Schleich Harci rák fegyverrel
4 920 Ft 4 790 Ft

Bővítsd a varázslatos lényeket tartalmazó készletedet ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott fegyverrel ellátott harci rák figurával. A hat lábával ez a féktelen harci rák fénysebességgel mozog, még a legfürgébb ellenfeleket is gyorsan utoléri.

Schleich Páncélos teknős fegyverrel
5 190 Ft

Bővítsd a varázslatos lényeket tartalmazó készletedet ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott fegyverrel ellátott páncélos teknős figurával. A mellkasán és a hátán kő páncél található, amelyet egyetlen fegyver sem törhet át.

Schleich Vulkáni sárkány 70138
6 080 Ft 5 990 Ft

A vulkáni sárkány az ég mestere a lávavilágban. Bárki, aki behatol a területére, figyelmeztetés nélkül fogja megérezni a fegyverét! A gyors hajsza nem jelent problémát számára: a nagy és erős szárnyai mozgékony vadászává teszik. Az ultra-forró tüzes leheletének köszönhetően a köveket is képes megolvasztani! A figura kézzel festett, sok kidolgozott részlettel, mozgatható szárnyakkal és alsó állkapoccsal rendelkezik.

Schleich Tüzes bika

Schleich Tüzes bika

Értékelés: 5
3 460 Ft 3 320 Ft

Bővítsd a varázslatos lényeket tartalmazó készletedet ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott tüzes bika figurával. Vigyázz, könnyedén felbőszül: A tüzes bika nem tétlenkedik sokáig – felszúrja ellenfelét a fénylő szarvára, amellyel még a legerősebb páncélt is átszúrja.

Schleich Láva skorpió 70142
8 250 Ft

A nagyon veszélyes és nagyon türelmes Láva skorpió jól elrejtőzve várakozik az áldozatára a lávavilág egyenetlen szikláiban. A páncélja kemény, kihűlt lávakő, de a belsejében forró láva forr. Ha az ellenség túl közel megy hozzá, izzó ollóival figyelmeztetés nélkül megtámadja. És aki ellenáll, azt megszúrja forró tüskével. Mivel nagyon jól képes megvédeni magát, senkitől és semmitől nem fél.

Schleich Vulkán gólem fegyverrel 42447
4 490 Ft 4 390 Ft

A gigantikus kolossz igazán forró fejű. Belső része meleg izzó magmából áll, a külsejét vastag, hűtött lávalapok borítják, amelyek páncélt képeznek. Nagyon könnyen ingerelhető. Erõs láva fejszével rendelkezik, de erõs öklét is használja ellenfelei ellen. Az agilis ellenfelek azonban tudják, hogyan teljes békében lehet elmenekülni a szuper-hatalmas óriástól, mivel olyan nehéz, hogy nem tud különösen gyorsan futni.

Schleich Jégszörny fegyverrel 42448
5 720 Ft

Senki sem kezeli annyira hidegen az ellenfeleit, mint ő a kemény és kitartó harcos. Aki nem vigyáz, azonnal meg fogja érezni ennek a jégszörnynek az erős öklét! Erõs jégkalapáccsal azonnal lefagyaszthatja a dolgokat, majd repedéssel több ezer szilánkba törheti azokat. Mivel a víz elem, természetesen ő is jó úszó. Az egyetlen gyengesége az, hogy csak a szőrme védi őt.

Schleich Kőcsontváz szörny fegyverrel 42450
5 170 Ft 4 520 Ft

Egy igazán kemény fickó, a legenda szerint rendkívül erős harcos volt régen, aki rettegésben tartotta egész Eldradort. Most visszatért és megmutatja kegyetlenségét, egy megkövesedett csontváz formájában! A zöld kristályok, amelyek segítségével új életre kelt, fegyverként és energiaforrásként szolgálnak számára. Ezen kívül erős kristályos buzogányával is kővé változtathatja ellenfeleit, rövid időre pedig életre kelthet más köveket. A támadás alatti jobb védelem érdekében éles tüskéket visel a testén.

