Hagen 2.0 Labirintus etető

Hagen 2.0 Labirintus etető

Értékelés: 4,5
5 490 Ft

A Hagen 2.0 Labirintus etető egy innovatív dizájnú játék, amely fenntartja a macska mancsának és lábujjainak erősségét, valamint fizikailag és szellemileg is formában tartja cicánkat. A labirintus tetejébe kell beleszórni az eledelt, amit a macska az oldalsó nyílásokba benyúlva tud mozgatni, majd amikor az étel a legaljára kerül, leesik a tálcába ahonnan kedvence megeheti azt. Az etető alja egy széles akupresszúrás matrac, amely gyengéden masszírozza a cica tappancsát, illetve biztosítja az egész egység stabilitását.


Hagen Cat IT Design Senses Tempo Játék Alagút
4 990 Ft

Hagen Design Senses termékcsalád tökéletes kiegészítője a cicák és a gazdik mindennapjainak. Kreatív és mégis egyszerű megoldásaival kielégíti a cicák ösztönös szükségleteit, így a gazdik egy boldog és szelíd cicust tudhatnak maguk mellett. A Tempo Játék Alagút kiegészítő egy speciális játék mellyel cicánk kedvére szórakozhat akár egyedül, akár egy másik cica társaságában.


Hagen Interaktív etető macskáknak 2.0
4 490 Ft

3 990 Ft

A Hagen Interaktív etető macskáknak egy önetető, mely ösztönzi a macskát hogy megdolgozzon az élelemért. Intelligens tervezésű, így a macska csak annyit tud enni egyszerre, amennyit a mancsával ki tud szedni, ezáltal kisebb adagokat fog elfogyasztani, javul az emésztése. Az önetető 3 kisebb és 2 nagyobb etetőcsövet tartalmaz, melyek könnyen tisztíthatóak, karbantarthatóak.


Hagen 2.0 Játékalagút macskáknak
3 990 Ft

3 490 Ft

A Hagen 2.0 Játékalagút macskáknak termékcsalád tökéletes kiegészítője a cicák és a gazdik mindennapjainak. Kreatív és mégis egyszerű megoldásaival kielégíti a cicák ösztönös szükségleteit, így a gazdik egy boldog és szelíd cicust tudhatnak maguk mellett. Az alagút egy darab labdát tartalmaz amellyel, cicánk kedvére szórakozhat.


Hagen 2.0 Szuper labirintus

Hagen 2.0 Szuper labirintus

Értékelés: 4,5
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Hagen 2.0 Szuper labirintus egy szórakoztató labirintuspálya labdával, 12 darabos kiszerelésben. Egyenes és hullámos szakaszokból épül fel, a macska így váltakozó sebességgel tudja irányítani a labdát benne. A labirintus darabokra szedhető, könnyen tisztítható, a Hagen család többi tagjával összeilleszthető.


Hagen Wellness centrum Cat It Design Senses 2.0
7 490 Ft

A Hagen 2.0 Wellness centrum luxus kényeztetés macskák számára. A zöld puha párna kényelmes alvóhely a macska számára, míg a a fehér hullámos rész, mely mindkét oldalon megtalálható, kiváló vakarózó, mely minden irányból megközelíthető, így a macska minden testrészével hozzá tud dörgölőzni. A szürke erős sörtéjű fésűk eltávolítják a hulló szőrzetet, míg a tetején a zöld színű masszázs fej ideális a nyak, fej és pofa masszírozására. A masszázs tetején lévő gumi stimulátor hozzájárul a macska szájhigéniájához, rágható erős anyagból készült. A wellness center darabokra szedhető, tisztítása folyó víz alatt szappanos vagy vegyszermentes természetes szerekkel tisztítható.


Ferplast Predator Elektromos macskajáték
8 390 Ft

7 090 Ft

Ferplast Predator elektromos macskajáték rendkívüli szórakozást nyújt kedvencünknek. A színes nejlon lepel alatt egy mozgó műanyag rúd olyan hatást kelt mintha egerek szaladgálnának. Erős anyaga ellenáll a cicák karmolásának és harapásának, így szüntelen és biztonságos játékélményt nyújt.


Hagen Cica játék labirintus
5 590 Ft

5 290 Ft

Hagen Cica játék labirintus egy izgalmas órákig tartó elfoglaltság lehet házi kedvencünk számára. A játék labirintust teljes hossza 110 cm, amely összesen 6 elemből áll. A játékhoz tartozik egy 3.5 cm-es világító labda, amely villog mozgás közben. A labda sebességét, a hullámvasút elemekkel növeli, amely izgalmas játék és vadászélményt nyújt kedvencünk számára.


