Beco Travel Bowl Large Etetőtál
4 490 Ft 3 590 Ft

Beco Travel Bowl Large Etetőtál egy 1,25 l térfogatú, kompakt, rugalmas szilikon tál, mely alkalmas kutyák vízének vagy eledelének tálalására. Egyszerűen összehajtható, praktikus kialakításának köszönhetően ideális utazáshoz vagy kiránduláshoz. Könnyen tisztítható.

Maelson Itató Aquaa

Maelson Itató Aquaa

Értékelés: 4,5
3 990 Ft

Egy találékony itató friss vízre. Elérhető 2 méretben.

Trixie Automata etető TX9 2,8l/22x28x22 cm, fehér
37 990 Ft 36 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Technológiailag kifinomult táp adagoló, amely napi legfeljebb 6 adagot képes automatikusan adagolni az állatnak. A beépített kamerának köszönhetően a fényképezőgép egész nap szemmel tarthatod a háziállatot, és akár mikrofonon keresztül is beszélhetsz vele. Trixie Automata fehér etető TX9 2,8l/22×28×22 cm könnyen irányítható applikáción keresztül.

IMAC Designos műanyag kutyatál 1000 ml
3 290 Ft 3 090 Ft

Hasznos tál kutyaeledelre vagy folyadékbevitel biztosítására. A felső része alig láthatóan befelé hajlik, ami mérsékli a tartalma esetleges kiömlését vagy kiszóródását. Alja csúszásbiztos réteggel van ellátva. Az IMAC Designos műanyag kutyatál 1000 ml űrtartalommal fontos része a háztartásnak és a szabadtéri kifutónak is.

Ferplast Duo Feed Etető-itató tál
3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ferplast Duo Feed Etető-itató tál ideális választás kutyák etetésére. Könnyen tisztítható higiénikus megoldás a víz és a száraz vagy nedves élelem egy helyen történő tálalásához. A terméket csúszásgátló talpakkal látták el. Az etetőtálak kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek. A termék több méretben kapható.

IMAC Designos műanyag dupla kutyatál 600 + 600 ml
4 290 Ft 4 190 Ft

Hasznos duplatál kutyaeledelre vagy a folyadékbevitel biztosítására. Lehetőséget nyújt az eleség szétosztására. A felső része alig láthatóan befelé hajlik, ami mérsékli a tartalma esetleges kiömlését vagy kiszóródását. Alja csúszásbiztos réteggel van ellátva. Az IMAC Designos műanyag dupla kutyatál 600 + 600 ml űrtartalommal fontos része a háztartásnak és a szabadtéri kifutónak is.

Ferplast Nova Etetőtál

Ferplast Nova Etetőtál

Értékelés: 4,4
2 690 Ft

A Ferplast Nova etetőtál rozsdamentes acélból készült az állatok számára. Gumitalpa megakadályozza, hogy a tál a padlón elcsúszkáljon. Az oldalán praktikus nyílás található, így könnyen felemelheti.

Ferplast Supernova Etetőtál

Ferplast Supernova Etetőtál

Értékelés: 4,7
2 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ferplast Supernova etetőtál kutyák vagy macskák vízének illetve eledelének tálalására alkalmas. Anyaga magas kopásállóságú, rozsdamentes acél. Gumi peremmel rendelkezik, mely fokozza a tál stabilitását. Könnyedén tisztán tartható.

CURVER Konténer a száraz eledelhez 10kg
7 990 Ft

Szép és praktikus hordó a granulátumos eledelhez kutyáknak. Curver box tömítéssel és kisebb ajtókkal ellátott az eledel kieresztéséhez. Megtöltés után elég csak lefedni az egész fedéllel. Masszív fogantyú, igényes design, minőségi műanyag.

Trixie Automata etető TX8 4,3l/24x38x19 cm, fehér/fekete
33 490 Ft 31 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Technológiailag kifinomult táp adagoló, amely napi legfeljebb 6 adagot képes automatikusan adagolni az állatnak. A beépített kamerának köszönhetően a fényképezőgép egész nap szemmel tarthatod a háziállatot, és akár mikrofonon keresztül is beszélhetsz vele. Trixie TX8 4,3l/24×38×19 cm fehér/fekete kivitelezésben biztosítja az állatok számára a maximális komfort érzetet.

Hagen Catit Fresh & Clean Ivókút
9 990 Ft

Hagen cég egy méltán híres kisállat kiegészítőket gyártó cég. A Fresh & Clean egy különleges ivókút mely kifejezetten cicáknak és kis termetű kutyáknak készült. A többi ivókúttól eltérően a Fresh & Clean nem szökőkút szerűen áramoltatja a vizet, hanem egy kis vízbuborékot hoz létre melyből akár a hosszú szőrű macskák is ihatnak, hiszen nem spriccel, és nem lesz vizes a bundájuk. Folyamatos áramlásban tartja a vizet, és egy beépített szűrő segítségével meg is tisztítja azt, így kedvence mindig friss és tiszta vizet ihat.

Maelson Táptartó doboz Fekete / Elefántcsont
5 490 Ft

Hogyan biztosítható, hogy a kutyatápok mindig frissek és szárazak legyenek? A válasz egy tároló doboz a száraz eledelek számára. 4 méretben kapható.

