Fitmin Hobby Lóeledel, 25 kg

Fitmin Hobby Lóeledel, 25 kg

Értékelés: 4,8
5 490 Ft

Kiegészítő eledel alacsony edzettségű- és hobbilovaknak. A Fitmin Hobby lóeledel ásványianyag-tartalma, valamint a benne található vitaminok, antioxidánsok, nukleotidok, mannán-oligoszacharidok, nyomelemek és omega 3 zsírsavak hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez. A készítmény szénával kombinálva teljes értékű eledel egy felnőtt hobbiló számára.

Fitmin Junior Lóeledel, 25 kg

Fitmin Junior Lóeledel, 25 kg

Értékelés: 4,9
5 990 Ft

Kiegészítő eledel csikóknak és vemhes vagy szoptató kancáknak. A Fitmin Junior lóeledel ásványianyag-tartalma, valamint a benne található vitaminok, aminosavak, antioxidánsok, nukleotidok, mannán-oligoszacharidok, nyomelemek és omega 3 zsírsavak hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez. A készítmény szénával kombinálva teljes értékű eledel egy csikó számára.

Fitmin Reformer 25 kg

Fitmin Reformer 25 kg

Értékelés: 4,7
7 890 Ft

A kiegészítő jellegű granulátum eledel megfelel minden kategóriájú ló számára, de főleg felépülőfélben levő lovak számára. Támogatja az általános állapotjavulást. A rizskorpa kalcium és E vitaminnal stabilizált és gazdagított.

Fitmin Training Lóeledel, 25 kg
5 790 Ft

Kiegészítő eledel közepes és intenzív edzettségű lovaknak. A Fitmin Training lóeledel ásványianyag-tartalma, valamint a benne található vitaminok, antioxidánsok, nukleotidok, mannán-oligoszacharidok, nyomelemek és omega 3 zsírsavak hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez, a jukkakivonat pedig gyulladáscsökkentő hatást fejt ki. A készítmény szénával kombinálva teljes értékű eledel egy felnőtt ló számára.

Fitmin Horse COMPLETE 2019 15 kg
5 490 Ft

Újdonság

Prémium takarmány hobbi lovaknak és könnyű vagy közepes terhelésű lovaknak, jól emészthető. A termikus stabilizálás biztosítja a takarmány magas higiénikus tisztaságát. A Fitmin Horse COMPLETE 2019 15 kg a vitaminok és ásványi anyagok kiegyensúlyozott arányát tartalmazza.

Fitmin Horse Extruded Flax Lóeledel, 15 kg
6 990 Ft

Kiegészítő eledel lovaknak. A Fitmin Horse Extruded Flax lóeledelben található antioxidánsok, nukleotidok és mannán-oligoszacharidok hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez. A készítmény magas lenmagtartalma révén nagy mennyiségű Omega 3 zsírsav forrása, mely serkenti a bőr, a szőrzet, a paták, a szív, az agy és a látás egészséges működését, valamint segíti az emésztést.

Fitmin Horse Opti Lóeledel, 15 kg
6 990 Ft

Kiegészítő eledel lovaknak. A Fitmin Horse Opti lóeledel ásványianyag-tartalma, valamint a benne található aminosavak, nukleotidok, mannán-oligoszacharidok és omega 3 zsírsavak hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez. A készítmény könnyen emészthető fehérjét tartalmaz, így kiválóan alkalmas az izomtömeg növelésére, valamint vemhes és szoptató kancák táplálására.

Fitmin Sport Lóeledel, 25 kg

Fitmin Sport Lóeledel, 25 kg

Értékelés: 4,4
5 990 Ft

Kiegészítő eledel alacsony és közepes edzettségű lovaknak. A Fitmin Sport lóeledel ásványianyag-tartalma, valamint a benne található vitaminok, antioxidánsok, nukleotidok, mannán-oligoszacharidok, nyomelemek és omega 3 zsírsavak hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez, a jukkakivonat pedig gyulladáscsökkentő hatást fejt ki. A készítmény szénával kombinálva teljes értékű eledel egy felnőtt ló számára.

Fitmin horse MÜSLI MEADOW, 20 kg
7 390 Ft

Müzli lovaknak omega-3 zsírsavat tartalommal, ami hozzájárulnak a szív, az agy és a látás normális működéséhez. Nyersanyagokat tartalmaz, amelyek természetesen gazdagok a DNS és az RNS nukleinsavak építőelemeinek nukleotidjaiban. A Fitmin horse MÜSLI MEADOW, 20 kg ideális minden kedvtelésből tartott ló számára könnyű és közepes edzés közbeni megterhelés mellett.

