Littlest Pet Shop Cukrászautó szett
11 850 Ft

Figyelem éhes Littlest Pet Shop kisállatok! Littlest Pet Shop városkájába cukrászautó érkezik! A cukrászautó szett 20 db különböző szórakoztató étellel kapcsolatos kiegészítőt is tartalmaz. Az autóba akár 3 kisállat is befér. A csomagban található még 3 kisállat is.

Littlest Pet Shop Pillangó család
7 320 Ft

Ismerkedj meg a prémium kedvencek teljes családjával. Ez a pillangó parti 5 kedvencet tartalmaz kiegészítőkkel. A család legfiatalabb tagja egy hernyó a bábba csomagolva! A kedvencek elférnek a virágállványokon, amelyek gyönyörű tematikus csomagolásban vannak forgalmazva. Ez magában foglalja a nyolcféle kiegészítőt.

Littlest Pet Shop Varázslatos állatok
10 250 Ft

Nagy varázsgömb alakú exkluzív csomagolás, aminek a kibontása is hatalmas élmény. Minden kisállat fémes díszítésű és saját varázslatos pánttal együtt található a csomagolásban. A csomagban 15 különböző meglepetés találsz. A pántok segítségével magaddal viheted az állatkáid az iskolatáskádon vagy a tolltartódon, de akár karkötőt is készíthetsz belőlük.

Littlest Pet Shop Varázslatos állatok multicsomagolás
5 450 Ft

Exkluzív ötcsillagos varázslatos Littlest Pet Shop kisállat csomag. A nagy csomagban 3 klasszikus kisállatot, 1 mini állatka, 2 kockát, 4 varázslatos pántot és gyűjtői útmutatót találsz. A pántok segítségével magaddal viheted az állatkáid az iskolatáskádon vagy a tolltartódon, de akár karkötőt is készíthetsz belőlük.

Littlest Pet Shop Varázslatos állatcsomag
3 990 Ft

Az exkluzív csomagban két csillagszemű állatka található A csomagban találsz még két varázslatos pántot, amit ráakaszthatsz a táskádra vagy a tolltartódra, sőt akár a többi varázslatos pánttal együtt karkötőt is készíthetsz belőlük.

Littlest Pet Shop Nagy csomag állatkák - Donuts
11 450 Ft

Nagy csomag aranyos Littlest Pet Shop állatkák, biztosan nemcsak a kis gyűjtők fognak nekik örülni. A csomagolásban 12 állatkát találsz 3 méretben. További három állatka mint meglepetés.

Littlest Pet Shop Cicaházikó szett
7 850 Ft

Multifunkciós szett minden igazi Littlest Pet Shop rajongónak. Kiváló készlet nem csak a Littlest Pet Shop cicáknak, hanem a többi kisállatnak is. A szettben találsz egy macskakaparót, TV-t, székeket és még sok mást! Éld át a szórakozás egy teljesen új szintjét a Littlest Pet Shop cicaházikóval.

Littlest Pet Shop Varázslatos állatka
2 650 Ft

A gyermekek felfedezheti jövőjüket az új színes állatkákkal. Egyszerű: először nyisd ki a szerencsesüti formájú csomagolást, majd megtalálod a papírt és a számot. Ezt követően keresd meg, milyen szám jelzi a színét, valamint az állat jelét, és megtudhatod, mi fog történni veled! A csomagolás egy állatkát tartalmaz!