Akinu Plüss Félhold Macskajáték
4 290 Ft

3 490 Ft

Az Akinu Plüss macskajátékkal kedvére tehet a házikedvencének és helyet adhat az ösztönös kaparásnak, ezzel kímélve bútorait és a falakat. A cicák a karomélesítés mellett játékigényüket is kiélhetik a felszerelt plüssgolyóval, illetve a belsejébe rejtett egérrel.


Hagen Labirintus macskáknak  2.0
3 990 Ft
3 890 Ft

A Hagen 2.0 Hullámvasút macskáknak egy szórakoztató labirintus labdajáték, mely izgalmas hullámos darabokból tevődik össze. Fejleszti a macska érzékeit, így képesek hosszan játszani ezzel az innovatív fejlesztésű játékkal. A labirintus darabokra szedhető, könnyen tisztítható és karbantartható.


Trixie Lézeres cicajáték, 11cm, Fehér / Kék
5 990 Ft

5 490 Ft

Trixie cicajáték számtalan óra szórakozást nyújt kedvencének. A lézeres eszköz ide-oda mozgó fénye a macskák vadászösztönét hozza működésbe. Tapadókorongja segítségségével könnyedén rögzíthetjük ablakra, csempézett falra vagy más sík felületre. A lézeres cicajáték 3 db AAA elemmel működik.


Hagen 2.0 Macskafű növesztő
3 490 Ft

A Hagen 2.0 Macskafű növesztő egy innovatív, könnyen tisztítható és karbantartható műanyagból készült termék. A macskafű nélkülözhetetlen rostforrásokat tartalmaz. A Hagen macskajátékokkal kompatibilis és beilleszthető.


Akinu Interaktív játék macskáknak
2 890 Ft

Az Akinu interaktív játék macskáknak eleget tesz a cicák vadászösztöneinek és szórakoztatja őket. A jaték természetes jellege vonza a kedvencünk figyelmét és hosszú időre leköti őt. Használata garantálja, hogy a macskánk megkíméli majd a bútorokat, tapétát, függönyt.


Beco Madárka plüssjáték

Beco Madárka plüssjáték

Értékelés: 5
1 590 Ft

1 290 Ft

Beco madárka plüssjátékkal cicája örömét leli majd minden egyes játékkal töltött pillanatban. Macskamenta belső kitöltése izgalomban tartja macskáját, anyaga egyszerre puha, lágy és tartós, így egyaránt beválik birkózópartnernek, illetve alvótársnak is. Környezetbarát gyártási technológiájának köszönhetően kevésbé károsítja a természetet.


Beco Egérke plüssjáték

Beco Egérke plüssjáték

Értékelés: 4
1 590 Ft

1 290 Ft

Beco egérke plüssjátékkal cicája örömét leli majd minden egyes játékkal töltött pillanatban. Macskamenta belső kitöltése izgalomban tartja macskáját, anyaga egyszerre puha, lágy és tartós, így egyaránt beválik birkózópartnernek, illetve alvótársnak is. Környezetbarát gyártási technológiájának köszönhetően kevésbé károsítja a természetet.


Hagen CAT IT Design Senses Super Roller macskaalagút
6 390 Ft

5 390 Ft

Hagen Cat IT Design Senses Roller Alagút 8 részes játék macskáknak. Világító labda oda vonzza cicáját kreatívan és mégis egyszerűen kielégíti a cicák ösztönös szükségleteit, így a gazdik egy boldog és szelíd állatot tudhatnak maguk mellett. Bármilyen korú és fajtájú macskának tökéletes választás.


Hagen Cat IT Design Senses Comfort Zone
7 490 Ft

6 490 Ft

Hagen Design Senses termékcsalád tökéletes kiegészítője a cicák és a gazdik mindennapjainak. A termék különleges anyagú terápiás párnája tökéletes kényelmet biztosít minden macska számára. A terápiás párna hűthető, így a forró nyári napokon felfrissülést biztosíthatunk kedvencünk számára. A pihenőhely csúszásgátló talpakkal lett ellátva a biztos stabilitás érdekében. A terméken elhelyezésre került egy speciális rágóka, amely gumi szerű anyagával masszírozza és stimulálja a cicák ínyét, illetve tisztítja a fogakat.


Beco Halacska plüssjáték

Beco Halacska plüssjáték

Értékelés: 5
1 990 Ft

Beco halacska plüssjátékkal cicája örömét leli majd minden egyes játékkal töltött pillanatban. Macskamenta belső kitöltése izgalomban tartja macskáját, anyaga egyszerre puha, lágy és tartós, így egyaránt beválik birkózópartnernek, illetve alvótársnak is. Környezetbarát gyártási technológiájának köszönhetően kevésbé károsítja a természetet.