Ferplast Magix Fedett Macska Wc

Értékelés: 4,5 15 értékelés Márka: Ferplast Katalógus száma: 285432

Ferplast Magix Fedett Macska Wc

Ferplast Magic Macska WC az eddigi talán legkönnyebben tisztán tartható macskatoalet. Alsó részén 3 alomtálca is található, melyből az egyik egy szita, amellyel pillanatok alatt, fáradozás nélkül kiszedhetjük a használt részt az alomból. A tetején elhelyezett aktív szénszűrő tökéletesen elnyeli a kellemetlen szagokat. A Ferplast Magic macskatoalet segít a tiszta és szagmentes lakás fenntartásában, hogy Ön és macskája is egyaránt kényelmes és tiszta lakókörnyezetben élhessen. További információ

13990
4.5 15

13 990 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 16 990 Ft, Megtakarítás: 3 000 Ft (17 %)

Katalógus száma: 285432

2 vásárlói visszajelzés

Értékelés: 5
  • Kovács E., Pilisszentkereszt

Kitűnö termék, gyors szállítás

Értékelés: 4
  • A szerző szeretne anonim maradni

A termékkel kapcsolatban semmi problémám nincsen. Tudom, az árucikkről kérdeznek, de érthető módon engem jobban foglalkoztat a rendelés után eltelt majd egy hónap története, Mivel lehetőséget adtak -…

Leírás

Termékleírás

Ferplat Magic Fedett Macska WC Az egyik legkönnyebben tisztán tartható macskatoalet. Praktikus kivitelezésű, tartós műanyagból készült toalet, mely nagyban megkönnyíti a mindennapi életünket.

Az aktív szenes szűrőrendszer előnyei:

Ferplast macska WC egyik legnagyobb előnye a többi macska toalettel szemben, hogy nem pusztán elzárja a külvilágtól a kellenetlen szagokat, de aktív szenes szagmegkötő filterének köszönhetően el is nyeli azokat. A filter a toalet felső részén van elhelyezve, a bejárati ajtó felett. A filtert időközönként cserélni is lehet, így biztosíthatjuk hogy a szagmentes fürdőszoba tartós maradjon (a termékhez nem tartozék a csere filter!).

A Ferplast fedett macska WC használata:

A Ferplast Magic macskatoalet sikere innovatív kialakításának köszönhető. A macska wc alsó fele 3 részből áll: két szimpla alomtálca, és egy szitáló tálca. A tálcasor tetejére mindig a szitáló rész kerül, alá pedig a másik két tálca. Ebben a formában kell feltölteni a toaletet alommal, majd ráhelyezni a fedelet. Ha az alom megtelt, pusztán annyi a dolgunk, hogy a szitát kiemelve kiszűrjük a koszos részt, majd a legalsó (eddig használatlan) tálcába helyezzük a kiürített szitát, és a maradék almot egyszerűen átöntjük ebbe a tálcába. Ezzel a módszerrel az eddigieknél sokkal rövidebb idő alatt, és hatékonyabban ki tudjuk majd tisztítani az almot. A harmadik (használt) alomtálcát mossuk ki, hogy megakadályozzuk a baktériumok elszaporodását, majd helyezzük vissza a macska wc legaljára. Így amikor legközelebb végrehajtjuk a műveletet már egy teljesen kitisztított, fertőtlenített tálcába tölthetjük át a macskaalmot.

A Ferplast fedett macska WC paraméterei:

A Ferplast Fedett macska wc segítségével a minimálisra csökkenthetjük a baktériumok elszaporodásának a lehetőségét, és az alomtálca tisztán tartására szánt időt. Használatával higiénikus, biztonságos, és kényelmes lesz a cicatartás. A toalet ajtaja rendkívül pontosan záródik, így kedvencünk nem tudja majd kihordani, kikaparni az almot a tálcából.

termék teljes mérete 55×54,5×41 cm. Ez a méret épp megfelelő arra, hogy a cicák meg tudjanak fordulni a toalet belsejében, így kényelmesen és problémamentesen végezhetik a dolgukat odabent.

A Ferplast Magix Fedett Macska WC tökéletes választás azok számára, akik nem szeretnek sok időt eltölteni a macskatoalet tisztításával, ám mégis szeretnének egy higiénikus, tiszta lakókörnyezetben élni. Könnyítsük meg mindennapjainkat, tegyük kényelmessé, és könnyűvé a cicatartással járó mindennapi feladatokat a Ferplast macska wc segítségével!


Paraméterek

%2% paraméterei

Toalett igen
Kutya és macska pelenka nem
Toalett típusa fedett
Kutyapiszokzacskó nem
Kutyapiszokzacskó tartó nem
Szín

Szín

színtelen ?
Macskáknak igen
Méret nagy
Hosszúság 55.5 cm
Szélesség 44.5 cm
Magasság 41 cm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.