Trixie Gulliver Szállítódoboz, Szürke
24 990 Ft

Trixie Gulliver szállítódoboz ideális választás kutyáknak, szinte bármilyen közlekedési eszközön való szállításhoz. Rövid és hosszú távon is biztonságot és kényelmet nyújt. Ez a szállítódoboz megfelel számos légitársaság által elfogadott (IATA) szabványnak. A doboz elülső rácsa kifelé nyitható és szükség esetén eltávolítható. Szállítása fogantyúval, vagy a külön megvásárolható kerekekkel is megoldható.

Trixie Capri I Műanyag szállítóbox
4 490 Ft

Trixie Capri I műanyag szállítóbox kistestű kutyáknak és macskáknak egyaránt alkalmas. A szállítóbox egyszerűen összeszerelhető, a tetején található egy erős fogantyú a könnyű szállításhoz, valamint a tetejére szerelhetünk egy pántot is mellyel a vállunkra tudjuk akasztani. A box elején egy ajtó, oldalán pedig szellőző nyílások kerültek elhelyezésre. Tisztítására bármilyen tisztítószert használhatunk, ami nem marja a műanyagot.

Trixie Capri III.

Trixie Capri III.

Értékelés: 4,7
7 990 Ft

A Trixie Transport box CAPRI III egy kisállat szállító box kutyák, macskák és kis méretű házi kedvenceink szállítására. Elől nyítható, műanyag ajtóval. Még a közepes méretű kisállatok hordozására is alkalmas, maximális terhelhetősége 12kg.

Trixie Capri II.

Trixie Capri II.

Értékelés: 4,6
5 990 Ft

Trixie Transport box CAPRI II kutya és macska szállító box kis termető állatok számára. Akár orvoshoz, akár utazáshoz nélkülözhetetlen segítés. Még hosszú távú útra is alkalmas kutya és macska hordozó, garantáltan biztonságos szállítást nyújt kisállatunk számára a belső biztonsági öv révén. Elöl nyítható, műanyag ajtóval, maximális terhelhetősége 8kg.

Trixie Vario Nylon szállítódoboz
25 490 Ft

Trixie Vario szállítódoboz egy könnyen összecsukható szállítódoboz kutyáknak. Ideális nyaraláshoz, vagy utazáshoz, így kutyája is biztonságban Önnel tarthat bárhová. A doboz fém kereteinek köszöhetően stabil, valamint összecsukáskor kis helyen is elfér. A doboznak hálós falai vannak, így biztosítja a kellő légáramlást kedvence számára.

Trixie T-Camp Mobil kennel

Trixie T-Camp Mobil kennel

Értékelés: 4,7
11 590 Ft

Trixie T-Camp mobil kennel nylon anyagú, dekoratív, könnyedén szállítható és gyorsan összecsukható kutyaszállító box. Oldalán cipzárral nyitható ajtó. Pillanatokon belül szállításra kész, egyszerűen összeállítható és ugyan ennyi idő alatt szétszedhető. Jól szellőzik és az alsó betét pedig óvja a kutyust a talaj hidegétől. Az oldalsó zsebek remek lehetőségeket kínálnak a kiegészítők és egyéb apróságok tárolására. Remekül használható kirándulások, nyaralások alkalmával, vagy akár a lakásban tartott kutyák számára, szeparációs helyként.

Trixie Thermodeka
5 473 Ft

Thermodeka, Csúszásmentes 29×51cm (legfeljebb 17660 és 17661), Szállítódobozok, ládák, kutyák.

Trixie Capri XXS szállítóbox 26 x 25 x 39 cm, antracit/zöld
4 990 Ft 3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szállítóbox rágcsálók, (nyulak, tengerimalacok) számára. Az oldalán lévő hosszanti nyílások elegendő fényt és hőt biztosítanak. A Trixie Capri XXS szállítóbox 26 × 25 × 39 cm, antracit/zöld elöl műanyag ajtóval van ellátva. Könnyű karbantartás a könnyen mosható anyagnak köszönhetően.

Trixie Be Eco Capri szállítóbox, antracit/szürkés-zöld
11 290 Ft 7 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szállítóbox kutyák számára újrahasznosított műanyagból gyártva. Praktikus foganytúval van ellátva, amely könnyíti a hordozhatóságát. A Be Eco Capri szállítóbox, antracit/szürkés-zöld színben megfelelő maximálisan 8, vagy 12 kg súlyú kutyák számára.

Trixie Be Eco Capri szállítóbox XS 32 x 31 x 48 cm, antracit/szürkés-zöld
6 090 Ft 3 990 Ft

Szállítóbox újrahasznosítható műanyagból. Az ajtón található rácsnak és az oldalán lévő hosszanti nyílásoknak köszönhetően a box elegendő fényt és levegőt biztosít az állatnak. A Trixie Be Eco Capri 1 a fogantyú segítségével könnyen hordozható és a karbantartása nagyon praktikus. Attraktív szürkés-zöld kivitelben.