Hagen Wellness centrum Cat It Design Senses 2.0
7 490 Ft

A Hagen 2.0 Wellness centrum luxus kényeztetés macskák számára. A zöld puha párna kényelmes alvóhely a macska számára, míg a a fehér hullámos rész, mely mindkét oldalon megtalálható, kiváló vakarózó, mely minden irányból megközelíthető, így a macska minden testrészével hozzá tud dörgölőzni. A szürke erős sörtéjű fésűk eltávolítják a hulló szőrzetet, míg a tetején a zöld színű masszázs fej ideális a nyak, fej és pofa masszírozására. A masszázs tetején lévő gumi stimulátor hozzájárul a macska szájhigéniájához, rágható erős anyagból készült. A wellness center darabokra szedhető, tisztítása folyó víz alatt szappanos vagy vegyszermentes természetes szerekkel tisztítható.

Hagen 2.0 Macskafű növesztő

Hagen 2.0 Macskafű növesztő

Értékelés: 4,9
3 490 Ft

A Hagen 2.0 Macskafű növesztő egy innovatív, könnyen tisztítható és karbantartható műanyagból készült termék. A macskafű nélkülözhetetlen rostforrásokat tartalmaz. A Hagen macskajátékokkal kompatibilis és beilleszthető.

Trixie Lézeres cicajáték, 11cm, Fehér / Kék
6 690 Ft

Trixie cicajáték számtalan óra szórakozást nyújt kedvencének. A lézeres eszköz ide-oda mozgó fénye a macskák vadászösztönét hozza működésbe. Tapadókorongja segítségségével könnyedén rögzíthetjük ablakra, csempézett falra vagy más sík felületre. A lézeres cicajáték 3 db AAA elemmel működik.

Hagen 2.0 Labirintus etető

Hagen 2.0 Labirintus etető

Értékelés: 4,8
5 490 Ft

A Hagen 2.0 Labirintus etető egy innovatív dizájnú játék, amely fenntartja a macska mancsának és lábujjainak erősségét, valamint fizikailag és szellemileg is formában tartja cicánkat. A labirintus tetejébe kell beleszórni az eledelt, amit a macska az oldalsó nyílásokba benyúlva tud mozgatni, majd amikor az étel a legaljára kerül, leesik a tálcába ahonnan kedvence megeheti azt. Az etető alja egy széles akupresszúrás matrac, amely gyengéden masszírozza a cica tappancsát, illetve biztosítja az egész egység stabilitását.

Hagen 2.0 Játékalagút macskáknak
3 490 Ft

A Hagen 2.0 Játékalagút macskáknak termékcsalád tökéletes kiegészítője a cicák és a gazdik mindennapjainak. Kreatív és mégis egyszerű megoldásaival kielégíti a cicák ösztönös szükségleteit, így a gazdik egy boldog és szelíd cicust tudhatnak maguk mellett. Az alagút egy darab labdát tartalmaz amellyel, cicánk kedvére szórakozhat.

Hagen Interaktív etető macskáknak 2.0
3 990 Ft

A Hagen Interaktív etető macskáknak egy önetető, mely ösztönzi a macskát hogy megdolgozzon az élelemért. Intelligens tervezésű, így a macska csak annyit tud enni egyszerre, amennyit a mancsával ki tud szedni, ezáltal kisebb adagokat fog elfogyasztani, javul az emésztése. Az önetető 3 kisebb és 2 nagyobb etetőcsövet tartalmaz, melyek könnyen tisztíthatóak, karbantarthatóak.

Hagen Cica játék labirintus

Hagen Cica játék labirintus

Értékelés: 4,2
5 290 Ft

Hagen Cica játék labirintus egy izgalmas órákig tartó elfoglaltság lehet házi kedvencünk számára. A játék labirintust teljes hossza 110 cm, amely összesen 6 elemből áll. A játékhoz tartozik egy 3.5 cm-es világító labda, amely villog mozgás közben. A labda sebességét, a hullámvasút elemekkel növeli, amely izgalmas játék és vadászélményt nyújt kedvencünk számára.

IMAC Macskajáték - pálca pillangóval - 47 cm
1 890 Ft 1 490 Ft

Újdonság

Színes játék macskák számára – pálca pillangóval – 47 cm az IMAC gyártótól Egy pálcából áll, amelyre színes textil pillangó van felakasztva. Mindez tollal és szalaggal van kiegészítve, hogy nagy mennyiségű ingert nyújtson. Biztosítsál a macska kedvencednek végtelen szórakozást.

Hagen Labirintus macskáknak 2.0
5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Hagen 2.0 Hullámvasút macskáknak egy szórakoztató labirintus labdajáték, mely izgalmas hullámos darabokból tevődik össze. Fejleszti a macska érzékeit, így képesek hosszan játszani ezzel az innovatív fejlesztésű játékkal. A labirintus darabokra szedhető, könnyen tisztítható és karbantartható.

Akinu Plüss Félhold Macskajáték
3 590 Ft

Az Akinu Plüss macskajátékkal kedvére tehet a házikedvencének és helyet adhat az ösztönös kaparásnak, ezzel kímélve bútorait és a falakat. A cicák a karomélesítés mellett játékigényüket is kiélhetik a felszerelt plüssgolyóval, illetve a belsejébe rejtett egérrel.

