Royal Canin Veterinary Diet Cat Renal Chicken Pouch, 12x85 g
4 190 Ft

Az állatorvosi diéta veseelégtelenségben szenvedő macskák számára alkalmas. Ízletes csrikehúst tartalmaz, amit a tasakban főztek az íze és az illata megőrzésének érdekében. A Royal Canin Veterinary Diet Cat Renal Chicken Pouch, 12×85 g antioxidánsokat tartalmaz az emésztőrendszer védelméért.

Royal Canin Veterinary Diet Cat Renal Beef Pouch 12 x 85 g
4 190 Ft

Az állatorvos által elrendelt diéta veseelégtelenségben szenvedő macskák számára. Finom marhahúst tartalmaz, amelyet közvetlenül a tasakban főztek meg az íz, és az illat megőrzése érdekében. Royal Canin Veterinary Diet Cat Renal Beef Pouch 12 × 85 g antioxidánsokkal vannak ellátva az anyagcserének védelme érdekében.

Royal Canin Veterinary Diet Cat Renal Fish Pouch, 12x85 g
4 490 Ft

Az állatorvosi diéta veseelégtelenségben szenvedő macskák számára alkalmas. Ízletes tonhal húst tartalmaz, amit a tasakban főztek az íze és az illata megőrzésének érdekében. A Royal Canin Veterinary Diet Cat Renal Fish Pouch, 12×85 g antioxidánsokat tartalmaz az emésztőrendszer védelméért.

Royal Canin Veterinary Diet Cat Renal Special 4 kg
16 990 Ft

szárazeledel módosított minőségű fehérjével rendelkezik. Alkalmasak felnőtt macskáknak, amelyek veseelégtelenségben és visszatérő kalcium-oxalát urolitiáztól szenvednek. Royal Canin Veterinary Diet Cat Renal Special 4 kg növekedés, terhesség és a szoptatás idején iktasd ki a macska étrendjéből.

Hill's Feline K/D táp 5 kg

Hill's Feline K/D táp 5 kg

Értékelés: 5
19 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A teljesértékű száraztáp segít a hosszú és gondtalan élet elősegítésében, és jelentősen javítja a vesebetegségben szenvedő macskák életminőségét azáltal, hogy lelassítja a klinikai tünetek progresszióját és sebességét.

Royal Canin Veterinary Diet Cat Renal 4 kg
15 990 Ft

Az állatorvos által elrendelt diéta veseelégtelenségben szenvedő macskák számára alkalmas. A kiváló minőségű fehérjék módosított tartalma segíti a terhelés csökkentését. Royal Canin Veterinary Diet Cat Renal 4 kg elősegíti a regenerációt és a vese megfelelő működését.