CURVER (400462, 00615-P16) Macskatoalett, Rattan hatású
14 990 Ft 13 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Curver rattan hatású macskatoalettet egyedi, exkluzív megjelenése teszi a cicabarátok kedvencévé! Elegáns külleme tökéletesen beillik a legkifinomultabb lakókörnyezetbe is. Aktív szenes szagmegkötő filtere tökéletesen elnyeli a kellemetlen szakokat. Rendkívül könnyen tisztán tartható, felső részén külön tároló rekesz található, melyben könnyedén elhelyezhetjük az alomlapátot is. Akár a fedél levétele nélkül is könnyedén tisztítható, ezzel megkönnyíti mindennapjainkat.

Ferplast Magix Fedett Macska Wc
16 990 Ft 15 290 Ft

Ferplast Magic Macska WC az eddigi talán legkönnyebben tisztán tartható macskatoalet. Alsó részén 3 alomtálca is található, melyből az egyik egy szita, amellyel pillanatok alatt, fáradozás nélkül kiszedhetjük a használt részt az alomból. A tetején elhelyezett aktív szénszűrő tökéletesen elnyeli a kellemetlen szagokat. A Ferplast Magic macskatoalet segít a tiszta és szagmentes lakás fenntartásában, hogy Ön és macskája is egyaránt kényelmes és tiszta lakókörnyezetben élhessen.

IMAC Fedett Macska WC

IMAC Fedett Macska WC

Értékelés: 4,7
8 890 Ft 8 790 Ft

Az Argi Fedett Macska WC tökéletes választás mindenki számára. Elegáns külleme tökéletesen beleillik a legkifinomultabb lakókörnyezetbe is. Akár a fedél levétele nélkül is könnyedén tisztán tartható, ezzel megkönnyítve a mindennapjainkat. A csapóajtó megakadályozza a kellemetlen szagok kiszivárgását, ideális kis és nagy méretű macskáknak egyaránt.

CURVER rattan hatású macska WC, Antracitszürke
16 990 Ft 13 990 Ft

Curver rattan hatású macskatoalettet egyedi, exkluzív megjelenése teszi a cicabarátok kedvencévé! Elegáns külleme tökéletesen beillik a legkifinomultabb lakókörnyezetbe is. Aktív szenes szagmegkötő filtere tökéletesen elnyeli a kellemetlen szakokat. Rendkívül könnyen tisztán tartható, felső részén külön tároló rekesz található, melyben könnyedén elhelyezhetjük az alomlapátot is. Akár a fedél levétele nélkül is könnyedén tisztítható, ezzel megkönnyíti mindennapjainkat.

IMAC Fedett Macska WC szűrővel
6 790 Ft 6 490 Ft

Az Argi Fedett Macska WC szűrővel tökéletes választás lehet mindenki számára. Elegáns külleme tökéletesen beleillik a legkifinomultabb lakókörnyezetbe is. A csapóajtó megakadályozza a kellemetlen szagok kiszivárgását, ideális kis és nagy méretű macskáknak egyaránt. A tetején elhelyezett szűrő tökéletesen elnyeli a kellemetlen szagokat.

Ferplast Maxi Bella Macska WC

Ferplast Maxi Bella Macska WC

Értékelés: 4,6
18 990 Ft 10 990 Ft

Ferplast Maxi Bella egy kiváló minőségű macska WC innoatív szellőzőrendszerrel. A tetejében lévő hatékony szénszűrő semlegesíti a nem kívánt szagokat. Kényelmes megoldás macskának és gazdinak egyaránt.

Trixie Macska WC

Trixie Macska WC

Értékelés: 4,6
5 690 Ft 4 590 Ft

Trixie Macska WC minden cicás háztartás elengedhetetlen kelléke. A fedél nélküli kialakításnak köszönhetően a cicák egyszerűen és gyorsan használhatják. A hátsó megemelt fal megakadályozza, hogy a macskák könnyen ki tudják kaparni az almot.

Ferplast Dama sarok wc macskáknak
6 490 Ft 4 590 Ft

Ferplast Dama sarok wc macskáknak kitűnő választás akár felnőtt, akár „kezdő almozó“ kiscicák számára. Oldalfala megfelelően magas, égy a cicák nem fogják könnyen kikaparni belőle az almot, ám az elülső részen kialakított kis bejárati rész megkönnyíti számukra az alomtálcába való belépést. Alomra szoktatáshoz ideális választás, mivel az alomtálca fedetlen. Különleges kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik sarkokba is, nagy mérete pedig akár két cicás háztartásban is tökéletes választássá teszi ezt a praktikus alomtálcát.

