Ferplast Szállítóbox Atlas 30 60x40x38cm
6 990 Ft

Újdonság

Szállítóbox kutyákhoz és macskákhoz. Nyitható fémajtóval van felszerelve, amely mindkét oldalon kinyitható vagy teljesen eltávolítható. Nem mérgező műanyagból készült. A Ferplast Szállítóbox Atlas 30 60×40×38cm csomagolása egy vizestálat és aljat tartalmaz. A szín partnerünk raktáron lévő készletétől függ.

Ferplast Hordozó Geo M 2,5l
4 580 Ft 4 190 Ft

Újdonság

Műanyag rekesz alkalmas halak és apró állatok szállítására és rövid távú tárolására. Tartalmaz egy levehető fedelet szellőzőrácsokkal és két fogantyút a könnyebb hordozás érdekében. A Ferplast hordozó Geo M 2,5l fedélén egy nyitható átlátszó lyuk található. A szín partnerünk raktáron lévő készletétől függ.

Ferplast Hordozó Geo Flat S 4l
6 110 Ft 5 590 Ft

Újdonság

Műanyag rekesz alkalmas hüllők és rovarok szállítására és rövid távú tárolására. Tartalmaz egy levehető fedelet szellőzőrácsokkal. A Ferplast hordozó Geo Flat S 4l fedélén egy nyitható átlátszó lyuk található. A szín partnerünk raktáron lévő készletétől függ.

Ferplast Szállítóbox Atlas Deluxe 10-23%
12 240 Ft 9 390 Ft

Újdonság

szállítóbox kutyáknak, macskáknak és más kis állatoknak alkalmas. A felső rész szellőzőnyílásokkal van ellátva a jó szellőzés érdekében. Tartalmaz egy alátétet az alj kibéleléséhez és egy vizes tálat. A Ferplast szállítóbox Atlas Deluxe 10 praktikus fogantyúval van ellátva a könnyű hordozhatóság kedvéért. Színválaszték a jelenlegi készletének megfelelően.

Ferplast Hordozó Geo S 1l
3 050 Ft 2 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Műanyag rekesz alkalmas halak és apró állatok szállítására és rövid távú tárolására. Tartalmaz egy levehető fedelet szellőzőrácsokkal és két fogantyút a könnyebb hordozás érdekében. A Ferplast hordozó Geo S 1l fedélén egy nyitható átlátszó lyuk található. A szín partnerünk raktáron lévő készletétől függ.

Ferplast Atlas Deluxe 20
11 990 Ft

Újdonság

szállítóbox kutyáknak, macskáknak és más kis állatoknak alkalmas. A felső rész szellőzőnyílásokkal van ellátva a jó szellőzés érdekében. Tartalmaz egy alátétet az alj kibéleléséhez és egy vizes tálat. A Ferplast szállítóbox Atlas Deluxe 20 praktikus fogantyúval van ellátva a könnyű hordozhatóság kedvéért. A szín partnerünk raktáron lévő készletétől függ.

Ferplast Szállítóbox Transportino 10-20%
7 640 Ft 6 090 Ft

Újdonság

műanyag szállítóbox macskák és kisméretű kutyák számára alkalmas. Az oldalfalakon lévő nyílásokat tartalmaz az optimális légkeringés érdekében, amelyeknek köszönhetően az állat nem fog túlmelegedni. Ferplast Szállítóbox Transportino 10 műanyag ajtóval rendelkezik a könnyű kezelés érdekében. Színválaszték a jelenlegi készletének megfelelően.

Ferplast Hordozó Geo L 6l
5 960 Ft 5 390 Ft

Újdonság

Műanyag rekesz alkalmas halak és apró állatok szállítására és rövid távú tárolására. Tartalmaz egy levehető fedelet szellőzőrácsokkal és két fogantyút a könnyebb hordozás érdekében. A Ferplast hordozó Geo L 6l fedélén egy nyitható átlátszó lyuk található. A szín partnerünk raktáron lévő készletétől függ.