Schleich Polip szörny 42449 fegyverrel
5 220 Ft 4 250 Ft

A polip egy igazi szuperharcos, több trükkel rendelkezik a csápjaival, hogy ellenfeleit ellenőrzés alatt tartsa. Erős csápjával egyszerre több ellenség ellen is képes harcolni, fekete tintát spriccelhet az arcukba, és távol tartja a nem kívánt betolakodókat a testétől. De aki azt gondolja, hogy csak a víz alatt tud mozogni, szörnyen téved. A polip versenyezhet ellenfeleivel szárazföldön is! De óránként legalább egyszer vizet igényel.

Schleich Halmonstrum 42453
3 360 Ft 3 320 Ft

A halmonstrum nemcsak, hogy veszélyesen néz ki, ő valóban az is! A vízi világába behatoló ellenfelek egyike sem menekül el előle. Villámgyorsan mozog. Mihelyt megragadja áldozatát állkapcsával, többé már nem ereszti el. Harapása hihetetlenül erős, még a követ is képes felaprítani! És ha mindez még nem lenne elég, a tüskés farokuszonyát fegyverként használja.

Schleich Jeges pók

Schleich Jeges pók

Értékelés: 5
3 450 Ft

Bővítsd a varázslatos lényeket tartalmazó készletedet ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott jeges pók figurával. Elég egyetlen harapás, és az ellenfél máris hosszú jeges álomba zuhan. A pók még akkor is hideg fejjel képes gondolkozni, ha körbeveszik őt. Nyolc szemének hála minden ellenfelét jól látja, így tud velük szemben védekezni.

Schleich Hófarkas 42452
3 360 Ft 3 320 Ft

Aki belép a jég világába, résen kell lennie, mert a hófarkas egészen biztosan ott leselkedik valahol! A fehér szőrének köszönhetően szinte észrevétlenül képes mozogni a havon és lecsapni áldozatára! A legapróbb rezzenés sem kerüli el a figyelmét, érzékeny szaglásának köszönhetően pedig a legkisebb nyomtot is megérzi. Magányos és azonkívül rendkívül kitartó. És ha valamikor mégis segítségre lenne szüksége, farkasüvöltésével magához hívja a jégsárkányt.

Schleich Jéggriffmadár 70143
6 930 Ft 5 590 Ft

Újdonság

A jéggriff több éles fegyverrel rendelkezik, hogy legyőzze az ellenségeit. Harc közben először a támadó páncélját szúrja át a hegyes karmaival, majd belemélyeszti a hatalmas éles csőrét. Néha fordítva csinálja, a kedvétől függ. Ennek a hidegvérű szörnyetegnek hat éles jégtolla van mindkét hatalmas szárnyán, amelyet az ellenségek távoltartására használ. Néha azonban elegendő megszólaltatnia a mindent átütő, fülsüketítő hangját ami bántja a füleket.

Spin Master Így neveld a sárkányodat 3. Hablaty és Fogatlan
7 050 Ft

Éld át újra a pillanatokat az Így neveld a sárkányodat című filmből. Ez a sárkány és viking szett nagy részletességgel készült, és a karakterek pontosan úgy néznek ki, mint a filmben. A vikingek speciális páncéllal rendelkeznek, és speciális kiküldetési felszerelésekkel , hogy a sárkányod Titan szintjére tudd felfegyverkezni. Ez a játék az Így neveld a sárkányodat 3 című film minden rajongójának készült.

Schleich Pokoli kutya 42451
3 240 Ft 3 190 Ft

Aki be akar lépni a láva világába, előbb meg kell kerülnie a pokoli kutyát. Ez egyáltalán nem egyszerű feladat. Nemcsak, hogy fülsiketítő módon ugat és morog, hanem két feje is van. Így egyszerre két ellenséggel tudja felvenni a harcot! Amikor csóválja a farkát, a betolakodók jobban teszik, ha gyorsan lelépnek, mert ezt a harcban izzó, lángoló ostorként használja! Ráadásul a pokoli izzó magmából készült pajzs megfelelő védelmet nyújt neki.

