Lemezjátszók

LENCO L-3808 Lemezjátszó, Szürke
9x

LENCO L-3808 Lemezjátszó

104 990 Ft

A félautomata, ékszíjmeghajtású USB-csatlakozású Lenco L-3808 lemezjátszó háztartásunk legsokoldalúbb szórakoztató-elektronikai eszköze lehet. Segítségével számítógépünkre menthetjük illetve digitalizálhatjuk még bakelitlemezről hallható kezdenceinket. Két lejátszási sebességgel, beépített hangszóróval rendelkezik, s automatikusan kikapcsol. Stabil, műanyag-tetős készülék, mely minden olyan technikai felszereltséggel rendelkezik, mely alkalmazkodik a mai kor elvárásaihoz.

Forgalmazó: MALL
Pro-Ject Debut Recordmaster + OM5 piano
3x

Pro-Ject Debut Recordmaster + OM5 piano

181 990 Ft

A lemezek lejátszása és digitalizálása! A Pro-Ject Debut III Record Master lemezjátszó beépített előerősítővel és USB kimenettel rendelkezik. Előerősítőkkel elegendő a lemezjátszóhoz csatlakoztatni a hangszórókat, ami tiszta hanggal tölti el az egész szobát Előnye az elektronikus fordulatszám és a lejátszási sebesség, mely 78 ford./perc.

Forgalmazó: MALL
RELOOP RP-7000 MK2, ezüst

RELOOP RP-7000 MK2, ezüst

253 990 Ft

Luxus dizájn, precíz kivitel, csúcsfelszereltség – a Reloop RP-7000 MK2 3 sebességes HiFi lemezjátszó a legigényesebb lemezjátszó rajongók számára készült. Közvetlen meghajtással, erőteljes, upper-torque kvarc meghajtású motorral, magasságban és függőlegesen állítható követési szöggel ellátott S alakú karral, 3 választható pitch szinttel és Reverse funkcióval rendelkezik a nagyobb variálhatóság érdekében zenekeverés közben. A lemezjátszó Phono/RCA kimenettel rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
RELOOP TURN 5

RELOOP TURN 5

334 990 Ft

Luxus dizájn, precíz kivitel, csúcsfelszereltség – a Reloop TURN 5 3 sebességes HiFi lemezjátszó a legigényesebb lemezjátszó rajongók számára készült. Közvetlen meghajtással, kefe nélküli, kvarckristályokkal vezérelt egyenáramú motorral, Ortofon 2M Red hangszedővel és kézi fordulatszám-beállítással büszkélkedhet. A lemezjátszó RCA kimenettel rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
Roadstar HIF-8888TUMPN Lemezjátszó
21x

Roadstar HIF-8888TUMPN Lemezjátszó

55 990 Ft

Roadstar HIF-8888TUMPN Lemezjátszó CD és bakelit lemezek lejátszása mellett az USB kimenetnek és SD/MMC kártya foglalatnak köszönhetően alkalmas MP3/WMA formátumú zenék lejátszására. Beépített FM / AM tunerrel van ellátva így a rádióhallgatás is lehetővé válik rajta. Távirányítóval vezérelhető, könnyen kezelhető, praktikus méretű zenei berendezés.

Forgalmazó: MALL
Roadstar TT-260 SPK
4x

Roadstar TT-260 SPK

40 490 Ft

Elvis, Beatles, Queen, Little Richard – minden lemezt kitűnő minőségben hallgatsz a Roadstar TT-260 SPK lemezjátszónak köszönhetően. A készülék nem csak az RCA LINE OUT, AUX-IN kimenettel, Autostop funkcióval és a 2× 1,5 W hangszóróval, hanem a gyönyörű retró stílusával is elvarázsol.

Forgalmazó: MALL
SONY PS-HX500

SONY PS-HX500

230 990 Ft

A vinil rajongók sikongani fognak a boldogságtól, a kiváló minőségű lejátszásról az LP-jükről gondoskodik a modern Sony PS-HX500 lemezjátszó szíjas meghajtóval és 2 sebességgel 33 és 45 fordulattal percenként. Lemezjátszó lecsupaszított szerkezettel alumínium tányérral, egyenes karral és erősítővel képes az LP lemezeket digitalizálni.

Forgalmazó: MALL
Victrola VPRO-3100, fekete
5x

Victrola VPRO-3100

75 490 Ft

Elegáns kivitelével minden generációt megnyeri – Elegáns lemezjátszó A Victrola VPRO-3100 eltávolítható porvédővel, beépített előerősítővel és szilárd karral rendelkezik, automatikus emeléssel és visszatéréssel. A lemezjátszó 3 sebességgel, szíjhajtással, digitalizálja a rekordokat, USB portot és RCA funkciót kínál.

Forgalmazó: MALL