Animonda Vom Feinsten Baby Macskakonzerv, 16 x 100 g

Animonda Vom Feinsten Baby Macskakonzerv, 16 x 100 g

Száma: 531049
Az Animonda vom Feinstein kiegyensúlyoztott táplálkozást biztosító, teljes értékű konzerves eledel kismacskák számára. Az Animonda Carny-nak olyan hamisítatlan és tipikus húsíze van, amit a macskák mindennél nagyobbra tartanak. A konzerv nem tartalmaz mesterséges színezékeket, tartósítószereket és géntechnikailag módosított nyersanyagok mellőzésével készül. Az eledel lágy, finom-krémes állaga megkönnyíti az anyatejről szilárd táplálékra történő áttérést. További információ
5 290 Ft
4 290 Ft
2 681,25 Ft/kg
-18%
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 531049

Leírás

Animonda Macskakonzervek

  • Szuperprémium konzervek macskáknak.
  • Az Animonda innovációs stratégiáját a dinamizmus vezérli.
  • nagyon nyitott és szabad szemléletmód biztosítja a macskák táplálási szükségleteihez és egyéni tulajdonságaihoz szükséges tudást.

Főbb jellemzői

Kedvencünk táplálkozása

Akinek van macskája, és igazán szereti, az el sem tudja képzelni nélküle az életét. Ez nem meglepő, hiszen ennek az elragadó állatfajnak számtalan emberekre gyakorolt, jótékony hatása van. A macska nem olyan táplálékot igényel, mint az ember! Napi tápanyagbevitelének kiegyensúlyozottan tartalmaznia kell minden, az egészségéhez szükséges tápértéket.

A megfelelő választás

Az Animonda vom Feinsten bébi-pástétom kiscicáknak készül, a 4. héttől javallot, segít az anyatejről szilárd táplálékra való átállásban. A vom Feinsten pástétom olyan nedves macskaeledel, amely kismacskánkat ellátja minden szükséges tápanyaggal és energiával.

Az Animonda macskakonzerv összetevői

Összetevők:

Hús és húsipari melléktermékek, hal és halmelléktermékek, ásványi anyagok.

Analitikai összetevők:

D3-vitamin (200 NE/kg), jód (0,1 mg/kg), réz (0,5 mg/kg), mangán (1,4 mg/kg), cink (5,7 mg/kg).

Etetési útmutató

Tegye a kosárba!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.