Schleich Tüzes bika

Márka: Schleich Katalógus száma: 1321235
Schleich Tüzes bika

Újdonság

Schleich Tüzes bika

Bővítsd a varázslatos lényeket tartalmazó készletedet ezzel a nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott tüzes bika figurával. Vigyázz, könnyedén felbőszül: A tüzes bika nem tétlenkedik sokáig – felszúrja ellenfelét a fénylő szarvára, amellyel még a legerősebb páncélt is átszúrja. További információ

3490

3 490 Ft ÁFA-val együtt

Leírás

Termékleírás

Jellemzők:

  • Tüzes bikát ábrázoló kiváló minőségű állatfigura.
  • Részletes és precíz kidolgozás.
  • Ellenálló, kiváló minőségű és egészségre ártalmatlan anyagokból készül.
  • Méretek: 15,20 × 8,20 × 18,0 cm (Sz x Mé x Ma)
  • 3 éves kortól ajánlott.

A {0}Schleich figurák{0} kiemelkednek {0}hiteles kivitelezésükkel{0}, amelynek hála a gyermekek megismerkedhetnek a különféle állatokkal, legyenek azok háziállatok, vadállatok, tengervízi állatok, vagy őskori, már kihalt állatok. A Schleich folyamatosan szélesíti és újítja modelljeit, és a már meglévő, régi darabokat újak, jobb kivitelezésűek váltják fel.


Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás unisex
Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Típus figura
Kolekce Tündérek

Hasonló termékek

Schleich Ajakos medve 14779
2 290 Ft
2 190 Ft

Nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott ajakos medve figura elrepít az alföldi és száraz indiai és Srí Lankai erdőkbe. A kedvenc termesz élelmük levadászáshoz, ezek a kisebb termetű medvék nagyon éles sarlószerű karommal vannak ellátva, ami a lajháréhoz hasonlítható.


Schleich Orangután nőstény 14775
2 290 Ft
2 190 Ft

Nagyon szép, kézileg festett és részletesen kidolgozz nőstény orangután figura a trópusi esőerdőből Borneo és Sumatra szigetén. Az orangutánok többnyire intelligens majmok, akik képesek felismerni a saját képüket. Így képes eszközöket használni.


Schleich Los 14781
2 490 Ft

Nagyon szép, kézzel festett és részletesen kidolgozott szarvas figura, amely elrepít Észak-Európa, Ázsia és Amerika vad erdős tájaira. A szarvas Svédország nemzeti állata és ismert a lenyűgöző agancsairól. Még a nőstényeknek is vannak agancsaik.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.