Fitmin horse MÜSLI PREMIER, 20 kg
7 290 Ft

Müzli lovaknak omega-3 zsírsavat tartalommal, ami hozzájárulnak a szív, az agy és a látás normális működéséhez. Nyersanyagokat tartalmaz, amelyek természetesen gazdagok a DNS és az RNS nukleinsavak építőelemeinek nukleotidjaiban. A Fitmin horse MÜSLI PREMIER, 20 kg speciálisan az edzésben lévő lovak számára összeállítva.

Fitmin horse MÜSLI IDEAL, 20 kg
6 490 Ft

Müzli lovaknak omega-3 zsírsavat tartalommal, ami hozzájárulnak a szív, az agy és a látás normális működéséhez. Könnyen felhasználható energia olajok és extrudált gabonafélék formájában. A Fitmin horse MÜSLI IDEAL, 20 kg ideális minden korosztályú ló számára könnyű edzés közbeni megterhelés mellett.

Fitmin horse FLEXI PENTA 0,5 kg
8 890 Ft

A kiegészítő eledel minden kategóriájú lónak megfelelő, támogatja az ízületi porc természetes regenerálódását. Kollagént tartalmaz az északi tőkehal bőréből, valamint hialuronsavat. A Fitmin horse FLEXI PENTA 0,5 kg E és C vitaminokat tartalmaz.

Fitmin horse HEMOFORM 3 kg
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kiegészítő eledel gyógynövények komplexével, amely biztosítsa a szervezet tisztulását. Az északi tőkehal bőréből készült kollagént, hialuronsavat, yucca shidiger-et és különféle vitaminokat tartalmaz. A Fitmin horse HEMOFORM 3 kg elősegíti a vérképzést és a szövetek rugalmasságát.

Fitmin horse KROKETT, méz + biotin, 3 kg
4 590 Ft

krokettek biotint és cinket tartalmaznak, ami erősíti a pata szaruanyagát és serkenti annak növekedését. Könnyen emészthető és a hőstabilizálásnak köszönhetően higiénikusan tiszta táp. A Fitmin horse KROKETT, méz + biotin, 3 kg, minden kategóriájú ló számára alkalmas.

Fitmin horse BIOTIN 8 kg
34 990 Ft

A granulált kiegészítő eledel biotint, szervesen megkötött cinket és ALA, DHA, EPA omega-3 zsírsavakat tartalmaz. A toxin-kötőanyag szabályozza a mikotoxinok hatását és csökkenti azok felszívódását. A Fitmin horse BIOTIN 8 kg ideális a szőrzet növekedésének támogatására, valamint a pata kialakulásának támogatására.

Fitmin horse FLEXI PENTA 5 kg
74 490 Ft

A kiegészítő eledel minden kategóriájú lónak megfelelő, támogatja az ízületi porc természetes regenerálódását. Kollagént tartalmaz az északi tőkehal bőréből, valamint hialuronsavat. A Fitmin horse FLEXI PENTA 5 kg E és C vitaminokat tartalmaz.

Fitmin horse HERBS CALMER 2 kg
10 990 Ft

A kiegészítő étel a B-vitaminnak köszönhetően normál szinten tartja az ideg- és immunrendszert. A termék segít csökkenteni a stresszhatásokat és nyugtatja a lovakat. A Fitmin Horse HERBS CALMER 2 kg magnéziummal kiegészített, amely enyhíti az idegességet és a feszültséget.

Fitmin horse KROKETT, alma + C-vitamin, 3 kg
4 590 Ft

krokettek biotint és cinket tartalmaznak, ami erősíti a pata szaruanyagát és serkenti annak növekedését. C-vitaminnal gazdagított, ami stresszellenes hatást biztosít és védi az izomsejteket. A Fitmin horse KROKETT, alma + C-vitamin, 3 kg, minden kategóriájú ló számára alkalmas.

Fitmin horse KROKETT, sárgarépa + E-vitamin , 3 kg
4 590 Ft

krokettek természetes antioxidánst, E-vitamint tartalmaznak, ami támogatja a reprodukciós-képességet. Könnyen emészthető és a hőstabilizálásnak köszönhetően higiénikusan tiszta táp. A Fitmin horse KROKETT, sárgarépa + E-vitamin, 3 kg, minden kategóriájú ló számára alkalmas.

Fitmin Horse Energy Lóeledel, 15 kg
6 490 Ft

Kiegészítő eledel lovaknak. A Fitmin Horse Energy lóeledel ásványianyag-tartalma, valamint a benne található antioxidánsok, nukleotidok, mannán-oligoszacharidok és omega 3 zsírsavak hozzájárulnak a szervezet természetes működéséhez. A készítmény könnyen felhasználható energiát tartalmaz, így kiválóan alkalmas edzésben lévő- vagy munkalovak számára.