Schleich Támadás a jégvár ellen 42497

Schleich Támadás a jégvár ellen 42497

Száma: 2704313
Minőségi, részletekbe menően kidolgozott, és kézzel festett figura szett Eldrador világának tematikájával. A harcos krokodil a dzsungel világából elindult egy nagyon veszélyes úton, hogy meglelje és megszerezze a hatalmas erejű kardod a jégvárból. Az utazása közben nagyon óvatosnak kell lennie, hogy véletlenül se lépjen egyre a számtalan csapda közül. Amikor a jégvárba érkezel, eljön az ideje legyőzni azt a hatalmas kardfogú tigrist, ami a szuper fegyverek rejtekhelyét őrzi. Ki nyeri az összecsapást? Dzsungel vagy jég? További információ
49 290 Ft
21 429 Ft
-56%
Forgalmazó: MALL

Raktáron Utolsó db

2024.4.30 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.4.30 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 2704313

Leírás

  • Rengeteg aktiválásra váró funkció, titkos rejtekhellyel.
  • A készlet tartalma: 1× kardfogú tigris, 1× harci krokodil, 1× fegyver, 1× szuperfegyver, 1× jégvár, 1× szerelési útmutató.
  • Anyaga: minőségi gumi anyag.
  • A figura kézzel festett.
  • Csomagolás mérete: 39 × 16,5 × 23 cm.
  • Gyerekek számára 7 éves kortól ajánlott.
  • Gyermekeknek 3 éves korig nem ajánlott.

A figurák az élethű megmunkálásukkal tűnnek ki, amelyek segítenek a gyerekek számára megismerni a legkülönfélébb állatokat, legyenek azok háziállatok, vadállatok, tengeri élőlények, de akár őskori már kihaltak. A Schleich állandóan frissíti és megújítja kínálatát.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.