Spin Master Így neveld a sárkányodat 3 plüss tojásban - Kampó
3 050 Ft

Szerezd meg a saját csodaszép plüss sárkányodat! A film kedvenc sárkány karaktere az Így neveld a sárkányodat 3 című filmből ez az édes kis plüss. Minden aranyos sárkánynak nagy szeme van, és úgy néznek ki, mint egy sárkány baba. Melyik sárkány a tiéd?

Spin Master Így neveld a sárkányodat 3 Halvér és Bütyök
7 190 Ft

Éld át újra az Így neveld a sárkányodat film pillanatait. Ez a sárkányt és vikinget tartalmazó készlet nagyon részletes kidolgozású, a karakterek pontosan úgy néznek ki, mint a filmben. A vikingek speciális páncéllal és speciális bevetési felszereléssel rendelkeznek, a sárkányod pedig Titan szintig fegyverezheted fel. A játék tokéletes az Így neveld a sárkányodat 3 film minden rajongója számára.

Schleich Kő szörnyeteg 70141
5 830 Ft 5 190 Ft

Ez a félelmetes kolosszus gyakran már távolról hallható, ha megmozdul az egész Eldrador rezeg! Mivel a kő szörnyeteg nagyon nehéz és hatalmas, csak lassan tud mozogni. Ráadásul egyáltalán nem okos, de hihetetlenül erős! Teljesen eltudja fordítani a testének felső részét a tengelye körül, és hatalmas kő ökleivel hatalmas károkat tud okozni! Egy nagy kristályból nyeri erejét, amelyet veszélyes fegyverként is használ.

Schleich Titkos vulkáni templom szörnyekkel 42455
13 720 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A jégszörnynek szuperfegyverre van szüksége, hogy megállítsa a lávavilág terjeszkedését és megmentse jégvilágát. De ez a küldetés veszélyes, a fegyver a vulkánban rejtőzik a lávavilág mélyén! Ezen túlmenően vár rá egy izzó oroszlán tüzes sörénnyel, ami a kardnak köszönhetően szinte legyőzhetetlen. Csak egy jégszörnyeteg képes megállítani egy tüzes oroszlánt tüskéivel! Aki egyszer megérinti a töviseit a testén, azonnal megfagy!

Spin Master Így neveld a sárkányodat 3. Hablaty és Fogatlan
7 190 Ft

Éld át újra a pillanatokat az Így neveld a sárkányodat című filmből. Ez a sárkány és viking szett nagy részletességgel készült, és a karakterek pontosan úgy néznek ki, mint a filmben. A vikingek speciális páncéllal rendelkeznek, és speciális kiküldetési felszerelésekkel , hogy a sárkányod Titan szintjére tudd felfegyverkezni. Ez a játék az Így neveld a sárkányodat 3 című film minden rajongójának készült.

Spin Master Így neveld a sárkányodat evolúciós csomagolás - Toothless
4 370 Ft 4 120 Ft

Éld át az Így neveld a sárkányodat filmből és sorozatból ismert sárkányok evolúcióját ezzel az Evolúciós csomaggal. Ez a multipack kedvenc sárkányodat tartalmazza három fázisban az evolúciója során: tojás, felnőtt, ultra erős Titan. A színes mintás tojásokkal és a megfelelő kiegészítőkkel saját kalandjaidat és történeteidet is eljátszhatod.

Mattel Breakout Beasts - Szörnyeteg a Slime-ban
2 840 Ft 2 790 Ft

Itt az ideje egy igazán nyálkás szórakozásnak a Breakout Beasts™ -vel! Enged szabadjára a fenevadat! Nyisd ki a titokzatos tojást, és fedezd fel a nyálkás meglepetést, amit rejt. Ezután vedd ki az összes részét és rakd össze a bestiád! Hogyan lehetséges ez?

