Kraftika Nem spin az autó szék "járatok"
2 617 Ft

A TM „Tiny Ya“ fényes borítója tisztán tartja az autó első ülését. Használja ezt a speciális eszközt, hogy a baba ne szennyeződjön csizma a szék hátulján. A termék átlátszó rekesszel van felszerelve egy tabletta számítógéphez. Tartalmazza a gyermek.

Ferplast Hordozó Geo S 1l
3 050 Ft 2 790 Ft

Újdonság

Műanyag rekesz alkalmas halak és apró állatok szállítására és rövid távú tárolására. Tartalmaz egy levehető fedelet szellőzőrácsokkal és két fogantyút a könnyebb hordozás érdekében. A Ferplast hordozó Geo S 1l fedélén egy nyitható átlátszó lyuk található.

Kraftika Nem spin köpeny az autó szék "ábécé"
2 818 Ft

Készlet: nincs Szín: Többszínű Kinek: unisex Méret, cm: 40 × 60 Anyag: textil Cél: hátul Funkció: szennyeződésmentes A telepítés helye: az ülésen Védjegy: Apró Önálló Ország gyártó: Oroszország Tömeg: 96 g.

Trixie Capri XXS szállítóbox 26 x 25 x 39 cm, antracit/zöld-34%
4 990 Ft 3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szállítóbox rágcsálók, (nyulak, tengerimalacok) számára. Az oldalán lévő hosszanti nyílások elegendő fényt és hőt biztosítanak. A Trixie Capri XXS szállítóbox 26 × 25 × 39 cm, antracit/zöld elöl műanyag ajtóval van ellátva. Könnyű karbantartás a könnyen mosható anyagnak köszönhetően.

Kraftika Nem spin az autó szék "térkép a világ"
3 328 Ft

Készlet: nincs Szín: Többszínű Kinek: unisex Méret, cm: 60 × 40 Anyag: textil Cél: hátul Funkció: szennyeződésmentes A telepítés helye: az ülésen Védjegy: Apró Önálló Ország gyártó: Kína Tömeg: 97 g Méret: 0,2 × 42 × 56 cm.

Kraftika Nem spin az autó szék "térkép oroszország"
3 328 Ft

Készlet: nincs Szín: Többszínű Kinek: unisex Méret, cm: 60 × 40 Anyag: textil Cél: hátul Funkció: szennyeződésmentes A telepítés helye: az ülésen Védjegy: Apró Önálló Ország gyártó: Kína Tömeg: 98 g Méret: 0,2 × 42 × 56 cm.

Maelson Soft Kennel tartalék párna
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tartalék párna a Maelson Soft Kennel nejlon szállítódobozba. 7 méretben kapható.

Ferplast Atlas EL

Ferplast Atlas EL

Értékelés: 4,7
3 990 Ft

A Ferplasttól már megszokott kiváló minőség jellemzi az Atlas EL szállítóboxokat is. Kiválóan alkalmas kis testű kutyák, macskák szállítására. Könnyen tisztán tartható, emellett kedvencünk számára is kényelmes utazást biztosít a tágas beltérnek, és a megfelelő szellőzésnek köszönhetően. Könnyű anyagból készült, így kézi szállítása számunkra sem lesz megterhelő.

Trixie Be Eco Capri szállítóbox XS 32 x 31 x 48 cm, antracit/szürkés-zöld-34%
6 090 Ft 3 990 Ft

Szállítóbox újrahasznosítható műanyagból. Az ajtón található rácsnak és az oldalán lévő hosszanti nyílásoknak köszönhetően a box elegendő fényt és levegőt biztosít az állatnak. A Trixie Be Eco Capri 1 a fogantyú segítségével könnyen hordozható és a karbantartása nagyon praktikus. Attraktív szürkés-zöld kivitelben.

Ferplast Hordozó Geo M 2,5l
4 580 Ft 4 190 Ft

Újdonság

Műanyag rekesz alkalmas halak és apró állatok szállítására és rövid távú tárolására. Tartalmaz egy levehető fedelet szellőzőrácsokkal és két fogantyút a könnyebb hordozás érdekében. A Ferplast hordozó Geo M 2,5l fedélén egy nyitható átlátszó lyuk található.

Kraftika Nyitott autó szék zseb tabletta "legjobb lovas"
4 356 Ft

Készlet: nincs Szín: Fekete Kinek: a fiú számára Méret, cm: 60 × 40 Anyag: textil Cél: hátul Funkció: szennyeződésmentes A telepítés helye: az ülésen Védjegy: Apró Önálló Ország gyártó: Kína Tömeg: 96 g Méret: 0,2 × 47,5 × 67 cm.

Trixie Capri I Műanyag szállítóbox
4 490 Ft

Trixie Capri I műanyag szállítóbox kistestű kutyáknak és macskáknak egyaránt alkalmas. A szállítóbox egyszerűen összeszerelhető, a tetején található egy erős fogantyú a könnyű szállításhoz, valamint a tetejére szerelhetünk egy pántot is mellyel a vállunkra tudjuk akasztani. A box elején egy ajtó, oldalán pedig szellőző nyílások kerültek elhelyezésre. Tisztítására bármilyen tisztítószert használhatunk, ami nem marja a műanyagot.

Ferplast Hordozó Geo L 6l
5 960 Ft 5 390 Ft

Újdonság

Műanyag rekesz alkalmas halak és apró állatok szállítására és rövid távú tárolására. Tartalmaz egy levehető fedelet szellőzőrácsokkal és két fogantyút a könnyebb hordozás érdekében. A Ferplast hordozó Geo L 6l fedélén egy nyitható átlátszó lyuk található.

Trixie Thermodeka
5 473 Ft

Thermodeka, Csúszásmentes 29×51cm (legfeljebb 17660 és 17661), Szállítódobozok, ládák, kutyák.

O´ lala Pets Táska rágcsálókra Cute
5 490 Ft

Táska az állatok szállítására cserélhető párnázással rendelkezik, ami üreges szálakkal van kitöltve. Vállpánttal van felszerelve, aminek a hossza állítható. O' lala Pets Táska rágcsálókra Cute, olyan anyagból készült, amibe nem ragadnak bele a szőrök.