Eukanuba VD Intestinal Form Cat 1,5kg
6 090 Ft

Minden gazdi szeretné a legjobbat adni a cicájának. Ez akkor is megmutatkozik, amikor kedvence beteg lesz. A EUKANUBA Intestinal Formula tápot kifejezetten gyomor- és bélcsatorna rendellenességben szenvedő macskák részére fejlesztették ki. Most 1,5 kg -os kiszerelésben juthat hozzá.

Royal Canin Veterinary Diet Cat Fibre Response 2 kg
9 290 Ft

gyógytáp alkalmas az emésztőrendszeri betegségekkel küzdő macskák számára. A száraz macskatáp nagy mennyiségű rostot tartalmaz, amely regenerálja a bél falát. A Royal Canin Veterinary Diet Cat Fibre Response 2 kg elősegíti az emésztést, a normális kiválasztást és csökkenti az oxidatív stresszt.

Royal Canin Veterinary Diet Cat Renal Special 4 kg
16 990 Ft

szárazeledel módosított minőségű fehérjével rendelkezik. Alkalmasak felnőtt macskáknak, amelyek veseelégtelenségben és visszatérő kalcium-oxalát urolitiáztól szenvednek. Royal Canin Veterinary Diet Cat Renal Special 4 kg növekedés, terhesség és a szoptatás idején iktasd ki a macska étrendjéből.

Hill's Feline K/D táp 5 kg

Hill's Feline K/D táp 5 kg

Értékelés: 5
19 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A teljesértékű száraztáp segít a hosszú és gondtalan élet elősegítésében, és jelentősen javítja a vesebetegségben szenvedő macskák életminőségét azáltal, hogy lelassítja a klinikai tünetek progresszióját és sebességét.

Royal Canin Veterinary Diet Cat Renal 4 kg
15 990 Ft

Az állatorvos által elrendelt diéta veseelégtelenségben szenvedő macskák számára alkalmas. A kiváló minőségű fehérjék módosított tartalma segíti a terhelés csökkentését. Royal Canin Veterinary Diet Cat Renal 4 kg elősegíti a regenerációt és a vese megfelelő működését.