Royal Canin VD Feline Hypoallergenic macskatáp, 4,5 kg
12 990 Ft

Royal Canin Hypoallergenic teljes értékű, diétás eledel 6 hónapnál idősebb, élelmiszer-intoleranciával, allergiával vagy krónikus hasmenéssel küzdő macskáknak, kizárásos diéta célokra is ideális


Eukanuba VD Renal Formula Cat macskaeledel - 1,5kg
5 990 Ft

Minden gazdi szeretné a legjobbat adni a cicájának. Ez akkor is megmutatkozik, amikor kedvence beteg lesz. A EUKANUBA Renal Formula tápot kifejezetten veserendellenességben szenvedő macskák részére fejlesztették ki. Most 1,5 kg -os kiszerelésben juthat hozzá.


Eukanuba VD Intestinal Form Cat macskaeledel - 1,5kg
5 690 Ft

4 690 Ft

Minden gazdi szeretné a legjobbat adni a cicájának. Ez akkor is megmutatkozik, amikor kedvence beteg lesz. A EUKANUBA Intestinal Formula tápot kifejezetten gyomor- és bélcsatorna rendellenességben szenvedő macskák részére fejlesztették ki. Most 1,5 kg -os kiszerelésben juthat hozzá.


Eukanuba VD Oxalate Urinary Formula Cat macskaeledel - 1,5kg
7 990 Ft

5 690 Ft

Minden gazdi szeretné a legjobbat adni a cicájának. Ez akkor is megmutatkozik, amikor kedvence beteg lesz. A EUKANUBA Oxalate Urinary Formula tápot kifejezetten húgyúti és veserendellenességben szenvedő macskák részére fejlesztették ki. Most 1,5 kg -os kiszerelésben juthat hozzá.


Eukanuba Cat Restricted Calorie 1,5kg
7 990 Ft

5 390 Ft

Az Eukanuba VD Restricted Calories Macskatápot speciálisan az elhízott, túlsúlyos macskák igényei szerint fejlesztették ki. A készítmény alkalmas a hatékony súlycsökkenés elérésére, miközben kedvencünk minden fontos tápanyagot megkap, ami az egészséges és hosszú élethez szükséges. Az állateledel célja az optimális étrend kialakítása. Alacsony rosttartalma megkönnyíti az emésztést, és megakadályozza a székrekedés kialakulásának lehetőségét.


Eukanuba VD Struvite Urinary Form Cat macskaeledel - 1,5kg
5 190 Ft

Minden gazdi szeretné a legjobbat adni a cicájának. Ez akkor is megmutatkozik, amikor kedvence beteg lesz. A EUKANUBA Struvite Urinary Formula tápot kifejezetten húgyúti rendellenességben szenvedő macskák részére fejlesztették ki. Most 1,5 kg -os kiszerelésben juthat hozzá.


Royal Canin Feline Fibre Response 4 kg
14 990 Ft

Royal Canin Feline Fibre Response egy teljes értékű, rostokban és útifűben gazdag táp felnőtt macskák számára, bélrendszeri problémák, székrekedés esetére.