Fitmin Junior 25 kg

Fitmin Junior 25 kg

Száma: 853082
Granulált fehérjetakarmánykeverék zab nélkül, amely a csikók, vemhes és szoptatós kancák napi adagjának építőköve. További információ
10 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5 db

2024.4.23 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 853082

Leírás

Fitmin Junior kiegészítő takarmány csikók és tenyészkancák számára, 25 kg 

A Fitmin granulátum lovaknak szuperprémium takarmányok, amelyek a Fitmin Factor biológiailag aktív anyagok speciális komplexét tartalmazzák. Az extrudált lótápok magas tápanyagtartalommal rendelkeznek. A granulált takarmányok minden ló számára alkalmasak. A lovaknak szánt táplálékkiegészítők minden lótáp fontos részét képezik. Minden lónak szüksége van kezelésekre és vitaminkiegészítőkre – a Fitmin lovaknak szánt termékek a ló egész életére és minden problémájára kiterjednek. A megfelelően összeállított adag Fitmin prémium lótakarmányt és Fitmin szuperprémium lópelletet tartalmaz. Fitmin – A bajnokok takarmánya.

Termék jellemzői:
Granulált fehérjetakarmánykeverék zab nélkül, amely a napi adag építőköve csikók, vemhes és szoptatós kancák számára. A réti szénával együtt teljes tápanyagellátást biztosít a fiatal lovak számára. Kiváló minőségű fehérjét tartalmaz, amely nemcsak a csikók és fiatal lovak, hanem a magasan ellő és szoptató kancák étrendjének is fontos részét képezi. Természetes módon nukleotidokban gazdag nyersanyagokat tartalmaz, amelyek segítik az egészséges fejlődést és növekedést. A fehérje minőségét a lizin aminosav hozzáadása támogatja. A Fitmin Factor erősíti az emésztőrendszer működését, támogatja a bélrendszer regenerálódását és növeli a táplálék hasznosulását. A penészgomba-toxin felszabadító segít a mikotoxinok hatásának ellenőrzésében és csökkenti azok felszívódását. A mannán oligoszacharidok részt vesznek az immunitás kialakulásában.

Előnyök:

  • A réti szénával együtt teljes tápanyagellátást biztosít a fiatal ló számára.
  • Kiváló minőségű fehérjét tartalmaz, amely nemcsak a csikók és fiatal lovak, hanem a magasan ellő és szoptató kancák étrendjének is fontos része.
  • Az egészséges fejlődést és növekedést elősegítő nukleotidokban természetesen gazdag nyersanyagokat tartalmaz.
  • A fehérjék minőségét a lizin aminosav hozzáadásával javítják.
  • A fitmin faktor erősíti az emésztőrendszer működését, elősegíti a bél regenerálódását és növeli a takarmány elérhetőségét.
  • Az OMEGA 3 MK-val ( EPA, DHA) való dúsítás hozzájárul a normál szív-, agy- és látásfunkciókhoz.
  • A gombatoxin felszabadító segít a mikotoxinok hatásának ellenőrzésében és csökkenti azok felszívódását.
  • A mannán oligoszacharidok hozzájárulnak az immunitás kialakulásához
  • A hőstabilizálásnak köszönhetően a takarmány magas higiéniai tisztasága biztosított.
  • Magas ízletesség

Analitikai összetevők:

  • Nyersfehérje 14 %, nyersrost 5,6 %, nyersolajok és -zsírok 10,7 %, nyershamu 6,9 %, kalcium 0,77 %, nátrium 0,43 %, foszfor 0,45 %.

Összetétel:

  • Árpa, lucernaliszt, búzakorpa, kukorica, szójaolaj, malátavirág, kalcium-karbonát, nátrium-klorid, inaktivált Saccharomyces cerevisiae 9000 mg/kg, szárított Schizochytrium limacinum 1000 mg/kg.

Adagolás:

  • 0,5–3 kg ló/nap. Az ajánlott napi adag a ló súlyától és munkaintenzitásától függ.

Adalékanyag-tartalom 1kg-ban:

  • Nyomelemek: Réz – E4 (kiegészítve réz keláttal és aminosav n-hidráttal és réz-szulfát pentahidráttal) 83 mg, mangán – E5 (kiegészítve mangán keláttal és aminosav n-hidráttal és mangán-oxiddal) 131 mg, cink – E6 (kiegészítve cink keláttal és aminosav n-hidráttal és cink-oxiddal) 198 mg, szelén – E8 (Saccharomyces cerevisiae NCYC R397-ből származó szelenometioninnal és nátrium-szelenittel kiegészítve) 0,6 mg, vas – E1 (vaskarbonáttal kiegészítve) 193 mg, jód – E2 (vízmentes kalcium-jodáttal kiegészítve) 0,8 mg; Vitaminok, provitaminok és hasonló hatású, kémiailag jól meghatározott anyagok: Vit. A – EU672 25200 m.j., vit.D3 – EU671 1768 m.j., vit.E (RRR-alfa-tokoferol) 90 mg, vit.B1 7,2 mg, vit.B2 10,5 mg, vit.B6 10,5 mg, vit.B12 6,8 µg, biotin 0,5 mg, niacinamid 78 mg, folsav 2,4 mg, kalcium-pantotenát 29 mg, kolin-klorid 1020 mg; Aminosavak: L-lysin 8500 mg, Antioxidánsok: BHA – E320 25 mg, BHT – E321 25 mg

Kiszerelés:

  • 25 kg
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.