Ferplast Moderna Macska Wc

Értékelés: 4,5 54 értékelés Márka: Ferplast Katalógus száma: 285424

Ferplast Moderna Macska Wc

Ferplast Moderna Macska WC Egy rendkívül tágas, könnyen tisztán tartható alomtálca, mely bármely fajtájú és méretű cica számára tökéletes választás. Oldalsó pereme döntött, így kedvencünk kényelmesen bele tud mászni, ám oldalfala mégis elég magas, így nem szóródik ki belőle az alom, miközben kedvencünk kaparászik benne. Tágas kialakításának köszönhetően akár több cicás háztartásba is kiválóan alkalmas. A rácsatolható peremrész szintén az alom kiszóródását gátolja. További információ

3190
4.5 54

3 190 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 3 690 Ft, Megtakarítás: 500 Ft (13 %)

Katalógus száma: 285424

Leírás

Termékleírás

Ferplast Macska toalet egy rendkívül praktikus, könnyen tisztítható macska WC. Tartós, strapabíró műnyagból készült, mely garantáljas, hogy kedvencünk hosszú ideig használhatja majd.

A Ferplast Modrena Macska WC paraméterei:

A Ferplast macska toalet egy rendkívül tágas, kényelmes WC, mely bármely cicus számára tökéletes választás. Emelt oldalfalának köszönhetően kedvencünk nehezebben kaparja majd ki az almot a tálcából, ám mégis kényelmesen át tudja lépni az elülső oldalfalat. A rácsatolható peremrész szintén az alom kiszóródását gátolja, így lakásunkban kevesebbszer találkozhatunk majd szétszórt alomszemcsékkel.

A termék további előnye, hogy könnyen tisztán tartható. Megfelelően csomósodó alom használtaával pusztán annyi a dolgunk, hogy a szennyes részt egy alomlapát segítségével kiemeljük az alomtálcából, és máris újra használhatóvá válik a toalet. A baktériumok elszaporodásának megelőzése érdekében fontos bizonyos időközönként a teljes macskaalmot lecserélni. Az, hogy ezt milyen időközönként érdemes megtenni függ attól is, hogy hány cica használja egyszerre az alomtálcát. Ilyen komplett alomcserék alkalmával érdemes enyhén fertőtlenítő szeres meleg vízzel átmosni, majd jó alaposan kiöblíteni a macska WC-t.

termék teljes mérete 56×43,5×19 cm.

A Ferplast Moderna Macska WC tehát nem csak egy praktikus, könnyen kezelhető toalet, de cicáink számára is maximális konfortérzetet biztosít. Okozzon örömet kedvencének, és teremtsen tiszta, élhető környezetet számára a Ferplast macska toalet segítségével!


Paraméterek

%2% paraméterei

Toalett igen
Kutya és macska pelenka nem
Toalett típusa nyitott
Kutyapiszokzacskó nem
Kutyapiszokzacskó tartó nem
Szín

Szín

színtelen ?
Macskáknak igen
Méret MEDIUM
Hosszúság 56 cm
Szélesség 43.5 cm
Magasság 19 cm

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.