Schleich Tüzes sárkány 42511
7 990 Ft

Magasan a lávavilág vulkánjai felett a Tüzes Sárkány fenségesen körözik a levegőben. A mozgatható szárnyai biztosítják, hogy a képzett madár nagy hajtóerővel bír, és könnyen kezeli az összetett repülési manővereket. Még a legkisebb mozgásokat is észreveszi a földön, és ha egy betolakodóról van szó, akkor a ragadozó nem habozik sokáig, szétnyitja a mozgatható átlátszó szárnyait és száguld az ellenség felé. A borotvaéles karmaival könyörtelenül megragadja a betolakodót.

Spin Master Így neveld a sárkányodat alap csomagolás - Fanghook
4 390 Ft

Részletesen kidolgozott alapvető figura, amely az Így neveld a sárkányodat filmből és sorozatból ismert sárkányt ábrázolja. A felhelyezhető páncél formájú kiegészítők segítségével sárkányodból Titan-t varázsolhatsz.

Spin Master Így neveld a sárkányodat alap csomagolás - Stormfly
4 390 Ft

Részletesen kidolgozott alapvető figura, amely az Így neveld a sárkányodat filmből és sorozatból ismert sárkányt ábrázolja. A felhelyezhető páncél formájú kiegészítők segítségével sárkányodból Titan-t varázsolhatsz.

Spin Master Így neveld a sárkányodat alap csomagolás - Toothless
4 610 Ft 4 120 Ft

Részletesen kidolgozott alapvető figura, amely az Így neveld a sárkányodat filmből és sorozatból ismert sárkányt ábrázolja. A felhelyezhető páncél formájú kiegészítők segítségével sárkányodból Titan-t varázsolhatsz.

Spin Master Így neveld a sárkányodat evolúciós csomagolás - Hookfang
3 990 Ft

Éld át az Így neveld a sárkányodat filmből és sorozatból ismert sárkányok evolúcióját ezzel az Evolúciós csomaggal. Ez a multipack kedvenc sárkányodat tartalmazza három fázisban az evolúciója során: tojás, felnőtt, ultra erős Titan. A színes mintás tojásokkal és a megfelelő kiegészítőkkel saját kalandjaidat és történeteidet is eljátszhatod.

Spin Master Így neveld a sárkányodat evolúciós csomagolás - Meatlug
3 990 Ft

Éld át az Így neveld a sárkányodat filmből és sorozatból ismert sárkányok evolúcióját ezzel az Evolúciós csomaggal. Ez a multipack kedvenc sárkányodat tartalmazza három fázisban az evolúciója során: tojás, felnőtt, ultra erős Titan. A színes mintás tojásokkal és a megfelelő kiegészítőkkel saját kalandjaidat és történeteidet is eljátszhatod.

Spin Master Így neveld a sárkányodat evolúciós csomagolás - Stormfly
4 650 Ft

Éld át az Így neveld a sárkányodat filmből és sorozatból ismert sárkányok evolúcióját ezzel az Evolúciós csomaggal. Ez a multipack kedvenc sárkányodat tartalmazza három fázisban az evolúciója során: tojás, felnőtt, ultra erős Titan. A színes mintás tojásokkal és a megfelelő kiegészítőkkel saját kalandjaidat és történeteidet is eljátszhatod.

Spin Master Sárkányok 3 Multi ajándékcsomagolás - barna, fekete
5 670 Ft 5 050 Ft

Tapasztald meg a kalandot, mint az Így neveld a sárkányodat 3. című filmben ezzel a nagy sárkánnyal! A csomagolásban két figura található – Fogatlan és barna sárkány, világító kiegészítő. A kidolgozott figura remek játszásra, cserére vagy gyűjtői darabként.