Karlie medence 3 játékkal, 30 cmx10 cm
7 390 Ft

A macskáknak alkalmas medence 3 játékkal ellátott, amelyek úsznak a víz felületén. A színes alj megerősíti a fény visszatükröződését. A Karlie medence 3 játékkal, 30 cmx10 cm, ideális a forró napok soráni felfrissüléshez.

Karlie Simon's Cat játék alagút macskáknak 75x25x25 cm
13 990 Ft
+ ingyen szállítás

játék alagút recsegő belső fóliával ellátott, amely játékra motiválja a macskákat. A Karlie Simon's Cat játék alagút macskáknak 75×25×25 cm minden macskatulajdonos hasznára lesz.

O´ lala Pets Alagút macskáknak 100x30 cm
6 290 Ft 5 890 Ft

Újdonság

Alagút macskáknak impregnáló anyagból készült, ami susogós így játékra csábítja őket. Kompakt méretekbe hajtható össze. Mosógépben mosható. O' lala Pets Alagút macskáknak 100×30 cm gyorsan a macskád kedvenc helyévé válik majd

IMAC Macskajáték - pálca egérrel - 47 cm
1 790 Ft 1 390 Ft

Újdonság

Színes játék macskák számára – pálca egérrel – 47 cm az IMAC gyártótól Egy pálcából áll, amelyre színes textil egér van felakasztva. Mindez gombócokkal, tollal és szalagra felfűzött csengettyűkkel van kiegészítve, hogy nagy mennyiségű ingert nyújtson. Biztosítsál a macska kedvencednek végtelen szórakozást.

IMAC Játék pálca macskáknak játékkal és tollal - 35 x 9,5 cm
1 690 Ft 1 190 Ft

Újdonság

Játék pálca macskáknak tollal az IMAC gyártótól Egy pálcából áll, amelyre fel van akasztva egy szövet játék. Mindez tollal és golyóval van kiegészítve, hogy nagy mennyiségű ingert nyújtson. Biztosítsál a macska kedvencednek végtelen szórakozást.

Akinu Interaktív játék macskáknak
2 990 Ft

Az Akinu interaktív játék macskáknak eleget tesz a cicák vadászösztöneinek és szórakoztatja őket. A jaték természetes jellege vonza a kedvencünk figyelmét és hosszú időre leköti őt. Használata garantálja, hogy a macskánk megkíméli majd a bútorokat, tapétát, függönyt.

Hagen 2.0 Szuper labirintus

Hagen 2.0 Szuper labirintus

Értékelés: 4,6
5 790 Ft

A Hagen 2.0 Szuper labirintus egy szórakoztató labirintuspálya labdával, 12 darabos kiszerelésben. Egyenes és hullámos szakaszokból épül fel, a macska így váltakozó sebességgel tudja irányítani a labdát benne. A labirintus darabokra szedhető, könnyen tisztítható, a Hagen család többi tagjával összeilleszthető.

Hagen Cat IT Design Senses Tempo Játék Alagút
4 990 Ft

Hagen Design Senses termékcsalád tökéletes kiegészítője a cicák és a gazdik mindennapjainak. Kreatív és mégis egyszerű megoldásaival kielégíti a cicák ösztönös szükségleteit, így a gazdik egy boldog és szelíd cicust tudhatnak maguk mellett. A Tempo Játék Alagút kiegészítő egy speciális játék mellyel cicánk kedvére szórakozhat akár egyedül, akár egy másik cica társaságában.

Ferplast Predator Elektromos macskajáték
7 190 Ft

Ferplast Predator elektromos macskajáték rendkívüli szórakozást nyújt kedvencünknek. A színes nejlon lepel alatt egy mozgó műanyag rúd olyan hatást kelt mintha egerek szaladgálnának. Erős anyaga ellenáll a cicák karmolásának és harapásának, így szüntelen és biztonságos játékélményt nyújt.

Beco Plush Toy Budgie

Beco Plush Toy Budgie

Értékelés: 4,9
2 590 Ft

Egy szórakoztató játék hullámos papagáj formájában ideális azoknak a macskáknak, akik szeretik az ölelést és a birkózást. Macskamentával töltve, amit a macskák imádnak!

Beco Egérke plüssjáték

Beco Egérke plüssjáték

Értékelés: 4,2
2 090 Ft

Beco egérke plüssjátékkal cicája örömét leli majd minden egyes játékkal töltött pillanatban. Macskamenta belső kitöltése izgalomban tartja macskáját, anyaga egyszerre puha, lágy és tartós, így egyaránt beválik birkózópartnernek, illetve alvótársnak is. Környezetbarát gyártási technológiájának köszönhetően kevésbé károsítja a természetet.

Beco Halacska plüssjáték

Beco Halacska plüssjáték

Értékelés: 5
1 990 Ft

Beco halacska plüssjátékkal cicája örömét leli majd minden egyes játékkal töltött pillanatban. Macskamenta belső kitöltése izgalomban tartja macskáját, anyaga egyszerre puha, lágy és tartós, így egyaránt beválik birkózópartnernek, illetve alvótársnak is. Környezetbarát gyártási technológiájának köszönhetően kevésbé károsítja a természetet.

IMAC Macskajáték - kör labdával
4 890 Ft

Újdonság

Játék macskáknak – kör labdával az IMAC gyártótól A kör műanyagból készül, amelyben egy golyó mozog, és ráadásul haranggal van kiegészítve a még több inger érdekében. Hosszú időn át szórakoztasd a macska kedvencedet.