Magic cat Macska WC

Magic cat Macska WC

Értékelés: 4,2
6 590 Ft 5 590 Ft

Magic cat Macska WC nagyon praktikus. Lengőajtóval és szűrővel felszerelt, így megakadályozza a kellemetlen szagok terjedését és a környezet is sokkal higiénikusabb lesz. A szűrő a fedélben került elhelyezésre. Többféle színben kapható, így kiválaszthatja melyik illik legjobban lakásbelsőjéhez. A macska WC mérete 39 × 53 × 41 cm.

Simple Solution Pee Post - kutya piszoár
2 590 Ft

Kutya piszoár – alkalmas segítőtárs a kutya tanításához Ösztönzi az állatot, hogy egy helyre vizeljen. Könnyen összeszerelhető, bárhol a kertben.

Ferplast Bella Fedett Macska Wc
10 790 Ft 8 890 Ft

Ugye Ön is szeretné, ha kedvence alomhasználat közben nem kaparná ki a macskaalmot a padlóra, és nem hagyna kellemetlen szagokat maga után? A Ferplast Bella Fedett Macska WC segítségével ez az álom valósággá válik! Pontosan záródó lengőajtajának, magasított peremrészének, és aktív szenes szagmegkötő filterének köszönhetően tökéletesen elnyeli a kellemetlen szagokat, és nem hagyja, hogy kedvence akár egy porszemnyi macskaalmot is kikaparjon a tálcából.

Ferplast Moderna Macska Wc

Ferplast Moderna Macska Wc

Értékelés: 4,6
4 690 Ft

Ferplast Moderna Macska WC Egy rendkívül tágas, könnyen tisztán tartható alomtálca, mely bármely fajtájú és méretű cica számára tökéletes választás. Oldalsó pereme döntött, így kedvencünk kényelmesen bele tud mászni, ám oldalfala mégis elég magas, így nem szóródik ki belőle az alom, miközben kedvencünk kaparászik benne. Tágas kialakításának köszönhetően akár több cicás háztartásba is kiválóan alkalmas. A rácsatolható peremrész szintén az alom kiszóródását gátolja.

Hagen Catit Macska Wc

Hagen Catit Macska Wc

Értékelés: 4,5
8 490 Ft

Hagen Catit fedett macska WC egy divatos macskatoalett fogantyúval, csapóajtóval és magas peremű alomtálcával. Az aktív szenes szagmegkötő rendszer teljesen elnyeli a kellemetlen szagokat. A nagy méretű macskaajtónak köszönhetően kedvence kényelmesen ki-be tud járkálni a toaletben. Megkönnyíti a tisztítást, hogy a macska wc fedele levehető. Az alomtálca hátsó része megemelt, így tökéletesen alkalmas az állva vizelő macskáknak is.

IMAC Beltéri WC macskáknak, újrahasznosított szénszűrővel, 50x40x40 cm
6 790 Ft

WC macskáknak fedővel amely sgít a teljesítményben és elősegíteni az intimitást. Újrahasznosított műanyag összetétel különösen segít a tisztításban. Tetőfedő a kívánt légáramláshoz. IMAC Újrahasznosított műanyagból készült, fedett macska WC szénszűrővel, 50 × 40 × 40 cm, lapáttal szállítva.

IMAC Sarok Macska WC magas szegéllyel 51x51x15,5 cm
4 290 Ft

Macska WC egyszerű kialakításban, amely méreteinek köszönhetően befér még a kisebb háztartásokba is. Műanyag szerkezetére elsősorban az ellenállóság és a könnyű karbantartás jellemző. IMAC Sarok Macsa WC magas szegéllyel 51×51×15,5 cm, leszedhető felső szegély, amely a tartalmat még inkább a tartályban tartja.

IMAC Macska WC újrahasznosított műanyagból, 50x40x14,5 cm
3 390 Ft

Macska WC nyitott oldallal. Újrahasznosított műanyag összetétel különösen segít a tisztításban. Levehető felső szegély hatékonyan megtartja a tartalmát. Az IMAC macska WC újrahasznosított műanyagból készült, 50 × 40 × 14,5 cm méretű egy egyszerű, de fontos eszköz a macska higéniájának fenntartásához otthonodban.

