rádióállomások vételét . Az állomások hangolása klasszikus kézi módon lehetséges. A beépített hangszórók teljesítménye 2× 2W , a teljes 4W .
Méretek: 402 × 275 × 340 mm .
Súly: 7,25 kg .
A termék teljes csomagolt méretei: szélesség: 403mm, magasság: 464mm, hosszúság: 330mm
A teljes termék tömege: 8.34 Kg


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.