KIWI WALKER Pokróc Sweet Home kék Sailor, 110x160 cm
1x

KIWI WALKER Pokróc Sweet Home kék Sailor

8 890 Ft

Kétoldalas takaró háziállatok számára kiváló minőségű és kellemes poliészter gyapjú anyagának köszönhetően. Rátehető székre, ágyra és kanapéra is. A KIWI WALKER Pokróc Sweet Home, kék Sailor minden otthonban megtalálja a helyét és kiegészíti a belteret.

Forgalmazó: MALL
KIWI WALKER Pokróc Sweet Home piros Racing, 200x220 cm
3x

KIWI WALKER Pokróc Sweet Home piros Racing

12 990 Ft
Utolsó darab!

Kétoldalas takaró háziállatok számára kiváló minőségű és kellemes poliészter gyapjú anyagának köszönhetően. Rátehető székre, ágyra és kanapéra is. A KIWI WALKER Pokróc Sweet Home, piros Racing minden otthonban megtalálja a helyét és kiegészíti a belteret.

Forgalmazó: MALL
KIWI WALKER Pokróc Sweet Home, világosszürke, 110x160 cm
5x

KIWI WALKER Pokróc Sweet Home, világosszürke

8 890 Ft
Utolsó darab!

Kétoldalas takaró háziállatok számára kiváló minőségű és kellemes poliészter gyapjú anyagának köszönhetően. Rátehető székre, ágyra és kanapéra is. A KIWI WALKER Pokróc Sweet Home, világosszürke minden otthonban megtalálja a helyét és kiegészíti a belteret.

Forgalmazó: MALL
KIWI WALKER Pokróc Sweet Home, szürke, 110x160 cm
3x

KIWI WALKER Pokróc Sweet Home, szürke

8 890 Ft

Kétoldalas takaró háziállatok számára kiváló minőségű és kellemes poliészter gyapjú anyagának köszönhetően. Rátehető székre, ágyra és kanapéra is. A KIWI WALKER Pokróc Sweet Home, szürke minden otthonban megtalálja a helyét és kiegészíti a belteret.

Forgalmazó: MALL