IMAC Fedett cica wc szénszűrővel és lapáttal 50
7 990 Ft

Újdonság

Ez a cica wc aktív szénszűrővel rendelkezik, amely elnyeli a kellemetlen szagokat. Egy tetőablak is a részét képezi, amely kellemes környezetet biztosít a láda belsejében. Az oldallapi kampók lehetővé teszik a tető leszerelését és megkönnyítik a tisztítást. Az IMAC Fedett cica wc szénszűrővel és lapáttal, 50 minden lakásba alkalmas.

IMAC Fedett cica wc szénszűrővel és lapáttal 62
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a cica wc aktív szénszűrővel rendelkezik, amely elnyeli a kellemetlen szagokat. Egy tetőablak is a részét képezi, amely kellemes környezetet biztosít a láda belsejében. Az oldallapi kampók lehetővé teszik a tető leszerelését és megkönnyítik a tisztítást. Az IMAC Fedett cica wc szénszűrővel és lapáttal, 62 minden lakásba alkalmas.

IMAC Magas falú cica wc lapáttal
6 390 Ft 5 790 Ft

Újdonság

Ez a cica wc beépített lapáttal és dobozzal van ellátva, amely az ürülék zárt tárolóhelyeként szolgál. Csúszásbiztos talpakkal van felszerelve a stabilitás biztosítása érdekében. Az IMAC magas falú cica wc lapáttal levehető szegéllyel rendelkezik a könnyebb tisztítás érdekében.

Trixie Carlo 2 Macska Wc

Trixie Carlo 2 Macska Wc

Értékelés: 4,7
4 290 Ft 2 990 Ft

Fedél nélküli, jó minőségű és könnyen tisztán tartható alomtálca. Magas peremű, így cicája kedve szerint „kaparhat“ benne az alom kiszóródása nélkül.

IMAC Alom lapát, 17,5x11x28 cm
3 290 Ft 2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tisztítókészlet a macska WC-k rendszeres karbantartásához. Az állvány 2 funkcióval rendelkezik, lapáttartó formájában és gyűjtőtartályként. Található egy beépített szűrő a kisebbek eltávolítására. Az IMAC lapát állvány, 17,5 × 11 × 28 cm méretben, Jerry és Felix macska Wc-khez.

O´ lala Pets Összecsukható alom 20×30 cm
5 290 Ft

Újdonság

Macskaalom, mely kompakt méretének köszönhetően ideális utazáshoz. Szétnyitás után bármilyen alommal megtöltheted. 100%-ig szivárgásmentes és tartós. Az O' lala Pets Összecsukható alom 20×30 cm speciális textilből készült PVC bevonattal.

Trixie BERTO Macska WC

Trixie BERTO Macska WC

Értékelés: 4,5
6 290 Ft 4 990 Ft

Trixie BERTO Macska WC egy tartós műanyagból készült, lekerekített, ideális magasságú alomtálca. Tisztítása rendkívül egyszerű. 3 külön részből áll, melyek közül az egyik egy szita, amely elősegíti a nedvesség elvezetését. Fedél nélküli kialakítása kedvez az alomhoz szoktatás során.

Ferplast Mika Fedett Macska Wc

Ferplast Mika Fedett Macska Wc

Értékelés: 4,3
10 190 Ft 7 490 Ft

A szénszűrővel ellátott macska wc segít a kellemetlen szagok elszigetelésében. A szagok féken tartásával kellemessé varázsolhatja a cicatartást lakásában is. Ideális kis és nagy méretű cicáknak, valamint kistestű kutyáknak egyaránt. A „szagtalan“ cicatartás nélkülözhetetlen eleme.

Trixie Macska WC, alomtálca

Trixie Macska WC, alomtálca

Értékelés: 4,8
5 490 Ft 3 490 Ft

Trixi macska WC, Alomtálca minden cicás háztartás elengedhetetlen kelléke. Befelé ívelő perem fogja körbe a szélét, ennek köszönhetően cicája kevésbé tudja kikaparni a macskaalmot a tálcán kívülre. Kialakítása egyszerű, pereme levehető, így könnyen tisztítható. Az alomtálca mérete 37 × 15 × 47 cm.

Beco Macska Wc

Beco Macska Wc

Értékelés: 5
7 590 Ft

Akinek cicája van az tudhatja, hogy ez a bűbájos teremtmény rengeteg örömöt és szeretetet tud csempészni mindennapjainkba. Ám a macskatartás örömeivel együtt felelősség is jár. A kényelmes együttélést segíti a Beco macska wc, melynek kellően magas oldalfala segít, hogy cicánk ne kaparja ki az almot a tálcából. Kedves, barátságos színei jól mutatnak a lakásban. Kedvencünk szobatisztaságra szoktatásához tökéletes választás a Beco macska wc.