Ferplast Azimut 5500 Etetőtál
4 690 Ft

Ferplast Azimut 5500 etetőtál űtrartalma 5,5 l ezért ideális nagyobb méretű macskák és közepes méretű kutyák számára. Mind a szárazeledel, mind ivóvíz adagolható belőle, átlátszó tartályának köszönhetően könnyedén ellenőrizhető a mennyiség. Összeszerelése és használata egyszerű, rendkívül praktikus.

Trixie Automata etető SMART TX9 2,8l/22x28x22 cm, fehér
64 390 Ft 60 790 Ft

Újdonság

Intelligens táp adagoló, amely számos modern technológiát ötvöz. Napi 6 étkezés kiszolgálására programozható. A beépített kamerának köszönhetően a fényképezőgép egész nap szemmel tarthatod a háziállatot, és akár mikrofonon keresztül is beszélhetsz vele. Trixie SMART TX9 2,8l/22×28×22 cm könnyen irányítható applikáción keresztül.

Hagen Ivókút kutyáknak, 6 l

Hagen Ivókút kutyáknak, 6 l

Értékelés: 4,2
8 590 Ft

Hagen ivókút tökéletes itatóeszköz kutyák számára. Támogatja az ebek vízellátását, és védelmet nyújt a betegségek ellen. Gyakran előforduló tünet a kristályosodás, mely a húgyutak megbetegedéséhez vezethet. A kedvence folyamatos vízellátásával ez megakadályozható. Ebben nyújt segítséget a Hagen terméke. A kút belső vízforrást nyújt, ez ösztönzi az állatot a több vízfogyasztásra. A szerkezet a vizet motor segítségével pumpálja és szénszűrővel tisztítja. A tiszta és oxigéndús víz elengedhetetlen kelléke egy egészséges kutya mindennapjainak.

IMAC Szökőkút macskáknak és kutyáknak 2000 ml
14 990 Ft

szökőkút a négylábú kedvenced számára rendszeres ivóvíz ellátást biztosít. A végső minőségről a szénszűrő gondoskodik, amelynél a havi egyszeri csere ajánlott. Csúszásmentes réteg az alsó részen megakadályozza az akaratlan elcsúszást vagy felfordulást. IMAC Szökőkút macskáknak és kutyáknak 2000 ml űrtartalommal, a házikedvencek felszereltségének alap részét képezi.

Maelson Tálacska Biod Bowl fekete
2 490 Ft 1 890 Ft

Tálacska kutyák és macskák részére, amely 100 %-ban biológiailag lebomló műanyagból készült. Elérhető 4 méretben.

Beco Bowl Large Etetőtál, 1,5 l
2 990 Ft 2 790 Ft

Beco Bowl Large Etetőtál kutyák vízének vagy eledelének tálalására alkalmas. Anyaga erős, növényi rostokat tartalmazó műanyag.Hullámos, színes kialakítású. Biológiailag lebomló, rendkívül erős és tartós. Könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható.

Beco Bowl Medium Etetőtál, 0,75 l
3 990 Ft

Beco Bowl Medium Etetőtál kutyák vagy macskák vízének vagy eledelének tálalására alkalmas. Anyaga erős, növényi rostokat tartalmazó műanyag. Hullámos, színes kialakítású. Biológiailag lebomló, rendkívül erős és tartós. Könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható.

COBBYS PET ADAGIO 21,5 x20,5x5,5cm SMALL műanyag tál lassú evésre
1 529 Ft

Lassú etető kutya etetőtál megakadályozza kedvencét abban, hogy azonnal befalja az elétett kutyatápot, mivel azt nem képes -az etetőtál megemelt közepe miatt- nekiszorítani a tál oldalának és egyből befalni azt. Ezáltal az elétett kutyatápot orra előtt körbe-körbe tolva…

COBBYS PET ADAGIO 31,5x9cm BIG műanyag tál lassú evésre
2 369 Ft

Lassú etető kutya etetőtál megakadályozza kedvencét abban, hogy azonnal befalja az elétett kutyatápot, mivel azt nem képes -az etetőtál megemelt közepe miatt- nekiszorítani a tál oldalának és egyből befalni azt. Ezáltal az elétett kutyatápot orra előtt körbe-körbe tolva…

COBBYS PET ADAGIO Medium 25,5 x23x6,5cm műanyag tál lassú evésre
1 725 Ft

Lassú etető kutya etetőtál megakadályozza kedvencét abban, hogy azonnal befalja az elétett kutyatápot, mivel azt nem képes -az etetőtál megemelt közepe miatt- nekiszorítani a tál oldalának és egyből befalni azt. Ezáltal az elétett kutyatápot orra előtt körbe-körbe tolva…

Dog Fantasy Etetőtál, Fa mintázat
5 290 Ft 4 190 Ft

Dog Fantasy Etetőtál modern kialakításával illeni fog a lakásbelsőhöz, bárhol is eteti meg kedvencét. Négylábú barátja lelkesen fog falatozni ebből a tálból. Több méretben kapható, így könnyedén megtalálhatja a megfelelőt.

Dog Fantasy Etetőtál, Lila csíkos
5 290 Ft 4 190 Ft

Dog Fantasy Etetőtál modern kialakításával illeni fog a lakásbelső, bárhol is eteti meg kedvencét. Négylábú barátja lelkesen fog falatozni ebből a tálból. Több méretben kapható, így könnyedén megtalálhatja a megfelelőt.