Spin Master Sárkányok 3 Multi ajándékcsomagolás - kék, narancssárga
4 390 Ft

Tapasztald meg a kalandot, mint az Így neveld a sárkányodat 3. című filmben ezzel a nagy sárkánnyal! A csomagolásban két figura található – kék és narancssárga sárkány, és egy világító kiegészítő. A kidolgozott figura remek játszásra, cserére vagy gyűjtői darabként.

Schleich Támadás a jégvár ellen 42497
29 890 Ft 28 260 Ft

Minőségi, részletekbe menően kidolgozott, és kézzel festett figura szett Eldrador világának tematikájával. A harcos krokodil a dzsungel világából elindult egy nagyon veszélyes úton, hogy meglelje és megszerezze a hatalmas erejű kardod a jégvárból. Az utazása közben nagyon óvatosnak kell lennie, hogy véletlenül se lépjen egyre a számtalan csapda közül. Amikor a jégvárba érkezel, eljön az ideje legyőzni azt a hatalmas kardfogú tigrist, ami a szuper fegyverek rejtekhelyét őrzi. Ki nyeri az összecsapást? Dzsungel vagy jég?

Spin Master Így neveld a sárkányodat 3 Astrid és Vihar bogár
7 190 Ft

Éld át újra az Így neveld a sárkányodat film pillanatait. Ez a sárkányt és vikinget tartalmazó készlet nagyon részletes kidolgozású, a karakterek pontosan úgy néznek ki, mint a filmben. A vikingek speciális páncéllal és speciális bevetési felszereléssel rendelkeznek, a sárkányod pedig Titan szintig fegyverezheted fel. A játék tokéletes az Így neveld a sárkányodat 3 film minden rajongója számára.

Spin Master Sárkányok plüssállatka tojásban
3 320 Ft

Az Így neveld a sárkányodat rajzfilm és sorozat közkedvelt sárkányszereplői plüssjáték formájában. Fogd az egyedi mintával díszített színes sárkánytojást és vedd le a tetejét, hogy a belsejében megjelenjen a varázslatos sárkánymeglepetés. Neked melyik sárkány bújik elő a tojásból? A tojás színe nem egyezik meg a sárkány színével.

Schleich Barlangi medve 42454
3 590 Ft

A barlangi medve egy félelmet sugárzó harcos, amely mindenhol megfigyeli az ellenségeit – akár hóban, vízben, lávában vagy a földön. Nemcsak éles karmokkal és fogakkal rendelkezik, hanem a nyakában zöld kristályokat visel, amelyek óriási erőt adnak neki. A hihetetlenül erőssé tevő kristályokon kívül egy élénk zöld háborús álcázást visel a szőrén, amely megmutatja minden ellenfelének, mennyire veszélyes.

Schleich Jégsárkány 70139

Schleich Jégsárkány 70139

Értékelés: 4,7
5 850 Ft

A jégsárkány gyors és tapasztalt vadász, aki képes azonnal elfogni ellenségeit. Szárnyai veszélyes jégtüskékkel vannak felfegyverezve, amelyek még a legerősebb páncélt is átszakítják. A jeges lélegzetének a szele azonnal befagyasztja a betolakodókat. A figura kézzel festett, sok kidolgozott részlettel és mozgatható szárnyakkal rendelkezik.

Schleich Tengeri szörny 70140
6 520 Ft

Újdonság

Mérgező és veszélyes, a tengeri szörny nem habozik túl sokáig, hogyan ijessze el a támadóit! Általában elég, ha az ellenfeleinek megmutatja az éles, hosszú méregfogait. Ráadásul a hátát mérgező tüskék díszítik, elegendő egy érintés és az ellenség megbénul! Eleme a víz, itt hihetetlen sebességgel képes mozogni. Nem habozik harcolni a levegőben sem. Ezt viszont nem teszi szívesen, mert nem a legjobb pilóta.