Schleich Harci rák fegyverrel
5 440 Ft

Bővítsd a varázslatos lényeket tartalmazó készletedet ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott fegyverrel ellátott harci rák figurával. A hat lábával ez a féktelen harci rák fénysebességgel mozog, még a legfürgébb ellenfeleket is gyorsan utoléri.


Schleich Páncélos teknős fegyverrel
5 210 Ft
5 040 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bővítsd a varázslatos lényeket tartalmazó készletedet ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott fegyverrel ellátott páncélos teknős figurával. A mellkasán és a hátán kő páncél található, amelyet egyetlen fegyver sem törhet át.


Schleich Csillagos Pegazus, kanca
5 210 Ft

4 640 Ft

Egészítsd ki állatgyűjteményedet ezzel a csodaszép, kézzel festett és részletesen kidolgozott Paint Horse ló kancájának figurájával. Már az első pillantásra is egyértelmű, hogy a végtelen világegyetemből származik.


Schleich Holdas egyszarvú
5 570 Ft

Bővítsd a varázslatos lényeket tartalmazó készletedet ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott holdas egyszarvú figurával. Büszke csődör, amely barátságos, nyitott szemeivel folyton virraszt családja, a csillagos pegazus és közös egyszarvú csikójuk biztonsága érdekében.


Schleich Tüzes bika
3 440 Ft

Bővítsd a varázslatos lényeket tartalmazó készletedet ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott tüzes bika figurával. Vigyázz, könnyedén felbőszül: A tüzes bika nem tétlenkedik sokáig – felszúrja ellenfelét a fénylő szarvára, amellyel még a legerősebb páncélt is átszúrja.


Schleich Jeges pók
3 469 Ft

3 180 Ft

Bővítsd a varázslatos lényeket tartalmazó készletedet ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott jeges pók figurával. Elég egyetlen harapás, és az ellenfél máris hosszú jeges álomba zuhan. A pók még akkor is hideg fejjel képes gondolkozni, ha körbeveszik őt. Nyolc szemének hála minden ellenfelét jól látja, így tud velük szemben védekezni.


Spin Master Sárkányok 3 sárkány és viking - piros és fekete
8 360 Ft

Éld át újra a pillanatokat az Így neveld a sárkányodat című filmből. Ez a sárkány és viking szett nagy részletességgel készült, és a karakterek pontosan úgy néznek ki, mint a filmben. Ez a játék az Így neveld a sárkányodat 3 című film rajongóinak készült.