Hagen Catit Macska Wc, kék

Hagen Catit Macska Wc, kék

Száma: 412108001
Hagen Catit fedett macska WC egy divatos macskatoalett fogantyúval, csapóajtóval és magas peremű alomtálcával. Az aktív szenes szagmegkötő rendszer teljesen elnyeli a kellemetlen szagokat. A nagy méretű macskaajtónak köszönhetően kedvence kényelmesen ki-be tud járkálni a toaletben. Megkönnyíti a tisztítást, hogy a macska wc fedele levehető. Az alomtálca hátsó része megemelt, így tökéletesen alkalmas az állva vizelő macskáknak is. További információ

Szín

default
default
default
Forgalmazó: MALL
8 690 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 412108001

Leírás

Hagen Catit macska WC egy rendkívül praktikus, könnyen tisztítható toalet. Tartós, strapabíró műnyagból készült, levehető fedéllel, mely nagyban megkönnyíti a termék tisztán tartását.

Az aktív szenes szűrőrendszer előnyei:

Hagen Catit macska WC egyik legnagyobb előnye a többi macska toalettel szemben, hogy nem pusztán elzárja a külvilágtól a kellenetlen szagokat, de aktív szenes szagmegkötő filterének köszönhetően el is nyeli azokat. A filter a toalet felső részén van elhelyezve, a bejárati ajtó felett. A filtert időközönként cserélni is lehet, így biztosíthatjuk hogy a szagmentes fürdőszoba tartós maradjon (a termékhez nem tartozék a csere filter!).

A Hagen Catit fedett macska WC paraméterei:

A Hagen macska toalet egy rendkívül tágas, kényelmes WC, mely bármely cicus számára tökéletes választás. Ajtaja könnyen nyitható és nagy méretű, így biztosítja az akadálytalan közlekedést kedvencünk számára. Az ajtó és a homlokzat könnyedén felhajtható, így nem feltétlen kell az egész fedelet lecsatolni a használt alom eltávolításához. Elég, ha mindössze felemeljük a homlokzatot, ls „kigereblyézzük“ a használt részeket az alomtálcából.

Szintén a termék tisztán tartását segíti a döntött padló, hiszen így kényelmesebben az ajtó felé tudjuk terelni a piszkos részt. A megemelt hátsó rész továbbá abban is segítséget nyújt, hogy állva pisilő kedvenceinknek legyen hová célozni, így ők is kényelmesebben tudják majd hasznáéni ezt a praktikus terméket.

termék teljes mérete 56c38c48 cm. Ez a méret épp megfelelő arra, hogy a cicák meg tudjanak fordulni a toalet belsejében, így kényelmesen és problémamentesen végezhetik a dolgukat odabent. A lengőajtó és a bejárat 26×24 cm-es, így sem befelé, sem kifelé menet nem akadályozza meg kedvencünket a szabad mozgásban.

A Hagen Catit fedett macska WC tehát nem csak egy praktikus, könnyen kezelhető toalet, de cicáink számára is maximális konfortérzetet biztosít, emellet dekoratív megjelenésének köszönhetően jól mutat majd bármely lakásban. Tegye boldoggá kedvencét, könnyítse meg mindennapjait a Hagen Catit macska WC segítségével!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.