Ferplast Genica macska wc

Értékelés: 4,5 24 értékelés Márka: Ferplast Katalógus száma: 416003

Ferplast Genica macska wc

Ferplast Genica macska wc különleges levegőáramoltató rendszerével, és szénszűrővel ellátott fedelével képes maximálisan megszűntetni a kellemetlen szagokat. A folyamatos légáramnak köszönhetően nem csak kívül, de a toaleten belül sem lesz kellemetlen szagú a levegő, így kedvencünk is sokkal kényelmesebben érezheti magát odabent. Dupla ajtaja tökéletesen légmentesen záródik, cicája azonban könnyen ki-be tud járni rajta. A Ferplast Genica macskatoalet kiváló választás, ha tökéletesen higiénikus, és szagmentes otthont szeretne teremteni. További információ

9190
4.5 24

9 190 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 10 490 Ft, Megtakarítás: 1 300 Ft (12 %)

Katalógus száma: 416003

Leírás

Termékleírás

Ferplast Genica macska WC innovatív kialakításának köszönhetően tökéletesen megsemmisíti a kellemetlen szagokat a cica wc-n kívül és belül egyaránt.

Az aktív szenes szűrőrendszer előnyei:

Ferplast macska WC egyik legnagyobb előnye a többi macska toalettel szemben, hogy nem pusztán elzárja a külvilágtól a kellenetlen szagokat, de aktív szenes szagmegkötő filterének köszönhetően el is nyeli azokat. A filter a toalet felső részén van elhelyezve, a bejárati ajtó felett. A filtert időközönként cserélni is lehet, így biztosíthatjuk hogy a szagmentes fürdőszoba tartós maradjon (a termékhez nem tartozék a csere filter!).

A Ferplast fedett macska WC paraméterei:

A Ferplast macskatoalet innovatív levegőáramoltató rendszere kellemes, tiszta levegőt teremt a toaleten kívül és belül. A macskatoalet hátsó részén egy járat található, melyen a levegő szabadon áramlik be a macska wc-be. Az így keletkezett légásam a használt, kellemetlen szagú levegőt a wc fedele felé irányítja, ahol egy aktív szén szűrőn keresztül a levegő távozni tud a toaletből. A szűrő megköti a kellemetlen szagokat, így a kifelé áramló levegő már ismét friss, tiszta illatú lesz. Ez a szellőzés biztosítja kedvencünk számára is a kellemes légkört a toalet belsejében.

A tökéletes szagtalanítást segíti a két részből álló, légmentesen záródó macskaajtó is. Az ajtón lévő átlátszó plexi rész csak befelé nyílik, visszacsapódva ugyanis nekiütközik az ajtó külső keretének, így légmentesen lezárja a toaletet. Nem kell azonban megijednünk, kedvencünk nem ragad bent a wc-ben. Kifelé jövet az ajtó kerete együtt moztul az átlátszó plexivel, így kedvencünk könnyedén ki tud bújni az alomból. A cicatoalet könnyen tisztítható. Egy alomlapát segítségével egyszerűen kiszedhetjük a használt részeket a tálcából, így a wc újból használhatóvá válik.

termék teljes mérete 56,2×43,5×38,4 cm. Ez a méret épp megfelelő arra, hogy a cicák meg tudjanak fordulni a toalet belsejében, így kényelmesen és problémamentesen végezhetik a dolgukat odabent.

A Ferplast Genica fedett macska WC innovatív levegőáramoltató rendszerének, légmentesen záródó ajtajának, és aktív szénszűrő rendszerének köszönhetően az eddigi leghatékonyabban szagmentesítő macskatoalet. Tegye kényelmesebbé, komfortosabbá otthonát a Ferplast macska wc segítségével!

A termék színe az aktuális készlettől függ, nem választható!

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Toalett igen
Kutya és macska pelenka nem
Toalett típusa fedett
Kutyapiszokzacskó nem
Kutyapiszokzacskó tartó nem
Szín színtelen ?
Macskáknak igen
Hosszúság 56.2 cm
Szélesség 43.5 cm
Magasság 38.4 cm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.