Littlest Pet Shop Cukrászautó szett-29%
15 990 Ft

11 290 Ft

Akció

Figyelem éhes Littlest Pet Shop kisállatok! Littlest Pet Shop városkájába cukrászautó érkezik! A cukrászautó szett 20 db különböző szórakoztató étellel kapcsolatos kiegészítőt is tartalmaz. Az autóba akár 3 kisállat is befér. A csomagban található még 3 kisállat is.


Littlest Pet Shop Kisállat automata
6 907 Ft

6 100 Ft

Ezek a Littlest Pet Shop kisállatok egyszerűen menők! 5 kisállat italos kiegészítőkkel eladó automata stílusú csomagolással. Húzd meg a csomagolás tetejét, nyisd ki az automatát és máris hozzájuthatsz az új kisállataidhoz!


Littlest Pet Shop Kozmikus kisállatok 10 db-29%
8 690 Ft

6 090 Ft

Akció

Luxus Littlest Pet Shop kisállat kollekció nagy csomagolásban! Gyűjtsd össze az összes űrbeli témájú kisállatot. Ez a 11 kisállatból álló szett még csak a kezdet. Minden kisállat fehér foltokkal díszített, az éjszakai égboltot idézik.


Littlest Pet Shop Nagy csomag állatkák - Cupcakes
11 018 Ft

9 690 Ft

Nagy csomag aranyos Littlest Pet Shop állatkák, biztosan nemcsak a kis gyűjtők fognak nekik örülni. A csomagolásban 12 állatkát találsz 3 méretben. További három állatka mint meglepetés.


Littlest Pet Shop Nagy csomag állatkák - Donuts
11 018 Ft

9 690 Ft

Nagy csomag aranyos Littlest Pet Shop állatkák, biztosan nemcsak a kis gyűjtők fognak nekik örülni. A csomagolásban 12 állatkát találsz 3 méretben. További három állatka mint meglepetés.


Littlest Pet Shop Nagy csomag virágos állatkák
8 229 Ft

7 300 Ft

A PET SHOPS állatka kollekció bemutatja a legújabb virágos szórakozás trendeket. A virágos állatkák bemutatják a 8 kicsi és 8 tensie PET SHOPS állatkát 4 fajta virágban: liliom, rózsa, hortenzia és százszorszép.


Littlest Pet Shop Pillangó család
9 523 Ft

8 360 Ft

Ismerkedj meg a prémium kedvencek teljes családjával. Ez a pillangó parti 5 kedvencet tartalmaz kiegészítőkkel. A család legfiatalabb tagja egy hernyó a bábba csomagolva! A kedvencek elférnek a virágállványokon, amelyek gyönyörű tematikus csomagolásban vannak forgalmazva. Ez magában foglalja a nyolcféle kiegészítőt.


Littlest Pet Shop Cicaházikó szett
9 390 Ft

8 760 Ft

Multifunkciós szett minden igazi Littlest Pet Shop rajongónak. Kiváló készlet nem csak a Littlest Pet Shop cicáknak, hanem a többi kisállatnak is. A szettben találsz egy macskakaparót, TV-t, székeket és még sok mást! Éld át a szórakozás egy teljesen új szintjét a Littlest Pet Shop cicaházikóval.